• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,288
راهی هست که بشه یک سایت رو اندازه فونت مطالبشو بزرگتر کرد؟
یک سایتی رو هر روز میخونم مطالبشو طولانی هم هستن چون سایز فونت مطالبش 12px هست چشمو طولانی مدت اذیت میکنه
راهی هست وقتی میخوایم مطالبو بخونیم برای ما سایز فونت مثلا بشه 18px یا تغییراتی تو قالبش بدیم برای خودمون؟
یعنی یه جورایی شخصی سازی کنیم css سایت رو برای خودمون
چرا از zoom کروم استفاده نمیکنی
راحت و بی دردسر

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
چرا از zoom کروم استفاده نمیکنی
راحت و بی دردسر
نه این خیلی بهتره الان یه دونه فونت رو بزرگ کردم و پس زمینه رو مشکی کردم چون شبا اکثرا مطالعه میکنم مقالاتش خوبه پزشکی و اموزشیه
الان دیگه هر بار سایت رو باز میکنم درست لود میشه اون زومی که میگی وقتی زوم میکنی همه چی بزرگ میشه و کل سایت بزرگ میشه که به هم میریزه ولی این خیلی خوب بود یه بار انجام دادم اون بخش مطالب رو بزرگ کردم سایزشو و دیگه هر بار میرم تو سایت برام همون مدلی لود میشه خیلی خوب بود مرسی @l3est چه چیزایی ساختن واقعا

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
معجزه ای بنام دختر
دوستان توجه کنید که توی فیسبوک اگه درخوست دوستی زیاد باشه (مثلا ۲۰ تا یه جا) ممکنه مسدود شی
اما اگه با یه اکانت و اسم دخترانه و یه عکس فیک وارد شید و توی یکی دوتا گروه پشتی با عنوان "عضو جدیدم" ارسال کنید
بدون اینکه کار خاصی انجام بدید، مردم حضور در صحنه وارد عمل میشن و رگباری درخواست دوستی ارسال میکنند
من خیلی راحت میتونم تو یه روز ۵هزار تا رو ادد کنم
تصویر زیر فقط چندساعت وقتمو گرفت، اونم فقط برای تایید درخواست ها نه چیز دیگه

مشاهده پیوست 1174956

سوال اینجاست، اگه بیشتر ۵هزار تا رو بخای ادد کنی باید چیکار کنی؟

مشاهده پیوست 1174959
یه تعداد که درخواست دوستی ها رو قبول میکنی، قبول کردن درخواست رو بلاک میکنه دیگه نمیدونم این چه محدودیت سس شریه آخه :|

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,230
بعضی سایت ها برای موبایل این اطلاعیه رو میفرستن و شورتکات سایت به گوشی اضافه میشه . چطور میشه این کار رو انجام داد؟
PhotoEditor_۲۰۲۰۰۴۲۲_۲۳۲۵۲۲۴۴۹.jpg

PrMaster

Registered User
لایک‌ها
401
دوستان هاست پدر مادر دار
با هزینه مناسب معرفی می کنید؟
در حد بلاگ شخصی

paris2020

Registered User
لایک‌ها
2,233
دوستان هاست پدر مادر دار
با هزینه مناسب معرفی می کنید؟
در حد بلاگ شخصی
نت افراز فکرمیکنم از لحاظ پشتیبانی خوب باشن
آپ تایم و فضاهاشون هم در حد وبلاگ مناسبه

PrMaster

Registered User
لایک‌ها
401
هزینه مناسب یعنی چه قدر؟
نت افراز خوبه.
نت افراز فکرمیکنم از لحاظ پشتیبانی خوب باشن
آپ تایم و فضاهاشون هم در حد وبلاگ مناسبه
نت افراز cPanel نداره درسته؟
فی الواقع بعد از 6 سال دوری از دنیای وب مستری دیروز از چند تا شرکت سرویس ثبت کردم
و عجب افتضاحی شده فضای وب ایران!
کثافت گرفته این جا رو، به یکی از پشتیبانی ها گفتم چرا بعد از 6 ساعت هنوز سرویس تائید نشده، برگشتن پاسخ دادن که «مشتری نفهم نصیب هیچ کس نشه»
هزینه 20 30 در ماه مناسب هست
عرض کردم سایت شخصی میخوام بنویسم ولی آپ تایمش مهمه

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
فی الواقع بعد از 6 سال دوری از دنیای وب مستری دیروز از چند تا شرکت سرویس ثبت کردم
کثافت گرفته این جا رو، به یکی از پشتیبانی ها گفتم چرا بعد از 6 ساعت هنوز سرویس تائید نشده، برگشتن پاسخ دادن که «مشتری نفهم نصیب هیچ کس نشه»

نت افراز استفاده وکن بنظرم بهترین هستش

من که کلا همه سایتام روی نت افرازه

اینام کدای تخفیف نت افراز UC573MAR و , usr303IUE , usr762EZQ , usr280WRO

x460

Registered User
لایک‌ها
703
به یکی از پشتیبانی ها گفتم چرا بعد از 6 ساعت هنوز سرویس تائید نشده، برگشتن پاسخ دادن که «مشتری نفهم نصیب هیچ کس نشه»
شرکت رو معرفی بفرمایین که حداقل دیگران درگیر این مدل شرکت ها نشن.

PrMaster

Registered User
لایک‌ها
401
شرکت رو معرفی بفرمایین که حداقل دیگران درگیر این مدل شرکت ها نشن.
این دو وب سرویس فعلا به هیچ وجه رضایت نداشتم (از نظر پشتیبانی بسیار وقیح هستند، نه به حرمت ادب و نه احترام به حقوق مشتری)
shirazwebhost.com
هر دو هم متاسفانه از سمت دوستانی در شاپ کیپر به بنده معرفی شدند

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
هزینه 20 30 در ماه مناسب هست
عرض کردم سایت شخصی میخوام بنویسم ولی آپ تایمش مهمه
نت افراز از لحاظ آپ تایم مشکلی نداره. تا همین چند وقت پیش سرویس خارج از ایران داشتم. هیچ وقت اطلاعیه داون شدن برام نیومد (http://uptimerobot.com/)

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
سلام
دوستان کارگروه مصادیق مجرمانه، فقط برای سایت‌هایی که در ساماندهی ثبت شده‌اند، اخطار حذف مطلب ارسال میکنه؟
یا اگر سایتی در ساماندهی ثبت نشده باشه هم اخطار براش میاد؟

اونایی که ثبت شدن رو هم بدون اخطار فیلتر میکنه !
دلخوش به این مقدار نباشید ! :rolleyes:

به نظرتون یه پست اختصاصی ایجاد کنیم برای تحلیل وبسایت اعضا مثلا یکی سایتشو معرفی کنه بقیه دوستان نظرات خودشون رو درمورد مزایا و معایب سایت اعلام کنن این بررسی فاکتور های مثل رابط کاربری ، محتوا ،تبلیغ نویسی ، سئو ، تحلیل رقبا ، و هرچیزی که در چنته دوستان هست شامل میشه با این کار میتونیم عیب و ایرادات سایت و کسب و کارمون رو برطرف کنیم و یه چیزی هم یاد بگیریم و از تجربیات هم دیگه برای رشد کسب و کارمون استفاده کنیم . یاحق

بعله معرفی کنید طبق رسم قدیمی pt سایتتون در اینده نزدیک فیلتر شه :دی

اکانت های قدیمی fb الان طلا شده , کسی داشته باشه چرا باید بفروشه اونم 100 هزار تومن ؟!
به جای ولخرجی بگید یکی اونور براتون اکانت بسازه

این دو وب سرویس فعلا به هیچ وجه رضایت نداشتم (از نظر پشتیبانی بسیار وقیح هستند، نه به حرمت ادب و نه احترام به حقوق مشتری)
shirazwebhost.com
هر دو هم متاسفانه از سمت دوستانی در شاپ کیپر به بنده معرفی شدند

دوست عزیز همینجوری نمیشه که بگی فلانی بی ادبی کرده و تخریب کنی ! من با شیراز وب کار نکردم ولی یادمه مدیر یکی از سایتای قدیمی وبلاگدهی بود
ایران سرور ام تا حالا ندیدم همچین موردی رو ! لطفا اسکرین شات از مکالمه تون با پشتیبانی اضافه کن ببینیم شما چی گفتی که اینجوری جواب دادن بهت !

کسی میتونه باگ قالب نال شده رو برطرف کنه ؟
البته مطمئن نیستم که باگ هست یا من درست تنظیمات رو انجام نمیدم
باگ قالب رو برطرف کردن از طراحی مجددش زمانبر تره
قالب چی هست ؟

Last edited:

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
قالب چی هست ؟
این قالب رو دانلود کردم , قالب فیلم و سریال هست .همه چیزش در ظاهر اوکی هست ,

پیش نمایش قالب

داشتم قسمت های مختلف رو چک میکردم که به یه مشکلی برخوردم مطمئن نیستم باگ هست یا من درست تنظیمات رو انجام ندادم ولی فکر کنم باگ بخاطر نال شدن باشه

مشکل از این قرار هست که در بخش سریال ها در دموی قالب برای هر سریال دو فصل در نظر گرفته ولی وقتی در قسمت نوشته , فصل جدید اضافه میکنی و تغییرات رو ذخیره میکنی
کلا تب " فصل " از صفحه سریال حذف میشه ! کلا هرتغییری در فصل ها ایجاد کنی و ذخیره کنی تب " فصل " از نوشته منتشر شده حذف میشه !

Untitled-1.jpg

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
جای بچه هایی مثل @aalireza439 به شدت تو تاپیک خالیه، با اینکه آخرین پستش برای سال 2016 هست همین الانم میشه بری نوشته هاش رو بخونی و ازشون چیز یاد بگیری.

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,771
1587648993933.png

ap6cw

این چیزی به جز متن بالا هست ؟ بانک پاسارگاد م ترکیده نمیذاره وارد شم هر عکسی میاره ارور میده

PrMaster

Registered User
لایک‌ها
401
اونایی که ثبت شدن رو هم بدون اخطار فیلتر میکنه !
دلخوش به این مقدار نباشید ! :rolleyes:

بعله معرفی کنید طبق رسم قدیمی pt سایتتون در اینده نزدیک فیلتر شه :دی

اکانت های قدیمی fb الان طلا شده , کسی داشته باشه چرا باید بفروشه اونم 100 هزار تومن ؟!
به جای ولخرجی بگید یکی اونور براتون اکانت بسازه

دوست عزیز همینجوری نمیشه که بگی فلانی بی ادبی کرده و تخریب کنی ! من با شیراز وب کار نکردم ولی یادمه مدیر یکی از سایتای قدیمی وبلاگدهی بود
ایران سرور ام تا حالا ندیدم همچین موردی رو ! لطفا اسکرین شات از مکالمه تون با پشتیبانی اضافه کن ببینیم شما چی گفتی که اینجوری جواب دادن بهت !

قالب چی هست ؟
تخریب زمانی معنی داره که من یا یکی از نزدیکان من وبسرویس هاستینگ و میزبانی داشته باشه
اینکه شما با یک فرد دوستی دارید دلیلی بر صحت کار اون فرد نمیشه
ماجرای کار کمی مفصل هست اما خلاصه اش رو توی مطالب قبلی نوشتم
اگر عمری باشه تاپیک میزنم و توضیح میدم
پی نوشت: لازم به ذکر نیست که ایران سرور همون آریا وب هاست قدیمیه، که چندی تن از دوستان توی پی وی به بنده این لینک رو ارسال کردن.
شیراز وب هاست هم محفلی هست برای کاربران نو ظهور فضای وب ایران و ادبیات مدیر اون هم متاسفانه در همون سطح کاربران هست (انجمن اسکینک رو اگر نمیشناسید دنبال کنید)

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,230
سرچ کنسول
links
چطور میشه ادرس وارد کرد و بکلینک ها رو دید؟ ادرس بزنم وضعیت کلی ایندکس رو میاره :confused:
###
این قسمت gtmetrix چی هست و باید چی کار انجام بدم؟
IMG_20200423_190950_884.jpg
###
چند تا کد داخل اچ تی اکسس داشتم حذف شدن, هیچ افزونه و مورد دیگه ای تغیر ندادم حتی اگر افزونه باشه کد های خودش رو میزاره و کد حذف نمیکنه. چه جوری میشه فهمید حذف کد ها چطور انجام شده؟!
###
کسی هات لینک اجرا کرده؟ دسترسی برای موتور های جستجو باز باشه ولی بقیه نتونن از لینک فایل عکس استفاده کنن
چند تا کد اچ تی اکسس تست کردم دسترسی برای خودم هم بسته شد!
###
کسانی که تایپیست هستن ، متن رو میشه گوش کرد و تایپ کرد ولی اگر روی کاغذ نگاه و تایپ کنیم ، اینطوری نمیشه چون باید به متن تایپ شده هم نگاه کرد که اشتباه نباشه ، پس اینا دقیقا چی کار میکنن؟

Last edited:

MixMkv

Registered User
لایک‌ها
137
دوستان میزان ماندرگاری کاربر در صفحه اهمیت بیشتری داره یا میزان محتوی اختصاصی آن صفحه؟

سر یک مطلبی رتبه دوم هستیم و با اینکه مطلب اختصاصی و کاملی داریم نمیتونیم بیایم اول! اما میدونم سایتی که در رتبه اول هست کاربر مدت زمان بیشتری در آن صفحه ماندگار بوده. (فقطم دو خط مطلب کپی داره!)
موارد مشابه زیادی هم داشتم که سایت ما با مطلب اختصاصی جایگاه اول هست، اما تو این مورد هرچی لینکسازی داخلی انجام میدم نمیاد اول! کلافه شدم (اگر مطمئن بودم به خاطر ماندگاری بیشتر کاربر در آن سایت، سایت ما نمیاد بالا بیخیالش میشدم، اما نمونه مشابه زیاد داشتم که سایت ما با مطلب اختصاصی اومده اول!)

بالا