meysam0211
Registered User
منم پرسیدم ازش همینو میگه...با گوگل بارد چطور عکس میسازن؟ فارسی فکر کردم نمیفهمه انگلیسی هم میگم در جواب فقط اینو میاره I can't create images yet so I'm not able to help you with that.
احتمالا نسخه پولیش میشه ساخت
منم پرسیدم ازش همینو میگه...با گوگل بارد چطور عکس میسازن؟ فارسی فکر کردم نمیفهمه انگلیسی هم میگم در جواب فقط اینو میاره I can't create images yet so I'm not able to help you with that.
من پرسیدم به این جواب رسیدممنم پرسیدم ازش همینو میگه...
احتمالا نسخه پولیش میشه ساخت
بارد چون تصاویر نژادپرستانه میساخت فعلا ساخت تصویرش تعدیل شده
تخفیف ۲۹درصد هم داره که باید به سوالاتشون جواب داداگر هاست نت افراز دارید. این مادر صلواتی تخفیف 25 درصدی برای خرید و تمدید گذاشته مخصوص عید گیری.
اون برای تمدید هم میشهکه باید به سوالاتشون جواب داد
همون کده که گذاشتم میشهاون برای تمدید هم میشه
نفهمیدم. سوالاتشون؟
پِرس پِکتیو@ms368
به این حالت از عکس که وقتی ماوس میاد روش زاویه میگیریه. چی میگن؟ اصطلاحش چیه؟ کجای المنتوره؟
About Us
Our History 19Years of ExperienceWe are a team of creative peoples, The products we offer are of the highest standards with a bias for high quality. We have over 15…xtratheme.com
مشاهده پیوست 1329809
بزرگوار ریسپانس تایم دو ثانیه ای رو در سرچ کنسولم ثبت کرد و رکورد دار شداگر هاست نت افراز دارید. این مادر صلواتی تخفیف 25 درصدی برای خرید و تمدید گذاشته مخصوص عید گیری.
احتراما به اطلاع می رساند تغییرات ایجاد شده در جهت بهبود کیفیت سرویس منجر به تغییر Ip هاست شما گردید.
من این پستت رو صبح دیدم رفتم استفاده کردمکسی از سرویس وردپرس https://liara.ir استفاده کرده؟؟
سایت من پشت کلادفلر بود و بار ها و بار ها این بلا رو سر من آوردن و چندبار هم دعوا کردم باهاشون بخاطر این موضوعپارسپک چقدر بی دروپیکره
سایت ما رو بدون اطلاع قبلی داون کرده تازه یک منتی هم سرمون گذاشته
من این پستت رو صبح دیدم رفتم استفاده کردم
راه اندازی وردپرس آسون بود
دامنه آسون نصب نشد
ولی یکم پیچیدس نمی ارزه همین هاست های اشتراکی بهترن و سرعت بهتری دارن
البته من از پلن رایگان و با همون صد تومن هدیه ای که دادن راه انداختم
واقعا آدم نمیدونه چیکار کنهکارای اولیشو به هر حال آدم انجام میده باید دید در عمل چه کیفیتی داره سایت کم حجم و کم بازدید ندارم که فعلا بتونم تست کنم
هاستینگا پدرمونو درآوردن انقد بی کیفیتن
کسی رو سراغ نداری مسلط باشه با همین روش برام سفارش ترجمه انجام بده؟ChatGPT 4 خوب ترجمه میکنه
یه پرامپت خوب میخواد که بهش بگی علائم نگارشی و لحن و این موارد رو رعایت کنه. شاید حتی با چند تا پرامپت مختلف و در چند مرحله بتونی انجامش بدی