• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

arman100000

Registered User
لایک‌ها
798

من وان ايكس دارم مزايا و معايبش رو ميگم انتخاب با خودته :

معايب :
زياد داغ ميشه - باطري كفاف قدرت موبايلو نميده - خيلي از دست ميافته (موب دو تا از دوستام وان ايكسه مال هر دو شكسته ) - دور ال سي دي گرد و غبار ميره
مزايا :
صفحه نمايش فوق العاده - طراحي عالي و بدنه پلي كربنات - صداي عالي beats - دوربين فوق العاده

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,772
من وان ايكس دارم مزايا و معايبش رو ميگم انتخاب با خودته :

معايب :
زياد داغ ميشه - باطري كفاف قدرت موبايلو نميده - خيلي از دست ميافته (موب دو تا از دوستام وان ايكسه مال هر دو شكسته ) - دور ال سي دي گرد و غبار ميره
مزايا :
صفحه نمايش فوق العاده - طراحي عالي و بدنه پلي كربنات - صداي عالي beats - دوربين فوق العاده

این اصلا چیزی ازش میمونه?:دی

ebi-narin

Registered User
لایک‌ها
2,791
نویسنده میخوام برای سایت موزیک کسی رو سراغ دارین معرفی کنین

ممنونم

haghft

Registered User
لایک‌ها
328
مارو ببین گیر کیا افتادیم :eek:
تو شاپ کیپر Vatan Sell.ir رو گذاشتم برای فروش قفل کردن که معنی "وطن فروش" رو میده:blink:

بچه های شاپکیپر بالانا. فرهنگش خیلی بالاس

VEET

Registered User
لایک‌ها
287

arman100000

Registered User
لایک‌ها
798
این اصلا چیزی ازش میمونه?:دی

نه گوشي خوبيه فقط من يكم داغ كردنش مشكل دارم حدود يه ساعت كار مداوم دماش ميرسه به 50 درجه (ميتوني به عنوان بخاري ازش استفاده كني :دي) و چون يكم باريكه از دست سري از دستت سر ميخوره و اگه به آسفالت بخوره ...

NKolaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991

NKolaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
خود این سایتی که گذاشتید از نیوک استفاده میکنه و کپی رایتش رو نگذاشته

شاید ترسیده بفهمن نیوکه و بترکوننش. آخه نیوک سوراخ سمبه زیاد داره. دوووشواری داره :)
ولی من منظورم مقاله مدیرش بود. نه کپی رایتش.

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
ببخشید این نظرو می دم اما خب نظرمه!
مطلب فوق العاده مذخرفی بود. این وظیفه ی سایت هاست که امنیتشونو ببرن بالا. هکر جایی استخدام نیست و برای کسی کار نمی کنه. برای خودش کار می کنه. پس نه شما نه هیچکس دیگه ای نمی تونه نظرشو عوض کنه.
پ.ن : خودم تو فکر یادگیری هستم. البته نمی دونم از چی شروع کنم . یکی میگه python یکی میگه perl یکی میگه c . کسی هست که بدونه از کجا باید شروع کنم ؟

در تاپیک های قبلی هم دیدم که شما کلا میخوای همه چیز رو شروع کنی ولی فقط داری حرفش رو میزنی

شما اگر میخوای هک رو یادبگیری بهتره مقالاتش رو بخونی از مقالات sql injection شروع کن

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
شاید ترسیده بفهمن نیوکه و بترکوننش. آخه نیوک سوراخ سمبه زیاد داره. دوووشواری داره :)
ولی من منظورم مقاله مدیرش بود. نه کپی رایتش.

نیوک امنترین سیستم هستش من دارم ازش استفاده میکنم
البته نیوک همیشه در شروع یه باگ گنده میده بیرون که باگش توی includes/richedit/upload.php بودش

اما از نظر دفاع در مقابل xss و sqli و dos عالیه ، یکه

NKolaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
مطلب فوق العاده مذخرفی بود. این وظیفه ی سایت هاست که امنیتشونو ببرن بالا. هکر جایی استخدام نیست و برای کسی کار نمی کنه. برای خودش کار می کنه. پس نه شما نه هیچکس دیگه ای نمی تونه نظرشو عوض کنه.
پ.ن : خودم تو فکر یادگیری هستم. البته نمی دونم از چی شروع کنم . یکی میگه python یکی میگه perl یکی میگه c . کسی هست که بدونه از کجا باید شروع کنم ؟

منم اول از کار این بشر سورنا خیلی خوشم اومد و هر چی مطلب راجع بهش بود دنبال کردم تا رسیدم به اون مقاله. دیدم بی راه نمیگه.
شوما اگر خدای نکرده دزد بهت بزنه میگی تقصیر خودم بود که امنیت خونه ام رو بالا نبردم ؟!!!!
عجب !!

arman100000

Registered User
لایک‌ها
798
البته نیوک همیشه در شروع یه باگ گنده میده بیرون که باگش توی includes/richedit/upload.php بودش

نميشه گفت كه يه cms امن ترينه ولي به نظر من دروپال امنيتش بالاتر بقيه هست و بعدش شايد وردپرس !

مقاله خوبي بود . به نظر من هكري خوبه كه بياد باگ هاي سايتتو بهت بگه نكه بزنه سايتو نابود كنه بعدم بخنده ! مثلا سايت ما رو هك كردن چند روز پيش ولي هكرش باگ رو هم گفت ، گفت كه كامند هاي ويجت رو سرور بازن و ميشه شل گرفت و سرورو فرستاد هوا و ما هم بستيم باگ رو ! من از اين نوع هك طرفداري ميكنم ...

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
نميشه گفت كه يه cms امن ترينه ولي به نظر من دروپال امنيتش بالاتر بقيه هست و بعدش شايد وردپرس !

مقاله خوبي بود . به نظر من هكري خوبه كه بياد باگ هاي سايتتو بهت بگه نكه بزنه سايتو نابود كنه بعدم بخنده ! مثلا سايت ما رو هك كردن چند روز پيش ولي هكرش باگ رو هم گفت ، گفت كه كامند هاي ويجت رو سرور بازن و ميشه شل گرفت و سرورو فرستاد هوا و ما هم بستيم باگ رو ! من از اين نوع هك طرفداري ميكنم ...

عزیز هکر داریم تا هکر

کلاه سیاه
کلاه سفید
کلاه ابی
کلاه قرمزی
پسر عمه زا
فامیل دور
و ....
در اخر هم جیگر و ببعی

logofun

Registered User
لایک‌ها
1,115

جوک خوبی بود :D
چون شما داری استفاده میکنی امن هست ؟!
هیچ کجا و در هیچ سیستم مدیریت محتوایی امنیت مطلق نداریم :heart:

بالا