خو این سیسم هم برا وبمستراس دیگهآقا بخدا این تاپیک مال صحبتای وبمستریه :دی
قدیم ریگبندی دو بعدی انجام دادم. از لحاظ سخت افزاری هیچ دشواری نبود (corei3 4130 + 20gig ram)
در مورد افکت که پرسیدی هم کل بار pereview روی کارت گرافیک هست..
نه.. چندان با سیستم قبلی راحت نبودم موقع پخش چیزای افکت دار..
سعی کن گزینه موشن بلور رو اگه استفاده یی نداری غیر فعال کنی.. به شدت الکی سنگین میکنه..
باقی چیزا به خود پروژه هم بستگی داره..
نمیشه گفت..
خواستی لینک یه پروژه آماده بهم بده با سیستم جدیدم برات تست کنم
آخه به شدت بستگی به نوع پروژه داره..خو این سیسم هم برا وبمستراس دیگه
همون pereview روی پروژه ای که افکت داره با گرافیک مجتمع پردازندت تست کن ببین چه تفاوتی با گرافیک جدا داره
اصلا میتونه پیش نمایش بده بهت یا نه
اگه میتونی و وقتشو داری تستش کن
چون اصلا تو یوتیوب چنین تستی رو نتونستم پیدا کنم که ببینم یه پروژه افکت دار توی افتر افکت با گرافیک مجتمع و با گرافیک جدا چطوره.
اونوقت بلایی سر قالب نمیاد؟!Disable & Remove Google Fonts
افزونه خوبی هست و به افزایش سرعت لود سایت کمک میکنه
تو هاستینگ های ایرانی من بازدید کننده سایتم بالای 500نفر نمیرسید ! دان میشدمپارسپک هاستینگ نیست قشنگ یک گاوداریه
دوباره آی پی رو تغییر دادن، نه قبلش اطلاع داده، نه پیامک فرستاده آخه یک پیامک چقدر خرجشه
تازه بعد 8 ساعت تغییرات رو انجام دادم میبینم sql ارور میده باید صبر کنم احتمالا صبح برگردونن
هاست dl سرویس دارم توی 8 ماه اخیر حتی نیاز به تیکت نبوده، خداوکیلی لولش از کل هاستینگای ایران بالاتره
من videopress نصب کردم !یه افزونه ی پخش ویدیو معرفی کنید که این مشکلات رو نداشته باشه
هرچی نصب میکنم یه ایراد داره!
اونوقت بلایی سر قالب نمیاد؟!
اصلا معلوم نیست چی به چیهلعنت به گوگل با این آنالیتیکس جدیدش آدم گو*ه گیجه میگیره
من سرعت سایت میارم بالااونوقت بلایی سر قالب نمیاد؟!
رایگانه ؟افزونه ربات نویسنده rtl
FeedWordPressمناسب ترین افزونه برای کپی مطلب از سایت دیگه چیه؟
@omidsmart
سرعت این که خیلی خوبهدوستان، میشه یه فونت شیک و متفاوت برای سایت معرفی کنید که پولی نباشه؟ هرچند که فایلش رو رایگان پیدا کنم نمیخوام پولی استفاده بشه. مثلا ایران یکان خوبه فایلش رو هم دارم ولی نمیذارم حوسله دردسر ندارم
من سرعت سایت میارم بالا
کلی عوامل دخیل هست
فونت گوگل و کپچای گوگل از بدترین چیز ها برای سرعت هستن
چون از نت ایران، نت خارج فراخوان میشه
مگر کلا هاستت خارج باشه
خدمات افزایش سرعت سایت وردپرسی به زیر 3 ثانیه (تضمینی)
انجام خدمات افزایش سرعت سایت وردپرسی و بهینهسازی لود تایم به کمتر از 3 ثانیه به صورت تضمینی و با ارزانترین قیمت و مشاوره رایگانroozinab.com
چرا به نظرم خیلی خوب و شفاف هستاصلا معلوم نیست چی به چیه
باید وقت بیشتری روش بزارمچرا به نظرم خیلی خوب و شفاف هست
سرویس های jetpack برای اماردهی چک میکنم خیلی سریع و عالی به چیزی که میخوای میرسی
چرا به نظرم خیلی خوب و شفاف هست
سرویس های jetpack برای اماردهی چک میکنم خیلی سریع و عالی به چیزی که میخوای میرسی
توضیح بیشتری درباره جت پک میدی؟
بچه ها کسی از Rank Math استفاده کرده
بنظرم بهتر از افزونه سئو Yoast Seo هست.
rankmathمن با جفتش کار میکنم تو بعضی چیزا یوست بهتره مث سیستم ریدایرکتش
ولی در کل رنک مث بهتره رابط کاربری خیلی بهتری داره
یوست با این اپدیت جدیدش اومد مث رنک مث بشه که ر++++ید
Jetpack Boost – Website Speed, Performance and Critical CSS
Speed up your WordPress site by optimizing page performance with Jetpack Boost. Easily activate one-click optimizations to boost your Core Web Vitals.wordpress.org