ببین اوضاع چقدر خرابه که تعرفه های زمان احمدی نژاد مثل رویا میمونه

اسکیما پرسش و پاسخ یا FAQ
پشمام ریختتقریبی :
بدون پنل مدیریت قالب ۴۰۰ تا ۸۰۰
با پنل مدیریت قالب ۱ به بالا..
باید از سوالات متداول استفاده کنی. یا به صورت باکس باشه که روش کلیک میکنی باز بشه یا ساده به صورت زیر بنویسی:
جای استاد میهن تو این اوضاع خالیهببین اوضاع چقدر خرابه که تعرفه های زمان احمدی نژاد مثل رویا میمونه![]()
نه، واسه من اوکی بودهدوستانی که سایتتون رو کلود فلر هست امروز مشکل بازدید ندارید؟
هر چی رو تست میکنم درسته از چند نفرم خواستم چک کنن مشکلی نداشت نمیدونم چرا میزنه ارور 500 کش کلادفرو خالی کردم و قطع هم کردم کلا ولی داستان همچنان همینه بازدید امروزم یک دهم شدهنه، واسه من اوکی بوده
البته بستگی داره روی کدوم رنج آیپی باشی. بعضا رنج آیپی رو از ایران میبندن و داستان میشه. چند هفته قبل چند روزی واسه من رخ داد
چه پروژه ای ؟ اونجا معمولا برای پرتفولیو هست نه فروش پروژهدوستان پروژه های سایت behance رو از کی یا کجا میتونم قیمت مناسب تهیه کنم؟
دوستی گفته پروژه های اونجا رو هم مثل پروژه های شاتر استوک برای خرید میخواد..چه پروژه ای ؟ اونجا معمولا برای پرتفولیو هست نه فروش پروژه
البته این نوع تستی که زدی معمولا توش ارور 503 دیده میشه چون یدفعه 20 30 تا رکوئست در یک لحظه به سرور مقصد میرسه و بخاطر منابع اشتراکی هاست، همرو نمیتونه جواب بدههر چی رو تست میکنم درسته از چند نفرم خواستم چک کنن مشکلی نداشت نمیدونم چرا میزنه ارور 500 کش کلادفرو خالی کردم و قطع هم کردم کلا ولی داستان همچنان همینه بازدید امروزم یک دهم شده
همون اول انجام دادم هاستم چک میکنم بازدید ناموفقی ثبت نشده و منابع هم خارج از محدوده نیستالبته این نوع تستی که زدی معمولا توش ارور 503 دیده میشه چون یدفعه 20 30 تا رکوئست در یک لحظه به سرور مقصد میرسه و بخاطر منابع اشتراکی هاست، همرو نمیتونه جواب بده
ولی اصولا نباید 500 باشه
از روی کلادفلر بردار موقتا و بعد این تست رو بزن. ببین نتیجه اون چطوره؟
تو سایت فریلنسری پــ*ــارسـ*ــکـــ*ــدرز درخواست بدید. با قیمت های بسیار پایین حتی کمتر از اونچیزی که @nima_00989166 گفتند، براتون انجام میدم. با عرض معذرت اون سایت فریلنسری که گفتم، کلاً سایت بزخری است. با قیمت مفت براتون انجام میدن!خودم بلدم تبدیلشو آخه از کدهای آماده کتابخونه وردپرس و و ووکامرس باید استفاده کنم و قبلا چندتا قالب خودم زدم اما این یکی رو قرار یه چند وقت دیگه روی یه سایت خارجی بالا بیارم و وقتشو نداشتم گفتم شاید به صرفه باشه بدم یکی انجام بده
یکی دو نفر پرسیدم گفتن ساعتی 150
توی آپارات فیلم های پر کردنش هست. منم دیروز پر کردم.سلام دوستان
این اظهارنامه چطوریه :/
رفتم پنل ، نوتیف داده اظهارنامه بفرست(یه چسه درامد مگه اظهارنامه میخواد :/ )
مشاهده پیوست 1294452
الان رسیدم اینجا !
مشاهده پیوست 1294453
چیکارکنم الان![]()
ممنونتوی آپارات فیلم های پر کردنش هست. منم دیروز پر کردم.
اگر کسب و کارت کوچیکه میشی گروه سوم و ضمن اینکه سال بعد هم میتونی تبصره ماده 100 رد کنی
سعی کن هزینه پزشکی و اینها هم وارد کنی تا از درآمدت کم بشه و بهش مالیات تعلق نگیره.
فکر میکنم هزینه ها رو دولا پهنا محسوب کنی، مشکلی پیش نمیاد. مگر اینکه گردش مالیت بالا باشه و ممیزی مشکوک بشه
بلهممنون
الان باید 1400 رو پر کنم دیگه درسته ؟