• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

8song

Registered User
لایک‌ها
1,302
فقط برا منتظر که مث من یه ماهه منتظرن..

آهنگ جدید صادق - هنوز همونم

پ.ن:من محصولات سل می رو چن ماه پیش تو یه سایت که الان کلا پاکش کردم میذاشتم اما چن روز پیش یه سفارش جدید گرفتم.. :/

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
فقط برا منتظر که مث من یه ماهه منتظرن..

آهنگ جدید صادق - هنوز همونم

پ.ن:من محصولات سل می رو چن ماه پیش تو یه سایت که الان کلا پاکش کردم میذاشتم اما چن روز پیش یه سفارش جدید گرفتم.. :/
تو سایتت پاپ اپ میهن وب ادز گذاشتی؟o_O

paris2020

Registered User
لایک‌ها
2,233
سلام
نویسنده برای سایت موزیک اگه هست پ.خ بده ، مرسی

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
فعلا اینو داشته باش Get Low

ما منتظر بقیه اش هستیم هیچ جا نمیریم همین جا هستیم
552.gif

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,771
اقا این اوبونتو یه چندروزی هی هنگ میکنه :( قبلا ارور میداد برنامه مربوطه رو پاک کردم ولی الان روزی ۵-۶ بار کلا فریز میشه مجبورم ریست کنم :( چه مشکلی ممکنه باشه؟
کلا موس کیبورد همه چی نفله میشه

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
اقا این اوبونتو یه چندروزی هی هنگ میکنه :( قبلا ارور میداد برنامه مربوطه رو پاک کردم ولی الان روزی ۵-۶ بار کلا فریز میشه مجبورم ریست کنم :( چه مشکلی ممکنه باشه؟
من نمیدونم

afshin313

Registered User
لایک‌ها
3,768
زنگ بزن یارانه کمک :(

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991

mahdi.b20

Registered User
لایک‌ها
1,406
از کدوم نسخه اوبونتو استفاده می کنی ؟

yesno220

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
655
سلام دوستان

برای اولین بار تصمیم گرفتم برم روی وردپرس. آخرین نسخه با قالب آوادا فارسی نصب کردم الان مثل بــــــــوق تو گِل گیر کردم! :| چقدر ساخته این وردپرس هیچی ازش سر در نمیارم که برگه چیه، شورت کد چیه، ماژول و افزونه و ... هیچ تغییر نمیتونم ایجاد کنم. از کجا میتونم یاد بگیرم یه منبعی معرفی کنید مرسی :(

babapooldar

Registered User
لایک‌ها
1,044
دوستان از دیروز افت بازدید شدید داشتید ؟

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
اساتید چطور میشه یه اکانت کلش او کلنز رو فروخت ؟

اگه گوشی طرف اندروید باشه باید جیمیل خودمون رو هم بدیم ؟

persianm

Registered User
لایک‌ها
199
سلام دوستان

برای اولین بار تصمیم گرفتم برم روی وردپرس. آخرین نسخه با قالب آوادا فارسی نصب کردم الان مثل بــــــــوق تو گِل گیر کردم! :| چقدر ساخته این وردپرس هیچی ازش سر در نمیارم که برگه چیه، شورت کد چیه، ماژول و افزونه و ... هیچ تغییر نمیتونم ایجاد کنم. از کجا میتونم یاد بگیرم یه منبعی معرفی کنید مرسی :(

باهاش کار کنی کم کم یادمیگیری
سوالاتت رو اینجا بپرس: http://forum.wp-parsi.com/

Dex

Registered User
لایک‌ها
314
سلام دوستان

آقا مسخره میکنی یا واقعا جدی داری سوال میپرسی ؟ o_O (ماشالا اونقد اسپمر داریم که بعضی وقتا نمیشه شوخی رو از جدی تشخیص داد)

» شورت کد کدی کوتاه از یه یه برنامه از قبل تعریف شده هست که به این صورت کار میکن » [shortcode name]. وقتی این کد کوتاه رو در یه جایی استفاده میکنیم (مثلا در یک نوشته) با توجه به کار اون کد که از قبل تعریف شده ٬ برنامه فراخانی میشه و میاد بالا که در پست یا در یک جایی از قالب نمایش داده میشه٬ مثلا یه دکمه یا یک آلبوم عکس و یا یه فرم که از قبل ساختی ... (سرچ کن توضیحات بهتری پیدا میکنی تو نت)

» افزونه هم از اسمش مشخصه دیگه٬ یه برنامه هست که روی وردپرستون نصب میشه و با توجه به نیازی که از افزونه توقع دارید کارتو راه میندازه٬ مثلا افزونه تماس با ما که یه فرم رو در اختیارتون میذاره که میتونه راه ارتباطی کاربر با شما رو آسون کنه

» اینجا هم درباره برگه و کار باهاش توضیح داده: http://wp-persian.com/codex/ساخت-برگه/

بالا