• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518

LordShadows

Registered User
لایک‌ها
843

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
تو بازار نصب فعاله رو میزنه . ولی تو گوگل پلی و مایکت تعداد کل نصب شده رو میزنه
پس یک سوال نیاز نیست من کاربرهارو بفرستم از تو کافه بازار دانلود کنن؟
مثلا از تو پیج اینستا یا توی سایتم مستقیم فایل برنامرو بدم دانلود کنن و نصب کنن و اگر بازار تو گوشیشون داشته باشن تو بازار هم تعداد نصب میره بالا و حساب میشه؟

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
پس یک سوال نیاز نیست من کاربرهارو بفرستم از تو کافه بازار دانلود کنن؟
مثلا از تو پیج اینستا یا توی سایتم مستقیم فایل برنامرو بدم دانلود کنن و نصب کنن و اگر بازار تو گوشیشون داشته باشن تو بازار هم تعداد نصب میره بالا و حساب میشه؟
اینو دقیق نمیدونم ولی فکر نکنم اینجور باشه . ولی خب وقتی کاربر رو بفرستی اپ رو از بازار دانلود کنه یه امتیاز حساب میشه و هرچی دانلود بیشتر باشه تو سرچ و پیشنهاد بیشتر نشونش میده .
( میتونی مثلا فایلو مستقیم بذاری برا دانلود بعد یه مدت نسخه ای که بازار هستو آپدیت کنی . که وقتی بازار میگه بیا برنامه هاتو آپدیت کن ببینه اونجا و آپدیت کنه )

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
حتی با دریافت رایگانشم خوندنش تو زمانی که میتونیم یه کار ارزشمند کنیم ارزش نداره
اره دقیقا . امثال اینا یکیش هم ماهان تیموری . یه کپی ناقص از کتابای خارجی هستند .

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
اینو دقیق نمیدونم ولی فکر نکنم اینجور باشه . ولی خب وقتی کاربر رو بفرستی اپ رو از بازار دانلود کنه یه امتیاز حساب میشه و هرچی دانلود بیشتر باشه تو سرچ و پیشنهاد بیشتر نشونش میده .
( میتونی مثلا فایلو مستقیم بذاری برا دانلود بعد یه مدت نسخه ای که بازار هستو آپدیت کنی . که وقتی بازار میگه بیا برنامه هاتو آپدیت کن ببینه اونجا و آپدیت کنه )
مشکل اینه همه کاربرها (99% زن هستن) وقتی میگیم برید از کافه بازار دانلود کنید میگن نه نه کافه بازار ویروسه اطلاعاتمونو میدزده !
من از حدود 1 میلیون کاربری که تو پیجای اینستام دارم (700 هزارتاش مطمعنم فعالن) الان نزدیک 300 هزارتاشون رفتن نصب کردن برنارو بقیشون میگن میترسیم بازار ویروسه برای سسسسپاااهههه

چرا دیگه اگر اینطور که گفتی باشه تو خود بازار هم گفته تعداد نصب فعال
اگر منظورش از این نصب فعال از روی این باشه که پکیج برنامرو چک میکنه اگر تو گوشی کافه بازار نصب باشه حساب میکنه پس یعنی کافیه برنامه تو گوشی باشه تا اونو حساب کنه
تو خود پنلش زده تعداد برنامه هایی که بازار دارن و به اینترنت وصلن ببین

این از پنل
توی صفحه خود برنامم که میرم بازم نوشته نصب فعال
ببین

faal.jpg

خوب این فکر میکنم یعنی هرکسی که تو گوشیش بازار داره و برنامرو نصب کرده
چون اگر تعداد نصب رو فقط حساب کنه به راحتی میشه بشینی نصب کنی بعد حذف کنی و دوباره همینکارو تکرار کنی تعداد نصب بره بالا این کارو کردم ولی تو تعداد نصب تاثیری نزاشت
برای همین پرسیدم ازت ببینم چجوریه
اره این امکان اپدیت رو برنامه نویس بهش گفتیم توی اپ گذاشت که توی سایت یه فایل هست version.txt چک میکنه اگر عدد بالاتر رفته باشه به کاربر توی برنامه پیام میده نسخه جدید اومده اپدیت کن

فایل های ضمیمه

• app.jpg
    app.jpg
    38.3 KB · نمایش ها: 90
Last edited:

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
سلام.
دوستان کسی می دونه آهنگساز برای بازی از کجا پیدا کنم؟

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
یه برنامه دیدم تو بازار 10 نصب داشت دقیقا با همین آیکن. تو روز روشن آیکن میدزدن :eek:
اسمس رو دزدی نزار چون من خودم هم برنامه نویس گفت ایکون بده منم از همین کافه بازار گشتم و ایکون پیدا کردم تغییر دادم و گذاشتم چون تو هر موضوعی بگردی برنامه هست و همه ایکون ها تکراریه اگر بگردی کلی برنامه با ایکون یکسان میبینی من روزای اول منتشر شدن برنامم تو کافه بازار مسدودش کردن گفتن تقلب در نصب چون روز اول همین برنامه نویس یه پول اضافه دادیم بهش ربات نوشت برای نصب و حذف برنامه روی شبیه ساز اندروید ولی بعدش تو به روزرسانی ایکون رو هم تغییر دادیم
کافه بازار فقط به نصب گیر میده بقیه چیزارو کاری نداره

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
انگار این اطلاعات که برای احراز می گیرند هم لو رفته چنتا کانال نمونه گذاشته بودن چرا همه یهویی و خودجوش لو رفتن

MixMkv

Registered User
لایک‌ها
137
سلام.
دوستان وقتی از طرف کمیته فیلترینگ اخطاری برای حذف صفحه ای میاد, و میگه باید اون مطلب رو حذف کنید, باید بعد از حذف بهشون اطلاع بدیم؟

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,771
سلام.
دوستان وقتی از طرف کمیته فیلترینگ اخطاری برای حذف صفحه ای میاد, و میگه باید اون مطلب رو حذف کنید, باید بعد از حذف بهشون اطلاع بدیم؟
قبلا که اطلاع میدادیم

MixMkv

Registered User
لایک‌ها
137
قبلا که اطلاع میدادیم
اره منم یادمه قبلا اطلاع میدادیم, الان یادم نیست چه طوری بود, توی ایمیلی هم که فرستادن نگفتن چه طور اطلاع داده بشه! یا اصلا نیازه اطلاع داده بشه!

LordShadows

Registered User
لایک‌ها
843
انگار این اطلاعات که برای احراز می گیرند هم لو رفته چنتا کانال نمونه گذاشته بودن چرا همه یهویی و خودجوش لو رفتن
چون از روبیکا استفاده نمیکنیم.
روبیکا خوبه همه بدن.

8song

Registered User
لایک‌ها
1,302
سلام دوستان
میخوام هارد Ssd بگیرم
من روی هارد فعلیم بعضی بازی ها و نرم افزارا تو درایو ویندوز و بعضیا تو بقیه درایواس
راهی هست که بشه درایو ویندوز رو انتقال داد به ssd و ویندوز روی ssd باشه بقیه برنامه هایی هم که تو بقیه درایوا نصبن کار کنن (ویندوز قبلی روی hdd پاک بشه)
(بدون حذف اطلاعات و اینا)

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
زر پاپ هم تعرفه ها رو نصف کرد چه می کنید وبمسترا؟

بالا