سلام دوست عزیز من این وبلاگ ها رو تازه تاسیس کردم و هیچ گونه رنکی ندارنسلام
رنک 7 قیمت آخر رو بفرست هر چی داری
با استارتر بودم برادر شما رو کاری ندارم که!سلام دوست عزیز من این وبلاگ ها رو تازه تاسیس کردم و هیچ گونه رنکی ندارن
در ضمن من کلی توضیح دادم که پیج رنکا خیلی تاثیر نداره شما باید سعی کنین با سایت هایی که PAGE AUTHORITY بالایی دارن تبادل لینک کنین
قابل توجه کلیه ی دوستان تا 3 هفته ی دیگه من هیچ بک لینکی نمیفروشم بعد از 3 هفته در خدمت همتون هستم
در پناه الله یا حق
باسلام پاسخ داده شد . باتشکرسلام
رنک 7 قیمت آخر رو بفرست هر چی داری
سلاملطفا یکی از دو مدیر عزیز پیام بدن برای مشاوره و خرید بک لینک
دوست عزیز علی کنکوری کلمه کلیدی نیست .راستی یه چیزی بگم
من یه سایت دارم به اسم علی کنکوری حدودا 3 ماه پیش زدم با این که از لحاظ قالبی و سرعت سئو خیلی بده ولی با این بک لینک هایی که میگم از صفحه 2 و 3 کشوندمش تو صفحه 1 رتبه 3 و انشالله این دفعه که PAGE AUTHORITY رو اپدیت بکنن انشالله صفحه 1 و رتبه 1
www.alikonkoori.ir
با کلمه کلیدی --------> علی کنکوری
دوست عزیز ....سلام دوست عزیز من این وبلاگ ها رو تازه تاسیس کردم و هیچ گونه رنکی ندارن
در ضمن من کلی توضیح دادم که پیج رنکا خیلی تاثیر نداره شما باید سعی کنین با سایت هایی که PAGE AUTHORITY بالایی دارن تبادل لینک کنین
قابل توجه کلیه ی دوستان تا 3 هفته ی دیگه من هیچ بک لینکی نمیفروشم بعد از 3 هفته در خدمت همتون هستم
در پناه الله یا حق
سلام دوست عزیزدوست عزیز چند بار پیام می دیدم برای سفارش با تخفیف که زدید جوابی ندادید؟
لیست ها کامل و قیمت ها منطقی هست ...
ایشالا مایه پیشرفت بشه براتون![]()
مرسی ..بازدهی بک لینک ها و کارشون عالیه !
من خریداری کردم پلن 2 رو توی نتایج گوگل تونست 4 صفحه منو بیاره جلو با اینکه رقبای شدیدی داریم .
توصیه میشه ازشون خرید کنید .
من که دارم همه پنل ها رو میخرم 3 ماهه ×
سلامسلام .
لیست سایتای پلن 1 تا 4 ب صورت جداگانه به همراه توضیحات بیشتر پ.خ لطفا![]()