ebi-narin
Registered User
- نوشتهها
- 3,134
- لایکها
- 2,791
دیگه چی داری :دی
چی میخوای؟ (
خواندنیها - مجله - شهریها -
دیگه چی داری :دی
به چه موضوعی گیر دادن؟
فقط 400 تا ؟
آواتار ها رو هم حذف کن
و تا یک ماه باید صبر کنی . . .
وقتی دیدم سایتتون فیلتره تعجب کردم
سر چی گیر دادن ؟ من کلا بستم دیگه حوصله نداشتم الان 2 هفته اس به سایت سر نزدم بازه یانه تا یادم میاد....
دوستان امکانش هست دامنه ای که یه شرکت دیگه برامون ثبت کرده انتقال بدیم به شرکت دیگه ای تا از این به بعد برامون تمدیدش کنه ؟
اره کاری ندار .. تو قسمت سفارش ها بری هست .. انتقال دامین
به زودی هیچی دامنه 4 عددی آزاد هم پیدا نخواهید کرد
3 تایی ها رو تموم کرده :weird: رفته سراغ 4تایی ها(فعلن رندها)
هزینه هم داره ؟؟
هزینه هم داره ؟؟
فک نکنم اصلا قشیه موضوع باشه // یه سری از عکس بازیگران و لباس های مد و فشن که تو سایت های مثل تیک صالحی ، ایارن گراند و سایت های تفریحی زیاد هست .
1 ماه؟؟/ 1ماه که میرم بالای 10000 ایران .. نتبجه دو سال شب زنده داری ، مریض شدن ، اعصاب خردی ، هزینه ، قید دوستان و خانواده زدن و ... بر فنا میره
والا خودم هم موندم .... بازدیدمون و افراد آنلاینمون تو 2-3 هفته رسید از 20 تا کاربر و حدود 200 تا مهمان آنلاین رسید به 50 کاربر آنلاین و 400 تا مهمان
تازه داشتم کمی خستگی دو سال از تنم در می رفت که یهو اینجوریش کردن .. به خدا ظلمه -- ماهی 150 دارم هزینه هاست میدم
--
امروز 10/10/91 دقیقا میشه دو سال .. لوگو زده بودم برای جشن دو سالگی که اصلا رغبت نمی کنم برم لوگو رو عوض کنم
وقتی انحصار باشه اینطور میشهدلم تنگ شده بود يه 24 ساعتی بود این جمله رو نديده بودم :
بروز خطا
لطفا مجددا تلاش کنيد
در صورت بروز مجدد خطا، آن را به پشتيبانی سايت گزارش دهيد
پ.ن : وبگذر
دقیقا 10 روز پیش تولد سایت من بود بستمش تازه دوساله میشد راه نرفته زدن فلجش کردن
بچه بهم تسلیت بگید.
امروز با کلی ذوق رفتم یه دامنه رند موزیک ثبت کنم.که کردم.بعد هاست گرفتم و ............
یکدفعه برق از چشام پرید.دیدم فیلتره.کف کردم.الان دلم می خواد فیلترینگ رو خفه کنم.
ای خدااااااااااااااااااااااااااااااااا.:evil2:
از این موارد خیلی پیش میادبچه بهم تسلیت بگید.
امروز با کلی ذوق رفتم یه دامنه رند موزیک ثبت کنم.که کردم.بعد هاست گرفتم و ............
یکدفعه برق از چشام پرید.دیدم فیلتره.کف کردم.الان دلم می خواد فیلترینگ رو خفه کنم.
ای خدااااااااااااااااااااااااااااااااا.:evil2: