• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
بچه ها کسی اینجا از پردیس هاستینگ استفاده کرده ؟ میشه بگین کیفیتش در چه حدیه؟

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
اقا جدی فیلتر شدن توپترین ها بد بود اینو که همه میدونند اما عجیب ترین جمله ای که من از یک وبمستر با سایتی به این بزرگی شنیدم این بود
البته هر مديري خواست سايتش تو ليست سياه آلكسا و گوگل نباشه با من ميتونه در تماس باشه، اگه از اون دست سايتهايي باشيد كه شخصا دوستتون دارم براي مشاوره 1ميليون تومن ميگيرم .. اما اگه از اون دست سايتهايي باشين كه ار فيلتر شدن سايت ما خوشحال شدين ... 100 ميليون تومن هم بدين مشاوره نميدم .. چون خوشحال ميشم سايت شما رو در ليست سياه گوگل و جز سايتهاي بَن شده ببينم ... تقديم همه شما
جدی 4 شاخ شدم:ی
خداییش یک جورایی خیلی خیلی خیلی خیلی عجیبه

ParsPatogh

Registered User
لایک‌ها
2,032
اقا جدی فیلتر شدن توپترین ها بد بود اینو که همه میدونند اما عجیب ترین جمله ای که من از یک وبمستر با سایتی به این بزرگی شنیدم این بود

عجیب نیست!
مثل داستان گاو میمونه که یارو گاوش مرده بود ، خودش هم دیونه شد!

حالا هم سایت این یارو فیل شده ، صاحب سایت دیونه شده و هزیون میگه!!!
چند وقت بعد هم فکر میکنه خودش سایت شده !!! :exclamati

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686

دقیقا !
مثل این مدیرای سایت های کوچولو حرف میزنه :p

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
عجیب نیست!
مثل داستان گاو میمونه که یارو گاوش مرده بود ، خودش هم دیونه شد!

حالا هم سایت این یارو فیل شده ، صاحب سایت دیونه شده و هزیون میگه!!!
چند وقت بعد هم فکر میکنه خودش سایت شده !!! :exclamati

گوله نمکیا :lol:

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
دقیقا !
مثل این مدیرای سایت های کوچولو حرف میزنه :p
همینش عجیبه
چون اگر یک سایت معمولی بود میزاشتیم به پای معمولی بودنش
اما سایتی که اون پایین تاپیک های مشابهش زده ما اینجوری ما 4 تای اول اینجور چیزا
حداقل باید شخصیت جز بهترین بودن ها را داشته باشه

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
آقـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا . یکی جواب مارو بده

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
درود ;

دوست عزيزم MihanV جان شما ميشه دليلتون رو واسه‌ي نصب نكردن اين افزونه بيان كنيد تا ما هم توجيح بشيم ،، والا ما كه از اين افزونه جز خوبي نديديم ;-D

اين افزونه بهترين افزونه براي تبديل لينك‌هاي خارجي به داخلي هستش و سايت‌هاي بزرگي ازش استفاده ميكنند و اگه درست ازش استفاده بشه ميتونه بهترين بازده رو براي سئوي سايتتون داشته باشه ، مطمئنا اگه غير اين بود اين افزونه رو منتشر نميكردم ،

اگه ميخوايد لينك‌هاي خروجي سايتتون رو به لينك‌هاي داخلي تبديل كنيد اين افزونه بهترين گزينه هستش و اگه سودي هم براي سايتتون نداشته باشه ( كه مطمئنا داره ) ، ضرر هم نخواهد داشت ..

مديريت يك وب ، Saeed Fard

موفق باشيد ../.

به به داداش عزیز گل
شما کجا اینجا کجا؟
من موندم کی به شما خبر داد که به این زودی خودت رو رسوندی؟:D
دوستان لطفا یه بحثی درباره این افزونه بکنید ببینید درست هست که از این افزونه استفاده بشه یا نه؟
مشکل من اینه که مثلا مطلب دانلود آهنگ میزارم هم نمیخوام به سایت خارجی لینک بدم و همین طور میخوام وقتی کسی کپی میکنه مطلب و لینک دانلود رو، لینک داخلی منم همراهش بره.
حالا میگید چه کنم؟

SaeedFard

Registered User
لایک‌ها
7
درود ;

به به داداش عزیز گل
شما کجا اینجا کجا؟
من موندم کی به شما خبر داد که به این زودی خودت رو رسوندی؟
biggrinsmiley.gif

سلام امين جان ، راستش لينكي كه دادي به يك وب پينگ داد و من متوجه شدم و اومدم و حقيقتا تازه ثبت نام كردم و پست دادم (قبلا نبودم) ، و اصلا متوجه نشدم كه شما بودي كه سوال رو پرسيدي ..

دوستان لطفا یه بحثی درباره این افزونه بکنید ببینید درست هست که از این افزونه استفاده بشه یا نه؟
مشکل من اینه که مثلا مطلب دانلود آهنگ میزارم هم نمیخوام به سایت خارجی لینک بدم و همین طور میخوام وقتی کسی کپی میکنه مطلب و لینک دانلود رو، لینک داخلی منم همراهش بره.
حالا میگید چه کنم؟

امين جان من كامل توضيح دادم و گفتم كه حتما واسه سايتتون مفيد خواهد بود و بحث ديگه‌اي باقي نميمونه ، معمولا دوستاني كه توي سايتاشون لينك‌هاي خروجي زيادي دارند ، از اين افزونه استفاده ميكنند تا لينك‌هاي خروجيشون به داخلي تبديل بشه و خودتون هم ميدونيد كه هر چه لينك خروجي كمتر ، سئوي بهتر ،، و اگه استفاده كنيد به همين صورت كه گفتيد خواهد بود و فيد خوان‌ها و كپي كنندگان و ... لينك شما رو به همون صورت كه افزونه تبديل كرده قرار خواهند داد ،،

من توي پست اول گفتم و توي مفيد بودنش شكي ندارم و اگه مضر بود عمرا براي ودرپرسي‌هاي عزيزم منتشر نميكردم ، حالا اگه دوستاني كه توي اين مشكلي ديدند يا ميتونند ازش ايراد بگيرند ، مطرح كنند تا جواب بدم و شايد من هم توجيح شدم كه خوب نيست استفاده‌ ازش :p

موفق باشيد ../.

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
هر چه لينك خروجي كمتر ، سئوي بهتر ،،
این زیاد صادق نیست
شما هر چی لینک بیشتر بدید به بقیه سایت ها اگر مشابه موضوع شما باشند براساس الگوریتم های پاندا اون پست شما ارزش بیشتری پیدا میکنه
البته یک سری شزایط داره اما این که بگیم لینک خروجی کمتر سئو بهتر رد شده است

SaeedFard

Registered User
لایک‌ها
7
درود ;

این زیاد صادق نیست
شما هر چی لینک بیشتر بدید به بقیه سایت ها اگر مشابه موضوع شما باشند براساس الگوریتم های پاندا اون پست شما ارزش بیشتری پیدا میکنه
البته یک سری شزایط داره اما این که بگیم لینک خروجی کمتر سئو بهتر رد شده است

دوست عزيزم حرف شما كاملا درسته ، ولي به گفته‌ي خودتون شرايط خودش رو داره ،، اين رو هم بايد در نظر داشت طبق همين الگوريتم پانداي سئو كار صفحات داراي خروجي‌هاي زياد به عنوان لينكدوني شناخته مي‌شوند و ديگه اين صفحات تاثير و ايندكس چنداني نخواهند داشت ،، شايد از 100% ،، 7% اين اتفاق بيافته ، ولي وقتي كه بيافته بايد قيد اون پيج رو زد و نبايد رسيك كرد ..

همچنين صفحاتي كه امين جان منظورشونه كه بايد داخلي بشند ، مشابه موضوع نيست و داخلي بودنشون مفيدتر از خارجي بودنشون خواهد بود ..

موفق باشيد ../.

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
درود ;

دوست عزيزم MihanV جان شما ميشه دليلتون رو واسه‌ي نصب نكردن اين افزونه بيان كنيد تا ما هم توجيح بشيم ،، والا ما كه از اين افزونه جز خوبي نديديم ;-D

اين افزونه بهترين افزونه براي تبديل لينك‌هاي خارجي به داخلي هستش و سايت‌هاي بزرگي ازش استفاده ميكنند و اگه درست ازش استفاده بشه ميتونه بهترين بازده رو براي سئوي سايتتون داشته باشه ، مطمئنا اگه غير اين بود اين افزونه رو منتشر نميكردم ،

اگه ميخوايد لينك‌هاي خروجي سايتتون رو به لينك‌هاي داخلي تبديل كنيد اين افزونه بهترين گزينه هستش و اگه سودي هم براي سايتتون نداشته باشه ( كه مطمئنا داره ) ، ضرر هم نخواهد داشت ..

مديريت يك وب ، Saeed Fard

موفق باشيد ../.

درود :D

اول ورودتون رو تبریک میگم , به واسطه لینک که گذاشته شده اومدید اینجا:D

دوم وحید رو میگفتی بیاد
هر جا میره اکتیو هست , دیتالایف رو ول کرد تو وی پی پرشین دیدم ول میچرخه :دی
خیلی وقته خبر ندارم ازش ...

سوم
این نه که گفتم دلیل بر مشکل دار بودن پلاگین نیست
داشتیم با یوزر مطرح کننده تو پ خ حرف میزدیم که نیازی به این نداره سایتش به این جهت گفتم ...

چهارم : از اشنایی با شما هم خوشبختم :rolleyes:

amir6565

Registered User
لایک‌ها
17
آقـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا . یکی جواب مارو بده

من تازه ازشون سرویس گرفتم.تاحالا که بد نبوده ببنیم از این به بعدش....
اگه زودتر جنبیده بودی پلن نامحدود داشتن توپ ارزون.الان فکنکنم دیگه باشه...
توی این 2 هفته هیچ مشکلی خداروشکر پیش نیومده.
پشتیبانیشون هم خوبه

شما که خودت هاست میفروشی که واس چی می خوای؟؟؟؟

ParsPatogh

Registered User
لایک‌ها
2,032
هر کی خواست از میهن وب هاست بخرا از این لینک امضای من بخره یه چیزی هم بره جیب ما !!!

SaeedFard

Registered User
لایک‌ها
7
درود ;
درود
biggrinsmiley.gif

اول ورودتون رو تبریک میگم , به واسطه لینک که گذاشته شده اومدید اینجا
biggrinsmiley.gif

دوم وحید رو میگفتی بیاد
هر جا میره اکتیو هست , دیتالایف رو ول کرد تو وی پی پرشین دیدم ول میچرخه :دی
خیلی وقته خبر ندارم ازش ...

سوم
این نه که گفتم دلیل بر مشکل دار بودن پلاگین نیست
داشتیم با یوزر مطرح کننده تو پ خ حرف میزدیم که نیازی به این نداره سایتش به این جهت گفتم ...

چهارم : از اشنایی با شما هم خوشبختم
rolleyessmileyanim.gif

خواهش ميكنم دوست من ، بلاخره بايد يه چيزي وسيله بشه تا با بچه‌هاي گله اينجا آشنا بشيم ديگه ، اينجا وسيله يه بازتاب بود ;)

منو داداشه گلم وحيد نداريم ، ياده اون دوران خوش ، منو وحيد جفتمون فعلا همه چيو ول كرديم و نيستيم (گاه گاه) ، اون پستمم واسه‌ي 2 ماه پيش بود فكر كنم ..

بله ، منم بررسي نكردم ، خب با يه حساب سر انگشتي ميشه حساب كرد كه يه سايت به اين افزونه احتياج داره يا نه ! مثلا ما خودمون از اين استفاده نميكنم ، و گفتم حتما امين جان نياز ديده كه مطرح كرده !!

من هم همينطور دوست عزيزم ، خوشبختم :happy:

Last edited:

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
خواهش ميكنم دوست من ، بلاخره بايد يه چيزي وسيله بشه تا بچه‌هاي گله اينجا آشنا بشيم ديگه ، اينجا وسيله يه بازتاب بود ;)

منو داداشه گلم وحيد نداريم ، ياده اون دوران خوش ، منو وحيد جفتمون فعلا همه چيو ول كرديم و نيستيم (گاه گاه) ، اون پستمم واسه‌ي 2 ماه پيش بود فكر كنم ..

بله ، منم بررسي نكردم ، خب با يه حساب سر انگشتي ميشه حساب كرد كه يه سايت به اين افزونه احتياج داره يا نه ! مثلا ما خودمون از اين استفاده نميكنم ، و گفتم حتما امين جان نياز ديده كه مطرح كرده !!

ایول به ول خودم:happy:
دم خودم گرم که سعید جان رو کشوندم به این فروم و به جمع ما پیوست،
فقط سعید جان نبینم 24 ساعت تو فروم آن بشی از کارت عقب بمونی ها:D
گویا در آینده همکاری مستحکم و حرفه ای با آقا فرجاد و سعید جان خواهیم دید

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
درود ;

خواهش ميكنم دوست من ، بلاخره بايد يه چيزي وسيله بشه تا با بچه‌هاي گله اينجا آشنا بشيم ديگه ، اينجا وسيله يه بازتاب بود ;)

همشهری هم هستیم که :happy:
کجای کرجی شما؟

گویا در آینده همکاری مستحکم و حرفه ای با آقا فرجاد و سعید جان خواهیم دید

من تازه اشنا شدم با حاج سعید غریبی میکنم
crazy.gif

بالا