- نوشتهها
- 7,193
- لایکها
- 16,502
درمورد درآمدتون هم یه توضیحی میدید؟وقت خودتون رو پای وبمستری هدر ندید, بزنید تو کار یوتوب من کانالم از 10k عبور کرد در حدود 6 ماه
سرویس ها یا پلتفرم های داخلی فقط وقت تلف کردنه
درمورد درآمدتون هم یه توضیحی میدید؟وقت خودتون رو پای وبمستری هدر ندید, بزنید تو کار یوتوب من کانالم از 10k عبور کرد در حدود 6 ماه
سرویس ها یا پلتفرم های داخلی فقط وقت تلف کردنه
کانال اموزش برنامه نویسی هست به زبان انگلیسیدرمورد درآمدتون هم یه توضیحی میدید؟
مگه فارسی رو هم ساپورت میکنه؟کانال اموزش برنامه نویسی هست به زبان انگلیسی
درامد 2 هزار یورو
به زبان فارسی کار کنید بهتره حتی اگه فان هم باشه حداقل 1500 دلار درامد داره
هزار تا کانال فارسی زبان هست که !مگه فارسی رو هم ساپورت میکنه؟
دقت نکردم فکر کردم عشقی فعالیت میکننهزار تا کانال فارسی زبان هست که !
چجوری قبل پول گرفتن کار میکنی من تا پول برام واریز نشه یا پرداخت امن نشه (تو سایتای فریلنسری) دستم به کار نمیره. حتی وسطشم پرداخت بخش دوم/xم نزنن کارو ادامه نمیدم![]()
هیچ جا بهم کار نمیدادن همه جا سابقه کار و پارتی نیازهپ ن: مرد موئمن از قدیم گفتن تا پول پیش داده نشه کار جدی نمیشه.. چطور بدون پول پیش سفارش قبول میکنی؟
نهایتش طرف برمیگرده میگه میخواستی سئو نکنی
قضیه به این شکل بودکوچکترین غفلت باعث میشه کلاه سرت بر
خیلی ممنونarchive.today
گذاشتمش توی یوتیوب ، طوری گذاشتم که قابل انکار نباشه بتونم به عنوان نمونه کار ازش استفاده کنمتوی یه کانال یوتیوبی آپلودش کن..
چه باحالهاینو چند روز پیش پیدا کردم رو vscode نصبش کردم باهاش کار کردم
![]()
Code Faster with AI Code Completions
Whether you’re part of a team, or a developer working on your own, Tabnine will help you write code faster – all in your favorite IDE.www.tabnine.com
انصافا خیلی عالیه و سرعت کد نویسی رو میبره بالا
از اکثر زبان ها پشتیبانی میکنه هرچیم بیشتر باهاش کار میکنی مدل کد نویسیت رو بهتر یاد میگیره و پیشنهاد های دقیقتری میده
با یکی از بچه ها هماهنگ کن اون پروژه از وب خارجی بگیره تو انجام بدی..هیچ جا بهم کار نمیدادن همه جا سابقه کار و پارتی نیازه
مملکت شخمی که دیپلم کارمند بانکه لیسانس کارگر
اینجا اولین جایی بود که با نمونه کار تونستم برم
توی شهرستان کسی سئو حالیش نیست فکر میکنن مجانی باید براشون کلمات سخت بالا بیاری و راحت هم بالا میاد !!!
منم از روی تجربه قبلی که همه سابقه کار میخواستن رفتم تا شاید بیمه کارفرما بپردازه سابقه کار بشه
ولی نه پول داد نه بیمه حتی کار خودم رو بی ارزش کرد گفت اینو ولش کن این یکی سایت رو بالا بیار
گفتم ولش نمیکنم همین رو برو از هر جا خواستی قیمت بگیر ببین با چه قیمتی برات انجام میدن ، فعلا منتظرم تا چند روز دیگه هیچی نپرداخت، هر چی داره از ایندکس گوگل میندازم بیرون
قضیه به این شکل بود
توی یه شرکت طراحی سایت هستم
این که نمونه کار گذاشتم سایت مشتری اون شرکته نه اون پول میده نه اون شرکت ، تا حالا ریالی به من نداده بیمه هم نکرده
من زمان رو از دست دادم ولی برای اون کل سایت های خودش و مشتری هاش رو ممکنه بترکونم بزارم کنار که دیگه تعطیل کنه بره
یه گرافیست از کار دست بکشه دیگه نمیتونه کار خاصی انجام بده ولی برای سئو بدون نیاز به دسترسی میشه از نتایج حذفش کرد
خیلی ممنون
گذاشتمش توی یوتیوب ، طوری گذاشتم که قابل انکار نباشه بتونم به عنوان نمونه کار ازش استفاده کنم
فعلا پابلیکش نمیکنم
آره کایت هم هست اونم خیلی خوبه
اینو اومدم نصبش کنم دیدم همون tabnine بود !codota هم هست، رایگانه (قبلا چک کردم فک کنم پولی بود) الان برای شرکتها پولیه
Codota - AI Code Completions for your IDE
Codota understands the world's code and provides you with the right suggestion at the right timewww.codota.com
کارفرمای متعهد و منصف هم به همون تعداد انگشت های دست وجود داره.برنامه نویس بی سواد و دروغگو زیاد دیدم، حق دارن.
به تعداد انگشت دست، فرد متعهد و حرفه ای و منصف وجود داره