گرفتن دامنه توسط برند یه چیز دیگه ست , بحث دوستان سر گرفتن دامنه بخاطر محتوای کپی رایت دار بودگول این داستان نخورید کپی رایت برای هاست هست ! دامنه نمیگیرن !
گرفتن دامنه توسط برند یه چیز دیگه ست , بحث دوستان سر گرفتن دامنه بخاطر محتوای کپی رایت دار بودگول این داستان نخورید کپی رایت برای هاست هست ! دامنه نمیگیرن !
گرفتن دامنه توسط برند یه چیز دیگه ست , بحث دوستان سر گرفتن دامنه بخاطر محتوای کپی رایت دار بود
چه فرقی داره؟!!گرفتن دامنه توسط برند یه چیز دیگه ست , بحث دوستان سر گرفتن دامنه بخاطر محتوای کپی رایت دار بود
این بابا هم وسط معرکه شماره میذاره واسه ترانه![]()
برای من برعکس هست حدود ۴۰٪ افزایش ورودی دارم سقوط نکنیم یهو4 روزه که گوگل آپدیت سنگین داره اجرا میکنه. هنوز هم نوسانات ثابت شده
من سایتم از 8 کا رسیده به 1 کاه![]()
همینجوری پیش بره..سایت بدون بازدید گوگل تحویل میده
---
آپدیتش تو 1 سال و نیم اخیر بی سابقه بوده
آپدیت آگوست 2018 یادتونه؟ اینم همونه
مشاهده پیوست 1162274
این بابا هم وسط معرکه شماره میذاره واسه ترانه![]()
تا دوماه بازدیدت همین خواهد بود...بعد دوماه ممکنه ثابت بمونی یا نزول کنیبرای من برعکس هست حدود ۴۰٪ افزایش ورودی دارم سقوط نکنیم یهو
گرفتاری شدیم از داخل و بیرون نون مارو خاش خاشی می کنن
برادر شما فکر ابتدای بحث رو متوجه نشدی , کسی در مورد کپی رایت ایران صحبت نکرد , بحث سر دامنه بین المللی و محتوای کپی رایت بودهکشور ایران کپی رایت نداره !!!
بستگی به کمپانی اون برند داره که برای گرفتن دامنه با پسوند دیگه اقدام بکنه یا نه , اینکه دامنه bmw.ir در مالکیت یه ایرانی هست بخاطر اینه که کمپانی bmw احساس خطری نمیکنه و نیازی به گرفتن اون دامنه نمی بینه چون کسی نمیتونه چیزی رو به اسم bmw به ملت قالب کنهاسم bmw رایت دارد ! اما چرا مثلا دامنه bmw.ir گرفتن ؟
فرقش اینه که دامنه یه کمپانی برند تا زمانی که خود کمپانی درخواست نکنه از مالکیت کسی در نمیادچه فرقی داره؟!!
کپی رایت همیشه کپی رایته
جالبه برای بعضی کلمات از 10 نتیجه اول ، دو سه تاش برای یه سایت هست.تا دوماه بازدیدت همین خواهد بود...بعد دوماه ممکنه ثابت بمونی یا نزول کنی
رفتار آپدیت های گوگل دقیقا همین هست..
الان منو با خاک یکسان کرده..ولی دوماه بعد بازدید رو برمیگردونه..
ولی خیلی مسخره هست از 8 کا یهو بشی 1 کا آی پی
ازین نرم افزارهای تقلید حرکات موس استفاده کن.نه این فرم ارزشیابی و ... نیست، نیازی به فکر کردن هم نداره
فقط باید یه ستون خاص رو گزینه هاش تیک بخوره
یه افزونه فایرفاکس نصب کردم پر میکنه ولی خودش هر چی دلش بخواد رو ( به صورت رندوم )
تنظیمات خاصی هم نداره که بشه من بهش بگم کدومو پر کن کدومو نکن
nic.ir دامنه فیسبوک رو بخاطر icnn داده یا ...دامنه فیسبوک آی آر الان در مالکیت کمپانی فیسبوک هست , اگه سرچ بکنی تو گوگل داستان شکایت فیسبوک و پس گرفتنش هست
تو همین انجمن هم فکر کنم قبلا تاپیک داشت
مرسی مرسیازین نرم افزارهای تقلید حرکات موس استفاده کن.
طبق اون چیزی که تو سایتها نوشتن بر اساس درخواست خود فیسبوک بود. اصل ماجرا رو خدا داندnic.ir دامنه فیسبوک رو بخاطر icnn داده یا ...
رابطه اینا با فیسبوک چیه؟ ...
مارک زاکربرگز مگه دژمن نبود؟
دامنه facebook.ir در اختیار @Yousef بود
تو بخش بازارچه فروش سایت , یکی سایت گذاشته گفته ماهی 20 تومن درآمد داره , سایتش هم کلا یه محصول داره !!شروع کنم به مردم پکیج موفقیت و پارادایم شیفت بفروشم.
جنسی که فروش نمیره مثلا بادکنک ، 16 درصد پورسانت میدهاین سیستم
کاربر تازه واردهتو بخش بازارچه فروش سایت , یکی سایت گذاشته گفته ماهی 20 تومن درآمد داره , سایتش هم کلا یه محصول داره !!پکیج آموزشی کسب درآمد از اینترنت !
یعنی واقعا ملت واسه همچین چیزی اینقدر پول میدن ؟
ربات های دانلود از تلگرام هیچ کدوم کار نمیکنن
بجز این دو تا مورد دیگه هست؟
@GetPublicLinkBot
@DownloadManagerBot
@TransferRobot
جنسی که فروش نمیره مثلا بادکنک ، 16 درصد پورسانت میده
گوشی و لپ تاپ نهایتش یک یا دو درصد!
کاربر تازه وارده
ساب دامنه هم هست
برای ساب دامنه همکاری درفروش نمیشه سئو، کار کرد
یه مقداری لینک داشت ولی به این حد نیست که ماهی اینقدر بازخورد بده!
نکته بعدی اینکه کسی همچین چیزی داشته باشه میاد بفروشه؟!
هیچ ماست بندی نمیگه سایت من ترشه !تو بخش بازارچه فروش سایت , یکی سایت گذاشته گفته ماهی 20 تومن درآمد داره , سایتش هم کلا یه محصول داره !!پکیج آموزشی کسب درآمد از اینترنت !
یعنی واقعا ملت واسه همچین چیزی اینقدر پول میدن ؟
این سیستم کسب درامد دیجی کالا خیلی کثیف و دزده