افزونه کروم؟یه افزونه بود که دور لینک های مشکل دار رو خط قرمز میکشید، پیداش نمیکنم کسی اسمشو میدونه؟
افزونه کروم؟یه افزونه بود که دور لینک های مشکل دار رو خط قرمز میکشید، پیداش نمیکنم کسی اسمشو میدونه؟
من چند ماهی هست از پروتون استفاده میکنم , راحت یوتیوب 720p می بینم بدون مشکلخیلی ممنون ولی رایگانا به درد نمیخوره، سرعت و کیفیتشون خیلی پایینه.
آخرش چی کار کردی؟ من که کمرم نابود شد![]()
عینک مخصوص کامپیوتر کلا یک نفر فروشنده روی اینترنت داره هرچند که روی سایت های مختلف گذاشته برای فروش ، برای این کلمه ورودی میگیرم و یه مقدار کمی فروش دارهعینک آنتی رفلکس
این برنامه که معرفی کردی واقعا معرکه است!عینک مخصوص کامپیوتر کلا یک نفر فروشنده روی اینترنت داره هرچند که روی سایت های مختلف گذاشته برای فروش ، برای این کلمه ورودی میگیرم و یه مقدار کمی فروش داره
خودم استفاده نکردم فکر نمیکنم نیازی بهش باشه ویکی پدیا انگلیسی توضیح داده چی هست ولی با این حال نرم افزار CareUEyes حتما نصب کن نور های مضر مانیتور رو کم میکنه رایگان هست کرک نمیخواد . برای موبایل و کامپیوتر
خیلی از نرم افزار ها رو تست کردم ولی فقط همین مورد مناسبهCareUEyes - Eye protection software, blue light filter for pc, screen dimmer, break reminder
CareUEyes is eye protection software and a blue light filter for PCs that automatically adjusts display brightness and reminds you to take breaks.care-eyes.com
![]()
Anti-reflective coating - Wikipedia
en.wikipedia.org
add_filter( 'get_site_icon_url', '__return_false' );
favicon.ico خودکار از سمت مرورگر لود میشه و واسه همین تو رکوئست ها میبینشیه مشکل با وردپرس هست ، من نمیخوام favicon داشته باشم ، favicon قبلی که داشتم حذف کردم ولی وردپرس آیکون خودش رو جایگزین کرد!! site.com/favicon.ico جایگزین آیکون قبلی شد و بدون اینکه بخوام همچین چیزی باشه ، نتونستم حذفش کنم ، چطور میشه favicon نداشت و حذفش کرد؟
اینجا یکی پرسیده چطور favicon پیشفرض رو حذف کنه ، جواب دادن آیکون خودت رو آپلود کن یا آیکون بیرنگ آپلود بشه بجای حذفش!!! اینجا هم یه افزونه ساختن برای حذفش یعنی برای کوچکترین کاری باید افزونه نصب کرد
تونستم با کد زیر داخل فانکیشن، تصویر آیکون سایت رو حذف کنم ولی همچنان این آشغال site.com/favicon.ico داره توی لود تایم تداخل ایجاد میکنه ، وجود نداره ولی جزء درخواست های لود تایم همچنان هست ، کش حذف کردم ارتباطی با کش سایت نداره
خب پیشنهادتون چی هست برای حذف کامل favicon از سایت و درخواست های لود سایت . برای سرعت سایت تاثیر داره یا نداره مهم نیست میخوام بفهمم چطور حذف کامل میشه شررش کم بشه دیگه هیچ جا وجود نداشته باشهکد:add_filter( 'get_site_icon_url', '__return_false' );
![]()
دیگه عادی شده , تو هر سایت بری 40-50 تا از این بنرها هستتازه ادبلاک 2تاشو بلاک کرده![]()
افزونه ای که استفاده میکنی خوب نیست
آره کافیه روی اون قسمت راست کلیک کنی و گزینه بلاک بزنی البته اگه این افزونه ای که گفتم داشته باشی . مسدودش میکنه دیگه نمیبینیتبلیغات یکتانت و .... می شه توی مرورگر بلاک کرد ؟
وسط هر مطلبی 20 تا تبلیغ هست
بکاپ کامل گرفتم ، تمامش رو رو اسکن کرد هیچ کجا عبارت https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.12.4/jquery.min.js وجود نداشت!! پس این از کجا میادمیتونی با find in files برنامه notepad++ کل فایل های قالب رو سرچ کنی:
پیامک انبوه و تبلیغاتی با خط خدماتی کسی ارسال نمیکنهدوستان من دو تا تک پیام کوتاه میخوام از طریق شماره خدماتی بفرستم، اما نمیخواستم صرفا به همین خاطر سرویس بخرم
کسی میتونه به من کمک کنه؟
گرافیکی در چه مقوله ؟دوستان یه سایت خارجی بود فایل های پریمیوم گرافیکی میزاشت تو سبک scriptmafia چی بود ؟![]()
نه خیلی کمه حداقل روزی 1 ترا باید داشته باشیدوستان جایی رو سراغ دارید برای 4-5 ترا ترافیک ماهیانه مصرفی، سرور دانلود اسپانسری ارائه بده؟
بله اما سایت فیلم و این چیزا نیست که دانلود بالا داشته باشه،نه خیلی کمه حداقل روزی 1 ترا باید داشته باشی
حالا شاید بار روزی 500 گیگ هم بشه کاری کرد