• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
به پرداخت ملت بدون جواز کسب گرفتم! بدبختی اینه که همینجوری فرمش رو پر کردم چون فکر میکردم بدون جواز کسب نمیدن. برای همین اینم با کد پستی متفاوت با کدپستی اینماد شد. البته میگم تایید شد و دادند!!!

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
به پرداخت ملت بدون جواز کسب گرفتم! بدبختی اینه که همینجوری فرمش رو پر کردم چون فکر میکردم بدون جواز کسب نمیدن. برای همین اینم با کد پستی متفاوت با کدپستی اینماد شد. البته میگم تایید شد و دادند!!!

بالاخره دنیا داره روی خوششو به تو نشون میده دبوی

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
سلام داشتم سرچ میکردم چند تا همکاری در فروش جدید اومده بود
نادی مارکت و مانا مد
در ضمن بعد از کلی وقت امروز محصولات همکاری در فروش رو میدیدم به نظرم خوب بودن ، هم قیمت و هم کیفیت بد نبودن . دایان و میهن استور و می مارکت .

نظرتون چیه ؟ اصلا این روزا شما هم از این راه پول در میارید ؟

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,226
دوستان، حدود چند هزار تا صفحه سایت هست. با چه ابزاری چک کنم اینا ایندکس هستن یا نه؟ ابزار هایی که چک میکنن سرکاری هستن و هم تعدادشون محدوده مثلا ده تا دونه لینک رو چک میکنن

سلام داشتم سرچ میکردم چند تا همکاری در فروش جدید اومده بود
نادی مارکت و مانا مد
در ضمن بعد از کلی وقت امروز محصولات همکاری در فروش رو میدیدم به نظرم خوب بودن ، هم قیمت و هم کیفیت بد نبودن . دایان و میهن استور و می مارکت .

نظرتون چیه ؟ اصلا این روزا شما هم از این راه پول در میارید ؟
من فعلا فقط با این دو تا کار میکنم

راستی مگه ملک و املاک کار نمیکردی؟ چرا دوباره همکاری در فروش؟ پولش در حد بخور و نمیره
میشه ازش زیاد درآورد ولی باید زمان گذاشت. خب این زمان برای من بزرگترین هزینه هست

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
دوستان، حدود چند هزار تا صفحه سایت هست. با چه ابزاری چک کنم اینا ایندکس هستن یا نه؟ ابزار هایی که چک میکنن سرکاری هستن و هم تعدادشون محدوده مثلا ده تا دونه لینک رو چک میکنن

من فعلا فقط با این دو تا کار میکنم

راستی مگه ملک و املاک کار نمیکردی؟ چرا دوباره همکاری در فروش؟ پولش در حد بخور و نمیره
میشه ازش زیاد درآورد ولی باید زمان گذاشت. خب این زمان برای من بزرگترین هزینه هست
من کِرم دارم ، نمیتونم یه کاری بکنم ادامه بدم .
ملک هم کار میکنم با همین بازار خراب هم امسال خدا رو شکر خوب بوده ... ملک یکی از سه منبع درامد فعلیم هست .
الان میبینم توی خونه روزها چند ساعت بیکارم گفتم یه کار دیگه هم بکنم .
من چون قبلا زیاد از همکاری در فروشها درامد داشتم الان که محصولات رو میبینم به نظرم اتفاقا راحت میشه ماهی بالای 20 تومن دراورد ازش ( راحت )

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
سلام
درگاه سداد ملی میخوام بگیرم. فرم پر کردم. الان پیام داده که اجاره نامه باید کد رهگیری داشته باشه. کسی این مشکل رو داشته؟ اسکن که با گوشی گرفتم زیاد جالب درنیومد، برای همین گفتم شاید منظورش همون شماره قرمزه هست که رو اجاره نامه است. یا نه کد رهگیری قابل استعلام میخواد که من از بنگاهی مادر صلواتی نگرفتم؟!

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
هومانم. 26 ساله. اشناییم با وبلاگ نویسی بود و بعد شیفت پیدا کردیم به سمت وردپرس.
امیرم 30 ساله. اشناییم با خرحمالی در انجمن های دیگران بود و بعدش گفتم چرا برای دیگران خرحمالی کنم و خودم وردپرس زدم برای خودم
خوشبختم

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
سلام
درگاه سداد ملی میخوام بگیرم. فرم پر کردم. الان پیام داده که اجاره نامه باید کد رهگیری داشته باشه. کسی این مشکل رو داشته؟ اسکن که با گوشی گرفتم زیاد جالب درنیومد، برای همین گفتم شاید منظورش همون شماره قرمزه هست که رو اجاره نامه است. یا نه کد رهگیری قابل استعلام میخواد که من از بنگاهی مادر صلواتی نگرفتم؟!
آنلاین بگیر خوب کد رهگیری

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
آنلاین بگیر خوب کد رهگیری
بدون موجر که نمیشه. شش ماه پیش قرارداد بستیم.

درگاه پارسیان هم امروز تایید نکرد. جواز کسب میخواد. سداد و پارسیان رو فکر میکردم راحت میدن که اشتباه فکر میکردم. به پرداخت فکر میکردم نمیده برای همین شخمی پرش کردم و داد!!!
خدا حکمتتو شکر. درگاه پرداخت مستقیم آسون گیر و بده سراغ دارید؟

majids5

Registered User
لایک‌ها
517
بدون موجر که نمیشه. شش ماه پیش قرارداد بستیم.

درگاه پارسیان هم امروز تایید نکرد. جواز کسب میخواد. سداد و پارسیان رو فکر میکردم راحت میدن که اشتباه فکر میکردم. به پرداخت فکر میکردم نمیده برای همین شخمی پرش کردم و داد!!!
خدا حکمتتو شکر. درگاه پرداخت مستقیم آسون گیر و بده سراغ دارید؟

سامان هم میده بدون پروانه کسب.

همون به پرداخت خوبه که

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
سامان هم میده بدون پروانه کسب.

همون به پرداخت خوبه که
اون که ریدمان شد و حالا باید دوباره زنگ بزنم حذفش کنند و دوباره ثبت نام کنم. یکی هم به عنوان پشتیبان لازمه
سامان رو دیشب چک کردم و زده بود مجوز میخواد. ولی ممکنه توی فرایند ثبت نام نخواد. باید تستش کنم.
کلا همه رو دیشب چک کردم. فکر کنم فقط ایران کیش باقی موند.

Last edited:

Lost1

Registered User
لایک‌ها
88
این نت افراز چرا تیکت هارو جواب نمیده؟ از ساعت 11 صبح تا الان جواب نداده!

majids5

Registered User
لایک‌ها
517
اون که ریدمان شد و حالا باید دوباره زنگ بزنم حذفش کنند و دوباره ثبت نام کنم. یکی هم به عنوان پشتیبان لازمه
سامان رو دیشب چک کردم و زده بود مجوز میخواد. ولی ممکنه توی فرایند ثبت نام نخواد. باید تستش کنم.
کلا همه رو دیشب چک کردم. فکر کنم فقط ایران کیش باقی موند.

سامان مجوز نمیخواد. همون ای نماد کافیه.

cloobzzz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
سلام دوستان
کسی راه کاری بلده برای تبلیغات اس ام اسی خارج از ایران - یعنی سایت ایرانی نباشه
یعنی از این ارسال مثلا 100000 اس ام اس تبلیغاتی انگلیسی به شماره موبایل های مثلا المان یا هند یا - خارج از ایران
ممنون میشم اگر تجربه ای دارید به اشتراک بگذارید

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,493
سلام دوستان
کسی راه کاری بلده برای تبلیغات اس ام اسی خارج از ایران - یعنی سایت ایرانی نباشه
یعنی از این ارسال مثلا 100000 اس ام اس تبلیغاتی انگلیسی به شماره موبایل های مثلا المان یا هند یا - خارج از ایران
ممنون میشم اگر تجربه ای دارید به اشتراک بگذارید
SMS Marketing service
تجربه ندارم ولی سرویس ها با این عنوان هستن..
خودشون گزینه انتخاب کشور.. شهر.. حتی منطقه خاص از شهر هم دارن..
با آرشیو شماره دسته بندی های مختلف

بالا