• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
کسی میدونه زبان اسمبلی به چه دردی میخوره؟ من شنیدم برای امنیت کارا خیلی خوبه

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
کسی میدونه زبان اسمبلی به چه دردی میخوره؟ من شنیدم برای امنیت کارا خیلی خوبه

تو دانشگاه 7-8 واحد گذروندیم با این که نرم افزار بودم..

برای نرم افزاری ها کاربردی نداره و الکی واحد گذاشتن .

برای بچه های الکترونیک و سخت افزار که مستقیم با پردازنده و بورد کار میکنن غیر ازاین زبان سطح پایین (01) جور دیگه ای نمیشه برنامه بنویسن .. اسمبلی استفاده میکنند

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,771

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
دوستان در حال حاضر بهترین درگاه واسط چیه ؟ pay ir خوبه ؟ واسه بانک سامانه ؟

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
دیجی کالا دیگه سفارش ثبت نمی کنه :D بعد به مردم میگن نرید بیرون بمونید توی خونه هاتون , از کجا خرید کنن پس ؟

=========================

@Hamid2day لینک قدیمی تاپیک ها نباید ریدایرکت شه ؟

Last edited:

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
دیجی کالا دیگه سفارش ثبت نمی کنه :D بعد به مردم میگن نرید بیرون بمونید توی خونه هاتون , از کجا خرید کنن پس ؟

=========================

@Hamid2day لینک قدیمی تاپیک ها نباید ریدایرکت شه ؟

غیر از روزانه ها باید کلی خرید کرد

من هفتم بالاخره سفارشم تونستم ثبت کنم رسوند دستم

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
غیر از روزانه ها باید کلی خرید کرد

من هفتم بالاخره سفارشم تونستم ثبت کنم رسوند دستم

من هروقت چک کردم زده

به دلیل افزایش حجم سفارش‌‌ها در روزهای اخیر، همه بازه‌های زمانی ارسال در روزهای پیش رو رزرو شده است. در تلاش هستیم که ظرفیت ارسال را افزایش دهیم. از شکیبایی شما سپاس‌گزاریم.

جالبیش اینجاس من چند روزه دارم چک میکنم زده ظرفیت تکمیه , ولی میام سبد خرید رو میبینم هر روز داره یه چیزیش ناموجود میشه
دارن بیرون گرونتر میفروشن اجناس رو ؟ : ))

007saeed

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
من هروقت چک کردم زده

جالبیش اینجاس من چند روزه دارم چک میکنم زده ظرفیت تکمیه , ولی میام سبد خرید رو میبینم هر روز داره یه چیزیش ناموجود میشه
دارن بیرون گرونتر میفروشن اجناس رو ؟ : ))
منم الان از قبل از عید دارم میزنم همه ش میگه ارسال نداریم
آخه پست هم میگن تا 16م کار نمیکنه
سفارشات شهر تهران رو فکر کنم زودتر میرسونن و قبول میکنن و با این وضعیت خیلی هم سفارشاتش بالا رفته

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
وضعیت درآمد توی یکتانت چطوره؟
با توجه با افزایش بازدید سایت ها و احتمالا کاهش تبلیغات بخاطر وضعیت کسب و کار ها، درآمد شما نسبت به چند ماه پیش فرقی کرده یا خیر؟

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
دوستان cmsی میشناسید که در حد 10 میلیون پست رو بتونه روی هاست اشتراکی هندل کنه و کند نشه.
وردپرس چند صد هزار پست میزنی سنگین میشه.

فقط سرعتش برام مهمه و یه سری پیشفرض های ضروری مثل سایت مپ رو داشته باشه. یوزر فرندلی بودنش اصلا مهم نیست.
@learndl
@MihanV
@MOHAMMAD026_1
و سایر اساتید

Cms های لاراول این امکان رو دارن

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
دوستان cmsی میشناسید که در حد 10 میلیون پست رو بتونه روی هاست اشتراکی هندل کنه و کند نشه.

فقط سرعتش برام مهمه و یه سری پیشفرض های ضروری مثل سایت مپ رو داشته باشه. یوزر فرندلی بودنش اصلا مهم نیست.
@learndl
@MihanV
@MOHAMMAD026_1
و سایر اساتید
منم دنبال همینم یه مدتیه

MixMkv

Registered User
لایک‌ها
137
دوستان زر پاپ برای هر کلیک 9 تومان برای سایت ما قیمت گذاشته, فقط محض اینکه ببینم درچه حد قیمت داده, میشه بگید با شما چند همکاری میکنه؟

LordShadows

Registered User
لایک‌ها
843

@learndl
@MihanV
@MOHAMMAD026_1
و سایر اساتید
با این تعداد پست چیزی پیدا نمیشه که رو هاست اشتراکی جواب بده.
میتونی یه اختصاصی برای خودت بنویسی که خیلی محدود به چیزایی که فقط میخوای باشه. البته بازم بعد یه مدت نیاز سرور مناسب بگیری تا به مشکل نخوری.

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693

@learndl
@MihanV
@MOHAMMAD026_1
و سایر اساتید
فکر کنم بهترین راه، همین پیشنهاد @LordShadows هست.
حتی در صورتی که اختصاصی بنویسی، بازم امکان میزبانی این حجم از پست روی هاست اشتراکی نیست. دیتابیس بشدت سنگین میشه و فشار بالایی میاد
من تجربه دیتابیس سنگین داشتم و فقط سیستم اختصاصی جوابگو بود. چون حجم کوئری و جمع آوری اطلاعات برای لود صفحه روی cms هایی مثل وردپرس، خیلی بالاست و قطعا روی هاست اشتراکی و حتی سرور اختصاصی هم به مشکل میخوری

اتفاقا اختصاصی نوشتم حجم دیتابیس 1 میلیون پست شد زیر 1 گیگ ولی خوب ایندکس نمیشد. فکر کنم سایت مپ مشکل داشت.
برای این حجم باید سایت مپ ها رو جدا کنی 50 هزارتا 50 هزارتا، این کارم کردم ایندکس نشد. فقط 20-30 تا از 1 میلیون ایندکس شد.
اون بحث ایندکس نشدن، بیشتر مربوط به گوگل هست. فکر نمیکنم گوگل به این راحتی ها این تعداد آدرس رو ایندکس کنه. مگر اینکه دامنه قدمت داشته باشه و پست ها اختصاصی باشه و کپی نباشه.
همچنین بهتره که تگ های سئو و schema ها رعایت بشه که ربات کاملا بتونه صفحه رو درک کنه
در صورت برقرار بودن شرط های بالا، بازم ممکنه چندین ماهه طول بکشه تا همش ایندکس بشه
همچنین سرعت پاسخ سرور و سرعت لود قالب هم روی تعداد crawl و ایندکس تاثیر میزاره و اگر سرعت خوب باشه، گوگل صفحات بیشتر رو در مدت زمان کمتری crawl میکنه

اگر میتونی، سایت مپ هارو نهایتا 5000 تا بزار که سرعت باز شدن سایت مپ هم خوب باشه

LordShadows

Registered User
لایک‌ها
843
اتفاقا اختصاصی نوشتم حجم دیتابیس 1 میلیون پست شد زیر 1 گیگ ولی خوب ایندکس نمیشد. فکر کنم سایت مپ مشکل داشت.
برای این حجم باید سایت مپ ها رو جدا کنی 50 هزارتا 50 هزارتا، این کارم کردم ایندکس نشد. فقط 20-30 تا از 1 میلیون ایندکس شد.
30 هزار تا ایندکس همچینم بد نیست نباید انتظار اینو داشته باشی 1میلیون ایندکس رو بتونی بگیری زیر یک سال
رو سایت مپ همون کار کن و لینکدهی داخلی رو هم در نظر بگیر که خزنده ها راحت بتونن بگردن
پینگ رو هم دست کم نگیر خیلی کمک میکنه رو ایندکس شدن

اسپمرم بنویسم تو یه روز فکر نکنم بتونم 1میلیون پست بفرسته چطوری 1میلیون پست تولید کردی خدایی o_O:D

AMIR0098

Registered User
لایک‌ها
2,554
۳۰ هزار نه ۳۰ تا تک دونه :D
اگه برای اون قضیه میخوای کلا تعداد پست ها نباید بالا باشه k100-200 نهایت همه رو هم باهم نده طی یک مدت زمان یکی دو ماه
:Dاین تعداد پست به یکباره هیچ جوره تو گوگل بالا نمیاد تضمینی

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422

@learndl
@MihanV
@MOHAMMAD026_1
و سایر اساتید
اختصاصی که خب شدنش حتمیه ولی روی وردپرس هم به راحتی میتونی
وردپرس با wp-load.php بهت این امکانرو میده که پست هارو اولویت بندی کنی بر اساس آیدی اونقدر دستتو باز میزاره که نمیدونی چیکار کنی
برای مثال وردپرس شبکه با تنظیمایت که رو این فایل انجام میدی بی نهایت پست و وبلاگ رو میزبانی میکنه

یه مثال اینکه میتونی مثل سایت مپی که میگی تعداد پست رو مشخص کنی و بعد از اون آیذدی مشخص بره رو یه تیبل دیگه و عملا پستای قبلی رو اون جدول قبلی تبدیل به داده های استاتیک نمیشه که شبیه html هست و فقد استاتیک لود میشه و کاری با استفاده از منابع نداره این مدلی وختی مثلا 5 هزارتا رو یه جدول باشه ردیف جدید میشه انگاری از 0 یه وردپرس نصب کردی
کلا من وردپرس رو برای همین دوس داشتم از اول که دستتو شدیدا باز میزاره هرکاری میخوای بکنی
برای مثال لاراولی که میگی هم پلاگینایی تو گیت هاب برای این کاری که تو وردپرس گفتم داره ولی پایدار نیس و ارور زیاد میده

بالا