امروز برنامه CCleaner رو نصب کردم ، یک پاکسازی انجام دادم ، درایور C 1 گیگ خالی نداشت ، 20 گیگ خالی شد 
برنامشو نصب کنید ، خیلی خوبه.
کلا اینجا فکر نکنم وبمستر داشته باشیم که بتونه یه سوال در مورد حیطه کاریش رو جواب بده :|بیا اینطرف بازار
امروز برنامه CCleaner رو نصب کردم ، یک پاکسازی انجام دادم ، درایور C 1 گیگ خالی نداشت ، 20 گیگ خالی شد
پایگان: http://payeganltd.com/RegSubReseller.aspx?s=48439کلا اینجا فکر نکنم وبمستر داشته باشیم که بتونه یه سوال در مورد حیطه کاریش رو جواب بده :|
احتمالا صفحه ی پاپ آپی که گذاشتی مورد داشته به فیلترینگ پیوستهدوستان وقتی روی صفحه سایتم کلیک میکنم به صورت نیوتب صفحه فیلترینگ میاد کسی میدونه برای چی؟
تو این دوسال خیلی پیر شدی :دیعكس 2011/06/13 گرفته شده :دي
تو این دوسال خیلی پیر شدی :دی
دوستان کسی با این سایت کار کرده ؟ پرداخت دارن ؟ یه حرکتی زدم 8 دلار دو روزه درآورده
پ.ن: هرکی پی پال یا پایونیر داره پ.خ بده فردا واریزی بگیرم ببینم سایت معتبره یا نه.
اگه از اینور اور اخبارو نقل کنی فکر نکنم واسه سایتای خبری عادیم مجوز بخوان!برای بالا آوزدن سایت اخبار ورزشی مجوز میخواد ؟
<meta name="generator" content="WordPress 3.4.2" />
یه جا خوندم نوشته بود برای سایت های خبری مجوز وزارت ارشاد میخواد بخش ها رو تفکیک نکرده بود که ورزشی یا سیاسیاگه از اینور اور اخبارو نقل کنی فکر نکنم واسه سایتای خبری عادیم مجوز بخوان!
یه قالب دانلود کردم این توشه پاکش کنم؟
HTML:<meta name="generator" content="WordPress 3.4.2" />