با ریاضی میشه کنکور انسانی داد و مشکلی نیستبچه ها یک سوال ازتان دارم . درسته سوال مربوط نیست ولی لطفا راهنمایی بکنید .
فردی هست . که الان دارد در دانشگاه پیام نور رشته مهندسی مکانیک می خواند . می خواهد سال دیگر امتحان کنکور بدهد و برود رشته
روانشناسی . حالا سوال این است که ایا می شود از رشته ریاضی رفت رشته روانشناسی.
فقط همین را می خواهم بدانم مشکلی نیست میشه رفت
امضامو درياببچه ها بک لینک با کیفیت برای سایت تفریحی میخواستم..... با کیفیتاااااا !
کسی داره؟؟!
امضامو درياب
نمیدونم چرا بعد ازین که پست میدم ذهنم وا میشهخیلی خوبه که اول کامل فکر کنی بعد پست بدی
با پراKسی میشه فکر کنم. ماوس هم که میشه کنترل کرد... اما همچین برنامه ای وجود نداشته باشه بهتره![]()
خیر!دوستان یکی با دامین پارس فیلم (parsfilm) دات آی ار داره فعالیت میکنه منم برم با دامنه فارس فیلم (farsfilm) با همون موضوع \ارس فیلم فعالیت کنم برای من مشکلی پیش نمیاد؟
چون تشابه اسمی هم زیاده
شدنش که میشه تغییر ای پی هم میشه براش لیست ای پی تعریف کنی به صورت خودکار ای پی عوض کنهl3est یه برنامه بنویس بره تو سایت کلیک کنه پاپ آپ باز بشه برگرده.
هست همچین برنامه ای؟ اون جینگلینگ این کارو میکرد؟
+
فک کنم نمیشه چون تغییر آی پی میخواد.![]()
پارس فیلم فقط برای مثال بود خیلی ممنون داداش چون بعضی ها میگفتن برات مشکل پیش میادخیر!
در ضمن دامین پارس فیلم . آی آر فعال نیست...
پارس فیلم فقط برای مثال بود خیلی ممنون داداش چون بعضی ها میگفتن برات مشکل پیش میاد
من جوابمو بر اساس نام دامین دادم!، نه به صورت کلیپارس فیلم فقط برای مثال بود خیلی ممنون داداش چون بعضی ها میگفتن برات مشکل پیش میاد
بچه ها یکی از دوستام میخاد وبلاگ بزنه چی بزنه خوبه ؟ بلاگفا زیاد جالب نیس بهش گفتم
خودتون چی رو پیشنها میدید
از نظر من بلاگفا از همه بهتره اما گیرهای نجومی میده!بچه ها یکی از دوستام میخاد وبلاگ بزنه چی بزنه خوبه ؟ بلاگفا زیاد جالب نیس بهش گفتم
خودتون چی رو پیشنها میدید
ابر کلیک در 24 ساعت یکبار میشماره یا دو بار؟ میهن وب ادز چی؟
دوتاشونو با هم بزارم به نظرتون بازدهی خوبی داره؟