مرسی
بیشتر فشرده کردنش مد نظرمه :-|
فکرشو نکن درست میشه :دی
مرسی
بیشتر فشرده کردنش مد نظرمه :-|
هییییی سورنا سورنا سورنا ... ! کجایی که سافت 98 منتظرته !
یعنی به عبارتی ما منتظریم تا سافت 98 و بزنی :|![]()
من وان ايكس دارم مزايا و معايبش رو ميگم انتخاب با خودته :
معايب :
زياد داغ ميشه - باطري كفاف قدرت موبايلو نميده - خيلي از دست ميافته (موب دو تا از دوستام وان ايكسه مال هر دو شكسته ) - دور ال سي دي گرد و غبار ميره
مزايا :
صفحه نمايش فوق العاده - طراحي عالي و بدنه پلي كربنات - صداي عالي beats - دوربين فوق العاده
مارو ببین گیر کیا افتادیم
تو شاپ کیپر Vatan Sell.ir رو گذاشتم برای فروش قفل کردن که معنی "وطن فروش" رو میده:blink:
اسکریپت رپید لیچ این کارو می کنه. هم فشرده سازی هم اکسترکت. رو هاست بدون دیتابیسم فک کنم وصل میشه دقیق یادم نیست.
این اصلا چیزی ازش میمونه?:دی
هییییی سورنا سورنا سورنا ... ! کجایی که سافت 98 منتظرته !
یعنی به عبارتی ما منتظریم تا سافت 98 و بزنی :|![]()
چرا آخه ؟!
این مقاله رو از سرزمین دانلود بخونید:
هکرهای ما و هکرهای آنها
فکر کنم منظورش افرادی هست که مثل شما فکر میکنن !!
خود این سایتی که گذاشتید از نیوک استفاده میکنه و کپی رایتش رو نگذاشته
ببخشید این نظرو می دم اما خب نظرمه!
مطلب فوق العاده مذخرفی بود. این وظیفه ی سایت هاست که امنیتشونو ببرن بالا. هکر جایی استخدام نیست و برای کسی کار نمی کنه. برای خودش کار می کنه. پس نه شما نه هیچکس دیگه ای نمی تونه نظرشو عوض کنه.
پ.ن : خودم تو فکر یادگیری هستم. البته نمی دونم از چی شروع کنم . یکی میگه python یکی میگه perl یکی میگه c . کسی هست که بدونه از کجا باید شروع کنم ؟
شاید ترسیده بفهمن نیوکه و بترکوننش. آخه نیوک سوراخ سمبه زیاد داره. دوووشواری داره
ولی من منظورم مقاله مدیرش بود. نه کپی رایتش.
مطلب فوق العاده مذخرفی بود. این وظیفه ی سایت هاست که امنیتشونو ببرن بالا. هکر جایی استخدام نیست و برای کسی کار نمی کنه. برای خودش کار می کنه. پس نه شما نه هیچکس دیگه ای نمی تونه نظرشو عوض کنه.
پ.ن : خودم تو فکر یادگیری هستم. البته نمی دونم از چی شروع کنم . یکی میگه python یکی میگه perl یکی میگه c . کسی هست که بدونه از کجا باید شروع کنم ؟
نیوک امنترین سیستم هستش من دارم ازش استفاده میکنم
البته نیوک همیشه در شروع یه باگ گنده میده بیرون که باگش توی includes/richedit/upload.php بودش
اما از نظر دفاع در مقابل xss و sqli و dos عالیه ، یکه
نميشه گفت كه يه cms امن ترينه ولي به نظر من دروپال امنيتش بالاتر بقيه هست و بعدش شايد وردپرس !
مقاله خوبي بود . به نظر من هكري خوبه كه بياد باگ هاي سايتتو بهت بگه نكه بزنه سايتو نابود كنه بعدم بخنده ! مثلا سايت ما رو هك كردن چند روز پيش ولي هكرش باگ رو هم گفت ، گفت كه كامند هاي ويجت رو سرور بازن و ميشه شل گرفت و سرورو فرستاد هوا و ما هم بستيم باگ رو ! من از اين نوع هك طرفداري ميكنم ...
نیوک امنترین سیستم هستش من دارم ازش استفاده میکنم
البته نیوک همیشه در شروع یه باگ گنده میده بیرون که باگش توی includes/richedit/upload.php بودش
اما از نظر دفاع در مقابل xss و sqli و dos عالیه ، یکه