ins2012
Registered User
- نوشتهها
- 297
- لایکها
- 57
سلامداداش قیمت پلن 3 و 4 با هم رو با تخفیف برام پ.خ کن ممنون !
پ.خ چک کنید پاسخ داده شد .
سلامداداش قیمت پلن 3 و 4 با هم رو با تخفیف برام پ.خ کن ممنون !
پاسخ داده شد خدمتتون .واسه یه سایت طراحی میخواستم ، پیشنهادتون چیه؟
پاسخ داده شد خدمتتون .واسه یه سایت طراحی میخواستم ، پیشنهادتون چیه؟
درود
برای سایت دانلود
Khasdownload.com
که یک بک لینک توی 20temp
و یکی توی pazhoheshkade.it
داره
پیشنهادتون،چیه؟
با سلام خدمت شماhttp://safa-city.org
کدوم پلن رو براش بخرم موثره؟
هر پلن چند روز زمان میبره تا با کلمه های مختلف در صفحه اول گوگل باشه؟
هزینه سه ماهه پلن ها رو هم لطف کنید
ممنون
پاسخ داده شد .سلام قیمت ثبت تکی رو لطف کنید
شما امضا رو با تبلیغات متنی پرشین تولز یکی میدونید !من از ادمین پرسیدم که لینک هایی که در امضا و در مطالب هستند fallow هستند یا نه - ادمین هم گفت:تمامی لینک هایی که در امضا و پست ها گذاشته میشود no fallow هست و تنها لینک های تبلیغات fallow است - پس شما چه جوری میگید که از پی تی بکلینک گرفتید؟؟ چه جوری... یا فکر کردید که بکلینک گرفتید؟؟ - یکی بگه چه جوری از اینجا(انجمن پرشین تولز) بکلینک بگیریم؟
من چه کارم به امضا؟ من فقط گفتم که شما با گذاشتن مطالب چه جوری بکلینک میگیری - منظور از شما - هر کسی میتونه باشه - لینک های داخل مطالب هم که نوفالو هستند - پس بقیه همه تبلیغ میکنن تا بک لینک بگیرن؟ اههههههههههههه بریم سر اصل مطلب - هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره - شما با کار در اینجا چه جوری از پی تی بکلینک میگیری؟؟؟؟؟شما امضا رو با تبلیغات متنی پرشین تولز یکی میدونید !
نفهمیدم چی گفتی، ولی شاید حق با تو باشهمن چه کارم به امضا؟ من فقط گفتم که شما با گذاشتن مطالب چه جوری بکلینک میگیری - منظور از شما - هر کسی میتونه باشه - لینک های داخل مطالب هم که نوفالو هستند - پس بقیه همه تبلیغ میکنن تا بک لینک بگیرن؟ اههههههههههههه بریم سر اصل مطلب - هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره - شما با کار در اینجا چه جوری از پی تی بکلینک میگیری؟؟؟؟؟
در بقیه فروم ها میگن که همه چیز نو فالو هست کسی هم حرف از بکلینک نمیزنه - ولی اینجا مگن که بکلینک گرفتن!...
سلام اول باید سایتتون رو سئو کنید بعد بک لینک خریداری کنید .سلام دوست عزیز
این پلن ها چه فرقی داره همین 1.2.3 و...
واینکه تضمینی هستش؟ اگه رنک سایت بالا نره چی؟
ببخشید آماتورم کمی راهنمایی بیشتر کنید
اینم سایتمه
amazingshop.ir
ممنونم عزیز باید چجوری سو کنم دوست عزیز؟تا بعدا بک لینک بخرم؟سلام اول باید سایتتون رو سئو کنید بعد بک لینک خریداری کنید .
پنل ها هم نسبت به رنکشون طبقه بندی شدند (رنک بالاتر قیمت بالا تر و بازدهی بهتر)
بک لینک های ایشون هم خیلی کیفیت دارن ! تائید میشن !
باید به متخصص سئو کار بدید سایتتون روممنونم عزیز باید چجوری سو کنم دوست عزیز؟تا بعدا بک لینک بخرم؟