Hamid2day
مدیر ارشد بازنشسته
دات نت بگیربرای دلالی که نمیخوام..
برای سایت بالا آوردن میخوام..
چون میخوام با گوگل اد کار کنم..آی آر نمیتونم بگیریم
چرا ارزش نداره
ولی خوب کام عمومی تر محسوب میشه
دات نت بگیربرای دلالی که نمیخوام..
برای سایت بالا آوردن میخوام..
چون میخوام با گوگل اد کار کنم..آی آر نمیتونم بگیریم
نچabtinweb پیشنهاد میکنین برای هاست کم مصرف؟
انگلیسیدوستان توی محاسبه تعداد کلمات برای نویسندگی یک مطلب ترجمه، باید تعداد کلمات انگلیسی در نظر گرفته بشه یا تعداد کلمات ترجمه شده فارسی ؟؟
منطقیش اینه که انگلیسی در نظر گرفته بشه. دلیلش هم اینه که ممکنه مترجم برای یک کلمه انگلیسی از چند کلمه فارسی استفاده کنه. ضمنا وقتی معیار تعداد کلمات انگلیسی باشه، قبل از شروع کار، هزینه مشخص می شه.دوستان توی محاسبه تعداد کلمات برای نویسندگی یک مطلب ترجمه، باید تعداد کلمات انگلیسی در نظر گرفته بشه یا تعداد کلمات ترجمه شده فارسی ؟؟
وردپرس اول برای وبلاگ زدن ایجاد شد.هیچوقت متوجه بخش دوم "برگه نوشته ها" نشدم..
یعنی چی؟
Netquotearchive.net
.org
.info
آزادن..
بگیرم؟
برای سایت خودم میخوام و نه دلالی..بنظرتون این پسوند های غیر دات کام ارزششون معقول هست؟
اگه آره کدوم یکیشون رو بگیرم؟
@Business plan
کلمات انگلیسیدوستان توی محاسبه تعداد کلمات برای نویسندگی یک مطلب ترجمه، باید تعداد کلمات انگلیسی در نظر گرفته بشه یا تعداد کلمات ترجمه شده فارسی ؟؟
همون قسمت وبلاگ سایت ، منظورش اون قسمت هستهیچوقت متوجه بخش دوم "برگه نوشته ها" نشدم..
یعنی چی؟
اصلا ، کاملا سایتی بی ارزش و کم کیفیت و پشتیبانی ضعیفabtinweb پیشنهاد میکنین برای هاست کم مصرف؟
من از ovh گرفتم ارزونم هست قیمتاشدوستان سرور اختصاصی خارجی از کجا بگیرم خوبه؟
تمام عکس های سلفی و مدارک هویتی که برای ورفای به سایت های مختلف میفرستادن داره فروش میرهالان پفکم بخوای بخری ازت سلفی می خوان !
اخه جالب اینجاست که هیچ سایتی بهت ارز مجازی نمیده بدون احراز هویت من برای تمدید چنتا دامین نیاز دارم نمیدونم چکار کنم.تمام عکس های سلفی و مدارک هویتی که برای ورفای به سایت های مختلف میفرستادن داره فروش میره
حالا بازم عکس بگیرید !![]()
Database Dumps 104 Site 4GIG ( IRAN ) | RaidForums
Hi All Database Dumps 104 Site 4GIG ( IRAN ) :: Database Columns :: first name last name dad name full birthday Being alive City of Birth Mobile Number Tel...raidforums.com
.دیجی کالا 9 تومن پورسانت مشتری جدید رو برای شما هم حذف کرده و حساب نمیکنه؟
![]()
![]()
.
من روزی 300 تا ورودی بهش میدادم یه دونه فروش هم ثبت نمیکرد نامرد
از یکم همین ماه حذف کردندیجی کالا 9 تومن پورسانت مشتری جدید رو برای شما هم حذف کرده و حساب نمیکنه؟
![]()
![]()
اگر 20 درصد مالیات منظورت هست این طبق چه قانونیه . مالیات که همینطور هندی بازی نیست طبق قانون حکومتی اجرا میشه نه قانون من یا دیجی کالا یعنی درصدش مشخصه بند قانون مشخصه سقف مالیات و معافیت مالیاتی مشخصه مثلا فرد عادی که تا دو سه تومن درآمد معاف از مالیات هست اینم همینطور نه اینکه یه تومن میخواد در ماه بده مالیات کم کنه . طبق کدوم بند قانونه؟20 درصد که کم میکنن
جدول نرخ مالیات رو ببین تا یه سقفی معاف هست و بعد از اون مالیات حساب میشه
کار ما هیچ رسمیتی نداره ، ما کارمند اداره نیستیم مالیات بدیم مگرنه باید بیمه بازنشستگی و... هم بپردازن