وكيل الرعايا
همکار بازنشسته
من از دیروز افتادم دنبال مطالبات مجازی که دارم .. اکثرا هم بابت خدمات وب مستری - برنامه نویسی بوده طلب دارم بابت پروژه های ناتمام و پول های پرداخت شده .. .. کیس هایی هست که از برج 5دنبال پولش هستم !
از دیروز شروع کردم به اخطار دادن که فتا گزارش خواهم داد دیگه کار از انتظار گذشته
از شش پرونده که تونستم تلگرام پیام بدم - با گستاخی فحاشی کردن و بعدش بلاک کردن
شما نمیدونید برای یک پروژه من از پونیشا چقدر دردسر کشیدم ...
فری لنسر پیدا میکردم 50 درصد کامل میشد میکشید کنار و میپیچون
برنامه نویس بعدی میاوردیم .. میگفت اون کثیف کارکرده ! باید از از ابتدا بزنم ! پیش پرداخت نیمه هزینه میزدیم میکشید کنار!
از برج 5 تا آخر 9 نزدیک به 4-5 پول میلیونی الکی هدر شد ! پروژه گنده ای هم نبود..
اخرم یک هندی پیدا کردم کارو کامل انجام داد و تمام در سریع ترین زمان
عمرا دنبال فری لنسر ایرانی بگردم دیگر ! با احترام به همه برنامه نویس ها و فریلنسر های اینجا..
ادعا دارن مدرک از فلان دانشگاه !! میشه جزء رزومه شون ! شروع به کار میکنی هر مسئله ای که میگی دنبال ساده ترین راه میگردن دور بزنن ! از روش غیر مهندسی...
از دیروز شروع کردم به اخطار دادن که فتا گزارش خواهم داد دیگه کار از انتظار گذشته
از شش پرونده که تونستم تلگرام پیام بدم - با گستاخی فحاشی کردن و بعدش بلاک کردن
شما نمیدونید برای یک پروژه من از پونیشا چقدر دردسر کشیدم ...
فری لنسر پیدا میکردم 50 درصد کامل میشد میکشید کنار و میپیچون
برنامه نویس بعدی میاوردیم .. میگفت اون کثیف کارکرده ! باید از از ابتدا بزنم ! پیش پرداخت نیمه هزینه میزدیم میکشید کنار!
از برج 5 تا آخر 9 نزدیک به 4-5 پول میلیونی الکی هدر شد ! پروژه گنده ای هم نبود..
اخرم یک هندی پیدا کردم کارو کامل انجام داد و تمام در سریع ترین زمان
عمرا دنبال فری لنسر ایرانی بگردم دیگر ! با احترام به همه برنامه نویس ها و فریلنسر های اینجا..
ادعا دارن مدرک از فلان دانشگاه !! میشه جزء رزومه شون ! شروع به کار میکنی هر مسئله ای که میگی دنبال ساده ترین راه میگردن دور بزنن ! از روش غیر مهندسی...