saeid700
همکار بازنشسته
- نوشتهها
- 3,627
- لایکها
- 5,283
بستگی به کیفیت سایتت داره تیکت بده بپرسزر پاپ اپ ای پی اول و دوم رو چند حساب میکنه؟
بستگی به کیفیت سایتت داره تیکت بده بپرسزر پاپ اپ ای پی اول و دوم رو چند حساب میکنه؟
کسی میدونه زبان اسمبلی به چه دردی میخوره؟ من شنیدم برای امنیت کارا خیلی خوبه
برای سردرد خوبه فقطکسی میدونه زبان اسمبلی به چه دردی میخوره؟ من شنیدم برای امنیت کارا خیلی خوبه
عاملِ سَردَردِبرای سردرد خوبه فقط
دیجی کالا دیگه سفارش ثبت نمی کنهبعد به مردم میگن نرید بیرون بمونید توی خونه هاتون , از کجا خرید کنن پس ؟
=========================
@Hamid2day لینک قدیمی تاپیک ها نباید ریدایرکت شه ؟
غیر از روزانه ها باید کلی خرید کرد
من هفتم بالاخره سفارشم تونستم ثبت کنم رسوند دستم
به دلیل افزایش حجم سفارشها در روزهای اخیر، همه بازههای زمانی ارسال در روزهای پیش رو رزرو شده است. در تلاش هستیم که ظرفیت ارسال را افزایش دهیم. از شکیبایی شما سپاسگزاریم.
کسی میدونه زبان اسمبلی به چه دردی میخوره؟ من شنیدم برای امنیت کارا خیلی خوبه
منم الان از قبل از عید دارم میزنم همه ش میگه ارسال نداریممن هروقت چک کردم زده
جالبیش اینجاس من چند روزه دارم چک میکنم زده ظرفیت تکمیه , ولی میام سبد خرید رو میبینم هر روز داره یه چیزیش ناموجود میشه
دارن بیرون گرونتر میفروشن اجناس رو ؟ : ))
دوستان cmsی میشناسید که در حد 10 میلیون پست رو بتونه روی هاست اشتراکی هندل کنه و کند نشه.
وردپرس چند صد هزار پست میزنی سنگین میشه.
فقط سرعتش برام مهمه و یه سری پیشفرض های ضروری مثل سایت مپ رو داشته باشه. یوزر فرندلی بودنش اصلا مهم نیست.
@learndl
@MihanV
@MOHAMMAD026_1
و سایر اساتید
منم دنبال همینم یه مدتیهدوستان cmsی میشناسید که در حد 10 میلیون پست رو بتونه روی هاست اشتراکی هندل کنه و کند نشه.
فقط سرعتش برام مهمه و یه سری پیشفرض های ضروری مثل سایت مپ رو داشته باشه. یوزر فرندلی بودنش اصلا مهم نیست.
@learndl
@MihanV
@MOHAMMAD026_1
و سایر اساتید
با این تعداد پست چیزی پیدا نمیشه که رو هاست اشتراکی جواب بده.دوستان cmsی میشناسید که در حد 10 میلیون پست رو بتونه روی هاست اشتراکی هندل کنه و کند نشه.
@learndl
@MihanV
@MOHAMMAD026_1
و سایر اساتید
فکر کنم بهترین راه، همین پیشنهاد @LordShadows هست.دوستان cmsی میشناسید که در حد 10 میلیون پست رو بتونه روی هاست اشتراکی هندل کنه و کند نشه.
@learndl
@MihanV
@MOHAMMAD026_1
و سایر اساتید
اون بحث ایندکس نشدن، بیشتر مربوط به گوگل هست. فکر نمیکنم گوگل به این راحتی ها این تعداد آدرس رو ایندکس کنه. مگر اینکه دامنه قدمت داشته باشه و پست ها اختصاصی باشه و کپی نباشه.اتفاقا اختصاصی نوشتم حجم دیتابیس 1 میلیون پست شد زیر 1 گیگ ولی خوب ایندکس نمیشد. فکر کنم سایت مپ مشکل داشت.
برای این حجم باید سایت مپ ها رو جدا کنی 50 هزارتا 50 هزارتا، این کارم کردم ایندکس نشد. فقط 20-30 تا از 1 میلیون ایندکس شد.
30 هزار تا ایندکس همچینم بد نیست نباید انتظار اینو داشته باشی 1میلیون ایندکس رو بتونی بگیری زیر یک سالاتفاقا اختصاصی نوشتم حجم دیتابیس 1 میلیون پست شد زیر 1 گیگ ولی خوب ایندکس نمیشد. فکر کنم سایت مپ مشکل داشت.
برای این حجم باید سایت مپ ها رو جدا کنی 50 هزارتا 50 هزارتا، این کارم کردم ایندکس نشد. فقط 20-30 تا از 1 میلیون ایندکس شد.
اگه برای اون قضیه میخوای کلا تعداد پست ها نباید بالا باشه k100-200 نهایت همه رو هم باهم نده طی یک مدت زمان یکی دو ماه۳۰ هزار نه ۳۰ تا تک دونه![]()
اختصاصی که خب شدنش حتمیه ولی روی وردپرس هم به راحتی میتونیدوستان cmsی میشناسید که در حد 10 میلیون پست رو بتونه روی هاست اشتراکی هندل کنه و کند نشه.
@learndl
@MihanV
@MOHAMMAD026_1
و سایر اساتید