miladsharifitedi
Registered User
- نوشتهها
- 997
- لایکها
- 1,656
همرو حذف کن مشکلی پیش نمیادیعنی کل محتویات پوشه tmp رو حذف میکنی؟
هاستینگ که به خاطر اینکه ارتقا بدیم میگه حذف نکن
همرو حذف کن مشکلی پیش نمیادیعنی کل محتویات پوشه tmp رو حذف میکنی؟
هاستینگ که به خاطر اینکه ارتقا بدیم میگه حذف نکن
برای طراحی خیردوستان کسی تجربه ای تو خرید قلم تاچ برای طراحی روی موبایل داشته ؟
حرفه ای که نه یکم تو ویرایش عکس و اینابرای طراحی خیر
اما یه قلم روی گوشیم هست تنها وقتی دستم اشتباهی میخوره بهش میزنه بیرون و کاربرد دیگه ای نداره تقریبا
طراحی روی موبایل به صورت حرفه ای؟ فکر نکنم کارایی داشته باشه
من روی چند تا از سایتها که سی پنل هستن، همیشه محتویات این پوشه رو وقتی زیاد میشه حذف میکنم و هیچ مشکلی هم برای خود سایت پیش نمیاد.دوستان چه مواردی از فولدر tmp در cpanel رو میشه حذف کرد؟تو این چند سال اینقدر حجم tmp زیاد نمیشد
تو همین tmp یک فولدر هست با نام analog و دو تا فایل با نام cache هست اینجا که فضای زیادی رو گرفتن - میتونم این دوتا فایل رو حذف کنم؟
دوستان
RSS این سایت هم من پیدا نمی کنم
بیتوته پورتال جامع شامل خبر، سرگرمی، روانشناسی، زناشویی، مد، دکوراسیون، آشپزی، پزشکی
بیتوته پورتال جامع شامل اخبار،سرگرمی،روانشناسی،زناشویی،فال و طالع بینی،دکوراسیون،آشپزی،گردشگری،داستان،ورزش،کودکان،مدل لباس،آگهی،احکام،گالری عکس،قیمت ارز،روابط زناشویی،مدل آرایش،دارو های گیاهی،دانستنی ها،بیوگرافی بازیگران،دانستنیهای جنسی،دین و مذهب،سلامت و بهداشت،آرایش و زیبایی،آموزش کامپیوتر و...www.beytoote.com
دانلود رایگان نرم افزار
دانلود رایگان نرم افزار، دانلود آنتی ویروس، دانلود ویندوز 7, دانلود ویندوز 10، دانلود ویندوز 11، دانلود برنامه اندروید، نرم افزار مهندسیsoft98.ir
![]()
نمناک
مجله اینترنتی نمناک [طراوت لحظه ها در وبگردی] ارائه دهنده مطالب در موضوعاتی همچون سبک زندگی ، تناسب اندام ، بانوان ، هنرمندان ، بهداشت و سلامت ، آشپزی و ...namnak.com
شکست نفسی میفرمایید..به قصد ایجاد نکردن که کپی برداری نشه
ابتدا کاربران مبتدی مد نظر هستند . برای اون فید ساز هم راحت میشه یه کارایی کرد در کل کپی اتوماتیک رو میشه جلوگیری کرد تقریبا.شکست نفسی میفرمایید..
میتونید دستی درست کنید..
من شک ندارم شما دوستان از من با تجربه تر هستید..و هرچی یادگرفتم توی همین پی تی یاد گرفتم..ابتدا کاربران مبتدی مد نظر هستند . برای اون فید ساز هم راحت میشه یه کارایی کرد در کل کپی اتوماتیک رو میشه جلوگیری کرد تقریبا.
توی چه محتوایی سرچ کنه؟دوستان کسی هست ربات تلگرامی جستجو در متن بسازه؟
مثلا یک کلمه تایپ کنی و ربات برات اون خطی که این متن توش به کار رفته بیاره
من شک ندارم شما دوستان از من با تجربه تر هستید..و هرچی یادگرفتم توی همین پی تی یاد گرفتم..
ولا جسارتا قبول ندارم..خدا هم طراحیش کرده باشه میشه از پسش بر اومد..(فقط حوصله میخواد) بلکه خروجیش به صورت پی دی اف یا فلش باشه..
توی چه محتوایی سرچ کنه؟
متن اصلی رو خودمون بهش بدیم؟
پی دی اف که دشواره..آره یه فایل pdf یا ورد بهش بدیم
یا متن رو خودمون بدیم، کاربر با سرچ یک کلمه ربات همه ی جملات یا خط یا قسمتی که اون کلمه به کار رفته رو بتونه بیاره براش
بی زحمت در پ خ برام توضیحات تکمیلی رو ارائه کنید.پی دی اف که دشواره..
چون تبدیلش به تکست کار راحتی نیست..هنوز نرم افزار موفقی براش نیومده.. (بجز یکی دو شرکت ایرانی که بلکه ازشون api بگیریم که هزینه داره)
ولی کلیت پروژه رو بله..قابل انجامه..
اگه مصمم هستید برآورد کنم..
سلامبا
Yoast
هر روز خودکار مطالب سایت ما ارسال میشد به توییتر ولی امروز چک کردم هیچ لینکی نمی فرسته به توییتر
تنظیمات هم دست نخورده
یک خطای مهم در وب سایت شما وجود داشت. لطفاً صندوق ایمیل مدیر سایت را برای دستورالعمل بررسی نمایید.
دربارهٔ اشکالزدایی در وردپرس بیشتر بدانید.
Debugging in WordPress | WordPress.org
wordpress.org
گوگل ادز کلا برای ایرانیها خدمات نمیده:گوگل ادز باید اکتیو باشه تا بشه باهاش کار کرد؟ یا هر کسی که اکانت بسازه میتونه باهاش کار کنه
Payments profile برای روسیه باشه (واحد پول هم روبل)، میشه برای ایران باهاش کار کرد؟ (کسی که اینوایت کرده برای روسیه هست)
ببینم میشه خدمات شارژ گوگل ادز راه انداخت