درود
کدامین یک از عزیزان ADSL از شرکت های وب داره
منم زمانی که اهواز بودم داشتم..درود
افریناینجانب
هر مشکلی داری از خط مخابراتهدرود
فردا جمع آوری میکنم های وب رومنم زمانی که اهواز بودم داشتم..
موقع خرابی پاسخگو نبودن..
موقع مشکلات عادی خوب پاسخ میدادن :دی
ولی در کل خرابی و مشکلاتسشون کم بود..
و داستان و مشکل خیلی کم داشتم باشون..
میخواستم تی دی ایرانول بگیرم ولی گوفتن دهات شوما پوشش ندارنهبیسیم بگیر
مگرنه از هر شرکتی adsl بگیری همینه اولش هم خوب باشه آخرش خراب میشه
اون موقع گفتم بگیر تا الان قیمت مودمش چند برابر گرون تر شده
حس میکنم ایجا جزیی از بستر سازی های تدریجی فیلترینگ توسعه یافته تر و چینیه...دایرکت اینستاش فقط با دی ان اس پابلیک کومودو کار میکنه. ولی از اونطرف سایت های فیلتر روی سرور ایران مثل چت روم هارو فیلتر میاره
کلا های وب تو زمینه محدودیت گذاشتن و روی مخ مشترک رفتن جز برترین ها هست.
سفارش داشتی یا آتش به اختیاز زدی؟در عرض 8 روز تونستم با لاراول یه پرتال خبری کامل بسازم با امکانات کامل مثل مدیریت تبلیغات و دسته بندی و کامنت و گالری عکس و فیلم و ساخت برگه و سِئو و ثبت نام و طبقه بندی دسترسی کاربران و ...
مشابه همین پورتال رو با جنگو 4 روزه تونستم بسازم.
ساخت پروژه با جنگو راحت تره اما لاراول پیشرفته تره و دست و بال برنامه نویس رو خیلی بازتر میذاره.
کدنویسی لاراول تمیزتره اما سرعت جنگو خیلی بالاتره البته سرعت اجرای هیچکدوم به asp.net نمیرسه.
کلا پروژه های لاراولی توسعه پذیر ترن.ارزشش رو داشت از جنگو سویچ کنم رو لاراول.
نه سفارش نداشتم خودم زدمسفارش داشتی یا آتش به اختیاز زدی؟
آقا از من میشونید درگیر لذت لاس زنی نشید..نه سفارش نداشتم خودم زدم
برا تست بود ولی خوب چیزی شد یه کم تغییرش میدم میذارمش رو گیت هاب
اون که با جنگو زدم هم میذارم رو گیت هاب،باید مثل لاراولیه دوزبانه بشه
جالب میشه،دوتا پروژه دقیقا عین هم اما یکی با پایتون یکی با پی اچ پی.
من های وب نداشتم ولی پارس انلاین دارم و میدونید که پارس انلاین رو های وب خریده و یه جورایی شده زیرمجموعه های وب....حالا کار نداریم پارس انلاین به اون گردن کلفتی و سابقه حداقل 25 ساله چطوری شده که یه های وب 5 سال سابقه خریده اش و پولش از کجا اومد و اینا....که خودتون میدونید دیگهکلا های وب تو زمینه محدودیت گذاشتن و روی مخ مشترک رفتن جز برترین ها هست.
شاید این محدودیت میتونه دلیلش کم فروشی های وب باشه.
یعنی کاری کنن که کاربران کمتر حجم مصرف کنن
عه پس پارس انلاین رو هم خریدهمن های وب نداشتم ولی پارس انلاین دارم و میدونید که پارس انلاین رو های وب خریده و یه جورایی شده زیرمجموعه های وب....حالا کار نداریم پارس انلاین به اون گردن کلفتی و سابقه حداقل 25 ساله چطوری شده که یه های وب 5 سال سابقه خریده اش و پولش از کجا اومد و اینا....که خودتون میدونید دیگه
ولی دقیقا از موقعی که پنل هاشون مشترک شد و یه جورایی ادغامشون عملی شد 2-3 تا اتفاق افتاد.
هم سرویس های پارس انلاین گرون شد و شد هم قیمت های وب
هم پشتیبانی پارس انلاین خیلی ضعیف شد
هم پنل کاربری مشترک ها کلی مشکلات کوچک بزرگ پیدا کرد که هنوزم درست نشده
هم از همه مهم تر کیفیت سرویس دهی و نویز و این مشکلات عجیب غریب روی پارس انلاین زیاد شد به طوری که من که مثلا 6 ماه یه بار یه موقع زنگ میزدم پشتیبانی الان هر 2 هفته 1 بار باید زنگ بزنم .تازه رسیدگی هم نمیکنن در صورتیکه قبلا سریع رسیدگی میشد.
دوستان
یه سایت دانلود دارم که فایل های دانلودم پولی هستن (دیفالک ووکامرس)
الان میخوام یه افزونه بخرم که اشتراک طلایی و نقره ای داشته باشه که کاربرا طلایی ۱۰۰ فایل در ماه و نقره ای ۵۰ در ماه داشته باشن
و همزمان هم اگه کسی اشتراک نداشته باشه بتونه به صورت تکی بخره فایل ها رو
کدوم افزونه رو باید بخرم ؟
خیلی افزونه بود اما کاراییاشون فرق داشت آدم گیج میشه
تشکر.
مالکش سسخلهعه پس پارس انلاین رو هم خریده
ما به این های وب 6-5 سال پیش رپورتاژ فروخیتم. تلگرام مالکشو هم داشتم حتی اون موقع