سایت جدید زده بودممن عجیب رو ir به مشکل خوردم اصن ایندکس نمیشن
دو هفته اول کلی بازدید گرفت
بعدش مطالبش ایندکس نشد
----------
مشکل جدید گوگل هست هرچیزی رو ایندکس نمیکنه خیلی اذیت داره
سایت جدید زده بودممن عجیب رو ir به مشکل خوردم اصن ایندکس نمیشن
من الان دوتا سایت موازی با سایت های قدیمیم بالا اوردم
سایت های قدیمی که بازدیدشون افت کرده دیگه بالا نمیاد
--------
الان توی صنفی که ما کار میکنیم.رقبا هرچی سایتشون به فنا میره.سریع یدونه جدید میزنن
یکی از همکارا رو میشناسم بالای 10 تا سایت داره
کلا گوگل توی اپدیت ها قدیمی هارو ب فنا میدهتجربه من برای سایت جدید نشون داده که دامین com خیلی زود بازدید میگیره و ایندکس میشه
ترجیحا دامینی بگیرید که صفر باشه دامینایی که قدیمین انگار گوگل حساس شده روشون :|
کلی سایت چینی اومد بالا !!نه ! اگه یهویی اینقدر ایندکس داری که عجیبه..
با site:url سرچ کن ببین قضیه چیه..
سایت هک شده یا اینکه با دامنه ای که قبلا روش سایت بوده بالا آوردی.کلی سایت چینی اومد بالا !!
افزونه نال شده / یا قالب نال شده شاید داریو هک شده سایتت .
گفته ..سایت هک شده یا اینکه با دامنه ای که قبلا روش سایت بوده بالا آوردی.
دامنه یونیک هست !سایت هک شده یا اینکه با دامنه ای که قبلا روش سایت بوده بالا آوردی.
معمولا افزونه های سئو نال شده این مشکلاتو بوجود میارنافزونه نال شده / یا قالب نال شده شاید داریو هک شده سایتت .
هک شدید از خارج یا از داخل با افزونه و قالب نال شدهکلی سایت چینی اومد بالا !!
سلام.
سایت خبری دارم با روزانه 20 تا 30 هزار آی پی بازدید.بهترین راه کسب درآمد چی هست با ین مقدار بازدید؟از یکتانت بنر تبلیغات زیر مطلب گذاشتم روزی 20 تا 30 هزارتومن میده فقط.ممنون میشم همکاران با تجربه راهنمایی کنند.
چطوری باید هیت مپ در بیارم؟راهنمایی میفرمایید؟جای خوبی نذاشتی بنرا رو راحت میشه مبلغ بیشتری درآورد با همین یکتانت
هیت مپ کاربراتو دربیار همونجا کد تبلیغاتتو بذار
چطوری باید هیت مپ در بیارم؟راهنمایی میفرمایید؟
با این بازدید انتظار چه مبلغی از یکتانت ممکن و معقول؟جای خوبی نذاشتی بنرا رو راحت میشه مبلغ بیشتری درآورد با همین یکتانت
هیت مپ کاربراتو دربیار همونجا کد تبلیغاتتو بذار
بستگی به سایتت نرخ پرش کاربرو نوع تبلیغاتی که میذاری و درصد همکاریت با یکتانت داره از ۲۰۰ ۳۰۰ تومن تا ۱ تومن روزانهبا این بازدید انتظار چه مبلغی از یکتانت ممکن و معقول؟
قصد فروش ندارید ؟ اگر دامنه کام هستسلام.
سایت خبری دارم با روزانه 20 تا 30 هزار آی پی بازدید.بهترین راه کسب درآمد چی هست با ین مقدار بازدید؟از یکتانت بنر تبلیغات زیر مطلب گذاشتم روزی 20 تا 30 هزارتومن میده فقط.ممنون میشم همکاران با تجربه راهنمایی کنند.
قصد فروش ندارم دامنه هم آی آر هستقصد فروش ندارید ؟ اگر دامنه کام هست