- نوشتهها
- 7,193
- لایکها
- 16,494
هرگز..بنظرتون چنین چیزی ممکن هست ؟
وقتی وارد ادرس یک سایت شد ، یک اپلیکیشن مثلا فروشگاهی بدون تایید روی گوشی اتوماتیک نصب بشه ؟
هرگز..بنظرتون چنین چیزی ممکن هست ؟
وقتی وارد ادرس یک سایت شد ، یک اپلیکیشن مثلا فروشگاهی بدون تایید روی گوشی اتوماتیک نصب بشه ؟
کسی رو نداری معرفی کنی؟کار ترجمه فارسی به انگلسی انجام میدی؟
فری لنسری خواستی شاید تو انجام میدم بتونی پیدا کنیکسی رو نداری معرفی کنی؟
کار دست افغانی بدم بهتر این جماعته..فری لنسری خواستی شاید تو انجام میدم بتونی پیدا کنی
وقتی افزونه پنل کاربری داری که خودش ورود/عضویت با اس ام اس داره، دیجیتس لازم نیست. /: باید دیجیتس رو غیرفعال میکردیهمه اینا رو تست کردم قبلا
قالب رو عوض کردم
حتی ووکامرس رو غیرفعال کردم
تمامی افزونه ها رو غیر فعال کردم و فقط دیجیتس رو گذاشتم
دیجیتس پولی و رایگان هر دو این مشکل رو داشتن (تا ورژن ۷.۹)
درواقع فقط روی اون دامین
به نظر حمله ای چیزی بود که مستقیما پترن رو هدف گرفته بود و از طریق دیجیتس اینکارو انجام میداد
در هر صورت دیجیتس ورژن ۸.۳ امکان جلوگیری و سواستفاده از OTP رو داشت و ظاهرا مشکل حل شد.
نه اتفاقا ندارهوقتی افزونه پنل کاربری داری که خودش ورود/عضویت با اس ام اس داره، دیجیتس لازم نیست. /: باید دیجیتس رو غیرفعال میکردی
سلام دوست عزیزفکرکنم دومین ماه رو دارم کامل میکنم
دو هفته اس دارم از یک سرور به سرور دیگه میرم ( سرور ایران ) گوگل امارش بهم ریخته فعال نیست
این فکرکنم برای ده روز گذشته است دقیق نیست این ده روز همش قطع بودم
مشاهده پیوست 1329682
یه سوالم اضافه کن دامنه .ir باشه میشهسلام دوست عزیز
دوتا سوال داشتم ، اگر لطف کنید جواب بدید ممنون میشم
برای وبسایت انگلیسی اگر سرور ایران استفاده کنیم مشکلی پیش نمیاد؟
و اینکه اگر موضوع سایت مرتبط با ایران و نقاط گردشگری و تاریخی ایران باشه ممکن دیگه گوگل ادز تایید نکنه؟
متشکرم
سلام دوست عزیز
و اینکه اگر موضوع سایت مرتبط با ایران و نقاط گردشگری و تاریخی ایران باشه ممکن دیگه گوگل ادز تایید نکنه؟
متشکرم
گوگل و اکثر شرکت های تبلیغاتی ایران و زبان فارسی رو تحریم کردن..یه سوالم اضافه کن دامنه .ir باشه میشه
سلام دوست عزیز
متشکرم
یک سری شرکت ها ترفند هارو همه رو بلدن !!گوگل و اکثر شرکت های تبلیغاتی ایران و زبان فارسی رو تحریم کردن..
بنابرین ردی از ایرانی بودنت نباید بذاری..
دامین غیر ملی..
سرور هم غیر ایرانی..
ولی مشکلی نداره مثلا سرویس فرانسه یا المان رو از هاست های دخلی بگیزی..
مهم اینه که آی پی هاستت روی سرور ایرانی نباشه..
نت افراز و باقی هاستینگ ها خوشبختانه پنل نمایندگی فروش سرویس های خارجی رو دارن..
و میتونی مثلا هاست فرانسه رو ازشون بخری..
اینم راهیه بالاخره..یک سری شرکت ها ترفند هارو همه رو بلدن !!
مثلا رو محتوا کپی رایت خور میان تبلیغ گوگل ران میکنن مثل این
گوگل و اکثر شرکت های تبلیغاتی ایران و زبان فارسی رو تحریم کردن..
بنابرین ردی از ایرانی بودنت نباید بذاری..
دامین غیر ملی..
سرور هم غیر ایرانی..
ولی مشکلی نداره مثلا سرویس فرانسه یا المان رو از هاست های دخلی بگیزی..
مهم اینه که آی پی هاستت روی سرور ایرانی نباشه..
نت افراز و باقی هاستینگ ها خوشبختانه پنل نمایندگی فروش سرویس های خارجی رو دارن..
و میتونی مثلا هاست فرانسه رو ازشون بخری..
سرور ایران نباید باشه و با سی دی ان شاید مشکل حل شه اگر تغییر سرور سخته برات ( من اینو ایده ای ندارم)
--
زبان هم انگلیسی باید باشه مهم نیست درمورد ایران مینویسی یا کره شمالی ! همونطور که پیام بعدی نوشت ، ردی از ایران نباید به جا بزاری مثل دامنه ملی ir
آقا راستی تعداد تقریبی مطالب سایتت رو نگفتی؟یک سری شرکت ها ترفند هارو همه رو بلدن !!
مثلا رو محتوا کپی رایت خور میان تبلیغ گوگل ران میکنن مثل این
زیادم هستن !!!چطوری ادسنس برای این مدل سایتا وریفای میشه؟
زیادم هستن !!!
نمیدونم حقیقتا
به نظرم چون تو تبلیغات تیک تاک و اینستا زیاد میبینم یک کار دیگه میکنناحتمالا اول با یه موضوع دیگه وریفای میکنن