مثلا نرم افزار تریال بزاریم مردم هم بیان دانلود کنن
مشاهده پیوست 421412
نه میتونی یه سایت بزنی توش ساکس بفروشی

تا قیمت 5 دلار .
و این که خیلی راه ها هستش برای درآمد ( توی خارج یه سایت خوب داشته باش بعدش بنویس کاربران گرامی ما نیاز به پشتیبانی مالی داریم خواهشاً کمکون کنید مثل خر بهت کمک رسانی میکنن ( کلمه خر = به معنی بزرگ هستش در زبان ایران باستان)
ابی جون تازگی ها احوالی از ما نمی پرسی
بهتم پیام دادم ولی جواب ندادی
قهری با ما : دی
سلام دایی :دی قهر چیه بابا چشم جواب میدم هنوز چک نکردم
کلا یکی یا نفری یکی ؟
به منم میرسه

؟
به همه میرسه :دی
تو سایت های فارسی هنوز یک آپلودسنتر درست حسابی نداریم ، اختصاصی نوشتید ؟ یک پروژه دیگه ساخته شده با عشق، در IranSD
این برنامه نویستون کیه ؟ ترکوندید بنده خدا رو ، مثل اینکه بدجوری هم عشق ASP.Net هست.
این سایت مولتی لنگوژ هستش دامینش انگیلیسی هستش . از پایه اختصاصی نوشته شده , امکاناتی که توش گنجونده شده خیلی زیاد هستش هیچ آپلودسنتری مثلش نیست یعنی من ندیدم , بدون شک میگم این آپلودسنتر تکه :دی
یکی از امکاناتش این هست : شما میتونین چهار تا mp3 آپلود کنید برای هر کدوم همزمان تگ بزنید و مشخص کنید که هر تگ برای کدوم آهنگ باشه ( متاسفانه طراحیش هم خیلی سخت هستش چون باید امکانات زیادی توش گنجونده بشه و این کار رو خیلی مشکل میکنه )
برنامه نویسش رو به شخصه نمیشناسم همکارم باهاش کار کرده و کار برنامه نویسی با اون بوده.
این IRANSD خودش حاضر نشد با این کار کنه :دی گفت وقت نمیکنم و کار این آپلود سنتر خیلی سخته . و این که شدیداً علاقه داره به
به ASP.net و WordPress و Google و C#.net و AjAX و CloudOperatingSystems و Internet خیلی خیلی علاقه دارم .
عاشق این جمله هستم : «ویکیپدیا محل تمرین دموکراسی نیست…» اینجا
به نظرم زندگی بدون گوگل کروم واقعا میتونه دشوار باشه ! علاقه زیادی به موسیقی بین المللی دارم ، فیلم ، کوهنوردی ، طراحی خلاقانه و دویدن جزو تفریحات همیشگی و دوست داشتنی منه و….
این بنده خدا خیلی سایت داره :دی روزی یه سایت میزنه .
حالا
هیچکسی نگفت چطور میشه یه پرداخت دلار راه انداخت :|؟