• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
به چه موضوعی گیر دادن؟

فک نکنم اصلا قشیه موضوع باشه // یه سری از عکس بازیگران و لباس های مد و فشن که تو سایت های مثل تیک صالحی ، ایارن گراند و سایت های تفریحی زیاد هست .

فقط 400 تا ؟

آواتار ها رو هم حذف کن :)

و تا یک ماه باید صبر کنی . . .

1 ماه؟؟/ 1ماه که میرم بالای 10000 ایران .. نتبجه دو سال شب زنده داری ، مریض شدن ، اعصاب خردی ، هزینه ، قید دوستان و خانواده زدن و ... بر فنا میره

وقتی دیدم سایتتون فیلتره تعجب کردم
سر چی گیر دادن ؟ من کلا بستم دیگه حوصله نداشتم الان 2 هفته اس به سایت سر نزدم بازه یانه تا یادم میاد....

والا خودم هم موندم .... بازدیدمون و افراد آنلاینمون تو 2-3 هفته رسید از 20 تا کاربر و حدود 200 تا مهمان آنلاین رسید به 50 کاربر آنلاین و 400 تا مهمان

تازه داشتم کمی خستگی دو سال از تنم در می رفت که یهو اینجوریش کردن .. به خدا ظلمه -- ماهی 150 دارم هزینه هاست میدم
--
امروز 10/10/91 دقیقا میشه دو سال .. لوگو زده بودم برای جشن دو سالگی که اصلا رغبت نمی کنم برم لوگو رو عوض کنم

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
دوستان امکانش هست دامنه ای که یه شرکت دیگه برامون ثبت کرده انتقال بدیم به شرکت دیگه ای تا از این به بعد برامون تمدیدش کنه ؟

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
دوستان امکانش هست دامنه ای که یه شرکت دیگه برامون ثبت کرده انتقال بدیم به شرکت دیگه ای تا از این به بعد برامون تمدیدش کنه ؟

اره کاری ندار .. تو قسمت سفارش ها بری هست .. انتقال دامین

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,772
اقا برای میزبانی سایت رو وی پی اس ویندوز باید چه کوفتی نصب کرد و از این حرفا:D

haghft

Registered User
لایک‌ها
328

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
بابا یکی این همشهری رفسنجونی مارو از برق بکشه مادر دامین های آی آرو عروس کرده :|

R_e_z_a

Registered User
لایک‌ها
1,803
فک نکنم اصلا قشیه موضوع باشه // یه سری از عکس بازیگران و لباس های مد و فشن که تو سایت های مثل تیک صالحی ، ایارن گراند و سایت های تفریحی زیاد هست .

1 ماه؟؟/ 1ماه که میرم بالای 10000 ایران .. نتبجه دو سال شب زنده داری ، مریض شدن ، اعصاب خردی ، هزینه ، قید دوستان و خانواده زدن و ... بر فنا میره

والا خودم هم موندم .... بازدیدمون و افراد آنلاینمون تو 2-3 هفته رسید از 20 تا کاربر و حدود 200 تا مهمان آنلاین رسید به 50 کاربر آنلاین و 400 تا مهمان

تازه داشتم کمی خستگی دو سال از تنم در می رفت که یهو اینجوریش کردن .. به خدا ظلمه -- ماهی 150 دارم هزینه هاست میدم
--
امروز 10/10/91 دقیقا میشه دو سال .. لوگو زده بودم برای جشن دو سالگی که اصلا رغبت نمی کنم برم لوگو رو عوض کنم

دقیقا 10 روز پیش تولد سایت من بود بستمش تازه دوساله میشد راه نرفته زدن فلجش کردن

wolfmoon

Registered User
لایک‌ها
197
دلم تنگ شده بود يه 24 ساعتی بود این جمله رو نديده بودم :

بروز خطا
لطفا مجددا تلاش کنيد
در صورت بروز مجدد خطا، آن را به پشتيبانی سايت گزارش دهيد

پ.ن : وبگذر

R_e_z_a

Registered User
لایک‌ها
1,803
یه هاست رایگان میخوام 1 مگابایتم باشه مشکلی نیست :D

badbird

Registered User
لایک‌ها
33
بچه بهم تسلیت بگید.
امروز با کلی ذوق رفتم یه دامنه رند موزیک ثبت کنم.که کردم.بعد هاست گرفتم و ............
یکدفعه برق از چشام پرید.دیدم فیلتره.کف کردم.الان دلم می خواد فیلترینگ رو خفه کنم.
ای خدااااااااااااااااااااااااااااااااا.:evil2:

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
دلم تنگ شده بود يه 24 ساعتی بود این جمله رو نديده بودم :

بروز خطا
لطفا مجددا تلاش کنيد
در صورت بروز مجدد خطا، آن را به پشتيبانی سايت گزارش دهيد

پ.ن : وبگذر
وقتی انحصار باشه اینطور میشه

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
دقیقا 10 روز پیش تولد سایت من بود بستمش تازه دوساله میشد راه نرفته زدن فلجش کردن

فک کنم دقیقا همدیگه رودرک می کنیم ... بخدا سایت کارگروه تعيين مصاديق محتواي مجرمانه - Internet.ir رو تو این مدت بیش از 10 هزار بار رفرش کردم و هی دارم رفرش می کنم ببینم از حال در حال بررسی در میاد یا نه

بچه بهم تسلیت بگید.
امروز با کلی ذوق رفتم یه دامنه رند موزیک ثبت کنم.که کردم.بعد هاست گرفتم و ............
یکدفعه برق از چشام پرید.دیدم فیلتره.کف کردم.الان دلم می خواد فیلترینگ رو خفه کنم.

خوبه که الان دامین ثبت کردی فیلتر شده .. اگه مثل ما دو سال سگ دو می زدی و بالای 2-3 میلیون خرج می کردی چی میشه
به هر حال سحته.. درکت می کنم

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
بچه بهم تسلیت بگید.
از این موارد خیلی پیش میاد
برای خودم چند بار این مشکل به وجود اومده :|

بالا