این پست رو 11 اردیبهشت زده بودمدرآمد از سال 1401 نسبت به 1400 حدود 1/4 شده
کمپین های تبلیغاتی کم شدن و از اون طرف ما شاهد تورم شدید هستیم
یادش بخیر..سال 1395 حدود 6 میلیون یعنی معادل 1500 دلار در میومد.
-------------
البته نمیشه از توطئه و دسیسه های شبکه های تبلیغاتی برای استثمار درآمد وبمستر هم غافل شد![]()
واقعاً همچین هزینه هایی میدن ؟افزونه (پلاگین) نیلا، اتصال ووکامرس (فروشگاه اینترنتی) به نرم افزار حسابداری هلو
با استفاده از افزونه نیلا می توانید فروشگاه اینترنتی(ووکامرس) خود را به نرم افزار حسابداری هلو متصل کنید. به راحتی هلو به ووکامرس وصل می شودholoostore.com
کپی رایت رعایت نمیشه اکثرا میرن نسخه نال شده رو دانلود میکنن میان میزارن برای فروش!کسی نمیدونه داستان این قالبهای وردپرس که تو راست چین و ژاکت میفروشن چطوریه ؟
یه قالب 60 دلاری چطور میتونه 200 هزار تومن بشه ؟
اونایی که بروز هستن و سریع آپدیت میزارنکسی نمیدونه داستان این قالبهای وردپرس که تو راست چین و ژاکت میفروشن چطوریه ؟
بستگی دارهکسی نمیدونه داستان این قالبهای وردپرس که تو راست چین و ژاکت میفروشن چطوریه ؟
راه های متنوعی شاید باشه..توی مطلب وردپرس وقتی عکس رو باز میکنم یعنی اپن نیو تب میزنم فایل عکس میاد سایز عکس میاد توی url و لینک عکس اینطوری
https://site.com/wp-content/uploads/test-1024x665.jpg
چی کار کنم داخل تمام مطلب سایز عکس کامل باشه و سایزش نیاد توی لینک اینطوری استاندارد نشون داده بشه
تنظیماتش کجای وردپرسه؟ داخل مطالب هم عکس آپلود میکنم کوچیک و ریسایزش میکنم دستی باید بزنم اندازه کامل
چی کار کنم پیشفرض اندازه کامل باشه نه اینکه هر بار وقت بزارم برای همه عکس ها سایز کامل بزنم
تنظیمات رسانه های وردپرس تیک بریدن تصاویر بند انگشتی رو برداشتم فرقی نکرد
اونایی که بروز هستن و سریع آپدیت میزارن
با یه سری اصول هک از سایت های خارجی فایل ها رو دانلود و ترجمه میکنن
شک نکن بلهواقعاً همچین هزینه هایی میدن ؟
اینجا رو ببینراه های متنوعی شاید باشه..
ولی اینی که من میدونم اینه : باید بری توی کد های قالبت.. احتمالا فایل فانکشن
مقدار thumb-large رو پیدا کنی..
بجاش مقدار thumb-xxlarge رو جایگزین کنی
کد های قالب hueman :
What are the default image sizes used in the Hueman theme? - Press Customizr Documentation
The Hueman WordPress theme uses specific sizes for images and thumbnails displayed in the various templates of the theme. Hueman theme Image sizes Height (in pidocs.presscustomizr.com
یعنی به محض آپلود داخل ادیتور وردپرس سایز کوچیک هست باید ویرایش و سایز کامل رو بزنم.هر بار وقت بزارم برای همه عکس ها سایز کامل بزنم
اینجا رو ببین
این مربوط به خود وردپرسه
یعنی به محض آپلود داخل ادیتور وردپرس سایز کوچیک هست باید ویرایش و سایز کامل رو بزنم.
قبلا اینطوری نبود توی آپدیت جدید وردپرس مسخره شده
- Login to your WordPress Admin dashboard.
- Navigate to https://YOURDOMAIN/wp-admin/options.php.
- Scroll down and locate the parameter image_default_size.
- Enter your desired default image size.
- Scroll to the bottom and hit Save Changes.
![]()
After saving the changes, your default image size should be set. When adding a new image block to your posts, the Image Size in the Gutenberg Editor should now be set to your image_default_size value. By default, your options for the image_default_size parameter are:
- thumbnail
- medium
- large
- full
بعضیا رو پرداخت نمیکنه میگه عه مشکل داشت و دفعه بعدی میریزیم و...یه ریزش پابلیشر باید داشته باشه فکر کنم مثل مدیااد
نه با من صبح تماس گرفتن گفتن بزودی اعلام میکنیم تو پنل ها (یکتانت رو میگم البته)بعضیا رو پرداخت نمیکنه میگه عه مشکل داشت و دفعه بعدی میریزیم و...
یه دلیل ایندکس نشدن سایتت رو فهمیدمبا خرید بک لینک ب نظرتون مشکل ایندکسمون حل میشه؟
دامنه قدیمی نزدیک 10 هزار تا پست تو انجمن آخر 200 تا ایندکس تکون نمیخورره!
یه حرکت بگید بزنم
خداوکیلی صد تومن میدم کلودفلر رو بردارید.بیزی خیلی داری حرص میخوری