- نوشتهها
- 4,305
- لایکها
- 590
کدوم رضا ؟:دیهر وقت این کلمه نوستالوژی رو میبینم یاد رضا یزدانی میفتم :دی![]()
خواننده هه ؟
کدوم رضا ؟:دیهر وقت این کلمه نوستالوژی رو میبینم یاد رضا یزدانی میفتم :دی![]()
piwik نصب کن آسوده خاطر و راحت :دیاین های استت هم اوسکول شده ها
ورودی گوگل زده 70 تا بعد تعداد ویزیتور ها 24 تا
اصن داریم ؟
شاید 24 نفر 70 بار از گوگل وارد سایتت شدن خوباین های استت هم اوسکول شده ها
ورودی گوگل زده 70 تا بعد تعداد ویزیتور ها 24 تا
اصن داریم ؟
piwik نصب کن آسوده خاطر و راحت :دی
دیروز های استیت زدم که متاسفانه مشکل داشت شدید.
من قبلا که معرفی کرده بودید، بعدش دیشب رفتم برای نصب پیویک اما نمیشه که نمیشهنت افراز برنزی دارم و برداشتند به 1 دیتابیس محدود کردند ، دیتابیس سایت خودم طوری که نمیخوام اینو روی همون بزنم + خود پیویک هم توصیه کرده روی یه دیتابیس جدید بزنید و ارتقا نت افراز رو هم که باید بیخیال شد.
میمونه یه چیز که الان به ذهنم رسید و نمیدونم عملی هست یا نه، یه هاست از یه جای دیگه دارم و برای تست و ... هست، میشه پیویک برای این سایت اصلیه روی اون نصب کنم؟
بله میتونی اسکریپت رو روی یک هاست و دامین دیگه نصب کنی و برای هر چندتا سایت که داری ازش استفاده کنی. (سایتها رو مثل های استیت باید داخلش اد کنی)دیروز های استیت زدم که متاسفانه مشکل داشت شدید.
من قبلا که معرفی کرده بودید، بعدش دیشب رفتم برای نصب پیویک اما نمیشه که نمیشهنت افراز برنزی دارم و برداشتند به 1 دیتابیس محدود کردند ، دیتابیس سایت خودم طوری که نمیخوام اینو روی همون بزنم + خود پیویک هم توصیه کرده روی یه دیتابیس جدید بزنید و ارتقا نت افراز رو هم که باید بیخیال شد.
میمونه یه چیز که الان به ذهنم رسید و نمیدونم عملی هست یا نه، یه هاست از یه جای دیگه دارم و برای تست و ... هست، میشه پیویک برای این سایت اصلیه روی اون نصب کنم؟
بله میتونی اسکریپت رو روی یک هاست و دامین دیگه نصب کنی و برای هر چندتا سایت که داری ازش استفاده کنی. (سایتها رو مثل های استیت باید داخلش اد کنی)
اقا کسی با ملت استور کار کرده؟
mellatstore .com
وضعیت ارسال و واریزیش چطوره؟
تو زنده ای هنو ؟شاید 24 نفر 70 بار از گوگل وارد سایتت شدن خوب![]()
سلام برادر مجیدpiwik نصب کن آسوده خاطر و راحت :دی
اسکریپته: http://piwik.org/تو زنده ای هنو ؟
سلام برادر مجید
چی چی هس ین که میگوی ؟ پلاگینه ؟ سایته ؟
خلاصه اش اینکه مسئله خیلی عمیق تر از این انتقاد هاست! :دیدوستان اگر کسی این صفحه رو خونده بگه خلاصش چی شد :دی
http://forum.persiantools.com/threads/≡≡≡≡-چی-شـده-همه-زوم-کردن-رو-پاپ-آپ-واقعا-؟؟؟.505826/page-4
پس واسه شما هم اینطوریه یه دقیقه پیش اومدم فکر کردم بچه های فامیل استفراغ کردن رو مانیتور داشتم میرفتم دستمال بیارم پاک کنمرنگ انجمن عوض شد یا من کور رنگی گرفتم :دی
یعنی در این حدپس واسه شما هم اینطوریه یه دقیقه پیش اومدم فکر کردم بچه های فامیل استفراغ کردن رو مانیتور داشتم میرفتم دستمال بیارم پاک کنم