در مورد پاسخگویی که موافقممن از 2013-2014 تا 2022 ازشون سرویس داشتم ,
اویل پاسخگویی پشتیبانی افتضاح بود , ساعت اداری کار میکردن و بعد ساعت اداری جواب دادنشون دیگه با کرام الکاتبین بود
ولی این چند سال آخری که ازشون سرویس داشتم پاسخگویی پشتیبانی خوب بود , سه سوته نبود و خب نهایت زیر نیم ساعت جواب تیکت میدادن غیر از روزهای تعطیل
اون زمان سرویس هاشون هم شانسی بود !! مثلا من لینوکس سرور آلمان داشتم خوب بود , همون سرویس رو برای دوستم گرفتم سرعتش جالب نبود !
در کل کار من باهاشون راه میوفتاد , همیشه هم ارزونتر بقیه جاها بود بخاطر همین هیچوقت بفکر تغییر هاستینگ نمیوفتادم
از هاست دی ال چطوری هاست میخرید؟ قلق خاصی داره؟ آخه من هربار برای هاست ایران پیام میدم میگه الان موجود نداریم بعدا پیام بدید
@sys_co2سلام دوستان یک سایت خدماتی دارم راجب معرفی و تبلیغ تعمیرکاران لوازم خانگی برای فروش کسی خواست بگه اطلاعات بفرستم
فکر کنم ترین بیت هم برای پارسا اسپیس بود، الان کلا پارسا اسپیس داره جمع میکنه میره! (البته یادمه تو سال های فعالیتش قبلا هم این کار رو کرده بود!)به اطلاع کاربران گرامی میرسانیم که تمامی سرورهای ترین بیت در تاریخ ۱۰ آبان ۱۴۰۲ معادل November 1, 2023 برای همیشه خاموش خواهد شد. لطفا تا این تاریخ از فایل های خود پشتیبان تهیه کنید. از این تاریخ به بعد امکان دسترسی به سایت و فایل ها وجود نخواهد داشت.
Online backup storage | Online collaboration
Trainbit secure online backup storage and online collaboration storage by email and browsers from anywhere that you keep your files ,photos ,documents ,software and others and also you can share them with other peopletrainbit.com
داره آمار میگیره ببینه کجا چه خبرهاین آگهی رو من بالای سه ماهه دارم توی دیولر می بینم...با دو خط مختلف براش دو نوع رزومه مختلف هم فرستادم ولی بازم زنگی نزد...
بنظرتون فازش چیه؟
استخدام چند طراح سایت وردپرس حضوری|رایانه و فناوری اطلاعات|تهران، ونک|دیوار
استخدام چند طراح سایت وردپرس حضوری|رایانه و فناوری اطلاعات|تهران، ونک|خرید و فروش ❌لطفا قبل از مطالعه کامل اگهی پیام ندید... ❌تحت هیچ شرایطی دورکاری نمیپذیریمdivar.ir
من 14 ساله ازشون بیش از 20 تا سرویس دارمmihanwebhost
دومی صحیح می باشد
یکم بیشتر توضیح میدی؟داره آمار میگیره ببینه کجا چه خبره
مثلاً تو صنف ما من اس ام اس تبلیغاتی فرستادم که طراحی سایت با فلان شرایطیکم بیشتر توضیح میدی؟
با تشکر از نسخه کارشناس این حوزهپلن های ارزونشو ایران نمیده
باید پلن های آخر رو بگیرید که ایران بده
عزیزان
این کد گوگل انالیتیکس انال مارو مورد سایش قرار داد
ترفندی نداره گیر نکنه و راحت لود بشه با آی پی ایران؟
زمان لود سایت رو بالا میبره خیلی
<script async src="https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-CODE"></script>
<script>
window.dataLayer = window.dataLayer || [];
function gtag(){dataLayer.push(arguments);}
gtag('js', new Date());
setTimeout(function() {
gtag('config', 'G-Code');
}, 2000);
</script>
در نهایت ک باید لود بشهHTML:<script async src="https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-CODE"></script> <script> window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); setTimeout(function() { gtag('config', 'G-Code'); }, 2000); </script>
کدتو با CODE عوض کن . تاخیر 2 ثانیه : )
با pagespeed.web.dev تست کن ببین بهتر شده یا نه ( قبل و بعد تست بگیر )
من روی اینترنتم که مشکلی با این ندارم، هزارتا سایت دیگه هم تست کردم در آن واحد باز میشه..در نهایت ک باید لود بشه
در هر صورت مورد سپوزیدن قرار میده سرعت لود رو بخاطر تحریم و اختلال اینترنت خارج
مشاهده پیوست 1327189
مگه نگفتی با افزونه راکت مشکل حل شد؟در نهایت ک باید لود بشه
در هر صورت مورد سپوزیدن قرار میده سرعت لود رو بخاطر تحریم و اختلال اینترنت خارج
مشاهده پیوست 1327189