Hamid2day
مدیر ارشد بازنشسته
ببین فرجاد یه داستانی بین تو این دی ال هستااااااهر آنچه گشتم بی دردسرتر از هاست دی ال نیافتم
منتقل که کنید زمانی زیادی نمیکشه تا پشیمون بشید
قیمتش هم خوبه گرون نیست![]()
ناقلا...
ببین فرجاد یه داستانی بین تو این دی ال هستااااااهر آنچه گشتم بی دردسرتر از هاست دی ال نیافتم
منتقل که کنید زمانی زیادی نمیکشه تا پشیمون بشید
قیمتش هم خوبه گرون نیست![]()
من که منتقل میکنم
پول مفت ندارم 900 بدم بهشون
تازه پشتیبانی هم پیام میدی اون یارو فینگلیش نویس نشسته و دست به سرت میکنه
تیکت که میدی اولش باید کلی عذرخواهی کنی که آقا ببخشید من تیکت میدم لطفا اینجا مشکل داره عذر میخوام.لاشیا یجور رفتار میکنن انگار رعیتشونی هم باید پول بدی هم اخلاق مزخرفشونو تحمل کنی
راستی اگه با دایرکت مشکل نداری الماس نت افراز (دیتاسنتر تبیانش فقط) خیلی خوبه
تیکت که میدی اولش باید کلی عذرخواهی کنی که آقا ببخشید من تیکت میدم لطفا اینجا مشکل داره عذر میخوام.
بعدش یارو فینگلیش نویس میاد میگه مشکلی نیست همه چی خوبه
ناراحتی جمع کن برو
تیکت که میدی اولش باید کلی عذرخواهی کنی که آقا ببخشید من تیکت میدم لطفا اینجا مشکل داره عذر میخوام.
بعدش یارو فینگلیش نویس میاد میگه مشکلی نیست همه چی خوبه
ناراحتی جمع کن برو
---
نت افراز گرونتر در میاد
خیراین سیستمهای تبلیغی مثل صباویژن و ... ایا درامدا رو نسبت به زمان دلار 20 تومنی اصلا افزایش دادن!؟
سیستم تبلیغی خوب چیه الان؟
نه برادر ، بازار واقعی هم بگاجه.تنها جایی که تورم روش تاثیر نداره
قیمت تبلیغات وب هست
والا الان سنگ کارا روزی 3-4 تومن اینجا کار میکنننه برادر ، بازار واقعی هم بگاجه.
همکار عزیزمون وقتی هر کارتن پمپ کولری 1.400.000 تومن بود ، با 50 هزار تومن سود جا به جاش میکرد ، الان که هر کارتنش 2میلیون تومنه هم باز با همون کارتنی 50 هزار تومن سود ، پخش میکنه.ایرانی همون ایرانیه ، یکیش میشه بازاری ، اون یکی میشه وب مستر.
مفت کاری جامعه رو فرا گرفته از شدت گرسنگی...
پس سایتا چکار میکنن. هزینه های سرور سر به فلک میزنه هزینه زندگی سر به فلک. درامدا همون درامد دلار 20 تومنی از اونور بازدیدا هم کمتر شده بخاطر مشکلات اینترنتخیر
تازه کمتر هم شده
تنها جایی که تورم روش تاثیر نداره
قیمت تبلیغات وب هست
مملکت روی دلالی بنا شده که دور هم هی قیمت رو ببرن بالا تر. عین بازی پانزی تا آخرش خود مملکت زیر بازی خرد بشه که عملا هم شده.والا الان سنگ کارا روزی 3-4 تومن اینجا کار میکنن
یا صافکار ها روزی 5 تومن دخل میزنن راحت
----------------
همیشه میگم ای کاش منم تنبل کلاس بودم و درسم بد بود که بابام منو میفرستاد بنایی و مکانیکی
نه این که با رتبه سه رقمی کنکور مهندسی بخونم
والا من که تا آخر سال به احتمال زیاد از وبمستری بیرون میام. چون اصلا درآمدش اونقدری نیست.پس سایتا چکار میکنن. هزینه های سرور سر به فلک میزنه هزینه زندگی سر به فلک. درامدا همون درامد دلار 20 تومنی از اونور بازدیدا هم کمتر شده بخاطر مشکلات اینترنت
کلا بیخیال بشیم این روش رو؟
چه جالب فامیلی منم رحیمی هستوالا من در کل عمرم در فضای مجازی فقط مایه مالی اعتصامی فر و رحیمی رو کردم![]()
منظورت 50 هزار یونیکه یا معیارای دیگهوالا من که تا آخر سال به احتمال زیاد از وبمستری بیرون میام. چون اصلا درآمدش اونقدری نیست.
شما 50 هزار بازدیدکننده با کیفیت که در روز داشته باشین یکتانت چیزی در حدود 300 هزار تومن بهت میده
---------
ولی خیلی ها تعداد نویسنده هارو کم کردن و عذرشونو خواستن که اینطوری اون نویسنده هم از نون خوردن میوفته
در مورد هاست هم که به ناچار مجبوریم هاست های ارزون تر و کیفیت پایینتر ببریم
چه جالب فامیلی منم رحیمی هست![]()
والا من که تا آخر سال به احتمال زیاد از وبمستری بیرون میام. چون اصلا درآمدش اونقدری نیست.
شما 50 هزار بازدیدکننده با کیفیت که در روز داشته باشین یکتانت چیزی در حدود 300 هزار تومن بهت میده
---------
ولی خیلی ها تعداد نویسنده هارو کم کردن و عذرشونو خواستن که اینطوری اون نویسنده هم از نون خوردن میوفته
در مورد هاست هم که به ناچار مجبوریم هاست های ارزون تر و کیفیت پایینتر ببریم
50 هزار یونیکمنظورت 50 هزار یونیکه یا معیارای دیگه