هاست بصورت ماهیانه از کجا میشه گرفت ؟
بهتر شده
15 هزار بازدید رو روی پلن معمولی انداختمداداشر پارس پک پلن پربازدیدشو داری فک کنم
پلن معمولیشو جدیدا تست نکردی؟
اوکیه؟
مشاهده پیوست 1327211
این بیفانوس خیلی اذیت داره اگ پنل وردپرس زیاد کار کنی
امپر میچسبونه
وگرنه در حالت عادی سایت کش هست سی پی یو هم مصرف نمیکنه حتی
برای راه اندازی سایت نمیخوام , به یکی از دوستان میخوام آموزش بدمسون هاست و نت افراز بخر ماهانه نخر قیمتاشونم خوبه من راضی هستم کد تخفیفم میخوای پیام بده بفرستم برات
برای راه اندازی سایت نمیخوام , به یکی از دوستان میخوام آموزش بدم
اصلا رایگان بدرد نمیخورهبرای راه اندازی سایت نمیخوام , به یکی از دوستان میخوام آموزش بدم
پنل پارس پک موقع خرید برام ارور میده ! اصلا هیچ مورد خریدی رو برام نشون نمیده !از پارس پک بگیر برا آموزش خیلی مناسب درمیاد میتونی حجم و رم و سی پی یو رو کم کنی
ماندگار وب هم اوکیه قیمتاش پایینه
اره با رایگان ها کار کردم جز مشقت چیزی نداره , بخاطر همین خواستم هاست یکماهه بگیرماصلا رایگان بدرد نمیخوره
بقدری محدودیت داره و سرعتشون پایینه که خودتو کارآموزت زجرکش میشین
نارفیق دات کام ساماندهی و کد شامد دارهسلام دوستان
چطوریه بعضی سایت ها مثل meediaa-98 .ir و narefigh.com هنوز چیلتر نشدن ؟
من تقریبا با تمام وبلاگدهی های خارجی کار کردم و میشناسمشونسلام. لطفا وبلاگدهی خارجی رایگان که فیلتر نباشه و بشه رو وبلاگ دامنه ست کرد معرفی بفرمایید. با تشکر فراوان.
ممنون. منظورم این بود که خود اون وبلاگدهی فیلتر نباشه. این دو موردی که معرفی کردی جالب بودند اما هیچکدوم تو پلن رایگانشون امکان ست کردن دامنه رو ندارند. البته تو پلنهای غیر رایگانشون دارند. اولیه (neocities.org) برای کسی که میخواد html یاد بگیره مناسبه. برای یک وبلاگ استاتیک GitHub Pages امکانات خیلی بیشتری نسبت به این داره و امکان ست کردن دامنه هم داره. الان یک وبلاگدهی که wysiwyg ادیتور داشته باشه (مثل وردپرس و ...) میخوام . دومیه رو چون اون هم نمیشه دامنه ست کرد تست نکردم اما در کل جفتشون باحال بودن. ممنون از معرفی اینها.من تقریبا با تمام وبلاگدهی های خارجی کار کردم و میشناسمشون
ولی تست ست کردن دامنه مورد نیازم نبود
و اینکه میگید فیلتر نباشه، خب اگه بتونید دامنه ست کنید که دیگه فیلترینگ معنی نداره مگر دامنه جدید شما فیلتر بشه
اگه کد نویس حرفه ای هستی با neocities.org کار کن
اینم بدک نیست مثل وردپرسه edublogs.org
و اینکه قوانین همه رو بخونید. من دو سال روزگار روی wordpress.com کار کردم خیلی راحت حتی بدون یک اخطار وبلاگم رو ساسپند کرد و دیگه نتونستم هیچ کاری بکنم حتی ساپورت رو هم برام بست که دوباره تاپیک نزنم. چون مثل ایران ادمین های عقده ای داشت و چون قوانینش رو نخونده بودم
طبق قوانین وردپرس دات کام. افیلیت و سئو ممنوعه!! با اینکه خودش فروشگاه ساز هم داره ولی افیلیت ممنوعه. یه دونه پست به قصد سئو بنویسی به همون بهونه تمام زحماتت از دست میره
و اینکه میتونن قوانین رو تغییر بدن اگه یه روزی بگه ایران تحریمه، با یه دونه آیپی میتونه ساسپند کنه
pay.ir به تاریخ پیوست و بی سرو صدا هم ایندکس هاشو از گوگل حذف کرد....
این که هنوز فعاله !!اتهام پولشویی بهشون زدن
دامنه + سرورهاشون هم به صورت فیزیکی از دیتاسنتر بردن
مگه سایت فیلم و سریال جیز نبود ؟
این که هنوز فعاله !!
بیا اینجا ظاهر و طراحی وبلاگ ها رو ببین حال کناولیه (neocities.org) برای کسی که میخواد html یاد بگیره مناسبه. برای یک وبلاگ استاتیک GitHub Pages امکانات خیلی بیشتری نسبت به این داره