- نوشتهها
- 7,193
- لایکها
- 16,507
خب بالاخره شما فکر میکنی تعداد بالایی آدم هست که عشقی مطلب ثبت میکنن توی اون سایت؟اون حجم آپلود متن رو اگر میخواستن نویسنده بیارن باید 20 تا نویسنده بیارن که ماهی 200 میلیون باید حقوق بدن
خب بالاخره شما فکر میکنی تعداد بالایی آدم هست که عشقی مطلب ثبت میکنن توی اون سایت؟اون حجم آپلود متن رو اگر میخواستن نویسنده بیارن باید 20 تا نویسنده بیارن که ماهی 200 میلیون باید حقوق بدن
دقیقا همینش عجیبهخب بالاخره شما فکر میکنی تعداد بالایی آدم هست که عشقی مطلب ثبت میکنن توی اون سایت؟
بدست آوردن چنین اعتباری کاره ساده یی نیست..دقیقا همینش عجیبه
ولی میشه بهش از دید ساخت رزومه و ارتباط برقرار کردن با بقیه هم بهش نگاه کرد
الان نگاه کردم اشخاص معروفی عین جادی هم توی ویرگول حضور دارندبدست آوردن چنین اعتباری کاره ساده یی نیست..
که کاربر اونقدر سایت رو معتبر و اوکی بدونه که دست به قلمشه مطلب بنویسه ثبت کنه توش..
چنین حالتی رو فقط توی قدیم پی تی دیدم..
بخصوص بخش هنر..
برای یه تالار گفتگوی عمومی کاربر جذب کردن شاید کار زیاد سختی نباشه ( البته از اول 5-6 تا دوست داشته باشی راحت ترم میشه ) ولی برای این سایت های تخصصی که حالت شبکه اجتماعی هم دارن فکر نمیکنم کار راحتی باشه مگر از شانس چند تا سایت بزرگ که مخاطب زیادی دارن یه فعالیتی بکنن توشآره سوال منم هست..
اوایل فکر میکردم نویسنده دارن و با اسم و نشونی های مختلف مطلب انتشار میدن تا بازارگرمی کنن و بقیه همفکر کنن شلوغه و بیان..
ولی ظاهرا اینطور نیست..
صاحباشون ؟برای یه تالار گفتگوی عمومی کاربر جذب کردن شاید کار زیاد سختی نباشه ( البته از اول 5-6 تا دوست داشته باشی راحت ترم میشه ) ولی برای این سایت های تخصصی که حالت شبکه اجتماعی هم دارن فکر نمیکنم کار راحتی باشه مگر از شانس چند تا سایت بزرگ که مخاطب زیادی دارن یه فعالیتی بکنن توش
بعد چرا این سایت گنده ها توی پی تی نیستن :د
آره مثلا مدیر بیتوته ، تبیان ،ویرگول و... هم بودن ببینیم کی هستنصاحباشون ؟
پی تی مملو از گیک و نرد هست..
گربه های خوره ی مستعد و کم درآمد..
استاد الان کار خارجی میگیری ؟صاحباشون ؟
پی تی مملو از گیک و نرد هست..
گربه های خوره ی مستعد و کم درآمد..
استاد الان کار خارجی میگیری ؟
احسنت خوبهولا استاد افتادم رو دور کار گرفتن..
دیگه از لاس بازی دست کشیدم.. (سخت بود)
اون سفارش مال یه ایرانی ساکن ترکیه بود..
حتی بعد از اتمام پروژه هم مشتری مداریمو نگه داشتم..
و در دسترسش بودم..
خوشش اومد.. هم گفت هرکسی ازش خواست معرفی میکنه.. هم یه پروژه بزرگتر بعدا سفارش میده..
(اینا رو بعد اتمام کار و اصلاحیه ها گفت)
حالا من کاری باهاش ندارم که ازش بازم سفارش بیاد یا نه..
کلا رفتم تو فاز روابط و مشتری مداری..
بس است افزودن تجربه و لاس بازی..
تازه دوستان با تجربه هم توی پیتی هستن برای کمک دادن در بخش های مختلف کار..
کوچ کردن به اینور بُعد کار ،ساده تر از اون چیزی بود که فکرشو میکردم..
میخوام کم کم از بُعد اجرایی فاصله بگیرم.. فقط کار جور کنم و با یاری دوستان کار جمع کنیم..
اره هر چی نرم افزار تست کردم فقط با هندبریک میشه خوب زد و فقط با cpu حجمش پایین میده واسه من یک فیلمو 3 ساعته اوکی میکنه رو حالت فست کم تر از یک ساعتتنظیمات بیت ریت و سرعت انکود رو تنظیم کنی با هند بریک هم میتونی با کارت گرافیک انکود کنی (بیت ریت حجمو مشخص میکنه ربطی به cpu و gpu نداره)
بهترین کیفیت و با کمترین افت کیفیت فقط با cpu امکان پذیره و اونم روی حالت placebo (کور آی ناین اورکلاک شده هم بزور میتونه این حالت رو تحمل کنه برای یه فیلم سینمایی و یروز زمان میخواد بازم)
هند بریک بهترین انکودر با رابط کاربری هست
نرم افزار های تخصصی و خوب انکود با کامند لاین کار میکنن مثل AviSynth
من یه مدت دنبال این بودم که رندر رو با کارت گرافیک انجام بدم و موفق هم شدم اما مطمئنا سرعتش کمتر از cpu بود موقع رندر و نتونستم بیشتر از 25 درصد قدرت gpu استفاده کنماره هر چی نرم افزار تست کردم فقط با هندبریک میشه خوب زد و فقط با cpu حجمش پایین میده واسه من یک فیلمو 3 ساعته اوکی میکنه رو حالت فست کم تر از یک ساعت
میگم پروژه افتر افکته چه سبکی بود؟من یه مدت دنبال این بودم که رندر رو با کارت گرافیک انجام بدم و موفق هم شدم اما مطمئنا سرعتش کمتر از cpu بود موقع رندر و نتونستم بیشتر از 25 درصد قدرت gpu استفاده کنم
برای انکود از FFmpeg استفاده کن که خیلی سریع تره و دستورات زیادی هم داره که میتونی همزمان ازشون استفاده کنی
نت خانگی من پریده بود...اینترنت سرور من قطع شده
برا شما هم اینطوریه؟
فقط اینترانت کار میکنه
از پروژه های آماده افتر بودمیگم پروژه افتر افکته چه سبکی بود؟
موشن گرافی؟
تدوین؟
تری دی؟