• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
مالکش سسخله
یادمه وقتی شرکتش عرضه اولیه شد، گروه تلگرامی تشکیل داده بود با سهامدارا چت میکرد
میرفتند پی ویش جواب میداد :دی
اکثر شرکت ها
بخصوص شرکت های ایرانی روی بلوف و تبلیغات و پرستیژ سازی اومدن جلو..

hady1364

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
اکثر شرکت ها
بخصوص شرکت های ایرانی روی بلوف و تبلیغات و پرستیژ سازی اومدن جلو..
یه دوره ای برای پایان نامه دانشگاهم به حدود 150 تا شرکت سر زدم. اکثر صاحباشون هیچ سواد مالی یا مدیریتی ندارن. درک درستی هم از جامعه نداشتن. یا با پول بابا شرکت رو راه انداخته بودن یا رانتی چیزی داشتن.
اونی که سوادشو داره چوبشم بزنی ایران نمی مونه

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
عه پس پارس انلاین رو هم خریده:oops:o_O

ما به این های وب 6-5 سال پیش رپورتاژ فروخیتم. تلگرام مالکشو هم داشتم حتی اون موقع

مالکش سسخله
یادمه وقتی شرکتش عرضه اولیه شد، گروه تلگرامی تشکیل داده بود با سهامدارا چت میکرد
میرفتند پی ویش جواب میداد :دی
اون پیشرفت کرد و شد یه غول
من و شمام اینجا نشستیم و اسپم کردیم و هیچ پوخی‌ام نشدیم
4.gif

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
برا کسایی که سی و سی پلاس پلاس کار میکنن اینجا اطلاعات و رفرنس ها و پروژه های خوبی هست
امشب یکی از استاد ها معرفی کرد خیلی بدرد بخوره البته نویسنده ی سایته خیلی به css اعتقاد نداره

amir_coolboy

Registered User
لایک‌ها
902
سلام دوستان كسى ميدونه اين چه فونتيه !

6F4406FA-E6DF-4CF3-BDC8-3DC96FC06C0E.jpeg

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
چطوری میشه ثابت کرد کلمه x در تاریخ y رتبه 2 گوگل بوده؟! اسکرین شات فقط یه عکسه و قابل اثبات نیست
اگه یه صفحه وب باشه داخل آرشیو دکمه save رو میشه زد و صفحه رو نگه داشت https://web.archive.org/save
ولی این دیگه سرچ گوگله داخل وب آرشیو زدم گوگل براش لینک ارور ثبت کرد
پس برای این مورد رو چطوری میشه اثبات کرد؟ چون پولش رو نداد و میخوام کل دامنه رو پنالتی کنم

کلمه نسبتا سخت براش آوردم رتبه 2 تا الان حتی یک ریال هم کسی به من پول نداد
به کارفرما هم گفتم همینطور بالا آوردمش همینطور هم این سایت و تمام سایت های خودت رو بدون نیاز به دسترسی از گوگل میندازم بیرون ولی اهمیت نداد:mad:
همین کار رو بخواد یه جای دیگه براش انجام بده دسته کم 30 میلیون تومن ازش میگیره اگر هم یه شرکت یا شخص برند براش انجام بده 150 میلیون تومن به بالا میگیره هیچ تضمینی هم نمیده بالا بمونه تعهدشون هم فقط برای صفحه یک هست یعنی رنک 1 تا 9 ولی من آوردمش رتبه 2 حتی یه تشکر نکرد پولش بماند

مشاهده پیوست 1241874

سایت archive.org نتونست لینک سرچ رو save کنه ، اسکرین شات هم یه عکسه برای زمان خودش اعتبار داره ، پس چطوری میشه سرچ گوگل رو رکورد کرد که برای نمونه کار قابل اثبات باشه؟
اسم و لینک خودم رو بزارم داخل سایت و دکمه save وب آرشیو رو بزنم بدرد نمونه کار سئو نمیخوره بدرد طراح سایت میخوره بعدشم هم اینو میخوام بترکونمش بعدا دیگه وجود نداره

خب چرا از صفحه فیلم نمیگیری؟ چند بار هم رفرش کن صفحه رو متوجه بشه.البته اغلب اینجور کارفرماها نمی دونن که میشه inspect element و کارایی که می کنی و سیو کرد

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
هاست دی ال که خیلی پیگیر شدم! اما ظرفیتشون فول فول شده! نمیدونم چرا برای افزایش ظرفیت اقدام نمیکنن.
تا حالا هیچکس رو ندیدم از هاست دی ال بد بگه! هر کی داره راضیه! ما هم که اندر خم یک کوچه ایم! ایران سرور و ... هم الکی برند شدن به نظرم.
نت افراز پیشنهاد میشه

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
چطوری میشه ثابت کرد کلمه x در تاریخ y رتبه 2 گوگل بوده؟! اسکرین شات فقط یه عکسه و قابل اثبات نیست
اگه یه صفحه وب باشه داخل آرشیو دکمه save رو میشه زد و صفحه رو نگه داشت https://web.archive.org/save
پس برای این مورد رو چطوری میشه اثبات کرد؟ چون پولش رو نداد و میخوام کل دامنه رو پنالتی کنم

به کارفرما هم گفتم همینطور بالا آوردمش همینطور هم این سایت و تمام سایت های خودت رو بدون نیاز به دسترسی از گوگل میندازم بیرون ولی اهمیت نداد:mad:
همین کار رو بخواد یه جای دیگه براش انجام بده دسته کم 30 میلیون تومن ازش میگیره اگر هم یه شرکت یا شخص برند براش انجام بده 150 میلیون تومن به بالا میگیره هیچ تضمینی هم نمیده بالا بمونه تعهدشون هم فقط برای صفحه یک هست یعنی رنک 1 تا 9 ولی من آوردمش رتبه 2 حتی یه تشکر نکرد پولش بماند

مشاهده پیوست 1241877
سایت archive.org نتونست لینک سرچ رو save کنه ، اسکرین شات هم یه عکسه برای زمان خودش اعتبار داره ، پس چطوری میشه سرچ گوگل رو رکورد کرد که برای نمونه کار قابل اثبات باشه؟
اسم و لینک خودم رو بزارم داخل سایت و دکمه save وب آرشیو رو بزنم بدرد نمونه کار سئو نمیخوره بدرد طراح سایت میخوره بعدشم هم اینو میخوام بترکونمش بعدا دیگه وجود نداره
کار انجام دادن بدون قرارداد آخرش همین میشه.
وقتی قرارداد نداشته باشی هر مدرک و سندی هم از کاری که کردی داشته باشی به درد نمیخوره..کار سختی هم نیست قرارداد دورکاری نوشتن.
باید قرارداد مینوشتی همه چیو توش معین میکردی،برا انجام کار مدت تعیین میکردی مثلا ۳ ماه یا ۶ ماه و اینم که کل پول رو آخر کار بگیری یه چیز مسخرست.
معمولا ۵۰ درصد پول رو اول کار میگیرن،۲۵ درصدش رو میانه ی کار ۲۵ درصدش هم آخر کار.

hady1364

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543

مشاهده پیوست 1241877
سایت archive.today می تونه تا حدی نتیجه سرچ گوگل رو اسکرین کنه. تاریخ و ساعت هم بالا سمت راست صفحه میزنه
نمونه کار
سرچ گوگل
خروجی سایت
برای خودم نتایج 90% مشابه بودن
1621753580532.png

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502

مشاهده پیوست 1241877

این لینک رو بررسی کن فکنم چیزی که میخوای رو داره
من با گوشیم نمیتونم دقیق بخونم ببینم این سایته چیزی که میخوای رو میگه یا نه..اگه نبود
عنوان مقاله هه رو سرچ کن ببین بازم چیزی پیدا میکنی یا نه... اگر نه نهایتا در همون تاریخ فیلم بگیر از صفحه و توی یه کانال یوتیوبی آپلودش کن..
دیگه با توجه به تاریخ انتشار ویدیو میشه ثابت کرد که مال اون زمان بوده..

پ ن: مرد موئمن از قدیم گفتن تا پول پیش داده نشه کار جدی نمیشه.. چطور بدون پول پیش سفارش قبول میکنی؟

Last edited:

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
وقتی قراردادی نوشته نشده باشه،هر مدلی هم ثابت کنه سئوی اون سایت رو انجام داده فایده نداره.
نهایتش طرف برمیگرده میگه میخواستی سئو نکنی.
کلا دورکاری از این مشکلات زیاد داره.
استخدامی هم داره البته
من 19 ماه تو هلدینگ آمرتات کار کردم آخرش موقع تسویه حساب 8 ماه سنوات منو بهم نداد
وقتی رفتم منابع انسانی فرم خروج از سازمان پر کردم گفت 45 روز بعد مطالباتت رو واریز میکنیم برات.همونجا فرم تسویه حساب هم داد و منم امضا کردم چون فکرشو نمیکردم همچین مجموعه عریض و طویلی بخواد اینکارو کنه.
ولی خب 8 ماه عیدی و سنوات رو به بهانه آموزشی و کار و آموزی و اینا نداد منم دیگه ایران نبودم که بخوام پیگیری کنم یعنی پیگیری ای هم نداشتم که بکنم فرم تسویه حساب رو امضا کرده بودم.البته مبلغ زیادی هم نبود ولی خب حس بدی به آدم دست میده
در کل میخوام بگم حتی وقتی برا یه سیستم بزرگ مثل آمرتات هم داری کار میکنی کوچکترین غفلت باعث میشه کلاه سرت برسه چه برسه دورکاری و کارای این چنینی که دوتا شخص حقیقی که هیچوقت همدیگه رو ندیدن و نمیبینن میخوان با هم کار کنن.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
قندشکن‌ها به فنا رفتن؟
ایرانسل
دقیقا
هیچی کار نمی کنه
باز داستان چیه
این بنده خدا که من ازش سرویس میگیریم امروز کل اروپا رو گشت ..آی پی همه کشور ها رو داد من چک کردم

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
وقتی قراردادی نوشته نشده باشه،هر مدلی هم ثابت کنه سئوی اون سایت رو انجام داده فایده نداره.
نهایتش طرف برمیگرده میگه میخواستی سئو نکنی.
کلا دورکاری از این مشکلات زیاد داره.
استخدامی هم داره البته
من 19 ماه تو هلدینگ آمرتات کار کردم آخرش موقع تسویه حساب 8 ماه سنوات منو بهم نداد
وقتی رفتم منابع انسانی فرم خروج از سازمان پر کردم گفت 45 روز بعد مطالباتت رو واریز میکنیم برات.همونجا فرم تسویه حساب هم داد و منم امضا کردم چون فکرشو نمیکردم همچین مجموعه عریض و طویلی بخواد اینکارو کنه.
ولی خب 8 ماه عیدی و سنوات رو به بهانه آموزشی و کار و آموزی و اینا نداد منم دیگه ایران نبودم که بخوام پیگیری کنم یعنی پیگیری ای هم نداشتم که بکنم فرم تسویه حساب رو امضا کرده بودم.البته مبلغ زیادی هم نبود ولی خب حس بدی به آدم دست میده
در کل میخوام بگم حتی وقتی برا یه سیستم بزرگ مثل آمرتات هم داری کار میکنی کوچکترین غفلت باعث میشه کلاه سرت برسه چه برسه دورکاری و کارای این چنینی که دوتا شخص حقیقی که هیچوقت همدیگه رو ندیدن و نمیبینن میخوان با هم کار کنن.
اکثر شرکت ها متاسفانه همین رویه را دارند.
از بیمه نکردن تا سنوات

perfect2019

Registered User
لایک‌ها
200
وقت خودتون رو پای وبمستری هدر ندید, بزنید تو کار یوتوب من کانالم از 10k عبور کرد در حدود 6 ماه
سرویس ها یا پلتفرم های داخلی فقط وقت تلف کردنه

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
اکثر شرکت ها متاسفانه همین رویه را دارند.
از بیمه نکردن تا سنوات
آره مخصوصا شرکت های کوچکتر روی بیمه خیلی اذیت میکنن
آمرتات خداروشکر رو بیمه رویه ی خوبی داشت.
از هییت مدیره گرفته تا کارمندای اداری و کارگرهای رستوران های آمرتات تو سطح شهر،همشون از روز اول بیمه میشدن بدون کسر حق بیمه یعنی اون درصد حق بیمه که طرف خودش باید پرداخت کنه رو از حقوق کسر نمیکرد.
اما خیلی دیدم شرکت ها 6 ماه اول رو کلا بیمه نمیکنن.بعد از 6 ماه هم نصفه نیمه رد میکنن

بالا