reza-taker
Registered User
درود
آمار سایت رو چطوری باید بفهمم چقدره؟
قبلا از وبگذر استفاده میکردم ولی الان بازش نمیکنه
بهترینش سرچ کنسول گوگلدرود
ممنونمبهترینش سرچ کنسول گوگل
قدیم من از Add Linked Images To Gallery استفاده میکردم خیلی خوب بود الان نمیدونم هست یا نهدوستان یه افزونه سالم روی وردپرس معرفی کنید که عکسای اکسترنال داخل پست رو توی پست آپلود کنه
یه پستی کپی کردم همه عکساش روی پلتفرم مدیوم هستن ولی نشد بیان داخل هاست خودم
این پست 122 تا عکس داره
این افزونه کار نکرد برام
Auto Upload Images
Automatically detect external images in the post content and import images to your site then adding to the media library and replace image urls.hau.wordpress.org
قدیم من از Add Linked Images To Gallery استفاده میکردم خیلی خوب بود الان نمیدونم هست یا نه
یه افزونه ای بود به نامقدیم من از Add Linked Images To Gallery استفاده میکردم خیلی خوب بود الان نمیدونم هست یا نه
در وب مستر ثبت کنسلام ی دامنه گرفتم که حدود 10000 خطای نات فاند از قبل داشت الان مشکل ایندکس شدن از گوگل دارم به نظرتون چیکار کنم
کلا ساخت کد مالیاتی با کد پستی ایجاد میشه و شما نمیتونی کد پستی یا آدرس رو تغییر بدیدرگاه پرداختم رو غیرفعال کردند. فکر کنم به این خاطر که کد پستی پرونده مالیاتی با کد پستی اینماد یکی نبوده!
پارسال خود اینماد یک پرونده مالیاتی برام درست کرد و من برای اینکه دوتا نشه تکمیل نکردم و همون پرونده اولی که خودم داشتم رو وصل کردم به درگاه.
الان اومدم پرونده که اینماد درست کرده رو تکمیل کنم میزنه :
• آدرس پستی شما مورد تایید نمی باشد. لطفا آدرس را با دقت وارد و مطابق با تاییده پستی وارد نمایید.
جالب اینجاست که آدرس هم نمیشه تغییر داد چون اینماد فرستاده. البته آدرس طبق آدرس اینماده
من چه خاکی تو سرم بریزم؟ درگاهم قطعه. نه میشه پرونده که خودشون ساختند رو تغییر داد و نه جدید ساخت.
بدبختس اینه آدرس رو چون خودشون ساختند نه میشه تغییر داد و نه میشه پرونده جدید ساخت. امروز رفتم اداره مالیات گفت تاییده کدپستی بیار ببینم چی کار میشه کرد.کلا ساخت کد مالیاتی با کد پستی ایجاد میشه و شما نمیتونی کد پستی یا آدرس رو تغییر بدی
باید یک پرونده جدید با کد پستی صحیح ایجاد کنید یا در اینمادتون کد پستی رو ویرایش کنید و احراز هویت جدید انجام بدید تا با کد پستی پرونده قبلی مالیاتتون یکی شه.
جالب اینه که قدیم دلیلشون تغییر قیمت دلاره ، الان 3ماهه حدودا ثابته، ولی باز میبرن رو همه چیز.. فرق نمیکنه کلا که چیزی گرون میشه یا نه ، فقط بالا میبرن...این سون هاست 10 مهر هاست گرفتم 50تومن ماه بعد شد 80 الان شده 120 (برای تمام مشتریان این قیمت شده و بخاطر مصرف نیست)
یعنی کمتر از 3 ماه اینقدر افزایش دادن! مملکت بی صاحاب همینه ها
نه قدیمیهاین جدید هست؟
آمارفا - آمارگیر رایگان سایت
amarfa.ir
آره متاسفانه اینماد خیلی آشغال شده و فکر کنم یکی سال دیگه با همین روند پیش بره کلا از بخش دولتی جدا شه و بسپارنش شرکت های غیر دولتیبدبختس اینه آدرس رو چون خودشون ساختند نه میشه تغییر داد و نه میشه پرونده جدید ساخت. امروز رفتم اداره مالیات گفت تاییده کدپستی بیار ببینم چی کار میشه کرد.
یک ساعت پیش تاییده گرفتم.آدرس همونه ولی نوع کلمات نسبت به اون چیزی که تو اینماد هست کمی تغییر کرده!!! احتمالا به همین خاطر نمیشه پرونده رو تکمیل کرد.
الان چیزی که ذهنمو درگیر کرده اینه که من پرونده جدید ساختم. بعدا سیستم شاپرک یا هر قبرستون دیگه گیر نده که این آدرس با آدرس اینماد یکی نیست (به خاطر همون چند کلمه اینور و اونور) و باز بزنند درگاه رو قطع کنند یا اصلا وصل نکنند و دوباره اینماد مجبور بشم بگیرم و ...
یک مشت پخمه و بی شرف مملکت رو به دست گرفتند. رفتم بانک یه حساب باز کنم، یارو الکی میگه قطعه که دست به سرم کنه. بعد رفتم اداره مالیات همه شون نشسته بودند با هم گپ میزدند. به طرف میگم بدون تاییده پست نمیشه درستش کنی میگه با یه خداحافظی خوشحالمون کن!