amir_aloneboy77
Registered User
بچه ها کسی اینجا از پردیس هاستینگ استفاده کرده ؟ میشه بگین کیفیتش در چه حدیه؟
جدی 4 شاخ شدم:یالبته هر مديري خواست سايتش تو ليست سياه آلكسا و گوگل نباشه با من ميتونه در تماس باشه، اگه از اون دست سايتهايي باشيد كه شخصا دوستتون دارم براي مشاوره 1ميليون تومن ميگيرم .. اما اگه از اون دست سايتهايي باشين كه ار فيلتر شدن سايت ما خوشحال شدين ... 100 ميليون تومن هم بدين مشاوره نميدم .. چون خوشحال ميشم سايت شما رو در ليست سياه گوگل و جز سايتهاي بَن شده ببينم ... تقديم همه شما
اقا جدی فیلتر شدن توپترین ها بد بود اینو که همه میدونند اما عجیب ترین جمله ای که من از یک وبمستر با سایتی به این بزرگی شنیدم این بود
جدی 4 شاخ شدم:ی
خداییش یک جورایی خیلی خیلی خیلی خیلی عجیبه
اقا جدی فیلتر شدن توپترین ها بد بود اینو که همه میدونند اما عجیب ترین جمله ای که من از یک وبمستر با سایتی به این بزرگی شنیدم این بود
جدی 4 شاخ شدم:ی
خداییش یک جورایی خیلی خیلی خیلی خیلی عجیبه
عجیب نیست!
مثل داستان گاو میمونه که یارو گاوش مرده بود ، خودش هم دیونه شد!
حالا هم سایت این یارو فیل شده ، صاحب سایت دیونه شده و هزیون میگه!!!
چند وقت بعد هم فکر میکنه خودش سایت شده !!! :exclamati
همینش عجیبهدقیقا !
مثل این مدیرای سایت های کوچولو حرف میزنه![]()
درود ;
دوست عزيزم MihanV جان شما ميشه دليلتون رو واسهي نصب نكردن اين افزونه بيان كنيد تا ما هم توجيح بشيم ،، والا ما كه از اين افزونه جز خوبي نديديم ;-D
اين افزونه بهترين افزونه براي تبديل لينكهاي خارجي به داخلي هستش و سايتهاي بزرگي ازش استفاده ميكنند و اگه درست ازش استفاده بشه ميتونه بهترين بازده رو براي سئوي سايتتون داشته باشه ، مطمئنا اگه غير اين بود اين افزونه رو منتشر نميكردم ،
اگه ميخوايد لينكهاي خروجي سايتتون رو به لينكهاي داخلي تبديل كنيد اين افزونه بهترين گزينه هستش و اگه سودي هم براي سايتتون نداشته باشه ( كه مطمئنا داره ) ، ضرر هم نخواهد داشت ..
مديريت يك وب ، Saeed Fard
موفق باشيد ../.
به به داداش عزیز گل
شما کجا اینجا کجا؟
من موندم کی به شما خبر داد که به این زودی خودت رو رسوندی؟![]()
دوستان لطفا یه بحثی درباره این افزونه بکنید ببینید درست هست که از این افزونه استفاده بشه یا نه؟
مشکل من اینه که مثلا مطلب دانلود آهنگ میزارم هم نمیخوام به سایت خارجی لینک بدم و همین طور میخوام وقتی کسی کپی میکنه مطلب و لینک دانلود رو، لینک داخلی منم همراهش بره.
حالا میگید چه کنم؟
گوله نمکیا :lol:
این زیاد صادق نیستهر چه لينك خروجي كمتر ، سئوي بهتر ،،
این زیاد صادق نیست
شما هر چی لینک بیشتر بدید به بقیه سایت ها اگر مشابه موضوع شما باشند براساس الگوریتم های پاندا اون پست شما ارزش بیشتری پیدا میکنه
البته یک سری شزایط داره اما این که بگیم لینک خروجی کمتر سئو بهتر رد شده است
درود ;
دوست عزيزم MihanV جان شما ميشه دليلتون رو واسهي نصب نكردن اين افزونه بيان كنيد تا ما هم توجيح بشيم ،، والا ما كه از اين افزونه جز خوبي نديديم ;-D
اين افزونه بهترين افزونه براي تبديل لينكهاي خارجي به داخلي هستش و سايتهاي بزرگي ازش استفاده ميكنند و اگه درست ازش استفاده بشه ميتونه بهترين بازده رو براي سئوي سايتتون داشته باشه ، مطمئنا اگه غير اين بود اين افزونه رو منتشر نميكردم ،
اگه ميخوايد لينكهاي خروجي سايتتون رو به لينكهاي داخلي تبديل كنيد اين افزونه بهترين گزينه هستش و اگه سودي هم براي سايتتون نداشته باشه ( كه مطمئنا داره ) ، ضرر هم نخواهد داشت ..
مديريت يك وب ، Saeed Fard
موفق باشيد ../.
آقـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا . یکی جواب مارو بده
آقا این تایپیک های گشاد چیه ؟![]()
درود![]()
اول ورودتون رو تبریک میگم , به واسطه لینک که گذاشته شده اومدید اینجا![]()
دوم وحید رو میگفتی بیاد
هر جا میره اکتیو هست , دیتالایف رو ول کرد تو وی پی پرشین دیدم ول میچرخه :دی
خیلی وقته خبر ندارم ازش ...
سوم
این نه که گفتم دلیل بر مشکل دار بودن پلاگین نیست
داشتیم با یوزر مطرح کننده تو پ خ حرف میزدیم که نیازی به این نداره سایتش به این جهت گفتم ...
چهارم : از اشنایی با شما هم خوشبختم![]()
خواهش ميكنم دوست من ، بلاخره بايد يه چيزي وسيله بشه تا بچههاي گله اينجا آشنا بشيم ديگه ، اينجا وسيله يه بازتاب بود
منو داداشه گلم وحيد نداريم ، ياده اون دوران خوش ، منو وحيد جفتمون فعلا همه چيو ول كرديم و نيستيم (گاه گاه) ، اون پستمم واسهي 2 ماه پيش بود فكر كنم ..
بله ، منم بررسي نكردم ، خب با يه حساب سر انگشتي ميشه حساب كرد كه يه سايت به اين افزونه احتياج داره يا نه ! مثلا ما خودمون از اين استفاده نميكنم ، و گفتم حتما امين جان نياز ديده كه مطرح كرده !!
من هم همينطور دوست عزيزم ، خوشبختم :happy:
درود ;
خواهش ميكنم دوست من ، بلاخره بايد يه چيزي وسيله بشه تا با بچههاي گله اينجا آشنا بشيم ديگه ، اينجا وسيله يه بازتاب بود
منو داداشه گلم وحيد نداريم ، ياده اون دوران خوش ، منو وحيد جفتمون فعلا همه چيو ول كرديم و نيستيم (گاه گاه) ، اون پستمم واسهي 2 ماه پيش بود فكر كنم ..
بله ، منم بررسي نكردم ، خب با يه حساب سر انگشتي ميشه حساب كرد كه يه سايت به اين افزونه احتياج داره يا نه ! مثلا ما خودمون از اين استفاده نميكنم ، و گفتم حتما امين جان نياز ديده كه مطرح كرده !!
من هم همينطور دوست عزيزم ، خوشبختم :happy:
گویا در آینده همکاری مستحکم و حرفه ای با آقا فرجاد و سعید جان خواهیم دید