• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

reza-taker

Registered User
لایک‌ها
180
درود
آمار سایت رو چطوری باید بفهمم چقدره؟
قبلا از وبگذر استفاده میکردم ولی الان بازش نمیکنه

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,226
کسی می‌دونه چرا گوگل سایتز به یکی لینک مستقیم میده به بقیه لینک غیر مستقیم؟!
چطوری میشه ازش لینک مستقیم گرفت https://sites.google.com

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
دوستان یه افزونه سالم روی وردپرس معرفی کنید که عکسای اکسترنال داخل پست رو توی پست آپلود کنه
یه پستی کپی کردم همه عکساش روی پلتفرم مدیوم هستن ولی نشد بیان داخل هاست خودم

این پست 122 تا عکس داره
این افزونه کار نکرد برام

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
دوستان یه افزونه سالم روی وردپرس معرفی کنید که عکسای اکسترنال داخل پست رو توی پست آپلود کنه
یه پستی کپی کردم همه عکساش روی پلتفرم مدیوم هستن ولی نشد بیان داخل هاست خودم

این پست 122 تا عکس داره
این افزونه کار نکرد برام

قدیم من از Add Linked Images To Gallery استفاده میکردم خیلی خوب بود الان نمیدونم هست یا نه

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
قدیم من از Add Linked Images To Gallery استفاده میکردم خیلی خوب بود الان نمیدونم هست یا نه

یادمه قدیم یه افزونه بود که توی قسمت تنظیماتش مینوشت چنتا عکس هستن که اکسترنال هستن دکمه میزدی از اونجا میرفتن تو هاست خودت

ali/24

Registered User
لایک‌ها
1,248
سلام ی دامنه گرفتم که حدود 10000 خطای نات فاند از قبل داشت الان مشکل ایندکس شدن از گوگل دارم به نظرتون چیکار کنم

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
سلام ی دامنه گرفتم که حدود 10000 خطای نات فاند از قبل داشت الان مشکل ایندکس شدن از گوگل دارم به نظرتون چیکار کنم
در وب مستر ثبت کن
اگر پست جدید داری با سایت مپ اضافه کن
به مرور حذف می کنه

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
درگاه پرداختم رو غیرفعال کردند. فکر کنم به این خاطر که کد پستی پرونده مالیاتی با کد پستی اینماد یکی نبوده!
پارسال خود اینماد یک پرونده مالیاتی برام درست کرد و من برای اینکه دوتا نشه تکمیل نکردم و همون پرونده اولی که خودم داشتم رو وصل کردم به درگاه.
الان اومدم پرونده که اینماد درست کرده رو تکمیل کنم میزنه :
• آدرس پستی شما مورد تایید نمی باشد. لطفا آدرس را با دقت وارد و مطابق با تاییده پستی وارد نمایید.

جالب اینجاست که آدرس هم نمیشه تغییر داد چون اینماد فرستاده. البته آدرس طبق آدرس اینماده

من چه خاکی تو سرم بریزم؟ درگاهم قطعه. نه میشه پرونده که خودشون ساختند رو تغییر داد و نه جدید ساخت.

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
درگاه پرداختم رو غیرفعال کردند. فکر کنم به این خاطر که کد پستی پرونده مالیاتی با کد پستی اینماد یکی نبوده!
پارسال خود اینماد یک پرونده مالیاتی برام درست کرد و من برای اینکه دوتا نشه تکمیل نکردم و همون پرونده اولی که خودم داشتم رو وصل کردم به درگاه.
الان اومدم پرونده که اینماد درست کرده رو تکمیل کنم میزنه :
• آدرس پستی شما مورد تایید نمی باشد. لطفا آدرس را با دقت وارد و مطابق با تاییده پستی وارد نمایید.

جالب اینجاست که آدرس هم نمیشه تغییر داد چون اینماد فرستاده. البته آدرس طبق آدرس اینماده

من چه خاکی تو سرم بریزم؟ درگاهم قطعه. نه میشه پرونده که خودشون ساختند رو تغییر داد و نه جدید ساخت.
کلا ساخت کد مالیاتی با کد پستی ایجاد میشه و شما نمیتونی کد پستی یا آدرس رو تغییر بدی
باید یک پرونده جدید با کد پستی صحیح ایجاد کنید یا در اینمادتون کد پستی رو ویرایش کنید و احراز هویت جدید انجام بدید تا با کد پستی پرونده قبلی مالیاتتون یکی شه.

meysam0211

Registered User
لایک‌ها
432
سلام دوستان
کسی از تاریخ 8Dec به بعد تو امارش تغییر داشته ؟ ( از سرچ کنسول )

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
کلا ساخت کد مالیاتی با کد پستی ایجاد میشه و شما نمیتونی کد پستی یا آدرس رو تغییر بدی
باید یک پرونده جدید با کد پستی صحیح ایجاد کنید یا در اینمادتون کد پستی رو ویرایش کنید و احراز هویت جدید انجام بدید تا با کد پستی پرونده قبلی مالیاتتون یکی شه.
بدبختس اینه آدرس رو چون خودشون ساختند نه میشه تغییر داد و نه میشه پرونده جدید ساخت. امروز رفتم اداره مالیات گفت تاییده کدپستی بیار ببینم چی کار میشه کرد.
یک ساعت پیش تاییده گرفتم.آدرس همونه ولی نوع کلمات نسبت به اون چیزی که تو اینماد هست کمی تغییر کرده!!! احتمالا به همین خاطر نمیشه پرونده رو تکمیل کرد.
الان چیزی که ذهنمو درگیر کرده اینه که من پرونده جدید ساختم. بعدا سیستم شاپرک یا هر قبرستون دیگه گیر نده که این آدرس با آدرس اینماد یکی نیست (به خاطر همون چند کلمه اینور و اونور) و باز بزنند درگاه رو قطع کنند یا اصلا وصل نکنند و دوباره اینماد مجبور بشم بگیرم و ...

یک مشت پخمه و بی شرف مملکت رو به دست گرفتند. رفتم بانک یه حساب باز کنم، یارو الکی میگه قطعه که دست به سرم کنه. بعد رفتم اداره مالیات همه شون نشسته بودند با هم گپ میزدند. به طرف میگم بدون تاییده پست نمیشه درستش کنی میگه با یه خداحافظی خوشحالمون کن!

amirradan26

Registered User
لایک‌ها
1,540
این سون هاست 10 مهر هاست گرفتم 50تومن ماه بعد شد 80 الان شده 120 (برای تمام مشتریان این قیمت شده و بخاطر مصرف نیست)
یعنی کمتر از 3 ماه اینقدر افزایش دادن! مملکت بی صاحاب همینه ها

meysam0211

Registered User
لایک‌ها
432
این سون هاست 10 مهر هاست گرفتم 50تومن ماه بعد شد 80 الان شده 120 (برای تمام مشتریان این قیمت شده و بخاطر مصرف نیست)
یعنی کمتر از 3 ماه اینقدر افزایش دادن! مملکت بی صاحاب همینه ها
جالب اینه که قدیم دلیلشون تغییر قیمت دلاره ، الان 3ماهه حدودا ثابته، ولی باز میبرن رو همه چیز.. فرق نمیکنه کلا که چیزی گرون میشه یا نه ، فقط بالا میبرن...
وضعیت کاسبی های حضوری هم که نگم برات...
همه چیز گرون شده، هیچکی هم پول نداره..اینترنتم 30%گرون شده مثل اینکه... خدا بداد برسه فقط.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,493
خیلی کسبه یی که بعد چندین سال تعطیل کردن..
اینا هم میدونن با افزایش قیمت فروش و مشتری هاشون کم میشه..
چاره یی ندارن..
همه با افزایش قیمت دارن زورای آخرشونو میزنن..

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
بدبختس اینه آدرس رو چون خودشون ساختند نه میشه تغییر داد و نه میشه پرونده جدید ساخت. امروز رفتم اداره مالیات گفت تاییده کدپستی بیار ببینم چی کار میشه کرد.
یک ساعت پیش تاییده گرفتم.آدرس همونه ولی نوع کلمات نسبت به اون چیزی که تو اینماد هست کمی تغییر کرده!!! احتمالا به همین خاطر نمیشه پرونده رو تکمیل کرد.
الان چیزی که ذهنمو درگیر کرده اینه که من پرونده جدید ساختم. بعدا سیستم شاپرک یا هر قبرستون دیگه گیر نده که این آدرس با آدرس اینماد یکی نیست (به خاطر همون چند کلمه اینور و اونور) و باز بزنند درگاه رو قطع کنند یا اصلا وصل نکنند و دوباره اینماد مجبور بشم بگیرم و ...

یک مشت پخمه و بی شرف مملکت رو به دست گرفتند. رفتم بانک یه حساب باز کنم، یارو الکی میگه قطعه که دست به سرم کنه. بعد رفتم اداره مالیات همه شون نشسته بودند با هم گپ میزدند. به طرف میگم بدون تاییده پست نمیشه درستش کنی میگه با یه خداحافظی خوشحالمون کن!
آره متاسفانه اینماد خیلی آشغال شده و فکر کنم یکی سال دیگه با همین روند پیش بره کلا از بخش دولتی جدا شه و بسپارنش شرکت های غیر دولتی
کد مالیاتی و درگاه پرداخت با هم ارتباط دارن و توی هر کدوم اگر یکی از موارد (کد پستی، آدرس، شماره تلفن ثابت) متفاوت باشه درگاه رو بهت نمیدن حتی اگه از درگاه های واسط استفاده کرده باشی
البته درگاه های واسط مثه زرین پال اگر چنین مشکلای برات پیش بیاد یک درگاه با مشخصات زرین پال بهت میدن و تعرفه یکم بیشتر میشه.

بالا