meysam0211
Registered User
یه گروه تلگرامی بود برای بچه های پی تی کسی لینکشو داره ؟
نت افراز برو خوبهبرای سایت شرکتی هاست 1 گیگ خوبه؟
100 گیگابایت ترافیک ماهانه
1 گیگابیت پورت سرور
....
قیمتها چقدر بالا رفته .
هاست ایران
ماندگار وب، 2 گیگ / ترافیک 150 گیگ ماهانه 45000 تومن
پارس پک، 2 گیگ / ترافیک نامحدود / رم 1 گیگ / پردازنده 2 هسته ماهانه 52000 تومن
سون هاست، 2 گیگ 70 هزار تومن
توصیه amir7310 :برای سایت شرکتی هاست 1 گیگ خوبه؟
100 گیگابایت ترافیک ماهانه
1 گیگابیت پورت سرور
....
قیمتها چقدر بالا رفته .
هاست ایران
ماندگار وب، 2 گیگ / ترافیک 150 گیگ ماهانه 45000 تومن
پارس پک، 2 گیگ / ترافیک نامحدود / رم 1 گیگ / پردازنده 2 هسته ماهانه 52000 تومن
سون هاست، 2 گیگ 70 هزار تومن
اگر منظورت گروه دیجیکال هست:یه گروه تلگرامی بود برای بچه های پی تی کسی لینکشو داره ؟
دایرکت ادمینه. 1 پایگاه داده، هر پایگاه هم نهایتا 200 مگنت افراز برو خوبه
سالی ۴۵۰ اینا
۱.۵ گیگ فضا
قبلا چند تا از بچه های اینجا گفتن پارس پک خوب نیست.توصیه amir7310 :
پارس پک
خودش با ۱۵ هزار بازدید ماهی ۶۵ تومن میده و راضیه
پارس پک سرویس هاشون خوبه. فقط دیگه هر چند وقت یکبار به یک بهانه میگن ارتقا بده که آخرش پول یک سرور در میاد
پارسپک روی هاست های پربازدیدش افتضاح عمل میکنه..توصیه amir7310 :
پارس پک
خودش با ۱۵ هزار بازدید ماهی ۶۵ تومن میده و راضیه
نت افراز روی پلن برنزیش که من داره، اجازه میده جمعا دو تا سایت اد کنیم. پلن های دیگه رو نمیدونم. کلا ادان دامین رو اکثرا دارند. باید چک کنید.کدوم هاستینگ ها ادآن دامین دارن تا بشه 2 سایت روی هاست بالا آورد.
بالا آوردن 2 سایت شرکتی رو یه هاست رو پیشنهاد میدین؟ 1 گیگ برای هردو جواب میده؟
میهن وب هاستکدوم هاستینگ ها ادآن دامین دارن تا بشه 2 سایت روی هاست بالا آورد.
بله الان دیدم رو سرویس برنزی لایت، 2 دامنه اصلی داره. ولی قیمتش بالائه. من گفتم صرفه جویی شه به جای 2 هاست، یه هاست بگیریم.نت افراز روی پلن برنزیش که من داره، اجازه میده جمعا دو تا سایت اد کنیم. پلن های دیگه رو نمیدونم. کلا ادان دامین رو اکثرا دارند. باید چک کنید.
میهن وب هاست 1 دونه ادآن دامین داره اما کیفیت سرویس نمی دونم چطوره. بعضیا میگن خوبه بعضیا میگن خراب شدهمیهن وب هاست
میهن وب هاست سمت هاستای اقتصادیش به هیچ وجه نروبله الان دیدم رو سرویس برنزی لایت، 2 دامنه اصلی داره. ولی قیمتش بالائه. من گفتم صرفه جویی شه به جای 2 هاست، یه هاست بگیریم.
ماندگار وب هم دیدم برای هاست 4 گیگ 2 دامنه ساپورت میکنه.
میهن وب هاست 1 دونه ادآن دامین داره اما کیفیت سرویس نمی دونم چطوره. بعضیا میگن خوبه بعضیا میگن خراب شده
این هاستینگ ها که بازگشت وجه نوشتن پول رو به حساب کاربریتبر میگردونن فقط تا دوباره یه چیز دیگه بخری وگرنه تو حساب نمیریزنهر ۲ تا هاستینگ گارانتی بازگشت وجه دارن (۷روز)، میتونی روی جفتشو امتحان کنی و اگه خوشت نیومد پولتو پس بدن (البته اگه واقعا بدن)
من یه مشتری داشتم سایتش به زور باز میشد یا بعد از کلی زور زدن ارور ۵۰۴ میداد
البته بماند افزونه های زیادی هم نصب داشت اما با wp-rocket هم نشد اوکیش کنم
اگه تبلیغ نباشه اوردمش روی سرویس اقتصادی نت افراز و بکل مشکلش حل شد
عالیه..این افزونه wp-rocket رو استفاده کنم برای کش خوبه؟
خب یه دامنه اصلی و یک ادآن , میشه 2 تا سایتمیهن وب هاست 1 دونه ادآن دامین داره اما کیفیت سرویس نمی دونم چطوره. بعضیا میگن خوبه بعضیا میگن خراب شده
نت افزار نوشته بازگشت وجه قابل برداشت به حساب بانکی هست , البته نوشتن که براشون خرج نداره باید دید موقع پس دادن چطور هستناین هاستینگ ها که بازگشت وجه نوشتن پول رو به حساب کاربریتبر میگردونن فقط تا دوباره یه چیز دیگه بخری وگرنه تو حساب نمیریزن
این هاستینگ ها که بازگشت وجه نوشتن پول رو به حساب کاربریتبر میگردونن فقط تا دوباره یه چیز دیگه بخری وگرنه تو حساب نمیریزن
منم پارس پک دارم راضیم وردپرس + زنفورو نصبه دیروز ۸کا گوگل طبق گوگل وبمستر داشتیم و روی هاست معمولیشم هستیم مشکلی نداره ماهی ۷۴تومن اینا
بهترین از چه نظربهترین قالبی که برای یه فروشگاه چند منظور میشه زد چیه؟ توی سایت های خارجی نگاه کردم وودمارت اصلا جایگاهی خوبی نداره!! فلت سام و... بود