• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
الان میبینم واسطه گری و درصد خوردن روی مقاله ها خیلی زیاد شده و یه مقاله تا برسه دست کارفرما سه چهار دور میچرخه و بی دلیل قیمتش دوبل میشه.
اون واسطه ها، در واقع سئوکارها هستند که مثلاً یه پروژه سئو شامل تولید محتوا، ایجاد بک لینک، اصلاح کدهای سایت و بهینه کردن سرعت سایت و... رو یکجا مثلاً به قیمت 3 میلیون میگیرن و قسمت تولید محتواش رو به شما میدن. از اونجایی که نت پر از دانشجو و دانش آموزه که با 15 هزار تومان، 8 ساعت هم براتون کار می کنند (🙂)، نرخ پایینی برای تولید محتوا در نظر گرفته میشه.

tazone

Registered User
لایک‌ها
366
حرف تون کاملاً درسته و تایید میشه. نه تنها تو سایت، بلکه الآن تقریباً در همه مشاغل و خدمات، با یک نفر نمیشه کار رو جلو برد.
ولی...

ولی درد اینه که صرفه اقتصادی نداره که چند نفر با همدیگه شریک بشن و اون کار رو انجام بدن. خصوصاً دنیای نت، که از اول، بیشتر خدمات و محصولات در اون، رایگان عرضه شد و بعدش هم که محصولات و خدمات پولی اومد، با کمک کــ*ــرک و... روند رایگان بودن، ادامه پیدا کرد.

الآن تو ذهن افراد عادی اینه که بودجه زیادی برای نت کنار نذارن. عین تاکسی ها؛ که مینالن مردم میلیون میلیون و میلیارد میلیارد خرج می کنند ولی وقتی به تاکسی میرسن، 20 هزارتومن براشون زیاده! نت هم همینجوره...
دلیلش اینه که از اول با نرخ شکنی هایی که شده، تو ذهن مردم اینجوری جا افتاده که برای این کار مثلاً نباید بیشتر از 20 تومن هزینه کرد! رقابت هم بسیار زیاده و همین رقبا با نرخ شکنی اجازه افزایش قیمت نمیدن. تو نت هم پر از دانشجو، دانش آموز که نه پولی دستشونه که برای نت خودشون خرج کنند و نه پولی چندانی برای خرید کالا و خدمات.
بنظرم باید سراغ کارهایی برن وبمستر ها که این صرفه رو داشته باشه که باهم شریکی کار کنند.
مزایای شریکی کار کردن اینه که تعداد رقبا هم میاد پایین و سطح کار میره بالا.ولی الان متاسفانه همه به وب به یچیز درپیت و بی ارزش نگاه میکنند و اصلا براش ارزشی قایل نیستن پس تنها شراکت میتونه توی مدیریت سایت و تولید محتوا باشه .

ساخت وب سایت و برنامه نویسی وب و اینا هیچ کدومشون دیگه پتانسیل درآمد بالا رو ندارن و اصلا نمیشه شریکی واردشون شد چون مردم هم واسه این کارها پول درست درمونی پرداخت نمیکنن

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
بنظرم باید سراغ کارهایی برن وبمستر ها که این صرفه رو داشته باشه که باهم شریکی کار کنند.
ساخت وب سایت و برنامه نویسی وب و اینا هیچ کدومشون دیگه پتانسیل درآمد بالا رو ندارن و اصلا نمیشه شریکی واردشون شد چون مردم هم واسه این کارها پول درست درمونی پرداخت نمیکنن
بازم صحبت هاتون رو تایید می کنم...

نوشته ای که نقل قول کردید هم ویرایش کردم و یه قسمت مهم در مورد کار شریکی بهش اضافه کردم که اینجا تکرارش می کنم:

متاسفانه، تجربه بشر نشون داده کار شریکی به دلیل وجود سلایق متفاوت، احتمال به سرانجام رسیدنش بسیار پایینه و البته جایگزینش هم وجود داره. جایگزین کار شریکی، اینه که نفر اول، وضعیت مالی خوبی داشته باشه و چند نفر رو استخدام کنه و بهشون حقوق ثابت بده.

tazone

Registered User
لایک‌ها
366
بازم صحبت هاتون رو تایید می کنم...

نوشته ای که نقل قول کردید هم ویرایش کردم و یه قسمت مهم در مورد کار شریکی بهش اضافه کردم که اینجا تکرارش می کنم:

متاسفانه، تجربه بشر نشون داده کار شریکی به دلیل وجود سلایق متفاوت، احتمال به سرانجام رسیدنش بسیار پایینه و البته جایگزینش هم وجود داره. جایگزین کار شریکی، اینه که نفر اول، وضعیت مالی خوبی داشته باشه و چند نفر رو استخدام کنه و بهشون حقوق ثابت بده.
صد در صد شراکت کردن جزو سخت ترین کار های دنیاست.باید شرکا از هم حرف شنوی داشته باشن و یکی رو به عنوان مدیرکل انتخاب کنن و هرکس ساز و دستور خودشو نده
انتخاب شخص مناسب برای شراکت و پیدا کردن شخص مناسب سخت ترین قسمت کار هست.ولی اگر چند تا عاقل باهم دیگه شراکت کنن و یکی رو به عنوان ره.بر بین خودشون بذارن و باهوش باشن و فهمیده همشون قول میدم تبدیل به غول و انحصار میشن در عرصه کاریشون

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
الان کدشو یادم نیست ولی یه کدی بود میزدی توی ربات txt موتور های جستجو هرچند ساعت یبار توی سایت خزش کنند و ترافیک و منابع سایت حفظ بشه و سایت کند نشه.
نکنید از این کارا کاملا غلطه و مبتدیانه هست الان با ماهی 50 تومن یه هاست عالی میشه گرفت.

tazone

Registered User
لایک‌ها
366
نکنید از این کارا کاملا غلطه و مبتدیانه الان با ماهی 50 تومن یه هاست عالی میشه گرفت.
من با ماهی 20 تومن هاست عالی گرفتم و این کد روهم استفاده نکردم .این صرفا برای کسی بود که خیلی وضع مالیش تنگه...

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
فیلترینگ امروز ترکوند. کلی دستور حذف فرستاد
آخه بازی فورتنایت یا پابجی چه ایرادی داره
زورشون فقط به وب میرسه

خدایی بازی های پاستوریزه ای هستن، من یه زمانی زیاد فورتنایت بازی می کردم خیلی باحاله :love:

tazone

Registered User
لایک‌ها
366
لامصبا با AWP از دور میزنن. خیلی سخته
خوبی دث مچ اینه همه رو عین گوسفند ریختن توی مپ خر تو خره باید بکشی فقط
بشکنه دستی که نمک نداره حداقل پیام هارو لایک کن از لایک هات که کم نمیشه
من aug پلیرم و هم از دور میزنم هم نزدیک

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
بشکنه دستی که نمک نداره حداقل پیام هارو لایک کن از لایک هات که کم نمیشه
من aug پلیرم و هم از دور میزنم هم نزدیک
منم بعضی وقت ها کارم گره میخوره aug میگیرم. فقط aug را باید به سر بزنی تا طرف زود تلف بشه دست و پا رو بزنی میزنه
awp هم طرف نشونه میگیره چند میلی ثانیه قبلشم شخصه سریع باید جا خالی بدی

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507
اسکریپت های سایت..
کرکیشون قابل اعتماد هستن یا لایسنس بخریم سنگین تریم؟
(اسکریپت سایت فرم ساز)

omidss3

Registered User
لایک‌ها
1,449
3 Core
512 MB رم
50 GB ترافیک
1000 MB حافظه
سالانه 200 تومن (الان بخوام تمدید کنم شده 250)

من از پارس پک گرفتم نزدیک 20 تا یوزر هم زمانو ساپورت میکنه سایت وردپرسی هم هست.

چجوری شما مشکل دارید ؟ و میگید پارس پک بده؟

هاست با کیفیت بگیری پنل وردپرست مث جت بشه متوجه میشی

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
میخوام استوری های واتس اپ یه نفر رو ببینم ولی تا شماره من توی گوشی طرف مقابل نباشه واتس اپ چیزی نشون بقیه نمیده، خب حالا چطوری میشه استوری های طرف مقابل رو دید بدون اینکه اون شخص شماره من رو داشته باشه؟

سلام دوستان
به نظرتون وضعیت کار تو وب فارسی چطوره؟ من کارم تولید محتوا متنی هستش. از اول عید کارا و پروژه ها خیلی خوب بودند و تو این دو سه ماه اخیر کم کم افت کردند. الان میبینم واسطه گری و درصد خوردن روی مقاله ها خیلی زیاد شده و یه مقاله تا برسه دست کارفرما سه چهار دور میچرخه و بی دلیل قیمتش دوبل میشه.
اگه اطلاعی دارید بهم بگید. الان به نظر شمام وضعیت کار راکد شده و اگه اینطوری هستش، موقتیه یا امیدی به درست شدنش نیست؟
من بررسی کردم تعداد رقبای تولید محتوا خیلی زیاد هست
از تعداد رقبای سئو و طراحی سایت زیادترن!
پس حتما بازار خوبی داره که این همه زدن تو کار تولید محتوا مگرنه تعطیل میکردن
شما دستی و با آگهی کار میکنی یا سایت داری؟

دوستان انتخاب شما کدومه ؟ ( با دلیل )
1. Rank math
2. All in one seo
3. Yoast
رنک مث هندیه
همین باید دلیل قانع کننده ای باشه که استفادش نکنی، همون یوتیوب رو گرفتن بسه :sick:

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669

SaRaa*_*

Registered User
لایک‌ها
50
من بررسی کردم تعداد رقبای تولید محتوا خیلی زیاد هست
از تعداد رقبای سئو و طراحی سایت زیادترن!
پس حتما بازار خوبی داره که این همه زدن تو کار تولید محتوا مگرنه تعطیل میکردن
شما دستی و با آگهی کار میکنی یا سایت داری؟

با آگهی کار میکنم.
اتفاقا دنبال یه نفرم که کمکم کنه سایت بیارم بالا. کسی که تجربه داشته باشه و راهنماییم کنه. منم عوضش تولید محتوا براش انجام بدم. شما کسیو سراغ نداری؟

بالا