• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
یک ساعت اینجا متن نوشتم برق رفت همه چی پرید برعکس همیشه زنفرو چیزی ذخیره نکرد :mad:
اینترنت قطعه آب و برق و تلفن قطعه ، انگلیسی تایپ میکنم فارسی میشه فارسی میزنم انگلیسی میشه کلا اعصاب ما رو شخمی کردن

روی این loger .ir **** گیر کردم نه میشه مطلب جدید زد نه مطلب ادیت میشه کرد منم نیاز اضطراری دارم حتما یه مطلب رو ادیت کنم
پشتیبانی ***************** جواب نمیده چی کارش کنم ؟
ادیت نمیشه میگه خطایی رخ داد ، صاحب نداره انگار ، ایمیل نمیشه عوض کرد ، مطلب جدید نمیشه زد ، وبلاگ های جدید روی لینک ورفای ایمیل کلیک بشه دوباره همون صفحه درخوای ورفای میاد :mad:
یه تجربه برام شد دیگه مطلقا سراغ سرویس های ایرانی نرم همون بهتر که تعطیل بشن

####

سرچ کنسول یه نفر دستمه ، هر کار انجام بدم داخل سرچ کنسول پیام براش میاد . جلوی ایمیل رو میشه گرفت ولی اطلاعیه که داخل خود سرچ کنسول میاد چطور جلوی اون رو بگیرم؟
سرچ کردم how to block search console notification همه درمورد ایمیل توضیح دادن نه خود پنل وبمستر تولز

علی برکت الله
435.gif

Last edited:

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
یک ساعت اینجا متن نوشتم برق رفت همه چی پرید برعکس همیشه زنفرو چیزی ذخیره نکرد :mad:
اینترنت قطعه آب و برق و تلفن قطعه ، انگلیسی تایپ میکنم فارسی میشه فارسی میزنم انگلیسی میشه کلا اعصاب ما رو شخمی کردن

روی این loger .ir **** گیر کردم نه میشه مطلب جدید زد نه مطلب ادیت میشه کرد منم نیاز اضطراری دارم حتما یه مطلب رو ادیت کنم
پشتیبانی ***************** جواب نمیده چی کارش کنم ؟
ادیت نمیشه میگه خطایی رخ داد ، صاحب نداره انگار ، ایمیل نمیشه عوض کرد ، مطلب جدید نمیشه زد ، وبلاگ های جدید روی لینک ورفای ایمیل کلیک بشه دوباره همون صفحه درخوای ورفای میاد :mad:
یه تجربه برام شد دیگه مطلقا سراغ سرویس های ایرانی نرم همون بهتر که تعطیل بشن

####

سرچ کنسول یه نفر دستمه ، هر کار انجام بدم داخل سرچ کنسول پیام براش میاد . جلوی ایمیل رو میشه گرفت ولی اطلاعیه که داخل خود سرچ کنسول میاد چطور جلوی اون رو بگیرم؟
سرچ کردم how to block search console notification همه درمورد ایمیل توضیح دادن نه خود پنل وبمستر تولز

علی برکت الله
مشاهده پیوست 1242423
نصفشو که سانسور کردی نصف دیگه ش هم معلوم نیست داستان چیه

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
نصفشو که سانسور کردی نصف دیگه ش هم معلوم نیست داستان چیه
واضح نوشتم که
اینجا loger.ir وبلاگ داشتم حالا میخوام مطالب رو ادیت کنم نمیشه میخوام حذف کنم میگه خطایی رخ داد
فکر کردم آیپی ایران بسته ولی فرقی نکرد
حتی در حد بلاگفا هم امکانات نداره نمیشه ایمیل رو عوض کرد اصلا پنل کاربری نداره

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
واضح نوشتم که
اینجا loger.ir وبلاگ داشتم حالا میخوام مطالب رو ادیت کنم نمیشه میخوام حذف کنم میگه خطایی رخ داد
@AloneFly پاسخگو باش

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
مک نازنینم بعد از 11 سال به فنا رفت
بردم نشون دادم گفت بورد اصلیش مشکل پیدا کرده
من موندم و یه pc
کلی ام فایل و پروژه و tutorial روش داشتم،هارد مک هم فقط با خودش باز میشه نمیشه وصلش کرد به یه سیستم یا مک بوک دیگه

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
واضح نوشتم که
وقتی میری تو یه سایت گمنام وبلاگ درست میکنی نباید انتظار داشته باشی همیشه در دسترست باشه.
مگه ویرگول چشه؟یا حتی سرویس های قدیمی مثل بلاگفا و غیره

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
وقتی میری تو یه سایت گمنام وبلاگ درست میکنی نباید انتظار داشته باشی همیشه در دسترست باشه.
مگه ویرگول چشه؟یا حتی سرویس های قدیمی مثل بلاگفا و غیره
من وبلاگ میخوام آزاد باشه هر کار خواستم انجام بدم
ویرگول نمیشه تبلیغات گذاشت
بلاگفا نمیشه تبلیغات گذاشت حتی فیلتر کلمات داره بلک لیست لینک های تبلیغاتی داره حتی یک روز بعد وبلاگ حذف میشه که طرف نفهمه از کجا خورده ظاهری ساده ولی کار پیچیده!
قوانین رو میخونم تبلیغات آزاد باشه مگرنه کی میاد خاطره بنویس تو وبلاگ؟!
بحث گمنام بودنش به کنار اصلا دیگه طرف سایت ایرانی نمیرم اصلا ثبات رویه ندارن
ثبات رویه مثلا رزبلاگ ورفای شماره اجباری کرد!
لاگر.آی آر بدون درآمد نیست ولی بدون صاحب شده! فکر میکنه همینطور باشه پول خودش میاد!
اسکریپتی که براش نوشتن حتی پیش بینی نکرده یه نفر بخواد ایمیلش رو عوض کنه!
میخواسم ماهیت سایت وبلاگدهی فارسی زبان باشه مگرنه هیچکدوم به گرد پای وردپرس دات کام هم نمیرسن از بلاگ اسپات هم خیلی بهتره
بلاگ اسپات کسی بخواد باید جیمیل داشته باشه جیمیل هم ورفای شماره و... ولی وردپرس.کام هم خودش آزاده هم قوانینش همین ثبات رویه هم ادامه میده

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
من وبلاگ میخوام آزاد باشه هر کار خواستم انجام بدم
ویرگول نمیشه تبلیغات گذاشت
بلاگفا نمیشه تبلیغات گذاشت حتی فیلتر کلمات داره بلک لیست لینک های تبلیغاتی داره حتی یک روز بعد وبلاگ حذف میشه که طرف نفهمه از کجا خورده ظاهری ساده ولی کار پیچیده!
قوانین رو میخونم تبلیغات آزاد باشه مگرنه کی میاد خاطره بنویس تو وبلاگ؟!
بحث گمنام بودنش به کنار اصلا دیگه طرف سایت ایرانی نمیرم اصلا ثبات رویه ندارن
ثبات رویه مثلا رزبلاگ ورفای شماره اجباری کرد!
لاگر.آی آر بدون درآمد نیست ولی بدون صاحب شده! فکر میکنه همینطور باشه پول خودش میاد!
اسکریپتی که براش نوشتن حتی پیش بینی نکرده یه نفر بخواد ایمیلش رو عوض کنه!
میخواسم ماهیت سایت وبلاگدهی فارسی زبان باشه مگرنه هیچکدوم به گرد پای وردپرس دات کام هم نمیرسن از بلاگ اسپات هم خیلی بهتره
بلاگ اسپات کسی بخواد باید جیمیل داشته باشه جیمیل هم ورفای شماره و... ولی وردپرس.کام هم خودش آزاده هم قوانینش همین ثبات رویه هم ادامه میده
میخوای وبلاگ داشته باشی ک ازاد باشه هرکار دلت خواست انجام بدی باید بری یه هاست بخری یه وردپرسی جوملایی چیزی هم روش نصب کنی اونوقت اون مال خودته میتونی هرکار خواستی بکنی.
ویرگول یا بلاگفا وبلاگدهی های رایگانن سایت هایی هم که خدمات رایگان میدن معمولا دست و بال کاربر رو تا حدودی میبندن.منم اگه مدیر بلاگفا بودم نمیذاشتم کسی تو وبلاگ ها تبلیغ بذاره چون من میخوام تبلیغ های خودمو بذارم تو وبلاگ ها.
خیلی از سایتهای خارجی هم همینن.وقتی سرویس رایگان بهت میدن یه سری چیزا رو محدود میکنن.
الان برو تو وردپرس داتکام یه اکانت رایگان بساز ببینم میتونی یه فونت ساده رو توش عوض کنی،تا یه پلن پولی نخری نمیذاره دست به کدها بزنی.
بعدم بلاگ اسپات یا وردپرس سرویس های بین المللی هستن،نباید با سرویس های محلی مقایسشون کنی.
همونطور که کلی سایت ایرانی هستن که ثبات رویه ندارن کلی سایت المانی و فرانسوی و انگلیسی و کانادایی و ... هم هستن که ثبات ندارن،تاسیس میشن یه دوره فعالیت میکنن و جمع میشن میرن یا همینطوری رها میشن.
مثلا لینکدین یه شبکه اجتماعی بین المللیه تا ابد هم ممکنه پایدار بمونه اما تو المان یه سایت شبیه لینکدین دارن به اسم xing،یه بار در دسترسه یه بار در دسترس نیست الانم یه مدته کلا رها شده کسی توش نیست،ولی مردمشون نمیگن آی ما دیگه از سایت های المانی استفاده نمیکنیم

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
مک نازنینم بعد از 11 سال به فنا رفت
بردم نشون دادم گفت بورد اصلیش مشکل پیدا کرده
من موندم و یه pc
کلی ام فایل و پروژه و tutorial روش داشتم،هارد مک هم فقط با خودش باز میشه نمیشه وصلش کرد به یه سیستم یا مک بوک دیگه
برو خداروشکر کن که pc رو داری، من آخرین باری که داشتم برمیگرده به ۱۲ سال پیش که دیگه آخرای عمرش ریستارت که میکردم باید گوسفند قربونی میکردم تا ویندوز بالا بیاد
اکثر بچه های اینجا به این صورتن که اگه لپتاپ یا pcشون بسوزه، کلا شغلشون باید عوض کنن 🥲
همه که مثه @zgg123 سرمایه دار نیستن

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
برو خداروشکر کن که pc رو داری، من آخرین باری که داشتم برمیگرده به ۱۲ سال پیش که دیگه آخرای عمرش ریستارت که میکردم باید گوسفند قربونی میکردم تا ویندوز بالا بیاد
اکثر بچه های اینجا به این صورتن که اگه لپتاپ یا pcشون بسوزه، کلا شغلشون باید عوض کنن 🥲
مردک خوبه پست خودت هست توی تاپیک یوتیوب ،استودیو ساخته بودی اونور ابیا در ارزوی همچین استدیویی هستن سیمکش کله پوک 🥲 🥲 🥲

omidss3

Registered User
لایک‌ها
1,449
افت بازدید به خاطر امتحاناست؟

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
خونه نشین شدم آخه
همیشه لپ تاپمو برمیداشتم میرفتم کتابخونه یا کافه و اینور اونور کارامو میکردم.
الان باید بشینم تو خونه پشت پی سی.
با این قیمت دلار هم اصلا نمیصرفه بخوام اینجا یه لپ تاپ جدید بخرم.باید بذارم تا شهریور که برگشتم آلمان اونجا راحت تر میتونم لپ تاپ بخرم.

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
خونه نشین شدم آخه
همیشه لپ تاپمو برمیداشتم میرفتم کتابخونه یا کافه و اینور اونور کارامو میکردم.
الان باید بشینم تو خونه پشت پی سی.
با این قیمت دلار هم اصلا نمیصرفه بخوام اینجا یه لپ تاپ جدید بخرم.باید بذارم تا شهریور که برگشتم آلمان اونجا راحت تر میتونم لپ تاپ بخرم.
میتونید از دوست گرامی @MihanV بخرید ایران و چند کشور دیگه نمایندگی دارن

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
بچه ها
به جزء ژاکت جای دیگه ای هست که قالب فارسی و سرحال ارائه بده برای WP

بالا