فعلا شاید زیاد فرقی نکنهمگه برای سئو فرقی میکنه که html 5 باشه یا 4 ؟
ولی در آینده خیلی مهم تر هست چون ربات ها راحت تر میتونن اجزای سایت و محتوا رو تشخیص بدن
فعلا شاید زیاد فرقی نکنهمگه برای سئو فرقی میکنه که html 5 باشه یا 4 ؟
using multiple H1 tags shouldn't have any significant effects on SEO efforts. Because HTML5 uses powerful sectioning elements, it's quite common to see H1s used for each section of a page. However headings are also used to show hierarchy, and most pages will have one clear heading that takes precedence. There are exceptions - such as blogs.
So using multiple H1s is fine, and it's not a major SEO issue (unless they're stuffed with keywords), but most of the time it's unnecessary.
فکر کنم حدود 1500 تا IP و کمتر حسابش دستم نیست
چند روزه آی پی های مشکوکی میان تو سایتم روزی حدودا 60-70 تا آیا دارم هک میشم؟(تهدید به هک هم شدم):hmm:
ای پی مشکوک چیه ؟ :blink:
چجوری یه ای پی رو مشکوک :blink: تشخیص می دید ؟
یعنی می شه یه روز, آی پی های سایت منم به بالای هزار برسه :happy:
چند روزه آی پی های مشکوکی میان تو سایتم روزی حدودا 60-70 تا آیا دارم هک میشم؟(تهدید به هک هم شدم):hmm:
2 تا تگ h1 داشته باشیم مشکلی پیش میاد؟
بهترین افزونه برای فشرده سازی تصاویر چیه؟؟
می خوام کل عکس ها سایتمو بگیرم، کم حجم کنم و دوباره بزارم رو سایت.
افزونه ای هست که تو خود وردپرس اینکارو انجام بده؟؟
اینو دارم ولی نسبت به برنامه Advanced JPEG Compressor کم تر فشرده می کنه.با اين پلاگين عكسهاي قبلي و جديد رو ميتونيد كم حجم كنيد : wordpress.org/plugins/wp-smushit
اینو دارم ولی نسبت به برنامه Advanced JPEG Compressor کم تر فشرده می کنه.
سلام .
عزیزان برای سفارش گرفتن بنظرتون سایت شخصی زدن بهتر جواب میده که توش رزومه و اینا بذارم یا یک گروه دو سه نفره درست کنم یا راه دیگه ؟
ممنون
بعضی ها تنها پخ میدم توی تاپیکها پست ارسال نمیکنن...
درود.
آقا یه درخواست کوچیک داشتم، از دوستان کسی هست که فوتوشاپ داشته باشه و این عکس ها رو برای من تغییر بده؟ میخوام قرینه (Flip) بشه :
![]()
![]()
![]()
![]()
خودم حقیقتش فوتوشاپ بلد نیستم، با Paint کار میکنمولی خب مشکل داره، مثلا من این عکس دومیه رو :
![]()
قرینه اش کردم اما کیفیتش افتضاح میشه:
![]()
حجم نتم آخراشه، نمیتونم فتوشاپ رو دانلودش کنم خودم. ممنون.