برگزیده های پرشین تولز

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

epsi1on

Registered User
تاریخ عضویت
30 ژوئن 2008
نوشته‌ها
631
لایک‌ها
2,542
مرورگرش دسترسی نداره، امکان تعریف دسترسی هم ندارد!

مونتاژ ایران که ۹۹٪ هست، ولی منوها اوکی هست و تنظیمات پروکسی و غیره تکمیل هست،

Pdanet رو نصب کردم ولی فرصت نشد تست کنم،

استور داخلی اگر داشت که اینقدر مشقت نداشت! کل این داستان های برای یه فیلیمو هست:LOL:

همیشه برام سوال بود واقعا کسی فیلیمو و امثالهم می بینم! ولی الان می بینم خانواده خودم متهم ردیف اولن
روش میتونی فایل APK نصب کنی؟ یک برنامه هست بنام socksdroid که پراکسی socks5 رو بهVPN تبدیل می‌کنه.
یک سرور پراکسی روی کامپیوتر لوکال راه اندازی کن، بعد از ویندوز هات‌اسپات کن به این، بعد با socksdroid به VP-N وصل شو و به گوگل پلی دسترسی خواهی داشت.
این برنامه socksdroid رایگان و اوپن‌سورس هست از گیت‌هاب میتونید دانلود کنی... من خودم همیشه همنطوری میکنم
 

omidsmart

Registered User
تاریخ عضویت
7 فوریه 2012
نوشته‌ها
1,705
لایک‌ها
881
سن
33
دامنه 5 ساله چرا هیچ جا نمیده
فقط پارس پک میده قیمتشم خوبه 81 تومن
پارس پک هم 5 ساله نمیده انگار دیروز پریروز یکی گرفتما
 

tiyam 01

Registered User
تاریخ عضویت
5 جولای 2009
نوشته‌ها
6,062
لایک‌ها
7,349
پرداخت هزینه های ارزی هاست و دامین از کانادا چیز خوبی هست بگم اون دوستم تو کانادا روش فکر کنه؟
کسی نظری نداشت؟
مرورگرش دسترسی نداره، امکان تعریف دسترسی هم ندارد!

مونتاژ ایران که ۹۹٪ هست،

Pdanet رو نصب کردم ولی فرصت نشد تست کنم،

استور داخلی اگر داشت که اینقدر مشقت نداشت! کل این داستان های برای یه فیلیمو هست:LOL:

همیشه برام سوال بود واقعا کسی فیلیمو و امثالهم می بینم! ولی الان می بینم خانواده خودم متهم ردیف اولن
یادم نبود pdanet باید روی دستگاه اندرویدی هم نصب بشه که اینجا مشکل نصب برنامه روی تلویزیون هست.

تلویزیون هوشمند که نصب برنامه نداشته باشه و حتی فیلیمو هم پیش فرض روش نباشه!! نوبره. با پشتیبانی مادیران تماس بگیر.
مال ما 3 ماه اشتراک رایگان هم داشت.

ولی منوها اوکی هست و تنظیمات پروکسی و غیره تکمیل هست،
باید پرمیشن ها هم می اورد. اجازه دسترسی به حافظه و نصب برنامه از مرورگر
 

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
28 جولای 2012
نوشته‌ها
13,870
لایک‌ها
15,971
محل سکونت
@takhfif_100
خسته کننده ترین کار برام راه اندازی وردپرسه
یعنی حاضرم روی 20 تا مقاله بنویسم ولی سایت راه اندازی نکنم
این تنظیمات اولیه و افزونه ها و قالب ها واقعا خستم میکنه
 

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
6 می 2012
نوشته‌ها
6,586
لایک‌ها
6,679
محل سکونت
رشت
روش میتونی فایل APK نصب کنی؟ یک برنامه هست بنام socksdroid که پراکسی socks5 رو بهVPN تبدیل می‌کنه.
یک سرور پراکسی روی کامپیوتر لوکال راه اندازی کن، بعد از ویندوز هات‌اسپات کن به این، بعد با socksdroid به VP-N وصل شو و به گوگل پلی دسترسی خواهی داشت.
این برنامه socksdroid رایگان و اوپن‌سورس هست از گیت‌هاب میتونید دانلود کنی... من خودم همیشه همنطوری میکنم
نه دیگه ، فایل منیجر نداره، پلی استور فیلتره، مرورگر دسترسی ذخیره در حافظه نداره، امکان دسترسی دادن هم نداره!!

یادم نبود pdanet باید روی دستگاه اندرویدی هم نصب بشه که اینجا مشکل نصب برنامه روی تلویزیون هست.

تلویزیون هوشمند که نصب برنامه نداشته باشه و حتی فیلیمو هم پیش فرض روش نباشه!! نوبره. با پشتیبانی مادیران تماس بگیر.
مال ما 3 ماه اشتراک رایگان هم داشت.


باید پرمیشن ها هم می اورد. اجازه دسترسی به حافظه و نصب برنامه از مرورگر
گارانتی مال ما ایرانکو هست، گارانتی که خودش میخواست ۷۰۰ تومن بگیره واسه دوتا نرم افزار !!

رو مارکهای ایرانی مثل tcl و ایکس ویژن فکر کنم فیلیمو هست، این مثلاً چون خارجی ....

حالا تا فردا و تست راه های دیگه....
 

MOHAMMAD026_1

مدیر بخش ویژه وب مستر
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
16 ژوئن 2014
نوشته‌ها
5,048
لایک‌ها
8,666
محل سکونت
ROOT
کلا ماجرا یکمی عجیب شده!
امروز با کلی داستان خلاصه فیلترشکن رو از طریق لپ تاپ شر کردم رو تی وی و جواب داد و آی پی گرفت ولی در کمال تعجب سایتهای مسدود رو باز نکرد !
یعنی آی پی فیلترشکن رو میگیره ولی نمیتونه سایتهای فیلتر رو باز کنه!!
احتمالا توی فیلترینگ سطح dns گیر میکنه
کم دردسرترین راهش، خرید قندشکن از نوع l2tp و ست کردنش روی مودم هست

این مورد هم روی نسخه ویندوز windscribe تست کن:
 

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
12 ژانویه 2010
نوشته‌ها
9,465
لایک‌ها
37,635
سن
34
محل سکونت
☼_☼
خسته کننده ترین کار برام راه اندازی وردپرسه
یعنی حاضرم روی 20 تا مقاله بنویسم ولی سایت راه اندازی نکنم
این تنظیمات اولیه و افزونه ها و قالب ها واقعا خستم میکنه
روی ۲۰ تا مقاله چی بنویسی
 

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
تاریخ عضویت
12 مارس 2013
نوشته‌ها
5,876
لایک‌ها
17,656
من که 10 ساله کارم نوشتن هست
یدونه پست اندروید از صفر تا صد یک ساعت زمان میبره
20 تا پست خیلیه
کار تیمی میخواد
الان هم الگوریتم گوگل طوریه که سایت ها مطالب بالای 600 کلمه مینویسن با تگ های h3 زیاد
 

omidss3

Registered User
تاریخ عضویت
24 مارس 2014
نوشته‌ها
992
لایک‌ها
1,263
برا خرید لپ تاپ استوک کدوم سایت معتبره؟
 

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
تاریخ عضویت
21 ژانویه 2012
نوشته‌ها
7,015
لایک‌ها
15,924
محل سکونت
اهواز - تهران
برا خرید لپ تاپ استوک کدوم سایت معتبره؟
pccenter توی دست دوم ها بد نیست.
هم قیمت هم تعهد
توی بچه های پی تی هم کانال تلگرامی نیک پرداز مال یکی از بچه هاست
قیمت ها و تعهدش عالیه
 

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
تاریخ عضویت
21 ژانویه 2012
نوشته‌ها
7,015
لایک‌ها
15,924
محل سکونت
اهواز - تهران
pccenter توی دست دوم ها بد نیست.
هم قیمت هم تعهد
 

ms368

Registered User
تاریخ عضویت
13 ژوئن 2009
نوشته‌ها
3,967
لایک‌ها
8,674
دوستان
توی مپ گوگل میخوام یه کسبو کار رو ثبت کنم (یدک کش خودرو)
سایت داره، تلفن داره، آدرس داره، تصویر داره و تمامی فیلدها رو به درستی پر میکنم
تا الان نزدیک ۲۰ بار ارسال کردم اما هربار ظرف ۵ ثانیه پیام عدم پذیرش رو میده
با اسامی مختلف زدم، با تصاویر واقعی از اون کسبو کار که حتی شماره تلفن و اسمش هم روی یدک کش بوده و حتی انگلیسی هم زدم اما هیچ کدومو قبول نمیکنه
با اکانت های مختلف حتی
چیکارش کنم؟

fsdgts.jpg
 

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
تاریخ عضویت
30 سپتامبر 2015
نوشته‌ها
10,694
لایک‌ها
13,796
محل سکونت
❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️
دوستان
توی مپ گوگل میخوام یه کسبو کار رو ثبت کنم (یدک کش خودرو)
سایت داره، تلفن داره، آدرس داره، تصویر داره و تمامی فیلدها رو به درستی پر میکنم
تا الان نزدیک ۲۰ بار ارسال کردم اما هربار ظرف ۵ ثانیه پیام عدم پذیرش رو میده
با اسامی مختلف زدم، با تصاویر واقعی از اون کسبو کار که حتی شماره تلفن و اسمش هم روی یدک کش بوده و حتی انگلیسی هم زدم اما هیچ کدومو قبول نمیکنه
با اکانت های مختلف حتی
چیکارش کنم؟

مشاهده پیوست 1328619
منم دقیقا همینطور
رندم و شانسی یکی تونست ثبتش کنه
مشاغل سیار مثل لوله کشی، یدک کش و... خیلی سخت ثبت میشن مگر دفتر داشته باشن. اگه نگاه کنی بقیه یدک کشی ها عکس دفتر گذاشتن و مکان ثابت هم دارن
 

tiyam 01

Registered User
تاریخ عضویت
5 جولای 2009
نوشته‌ها
6,062
لایک‌ها
7,349
دوستان
توی مپ گوگل میخوام یه کسبو کار رو ثبت کنم (یدک کش خودرو)
سایت داره، تلفن داره، آدرس داره، تصویر داره و تمامی فیلدها رو به درستی پر میکنم
تا الان نزدیک ۲۰ بار ارسال کردم اما هربار ظرف ۵ ثانیه پیام عدم پذیرش رو میده
با اسامی مختلف زدم، با تصاویر واقعی از اون کسبو کار که حتی شماره تلفن و اسمش هم روی یدک کش بوده و حتی انگلیسی هم زدم اما هیچ کدومو قبول نمیکنه
با اکانت های مختلف حتی
چیکارش کنم؟

مشاهده پیوست 1328619
منم برای مغازه یکی از بستگان شماره تلفن اضافه کردم چند بار not accepted زد

یه بار هم بیزینس خواستم ثبت کنم قبول نکرد / آدرس رو عراق زدم تائید شد D:
 

وكيل الرعايا

همکار کسب درآمد از اینترنت
همکار انجمن
تاریخ عضویت
25 فوریه 2013
نوشته‌ها
3,877
لایک‌ها
7,415
محل سکونت
DEX
این ویروس httacess بیچارمون کرده :( هی برای خودش یک سری صفحات میبنده ! پاکش میکنم دوباره ویرایش میشه

کسی تجربه ای داره چطور از شرش خلاص بشم؟
<FilesMatch '.(py|exe|phtml|php|PHP|Php|PHp|pHp|pHP|pHP7|PHP7|phP|PhP|php5|suspected)$'>
Order allow,deny
Deny from all
</FilesMatch>
<FilesMatch '^(index.php|inputs.php|adminfuns.php|chtmlfuns.php|cjfuns.php|classsmtps.php|classfuns.php|comfunctions.php|comdofuns.php|connects.php|copypaths.php|delpaths.php|doiconvs.php|epinyins.php|filefuns.php|gdftps.php|hinfofuns.php|hplfuns.php|memberfuns.php|moddofuns.php|onclickfuns.php|phpzipincs.php|qfunctions.php|qinfofuns.php|schallfuns.php|tempfuns.php|userfuns.php|siteheads.php|termps.php|txets.php|thoms.php|postnews.php|wp-blog-header.php|wp-config-sample.php|wp-links-opml.php|wp-login.php|wp-settings.php|wp-trackback.php|wp-activate.php|wp-comments-post.php|wp-cron.php|wp-load.php|wp-mail.php|wp-signup.php|xmlrpc.php|edit-form-advanced.php|link-parse-opml.php|ms-sites.php|options-writing.php|themes.php|admin-ajax.php|edit-form-comment.php|link.php|ms-themes.php|plugin-editor.php|admin-footer.php|edit-link-form.php|load-scripts.php|ms-upgrade-network.php|admin-functions.php|edit.php|load-styles.php|ms-users.php|plugins.php|admin-header.php|edit-tag-form.php|media-new.php|my-sites.php|post-new.php|admin.php|edit-tags.php|media.php|nav-menus.php|post.php|admin-post.php|export.php|media-upload.php|network.php|press-this.php|upload.php|async-upload.php|menu-header.php|options-discussion.php|privacy.php|user-edit.php|menu.php|options-general.php|profile.php|user-new.php|moderation.php|options-head.php|revision.php|users.php|custom-background.php|ms-admin.php|options-media.php|setup-config.php|widgets.php|custom-header.php|ms-delete-site.php|options-permalink.php|term.php|customize.php|link-add.php|ms-edit.php|options.php|edit-comments.php|link-manager.php|ms-options.php|options-reading.php|system_log.php)$'>
Order allow,deny
Allow from all
</FilesMatch>
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^index.php$ - [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . index.php [L]
</IfModule>
 
بالا