اماری که دادی فضایی بود : ) ) ) 1ت که نه ولی روزی میتونی تا 200 اینا معقول باشه... مشابه بوده طبق اون دارم میگمبستگی به سایتت نرخ پرش کاربرو نوع تبلیغاتی که میذاری و درصد همکاریت با یکتانت داره از ۲۰۰ ۳۰۰ تومن تا ۱ تومن روزانه
درصد همکاریت باید بالا باشه... بطور عادی 60% درصد فک کنم کار میکنه اوایل...الان سایت من امروز ۲۰ هزار آی پی بازدید داشته و یکتانت ۴۰ هزارتومن بهم داده جایگاه زیر پست رو فعال کردم که ۶ تا تبلیغ نشون میده.
راهکاری برای بهبود همکاران دارند بگن
این درصد با گذشت زمان بالا میره؟درصد همکاریت باید بالا باشه... بطور عادی 60% درصد فک کنم کار میکنه اوایل...
من75%ام.
هم اره هم نه .. مثلا شما با +100کا ای پی ، 1هفته زمان میبره تست بشید بعد باید درخواست این مقدار رو بدید و گاها هم بخاطر همکاری بلند مدت و عدم کلیک فیک، این مقدارا زیاد میشه .این درصد با گذشت زمان بالا میره؟
اماری که دادی فضایی بود : ) ) ) 1ت که نه ولی روزی میتونی تا 200 اینا معقول باشه... مشابه بوده طبق اون دارم میگم
این مسئله یبار برات پیش اومده فکر کنم، احتمالا کمپین ها خیلی فعال بوده..هرچی فعال باشه کمپینا درامد چندبرابر میشه...من با ۲۵ ۳۰ کا روزی ۱.۱۰۰ ۱.۲۰۰ هم از یکتانت دراوردم کاربرام خیلی حال میدادن ظاهرا
microsoft clarityچطوری باید هیت مپ در بیارم؟راهنمایی میفرمایید؟
هک ژاپنی شدی
خوارج جان الان بیشترین کلیک دریافتی از کدوم قسمت سایته؟الان سایت من امروز ۲۰ هزار آی پی بازدید داشته و یکتانت ۴۰ هزارتومن بهم داده جایگاه زیر پست رو فعال کردم که ۶ تا تبلیغ نشون میده.
دامنه برند بود بعد سه ماه زحمت به درامد رسیده بود )هک ژاپنی شدی
این دامین رو همین الان ببوس برو یکی دیگه بالا بیار
شناور بزار، خیلی فرق داره.الان سایت من امروز ۲۰ هزار آی پی بازدید داشته و یکتانت ۴۰ هزارتومن بهم داده جایگاه زیر پست رو فعال کردم که ۶ تا تبلیغ نشون میده.
دوستان، کسی لیست همکاری در فروش هایی که پرداختی دارن یعنی معتبرن و ساب دامنه میدن رو میشناسید؟
سلام عزیز.در این زمینه تازه کارم فقط تبلیغ پایین مطلب رو گذاشتم من که دیروز 32 هزار آی پی بازدید داشتم که 70 هزارتومن برام محاسبه کرد.البته من سایتم تازه تو یکتانت اضاف کردم.خوارج جان الان بیشترین کلیک دریافتی از کدوم قسمت سایته؟
چند درصد روی ثابت پایین، گوشه چپ، همسان پایین مطلب کلیک میکنن؟
آیا داپلیکیتور نداشتی؟دامنه برند بود بعد سه ماه زحمت به درامد رسیده بود )
تکنیک های کلاه سیاه و ... یاد ما هم بدهآیا داپلیکیتور نداشتی؟
کلا اوضاع رو تشریح کن تا بیشتر آنالیز کنم
من از روی این به نکات خیلی جالبی رسیدم
یکیش درآمد خیلی زیاد از ادسنسه!!
و همینطور چند تا تکنیک سئو کلاه سیاه
پشت اون رقم نیم میلیون ایندکس در روز یه راز بزرگه