کش تنظیمات اینترنت را پاک کنید.دوستان با هات اسپات ایفون به لپتاپ متصل میشدم بدون مشکل
الان چند روزه کانکت میشه اما هیچ سایتی بالا نمیاد و ارور No internet میده با مرورگرهای مختلف تست کردم
حتی چند تا گوشی دیگه هم امتحان کردم نشد
چیکار باید کرد
با پرستاشاپ زدن قالب پرستاشاپ شبیه این زیاده
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
![]()
افزونه Retrosmiles برای Chrome - Opera - Firefox
ایول خیلی خوبه لینکتو میذارم تاپیکforum.persiantools.com
سلامسلام دوستان،من میخوام هاست لینوکس اروپا(فرانسه یا المان) بگیرم،بازدیدکننده خاصی هم ندارم،الان 2 گزینه برای انتخاب پیش روم دارم،1-نت افزار 2- سون هاست،بنظرتون کدوم از لحاظ کیفیت و پشتیبانی برای سایت وردپرس بهتر هستن؟
ممنون.
نت افرازسلام دوستان،من میخوام هاست لینوکس اروپا(فرانسه یا المان) بگیرم،بازدیدکننده خاصی هم ندارم،الان 2 گزینه برای انتخاب پیش روم دارم،1-نت افزار 2- سون هاست،بنظرتون کدوم از لحاظ کیفیت و پشتیبانی برای سایت وردپرس بهتر هستن؟
ممنون.
واقعا می خوای با سایت .... درامد زایی کنی ؟میشه از چورن درآمد داشت؟
سرچ کردم همه جا نوشتن افیلیت_بازاریابی ، مدل شدن یا سایت چورن ساختن
راه دیگه ای هست بجز اینا؟
#######
راهی هست که سریع بشه یه دونه اپل آیدی ساخت؟ ورفای شماره لازمه و ایران داخل لیستش نیست شماره مجازی هم قبول نمیکنه ، از کجا میشه شماره گرفت برای ورفای اپل آیدی؟
بازدید اگر بالا بره ، سایتت دایم ارور می دهدوستان 2 تا سایت خبری و فروشگاهی میخوام بزنم ودرپرسی
این هاستینگها یک تعرفه فروش دیگه هم دارن تعرفه هاست مخصوص وردپرس
فقط میخواستم بدونم خیلی مهمه این داستان؟
هاست لینوکسی؟
هاست وردپرسی؟؟
سایت چورن که نمیخوام بزنمواقعا می خوای با سایت .... درامد زایی کنی ؟
این همه راه برای درامد توی نت
برای اپل ای دی نرم افزار Itunes را نصب کن ، از اونجا ای دی بساز
تا جایی که من میدونم سایتهای معتبرشون مثل یوتیوب فقط به ویدئوهایی که واسه خودت باشن درآمد میدن، میتونی بسازی؟ : ))سایت چورن که نمیخوام بزنم
چطوری میشه از محتوای چورن پول درآورد
مثلا یکی آپلود میکنه و یه کارایی میکنن که درآمد دارن
چرا سایت های که 40 روزه بعد از فروختن جنس پولی نمی دن کار می کنینسایت چورن که نمیخوام بزنم
چطوری میشه از محتوای چورن پول درآورد
مثلا یکی آپلود میکنه و یه کارایی میکنن که درآمد دارن
...
کدوم این همه راه . هر کدوم یه مشکلاتی دارن . پیسنهادی داری؟
![]()
مشکلات سایت کاربر محور
سلام سایت کاربر محور خیلی سریع رشد میکنه مثل وبلاگدهی ، فروم ، کوتاه کننده لینک ، آپلود و... ولی محتوا دیگه از دست ادمین خارج میشه و ممکنه متوجه موارد ممنوع نشه آپلود ویروس نقض کپی رایت کلاهبرداری Pورن خرابکاری توهین و هرچیزی که جرم باشه ادمین : تمام مسئولیت به عهده کاربر هست قانون : یقه کاربر...forum.persiantools.com
![]()
خیلی سخته وقتی میتونم کیورد ها رو بیارم توی گوگل رتبه بگیرن ولی برای چه سایتی؟ یعنی هیچ استراتژی و نقشه راه ندارم . چند ساله که ذهنم فقط توی همکاری در فروش قفل کرده هیچ مدل سایت دیگه ای تا حالا نزدم![]()
نت افرازسلام دوستان،من میخوام هاست لینوکس اروپا(فرانسه یا المان) بگیرم،بازدیدکننده خاصی هم ندارم،الان 2 گزینه برای انتخاب پیش روم دارم،1-نت افزار 2- سون هاست،بنظرتون کدوم از لحاظ کیفیت و پشتیبانی برای سایت وردپرس بهتر هستن؟
ممنون.
اون که میشه مدل ، چورن هاب توی وبلاگش نوشته برای چورن هاب مدلز به هر نفر تقریبا 40 هزار دلار در ماه میپردازهتا جایی که من میدونم سایتهای معتبرشون مثل یوتیوب فقط به ویدئوهایی که واسه خودت باشن درآمد میدن، میتونی بسازی؟ : ))
مگه اینکه بری سراغ سایتهای بی دروپیکر.
مثلا چطوری؟ مثل رپورتاژ؟ اونا در حد رپورتاژ پول میدن نه بیشترمستقیم با سایت های اشخاص دیگه
اقا کسی میدونه اینا چطوری درست میشن؟ رفتن تو هم دیگه هر کاری هم میکنم درست نمیشن
ممنون میشم اگر یه راهنمایی بکنید
.input-text{
padding-right:30px !important;
padding-left:0 !important;
}