به پرداخت ملت بدون جواز کسب گرفتم! بدبختی اینه که همینجوری فرمش رو پر کردم چون فکر میکردم بدون جواز کسب نمیدن. برای همین اینم با کد پستی متفاوت با کدپستی اینماد شد. البته میگم تایید شد و دادند!!!
من فعلا فقط با این دو تا کار میکنمسلام داشتم سرچ میکردم چند تا همکاری در فروش جدید اومده بود
نادی مارکت و مانا مد
در ضمن بعد از کلی وقت امروز محصولات همکاری در فروش رو میدیدم به نظرم خوب بودن ، هم قیمت و هم کیفیت بد نبودن . دایان و میهن استور و می مارکت .
نظرتون چیه ؟ اصلا این روزا شما هم از این راه پول در میارید ؟
من کِرم دارم ، نمیتونم یه کاری بکنم ادامه بدم .دوستان، حدود چند هزار تا صفحه سایت هست. با چه ابزاری چک کنم اینا ایندکس هستن یا نه؟ ابزار هایی که چک میکنن سرکاری هستن و هم تعدادشون محدوده مثلا ده تا دونه لینک رو چک میکنن
من فعلا فقط با این دو تا کار میکنم
mihanstore
arzunkadeh.mihanstore.net
راستی مگه ملک و املاک کار نمیکردی؟ چرا دوباره همکاری در فروش؟ پولش در حد بخور و نمیره
میشه ازش زیاد درآورد ولی باید زمان گذاشت. خب این زمان برای من بزرگترین هزینه هست
امیرم 30 ساله. اشناییم با خرحمالی در انجمن های دیگران بود و بعدش گفتم چرا برای دیگران خرحمالی کنم و خودم وردپرس زدم برای خودمهومانم. 26 ساله. اشناییم با وبلاگ نویسی بود و بعد شیفت پیدا کردیم به سمت وردپرس.
آنلاین بگیر خوب کد رهگیریسلام
درگاه سداد ملی میخوام بگیرم. فرم پر کردم. الان پیام داده که اجاره نامه باید کد رهگیری داشته باشه. کسی این مشکل رو داشته؟ اسکن که با گوشی گرفتم زیاد جالب درنیومد، برای همین گفتم شاید منظورش همون شماره قرمزه هست که رو اجاره نامه است. یا نه کد رهگیری قابل استعلام میخواد که من از بنگاهی مادر صلواتی نگرفتم؟!
بدون موجر که نمیشه. شش ماه پیش قرارداد بستیم.آنلاین بگیر خوب کد رهگیری
بدون موجر که نمیشه. شش ماه پیش قرارداد بستیم.
درگاه پارسیان هم امروز تایید نکرد. جواز کسب میخواد. سداد و پارسیان رو فکر میکردم راحت میدن که اشتباه فکر میکردم. به پرداخت فکر میکردم نمیده برای همین شخمی پرش کردم و داد!!!
خدا حکمتتو شکر. درگاه پرداخت مستقیم آسون گیر و بده سراغ دارید؟
اون که ریدمان شد و حالا باید دوباره زنگ بزنم حذفش کنند و دوباره ثبت نام کنم. یکی هم به عنوان پشتیبان لازمهسامان هم میده بدون پروانه کسب.
همون به پرداخت خوبه که
روز تعطیله... ایرانی جماعت هرشغلی باشه تعطیله روزای تعطیل خخخخاین نت افراز چرا تیکت هارو جواب نمیده؟ از ساعت 11 صبح تا الان جواب نداده!
اون که ریدمان شد و حالا باید دوباره زنگ بزنم حذفش کنند و دوباره ثبت نام کنم. یکی هم به عنوان پشتیبان لازمه
سامان رو دیشب چک کردم و زده بود مجوز میخواد. ولی ممکنه توی فرایند ثبت نام نخواد. باید تستش کنم.
کلا همه رو دیشب چک کردم. فکر کنم فقط ایران کیش باقی موند.
SMS Marketing serviceسلام دوستان
کسی راه کاری بلده برای تبلیغات اس ام اسی خارج از ایران - یعنی سایت ایرانی نباشه
یعنی از این ارسال مثلا 100000 اس ام اس تبلیغاتی انگلیسی به شماره موبایل های مثلا المان یا هند یا - خارج از ایران
ممنون میشم اگر تجربه ای دارید به اشتراک بگذارید