- نوشتهها
- 2,896
- لایکها
- 2,153
.IR رسما گرون شد
5 سال 45
1 سال 15
خدایا شکرت
من با حساب کاربر عادی چک کردم همون ۱۶ تومنه قبله و تغییر نکرده
.IR رسما گرون شد
5 سال 45
1 سال 15
خدایا شکرت
آپدیت ناقص
علی برکت اللهگرون شد
نصفشو که سانسور کردی نصف دیگه ش هم معلوم نیست داستان چیهیک ساعت اینجا متن نوشتم برق رفت همه چی پرید برعکس همیشه زنفرو چیزی ذخیره نکرد
اینترنت قطعه آب و برق و تلفن قطعه ، انگلیسی تایپ میکنم فارسی میشه فارسی میزنم انگلیسی میشه کلا اعصاب ما رو شخمی کردن
روی این loger .ir **** گیر کردم نه میشه مطلب جدید زد نه مطلب ادیت میشه کرد منم نیاز اضطراری دارم حتما یه مطلب رو ادیت کنم
پشتیبانی ***************** جواب نمیده چی کارش کنم ؟
ادیت نمیشه میگه خطایی رخ داد ، صاحب نداره انگار ، ایمیل نمیشه عوض کرد ، مطلب جدید نمیشه زد ، وبلاگ های جدید روی لینک ورفای ایمیل کلیک بشه دوباره همون صفحه درخوای ورفای میاد
یه تجربه برام شد دیگه مطلقا سراغ سرویس های ایرانی نرم همون بهتر که تعطیل بشن
####
سرچ کنسول یه نفر دستمه ، هر کار انجام بدم داخل سرچ کنسول پیام براش میاد . جلوی ایمیل رو میشه گرفت ولی اطلاعیه که داخل خود سرچ کنسول میاد چطور جلوی اون رو بگیرم؟
سرچ کردم how to block search console notification همه درمورد ایمیل توضیح دادن نه خود پنل وبمستر تولز
علی برکت الله
مشاهده پیوست 1242423
واضح نوشتم کهنصفشو که سانسور کردی نصف دیگه ش هم معلوم نیست داستان چیه
@AloneFly پاسخگو باشواضح نوشتم که
اینجا loger.ir وبلاگ داشتم حالا میخوام مطالب رو ادیت کنم نمیشه میخوام حذف کنم میگه خطایی رخ داد
فکر کردم آیپی ایران بسته ولی فرقی نکرد
حتی در حد بلاگفا هم امکانات نداره نمیشه ایمیل رو عوض کرد اصلا پنل کاربری نداره
وقتی میری تو یه سایت گمنام وبلاگ درست میکنی نباید انتظار داشته باشی همیشه در دسترست باشه.واضح نوشتم که
اینجا loger.ir وبلاگ داشتم حالا میخوام مطالب رو ادیت کنم نمیشه میخوام حذف کنم میگه خطایی رخ داد
فکر کردم آیپی ایران بسته ولی فرقی نکرد
حتی در حد بلاگفا هم امکانات نداره نمیشه ایمیل رو عوض کرد اصلا پنل کاربری نداره
من وبلاگ میخوام آزاد باشه هر کار خواستم انجام بدموقتی میری تو یه سایت گمنام وبلاگ درست میکنی نباید انتظار داشته باشی همیشه در دسترست باشه.
مگه ویرگول چشه؟یا حتی سرویس های قدیمی مثل بلاگفا و غیره
میخوای وبلاگ داشته باشی ک ازاد باشه هرکار دلت خواست انجام بدی باید بری یه هاست بخری یه وردپرسی جوملایی چیزی هم روش نصب کنی اونوقت اون مال خودته میتونی هرکار خواستی بکنی.من وبلاگ میخوام آزاد باشه هر کار خواستم انجام بدم
ویرگول نمیشه تبلیغات گذاشت
بلاگفا نمیشه تبلیغات گذاشت حتی فیلتر کلمات داره بلک لیست لینک های تبلیغاتی داره حتی یک روز بعد وبلاگ حذف میشه که طرف نفهمه از کجا خورده ظاهری ساده ولی کار پیچیده!
قوانین رو میخونم تبلیغات آزاد باشه مگرنه کی میاد خاطره بنویس تو وبلاگ؟!
بحث گمنام بودنش به کنار اصلا دیگه طرف سایت ایرانی نمیرم اصلا ثبات رویه ندارن
ثبات رویه مثلا رزبلاگ ورفای شماره اجباری کرد!
لاگر.آی آر بدون درآمد نیست ولی بدون صاحب شده! فکر میکنه همینطور باشه پول خودش میاد!
اسکریپتی که براش نوشتن حتی پیش بینی نکرده یه نفر بخواد ایمیلش رو عوض کنه!
میخواسم ماهیت سایت وبلاگدهی فارسی زبان باشه مگرنه هیچکدوم به گرد پای وردپرس دات کام هم نمیرسن از بلاگ اسپات هم خیلی بهتره
بلاگ اسپات کسی بخواد باید جیمیل داشته باشه جیمیل هم ورفای شماره و... ولی وردپرس.کام هم خودش آزاده هم قوانینش همین ثبات رویه هم ادامه میده
برو خداروشکر کن که pc رو داری، من آخرین باری که داشتم برمیگرده به ۱۲ سال پیش که دیگه آخرای عمرش ریستارت که میکردم باید گوسفند قربونی میکردم تا ویندوز بالا بیادمک نازنینم بعد از 11 سال به فنا رفت
بردم نشون دادم گفت بورد اصلیش مشکل پیدا کرده
من موندم و یه pc
کلی ام فایل و پروژه و tutorial روش داشتم،هارد مک هم فقط با خودش باز میشه نمیشه وصلش کرد به یه سیستم یا مک بوک دیگه
مردک خوبه پست خودت هست توی تاپیک یوتیوب ،استودیو ساخته بودی اونور ابیا در ارزوی همچین استدیویی هستن سیمکش کله پوکبرو خداروشکر کن که pc رو داری، من آخرین باری که داشتم برمیگرده به ۱۲ سال پیش که دیگه آخرای عمرش ریستارت که میکردم باید گوسفند قربونی میکردم تا ویندوز بالا بیاد
اکثر بچه های اینجا به این صورتن که اگه لپتاپ یا pcشون بسوزه، کلا شغلشون باید عوض کنن
همه که مثه @zgg123 سرمایه دار نیستن
چشای نحست خود بهش همه چی خراب شدمردک خوبه پست خودت هست توی تاپیک یوتیوب ،استودیو ساخته بودی اونور ابیا در ارزوی همچین استدیویی هستن سیمکش کله پوک![]()
![]()
![]()
مال مردم رو خوردی اینطوری شد به من چهچشای نحست خود بهش همه چی خراب شد![]()
خونه نشین شدم آخهبرو خداروشکر کن که pc رو داری، من آخرین باری که داشتم برمیگرده به ۱۲ سال پیش که دیگه آخرای عمرش ریستارت که میکردم باید گوسفند قربونی میکردم تا ویندوز بالا بیاد
اکثر بچه های اینجا به این صورتن که اگه لپتاپ یا pcشون بسوزه، کلا شغلشون باید عوض کنن
همه که مثه @zgg123 سرمایه دار نیستن
میتونید از دوست گرامی @MihanV بخرید ایران و چند کشور دیگه نمایندگی دارنخونه نشین شدم آخه
همیشه لپ تاپمو برمیداشتم میرفتم کتابخونه یا کافه و اینور اونور کارامو میکردم.
الان باید بشینم تو خونه پشت پی سی.
با این قیمت دلار هم اصلا نمیصرفه بخوام اینجا یه لپ تاپ جدید بخرم.باید بذارم تا شهریور که برگشتم آلمان اونجا راحت تر میتونم لپ تاپ بخرم.
راستچینبچه ها
به جزء ژاکت جای دیگه ای هست که قالب فارسی و سرحال ارائه بده برای WP