Hamid2day
مدیر ارشد بازنشسته
جزء تحریم هاس
اقا جدیدا کسی از گوگل ادز استفاده کرده؟ ایرانو نمیشه انتخاب کرد.
اقا جدیدا کسی از گوگل ادز استفاده کرده؟ ایرانو نمیشه انتخاب کرد.
سرورهاش توی کدوم کشوره؟ سخت گیریش در مورد کپی رایت در چه حدی هست؟پایداری دائمی لینک هم لحاظ کنید
سایت های پریومیوم خارجی هم که عضو هستم در mega میزارن لینک هارا ! خداست این مگا
ولی سایت های ایرانی احتمالا به خاطر ماندگاری بالا و لینک مستقیم و کلاس کاری
سرورهاش توی کدوم کشوره؟ سخت گیریش در مورد کپی رایت در چه حدی هست؟
سرورهاش توی کدوم کشوره؟ سخت گیریش در مورد کپی رایت در چه حدی هست؟
حقیقتش فکر کنم به کپی رایت حساس باشه.به کپی رایت حساس نیست
سرورهاش هنگ کنگ هست
ماله مدیر مگا اپلود هست درس عبرت نشده براش
کیم دات کام
اگه نت افراز هست بعضی وقتا باید تیکت بدی ایپی رو باز کنن یا مودم خاموش روشن کندوستان این مورد بعد از چند بار اشتباه زدن پسورد لاگین وردپرس پیش اومده
اولین باره این اتفاق افتاده
Unauthorized
This server could not verify that you are authorized to access the document requested. Either you supplied the wrong credentials (e.g., bad password), or your browser doesn't understand how to supply the credentials required.
حقیقتش فکر کنم به کپی رایت حساس باشه.
فایل هایی رو روش اپلود کردم و توی فروم های خارجی منتشر کردم, بعد از 30-40 دانلود بعد از گذشت 1-2 روز پاک شده و حتی حسابم هم بن شده.
به همین خاطر, توی فروم های خارجی دیدم لینک های مگا رو به صورت پی وی برای هرکی نیاز داشته باشه ارسال میکنند. (دو سه سال پیش که اینطور بود)
به نظرم امکان نداره مگا تو 1-2 روز فایل پاک کنهحقیقتش فکر کنم به کپی رایت حساس باشه.
فایل هایی رو روش اپلود کردم و توی فروم های خارجی منتشر کردم, بعد از 30-40 دانلود بعد از گذشت 1-2 روز پاک شده و حتی حسابم هم بن شده.
به همین خاطر, توی فروم های خارجی دیدم لینک های مگا رو به صورت پی وی برای هرکی نیاز داشته باشه ارسال میکنند. (دو سه سال پیش که اینطور بود)
سلام
کسی میدونه پیجای 100 یا 200 کای اینستاگرامو (فیک یا واقعی یا ... ) از کجا میشه پیدا کرد برای خرید ؟
بلهمنظورت فالوور فیکه؟
یه اایمیل ساخت میخواد دیگه مدارک هویتی و اثر انگشت که نمیگیره موقع ساخت پیج :|به هیچ عنوان صفحه های اینستاگرام خریداری نکنید !
تمام مشخصات صفحه رو هم تغییر بدید باز هم با مکاتبه با اینستاگرام صفحه قابل بازیابی خواهد بود و از نظر ایسنتاگرام صفحه متعلق به کسی هست که اولین بار اکانت رو ساخته
یه اایمیل ساخت میخواد دیگه مدارک هویتی و اثر انگشت که نمیگیره موقع ساخت پیج :|
دوستمون درست میگن از نظر اینستاگرام فروش پیج غیر قانونی هست و پیج متعلق به شماره تلفن یا ایمیلی هست که اکانت باهاش ایجاد شده شما پیج رو بخری فرد اولیه میتونه با استناد به ایمیلی که داره یا شماره تلفن اکانت رو پس بگیره.یه اایمیل ساخت میخواد دیگه مدارک هویتی و اثر انگشت که نمیگیره موقع ساخت پیج :|
شما برو بخر : ) ,کسی مجبور نکرده که حرف مارو گوش کنی
اولین کسی که اکانت رو میسازه , منظور ایمیل و شماره تلفن هستش
که شما تغییر بدی مشخصات اکانت رو با اولین ایمیلی یا شماره تلفنی که اکانت ساخته شده قابل بازیابی هست و شما درخواست میدی به اینستاگرام که اکانتت هک شده به همین راحتی
دوستمون درست میگن از نظر اینستاگرام فروش پیج غیر قانونی هست و پیج متعلق به شماره تلفن یا ایمیلی هست که اکانت باهاش ایجاد شده شما پیج رو بخری فرد اولیه میتونه با استناد به ایمیلی که داره یا شماره تلفن اکانت رو پس بگیره.
یه بار دیگه بخونید چی نوشتمیه اایمیل ساخت میخواد دیگه مدارک هویتی و اثر انگشت که نمیگیره موقع ساخت پیج :|
با تخفیف 700 تومن!700 توم