• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

MixMkv

Registered User
لایک‌ها
137
چون وقتی مطلب ما رو میبینه باید بیشتر بمونه تو سایت ( و میمونه ) ولی در سایت رقیب در چند ثانیه ی اول به نتیجه ی دلخواهش میرسه و میره ( و میزان خروج از سایت رقیب بیشتر و سریع تر اتفاق می افته ) به همین دلیل باید یه چیزی این وسط باشه و اون هم رفتار کاربر هست.
ممنون از توضیحات
درست متوجه این بخش صحبت شما نشدم. همین که نرخ خروج سایت رقیب بیشتره، گوگل میتونه عدم برآورده شدن نیاز کاربر تلقی کنه نه براورده شدن نیازش! ، رفتار کاربر یعنی چی؟

بعد یک سوالی برام پیش میاد اگر مطلبی مختصر و کوتاه باشه اصلا تو نتایج گوگل بالا نمیارش!؟

sajad1745

Registered User
لایک‌ها
328
دوستان برای راه اندازی فروشگاه بهترین گزینه چیه به نظرتون ؟ ووکامرس جوابگو فروشگاهی هست که در اینده محصولاتش زیاد بشه ؟ یا از اول روی اسکریپت های دیگه کار رو باید شروع کرد ؟

بستگی به سرور داره من روی فروشگاه ووکامرسی 700 هزار محصول درج کردم و بدون مشکل اجرا شد ولی خب برای سایت آینده دار صد در صد اسکریپت شخصی لازمه

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
بستگی به سرور داره من روی فروشگاه ووکامرسی 700 هزار محصول درج کردم و بدون مشکل اجرا شد ولی خب برای سایت آینده دار صد در صد اسکریپت شخصی لازمه

از نظر منابع و سرور که مشکلی نیست ولی معروف ترین اسکریپت های رایگان یا پولی هم مشکلاتی دارن که توی کار مشخص میشن
میخوام بدونم بهترین اسکریپت پولی یا رایگان فروشگاه ساز چیه ؟ دوستانی که تجربه استفاده از فروشگاه سازارو دارن راهنمایی کنن

sajad1745

Registered User
لایک‌ها
328
توی وردپرس اگه بعد از آپدیت کردن هر چیزی ارور 503 تون زیاد شد احتمالا از نسخه ی پی اچ پی هاستتون باشه
من با تغییرش از 7.4 به نسخه 7.0 مشکل رو حل کردم نیازی نیست منابع سرور رو ارتقا بدید

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,230
سایت خارجی, کجا برای اشتراک گذاری کد و تکس خوبه همون لحظه کد ها رو نشون بده و با اولین کلیک select all انجام بشه, صفحه منقضی و حذف نشه همیشه بمونه
طرف راحت بتونه کپی کنه
چند تا سایت آپلود تست کردم فایل رو باز نمیکردن دکمه دانلود میزاشتن! لینک دانلود هم منقضی میشد
سایت codeshare.io تست کردم اینم منقضی میشد!
کجا میشه این کار رو انجام داد؟

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
سایت خارجی, کجا برای اشتراک گذاری کد و تکس خوبه همون لحظه کد ها رو نشون بده و با اولین کلیک select all انجام بشه, صفحه منقضی و حذف نشه همیشه بمونه
طرف راحت بتونه کپی کنه
چند تا سایت آپلود تست کردم فایل رو باز نمیکردن دکمه دانلود میزاشتن! لینک دانلود هم منقضی میشد
سایت codeshare.io تست کردم اینم منقضی میشد!
کجا میشه این کار رو انجام داد؟
codepen.io

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,771
تازه با reCaptcha کنار اومده بودیم این hCaptcha دیگه از کدوم گوری پیداش شده جدیدا رو همه سایتها گذاشتن :mad:
منم دیشب اولین بار دیدمش کار هم نمیکرد

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
تازه با reCaptcha کنار اومده بودیم این hCaptcha دیگه از کدوم گوری پیداش شده جدیدا رو همه سایتها گذاشتن :mad:
کپچای کلود فلره.
سرویس کرده....
گوگل کپچا ۳ رو آورد که حدالامکان کلاینت چیزی رو حل نکنه تا وقتی رفتار مشکوک نداره.
این از همون اول سه صفحه عکس میاره باید حل کنی.
سایتت رو کلودفلر باشه رسما گند میزنه تو بازدید.

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,230
با یه خط توضیح که نمیشه خب برو اموزشهاش رو بخون
آموزش html به قالب وردپرس هست ولی پیج سورس وبلاگ به کد قالب وبلاگ پیدا نکردم چند تا سایت خارجی رفتم دوباره همون پیج سورس رو تحویل دادن
آموزشش چیه؟

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,771
آموزش html به قالب وردپرس هست ولی پیج سورس وبلاگ به کد قالب وبلاگ پیدا نکردم چند تا سایت خارجی رفتم دوباره همون پیج سورس رو تحویل دادن
آموزشش چیه؟
سورس قالب وبلاگ هم همون html هست دیگه

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
کپچای کلود فلره.
سرویس کرده....
گوگل کپچا ۳ رو آورد که حدالامکان کلاینت چیزی رو حل نکنه تا وقتی رفتار مشکوک نداره.
این از همون اول سه صفحه عکس میاره باید حل کنی.
سایتت رو کلودفلر باشه رسما گند میزنه تو بازدید.
سایت های ایرانی برای ip خارجی اندر اتکت فعال می کنن تو کلاد فلر ip ایران باشی ازت نمیخواد کپچا حل کنی.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
از نظر منابع و سرور که مشکلی نیست ولی معروف ترین اسکریپت های رایگان یا پولی هم مشکلاتی دارن که توی کار مشخص میشن
میخوام بدونم بهترین اسکریپت پولی یا رایگان فروشگاه ساز چیه ؟ دوستانی که تجربه استفاده از فروشگاه سازارو دارن راهنمایی کنن
من اپن کارت استفاده کردم , رایگان هست و پلایگن ها و قالب های پولی خوبی داره. یکی از قالبهای معروف و پرفروشش ژورنال هست
من تقریبا 4-5 سال استفاده کردم و نزدیک به 2 هزار محصول داشتم
تنها ایرادی که میتونم بگیرم ازش نوع بروز رسانی بود که مثل وردپرس اتومات نبود و باید دستی وارد میشد که یکمی کار رو سخت میکرد بخاطر همین من کلا قید آپدیت کردن رو میزدم

البته الان نمیدونم هنوز مثل قدیم آپدیت دستی هست یا در نسخه های جدید اتومات شده.

قالب های پولی خوبی هم داره

کامنت ها رو میشه بست؟
هنوز استارت نزده به فکر کامنتی !! :D

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
توی وردپرس اگه بعد از آپدیت کردن هر چیزی ارور 503 تون زیاد شد احتمالا از نسخه ی پی اچ پی هاستتون باشه
من با تغییرش از 7.4 به نسخه 7.0 مشکل رو حل کردم نیازی نیست منابع سرور رو ارتقا بدید
بیشتر به این خاطر هست که php توی هر نسخه جدیدتر، سعی میکنه سرعت بهتر و مصرف منابع کمتری داشته باشه
با کاهش مصرف منابع، باعث کمتر شدن ارور 503 میشه ولی به هر حال ممکنه هنوزم مقداری کمبود منابع داشته باشید

بالا