• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✿✪❤ طـــرز تهــیه انــواع دســـر ❤ ✿✪

sajad-tnt

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
2,272
لایک‌ها
5,019
محل سکونت
N/A
سالاد پاستا و مرغ با طعم میخک

مواد لازم

-ماکارونی پیچ: ۴۰۰ گرم
▪ روغن زیتون بودار: ۲ قاشق سوپ خوری
▪ سینه مرغ: ۳۵۰ گرم (به قطعات ۲ سانتی متری خرد شود)
▪ کره: ۲۰ گرم
▪ قارچ: ۴۰۰ گرم (خرد شود)
▪ سیر: ۲ حبه (ریز خرد شود)
▪ سرکه: ۳ قاشق سوپ خوری
▪ نمک و فلفل به مقدار لازم
▪ خامه: سه چهارم پیمانه
▪ پوست رنده شده لیمو ترش: یک قاشق چای خوری
▪ آب لیمو ترش تازه: ۲ قاشق سوپ خوری
▪ میخک: ۳ عدد
▪ جعفری تازه خرد شده: ۲ قاشق سوپ خوری
▪ ترخون تازه خرد شده: یک قاشق سوپ خوری
▪ پنیر رنده شده ۲۵ گرم

طرز تهیه
۱) ابتدا ماکارونی را به روش معمول پخته و آبکش کنید.
البته مدت زمان لازم برای پخت باید طولانی باشد زیرا قرار نیست دم شود.
۲) تابه ای آماده کنید و یک قاشق روغن زیتون در آن بریزید و تکه های مرغ را در آن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.
۳) کره را همراه باقی مانده روغن در تابه دیگری بریزید و قارچ ها را به آن اضافه کنید.۳ دقیقه بعد، سیر را به آن افزوده و ۲ دقیقه دیگر حرارت دهید.
حالا سرکه را بریزید و حرارت را کم کنید. تا یکی دو جوش بخورد. پس از آن، خامه و مرغ را اضافه کنید و در ظرف را بگذارید تا مرغ روی حرارت کم بپزد.
۴) آب لیموترش، پوست لیموترش، ترخون، جعفری، میخک و پنیر را به مواد اضافه کرده و با نمک و فلفل مزه دار کنید.
به این صورت سس ماکارونی آماده می شود.حالا ماکارونی را در ظرف مورد نظر بریزید و با سس مخلوط کنید. در ضمن پیش از سرو، روی آن را با پنیر رنده شده تزئین کنید.


منبع
 

sajad-tnt

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
2,272
لایک‌ها
5,019
محل سکونت
N/A
سالسا

مواد لازم

كاهو خرد شده 3/1 بوته
زيره ، رازيانه ، تخم گشنيز به ميزان لازم
خامه ترش 5/1 قاشق غذاخوري
پنير رنده شده 1 قاشق غذاخوري
نمك و فلفل قرمز و سياه به مقدار لازم
گوجه فرنگي 1 عدد
خيار 1 عدد
جعفري خرد شده 1 قاشق غذاخوري
لوبيا چيتي پخته 1 قاشق غذاخوري
روغن زيتون 1 قاشق غذاخوري
سركه 1 قاشق غذاخوري
پياز كوچك 1 عدد

طرز تهیه
ابتدا كاهو ، پياز ، گوجه و خيار را نگيني خرد كنيد و در داخل نان مخصوص يا در ظرف به ترتيب بريزيد سپس لوبيا را اضافه كرده رازيانه ، زيره ، تخم گشنيز و جعفري را بريزيد . روغن زيتون و سركه را اضافه كنيد . خامه ترش را اضافه كرده و سپس بر روي آن نمك و فلفل و پنير را بريزيد و سرو كنيد.


منبع
 

sajad-tnt

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
2,272
لایک‌ها
5,019
محل سکونت
N/A
سالاد پاستا با میوه

مواد لازم
کاهو چینی 2 تا 3 فنجان
جوانه ماش 1 فنجان
هویج رنده شده 1 فنجان
گل کلم بنفش 1 فنجان
فلفل قرمز شیرین 1 فنجان
کامو کات 1 فنجان
ماکارونی پخته شده
گوجه فرنگی گیلاسی
پنیر رنده شده
زیتون
نارگیل خرد شده
آب نارگیل ( شیره نارگیل ) ،
از هر کدام یک فنجان
روغن زیتون
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه
تمام مواد را ریز کرده و خرد می کنیم و با هم مخلوط کرده و بعد از 10 دقیقه ماندن در یخچال سرو می نماییم .


منبع
 

sajad-tnt

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
2,272
لایک‌ها
5,019
محل سکونت
N/A
سالاد رژیمی sababoy

طرز تهیه سالاد رژیمی ابداعی هموطنی شمالی

با سلام

می خواستم یک سالاد بسیار خوشمزه که مدتی است کشف کردم به شما معرفی کنم تا شما هم به دیگر دوستان توصیه کنید تا استفاده کنند. من به خاطر ناراحتی معده ام چند سالی می شه که اصلاَ نمی توانم از سس مایونز استفاده کنم. هر زمان هم که سالاد خیار گوجه هویج و کاهو درست می شد خالی می خوردم. تا اینکه دیدم بعضی افراد داخل سس مایونز ماست می ریزند. فکر کردم اگر ماست خالی در آن بریزم چه اتفاقی می افتد. از طعمش خوشم نیامد. بعد دیدم ما شمالیها که علاقه زیادی به نعنا یا به قول خودمون دلال(احتمالاَ می دانید چیه: نعنا و خلی واش ساییده شده با نمک) داریم آن را هم اضافه کنم. نمی دانید چه حسی پیدا کردم. اصلاَ وصف شدنی نیست. واقعاَ خوشمزه شده بود. یک کاسه بزرگ ماست و دلال و بعدش خیار و گوچه و کاهو و هویج رنده شده. هر کدام از بستگان هم که خبر دار شدند درست کردند و سس را کنار گذاشتند. از طریق رسانه ای وسیع مثل وبلاگ شما می توان فرهنگ مصرف نکردن سس را ترویج داد تا از حجم وسیع شکم های برآمده کم کرد!


منبع
 

sajad-tnt

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
2,272
لایک‌ها
5,019
محل سکونت
N/A
سالاد ماكارونی با تن ماهی

مواد لازم

ماكاروني 300 گرم
سس مايونز 4 تا 5 قاشق سوپخوري
زيتون سبز خرد شده 2/1 ليوان
هويج رنده شده 1 عدد
تخم مرغ آبپز خرد شده 2 عدد
تن ماهي 1 عدد
كنسرو ذرت 1 عدد
نمك و فلفل به مقدار لازم
آبليمو 1 قاشق غذاخوري

طرز تهيه
ماكاروني را طبق دستور روي پاكت بپزيد سپس آبكش كرده روي آن آب سرد بريزيد تا به هم نچسبند.
سس مايونز و آبليمو را به ماكاروني اضافه كرده هم بزنيد.زيتون خرد شده را به مواد اضافه كنيد.هويج رنده شده و تخم مرغ آبپز خرد شده را به مواد اضافه كنيد.تن ماهي را كم خرد كرده به مواد اضافه كنيد.در آخر ذرت را به مواد اضافه كرده سالاد را هم بزنيد.

نكته: مواد را بسته به ذائقه خود مي توانيد كم يا زياد كنيد.


منبع
 

sajad-tnt

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
2,272
لایک‌ها
5,019
محل سکونت
N/A
سالاد سيب زمينی و كرفس

موادلازم

سيب زميني نيم كيلو
فلفل دلمه ريز شده 1عدد
كرفس ريز شده 2 ساقه
ماست كم چرب 1 و 2/1 ليوان
جعفري ريز شده 2 قاشق مرباخوري
تره فرنگي ريز شده 2 قاشق غذاخوري
آبليمو 1 قاشق غذاخوري
نمك و فلفل به مقدار لازم


طرز تهيه
سيب زميني ها را شسته سپس با چنگال روي آن سوراخ ايجاد كرده به مدت 1 ساعت با حرارت 400 درجه سانتيگراد در فر بگذاريد تا بپزد.در حين پخت سيب زميني ها بقيه مواد را آماده كنيد. ابتدا ماست و جعفري ريز شده با فلفل دلمه ريز شده و تره فرنگي ريز شده و آبليمو و نمك و فلفل را با هم مخلوط كنيد سپس مواد را به مدت 1 ساعت در يخچال بگذاريد.
بعد از اينكه سيب زميني ها پخته شده آن را از فر خارج كرده پوست كنده و به صورت مكعبهاي كوچك خرد كنيد.سيب زميني ها را در ظرفي ريخته سپس نمك و فلفل و كرفس را به آن اضافه كنيد.در آخر مخلوط ماست را به مواد اضافه كرده كمي هم بزنيد.سالاد را مي توانيد به صورت گرم يا سرد ميل كنيد.


منبع
 

sajad-tnt

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
2,272
لایک‌ها
5,019
محل سکونت
N/A
سالاد سيزر

مواد لازم

سينه مرغ 1 عدد
كاهو خرد شده به مقدار لازم
كلم برگ خلال شده به مقدار لازم
ليمو 2 عدد
آبليمو 1 قاشق غذاخوری
سس مايونز 2 قاشق غذاخوری
روغن زيتون 2 قاشق غذاخوری
قطعات نان سرخ شده 2/1 ليوان
روغن ذرت به مقدار لازم
پياز 1 عدد بزرگ
سير 1 حبه
پنير چدار رنده شده به مقدار لازم

طرز تهيه
ابتدا سينه مرغ را به صورت قطعات طولي برش دهيد.كمی روغن ذرت در ماهيتابه ريخته روي حرارت ملايم بگذاريد سپس پياز خلال شده همراه با سير ريز شده را به آن اضافه كنيد. سير و پياز را روي حرارت ملايم كمي تفت داده تا طلايي رنگ شود.قطعات مرغ را به مواد اضافه كرده كمی تفت دهيد تا زمانيكه مرغ بپزد. در حين تفت دادن كمی ادويه نيز به آن اضافه كنيد.كاهو و كلم برگ را در ظرفی ريخته با هم مخلوط كنيد.
آبليمو را با روغن زيتون و سس مايونز مخلوط كرده به مواد اضافه كنيد. قطعات نان سرخ شده را به مواد اضافه كرده هم بزنيد.(می توانيد از نان لبناني كه به صورت مربع شكل برش داده و سرخ كرده ايد استفاده كنيد)
در آخر مرغ را به همراه پنير رنده شده به مواد اضافه كرده به سالاد كمی نمك و فلفل بزنيد و با قاشق مواد را هم بزنيد.براي تزئين می توانيد از 2 عدد ليمو كه به صورت نازک برش داده ايد استفاده كنيد.


منبع
 

sajad-tnt

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
2,272
لایک‌ها
5,019
محل سکونت
N/A
سالاد مخلوط

مواد لازم

▪ نصف کاهو
▪ نصف دسته شاهی
▪ یک عدد کلم
▪ شش ورقه کالباس
▪ ۳۰۰ گرم سینه مرغ
▪ یک عدد گوجه‌فرنگی
▪ دو عدد تخم‌مرغ
▪ یک سوم فنجان سس خردل
▪ دو قاشق چای‌خوری شکر
▪ نمک و فلفل به میزان دلخواه
▪ دو سوم فنجان روغن زیتون
▪ نصف فنجان پنیر فتا
▪ دو عدد خیار
▪ سرکه


طرز تهیه
سینه مرغ‌ها را پخته و به‌خوبی خرد کنید. سپس تخم‌مرغ را بپزید و کاهو، شاهی، کلم، کالباس،گوجه‌فرنگی، تخم‌مرغ‌ها، خیار و پنیر فتا را جداگانه خرد کنید.
در کاسه بزرگ مناسبی این مواد را به صورت ردیفی ریخته و در کاسه کوچکی شکر، نمک، فلفل، سس خردل و سرکه ریخته و بخوبی مخلوط کنید. سپس آن را روی سالاد ریخته و میل کنید.


منبع
 

sajad-tnt

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
2,272
لایک‌ها
5,019
محل سکونت
N/A
تکنیک های بهتر در آمدن سالاد

هیچ گاه از قبل به سالاد کاهو نمک نزنید و هنگامی که می‌خواهید آن را سرو کنید، به آن نمک بزنید، زیرا نمک، تازگی و طراوت کاهو را گرفته و برگ‌های آن را سخت و زمخت می‌کند.
همیشه همه اجزای لازم برای چاشنی سالاد از جمله روغن زیتون و سرکه را در یک شیشه دهان‌گشاد که درش بسته می‌شود(مثل شیشه مربا) بریزید، یک قطعه یخ داخل آن بیندازید و درش را محکم ببندید.
سپس آن را تکان دهید تا خوب مخلوط شود.
سپس یخ را از آن خارج سازید. با این روش چاشنی سالاد فوق‌العاده نرم شده و با هم می‌آمیزد.
سپس سبزیجات سالاد را داخل یک کیسه پلاستیکی قرار دهید و چاشنی آماده شده را روی آن بریزید و خوب تکان دهید تا
همه اجزای سالاد به این چاشنی آغشته شود. به این ترتیب سالاد خوشمزه‌ای به دست خواهد آمد.
خیار سالاد را با پوست خرد کنید. پوست خیار طعم جالبی به سالاد می‌دهد.
برای آن که سالاد خوشمزه‌ای داشته باشید، یک حبه سیر را له کرده، قبل از آن که اجزای سالاد را در ظرف سالاد خوری بریزید، سیر را به آن بمالید. سالاد شما طعم مطبوعی از سیر به خود خواهد گرفت.
برای هم زدن سس به جای قاشق از چنگال استفاده کنید، زیرا به این ترتیب سس صاف‌تر شده و گلوله نخواهد شد.
برای آن که سس خود را پُررنگ‌تر کنید، مقدار کمی آرد را در ماهی‌تابه سرخ کنید و به تدریج به سس اضافه کنید.
برای غلیظ ‌تر کردن سس‌ سالاد می‌توانید از آرد استفاده کنید. برای این منظور مقداری آرد را در آب حل کنید و به صورت خمیر رقیقی در آورده و به تدریج به سس اضافه کنید.

منبع
 

sajad-tnt

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
2,272
لایک‌ها
5,019
محل سکونت
N/A
سیب زمینی سالاد پونه

مواد لازم

▪ شش قاشق غذاخوری روغن زیتون
▪ دو قاشق غذاخوری آبلیمو
▪ نصف قاشق چای‌خوری سیر
▪ یک قاشق چای‌خوری سرکه
▪ نصف قاشق چای‌خوری پونه
▪ نصف قاشق‌ چای‌خوری شوید
▪ مقداری نمک و فلفل
▪ سه عدد سیب‌زمینی بزرگ
▪ سه چهارم یک خیار
▪ نصف پیاز
▪ یک عدد فلفل دلمه خرد شده
▪ نصف فنجان زیتون سیاه
▪ یک فنجان سرخالی پنیر فتا

طرز تهیه
در کاسه‌ای روغن زیتون، آبلیمو، سیر، سرکه، پونه و شوید خرد شده را با هم بخوبی مخلوط کنید و به میزان دلخواه به آن نمک و فلفل بزنید و برای سه ساعت بگذارید تا با هم مانده و طعم لازم را پیدا کند. سیب‌زمینی‌ها را پخته و خرد کنید و به همراه خیار، پیاز، فلفل و زیتون خرد شده درون کاسه‌ای بریزید. مواد را با سس تهیه شده مخلوط کرده و با نان سرو کنید.


منبع
 

sajad-tnt

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
2,272
لایک‌ها
5,019
محل سکونت
N/A
سالاد برنج

مواد لازم

▪ یک فنجان برنج پخته‌نشده
▪ یک چهارم فنجان روغن زیتون
▪ یک حبه سیر بزرگ
▪ نمک و فلفل
▪ یک‌چهارم فنجان جعفری
▪ ۵عدد موسیر
▪ یک عدد هویج
▪ یک عدد کدو
▪ یک عدد فلفل دلمه قرمز
▪ مقداری آب لیموترش


طرز تهیه
برنج را شسته و در آب جوش بریزید تا بپزد. سپس آن را آبکش کنید. برای خوش‌طعم‌تر شدن می‌توانید برنج را در آب مرغ بپزید. آب لیمو، روغن زیتون، نمک، فلفل، فلفل دلمه را خوب باهم مخلوط کنید این مخلوط را با نیمی از برنج دم‌کشیده مخلوط کنید.
سپس کدو را در کمی روغن با هویج خردشده بخوبی تفت دهید. این مواد را به برنج اضافه کرده و در این مرحله تمام مواد را با هم به آرامی و با نوک چنگال به گونه‌ای که برنج له نشود مخلوط کنید. سیر له شده را با جعفری مخلوط کرده و همراه با موسیر‌های ورقه‌ای شده به برنج بیفزایید. اگر تمایل به خام‌خواری داشته باشید می‌توان کدوها را خیلی ریز کرده و پس از یک دقیقه بخارپز شدن به مواد اضافه کرد.
همچنین می‌توان از انواع فلفل دلمه رنگی در تهیه این غذا استفاده کرد.


منبع
 

sajad-tnt

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
2,272
لایک‌ها
5,019
محل سکونت
N/A
سالاد هندوانه و توت فرنگی

مواد لازم

▪ یک فنجان هندوانه خردشده
▪ نصف فنجان کمپوت هلو یا کمپوت هر میوه‌ای
▪ یک فنجان توت‌فرنگی که از وسط نصف شده است
▪ یک عدد لیموترش
▪ یک قاشق غذاخوری آب لیموترش
▪ سه قاشق غذاخوری عسل
▪ مقداری نمک


طرز تهیه
لیموترش را پوست کنده و با نوک چنگال آن را له کنید.
سپس آن را در یک ظرف کوچک ریخته و آب لیموترش، عسل و نمک را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید.
در یک ظرف دیگر توت‌فرنگی خردشده، هندوانه خردشده و کمپوت هلو و یا هر میوه دیگری را باهم مخلوط کنید و سپس شربت لیمو و عسل را به آن اضافه کنید و بخوبی هم بزنید.


منبع
 

sajad-tnt

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
2,272
لایک‌ها
5,019
محل سکونت
N/A
سالاد مرغ با ترخون

مواد لازم

▪ دو فنجان گوشت پخته مرغ
▪ یک چهارم فنجان زغال اخته خرد شده
▪ یک عدد ساقه کرفس
▪ یک قاشق چای‌خوری آب لیموترش
▪ یک چهارم فنجان سس مایونز
▪ دو قاشق چای‌خوری ترخون تازه
▪ نمک و فلفل به میزان دلخواه


طرز تهیه
گوشت سینه مرغ را به قطعات کوچک تقسیم کرده و با کمی آب بگذارید تا به آرامی بپزد. پس از ۲۰ دقیقه از پخته شدن گوشت‌ها، آنها را از آب خارج کرده و صبر کنید تا سرد شوند.
گوشت پخته شده مرغ را به تکه‌های کوچک خرد کنید. در ظرف مناسبی ساقه خرد شده کرفس را با زغال اخته، لیمو ترش و سس مایونز و ترخون بخوبی مخلوط کرده و به میزان دلخواه به آن نمک و فلفل بپاشید. سپس گوشت مرغ را به آن اضافه کنید.
این مواد را روی برگ‌های کاهو قرار دهید و با نان در وعده شام سرو کنید. همچنین می‌توانید این مخلوط را درون نان‌های ساندویچی قرار دهید.



منبع
 

sajad-tnt

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
2,272
لایک‌ها
5,019
محل سکونت
N/A
سالاد ذرت با پنیر

مواد لازم

▪ سینه مرغ: یک عدد،
▪ سیب درختی: یک عدد،
▪ دانه ذرت پخته شده: یک لیوان،
▪ نارنج: یک عدد،
▪ پنیر پیتزا رنده شده: نصف لیوان،
▪ جعفری خرد شده: نصف لیوان،
▪ ماست چکیده: نصف لیوان،
▪ سس مایونز: نصف لیوان،
▪ سس گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری،
▪ نمک و فلفل: به مقدار کافی

طرز تهیه

ابتدا سینه مرغ را با یک شاخه کرفس آب پز کنید، سپس آن را ریش ریش کرده، سیب درختی را هم به صورت خلال درآورده و تمام مواد را با هم مخلوط کنید.
در مرحله بعد سس مایونز، آب نارنج، سس گوجه فرنگی، ماست چکیده و نمک و فلفل را با هم مخلوط و به سالاد اضافه کنید. برای تزئین سالاد می توان از تربچه استفاده کرد.


منبع
 

sajad-tnt

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
2,272
لایک‌ها
5,019
محل سکونت
N/A
سالاد پنج رنگ

مواد لازم

▪ چهار فنجان کلم
▪ یک عدد هویج بزرگ
▪ دو عدد تربچه ورقه شده
▪ یک چهارم فنجان گشنیز خرد شده
▪ یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
▪ یک قاشق غذاخوری سرکه
▪ نمک و فلفل
طرز تهیه
کلم را شسته و خرد کنید. سپس هویج را ورقه ورقه کرده و روی کلم‌ها بریزید. سپس پیازچه و گشنیز خرد شده را به آن اضافه کنید. در کاسه‌ای کوچک روغن زیتون را با سرکه و نمک و فلفل بخوبی مخلوط کرده و آن را به سالاد بیفزایید.


منبع
 

sajad-tnt

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
2,272
لایک‌ها
5,019
محل سکونت
N/A
الویه با پیازچه

مواد لازم

▪ دو فنجان پنیر گوتا
▪ سه قاشق غذاخوری سس مایونز رژیمی
▪ سه قاشق غذاخوری ماست کم‌چرب
▪ یک قاشق غذاخوری سس خردل
▪ یک قاشق چایخوری سویا سس
▪ یک‌چهارم قاشق چایخوری زیره
▪ یک قاشق چایخوری سرکه برنج
▪ پنج عدد پیازچه
▪ پنج عدد تخم‌مرغ

طرز تهیه

پنیر گوتا را با سس مایونز، ماست، سس خردل، سویا سس، زیره و سرکه به خوبی مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شود سپس تخم‌مرغ‌های پخته و سفت شده را به آن اضافه کنید تا مخلوط یکدستی درست شود.
پیازچه‌ها را خرد کرده و سپس تمام مواد را با هم به آرامی مخلوط کرده و به میزان دلخواه نمک و فلفل بزنید. این صبحانه را با نان میل کنید.


منبع
 

sajad-tnt

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
2,272
لایک‌ها
5,019
محل سکونت
N/A
سالاد کلم برگ با سبزیجات معطر

مواد لازم

-کلم برگ متوسط 1 عدد
- فلفل دلمه ای رنگی از هر کدام 2/1
- کرفس 4/3 ساقه
-سبزیجات معطر ( ریحان ، جعفری ، گشنیز ، نعناع ، مرزه ،ترخون و شوید ) پاک کرده نیم کیلو
- سس مایونز 2/1 پیمانه
- روغن زیتون 4/3 قاشق غذاخوری
-آب لیمو ترش 4/3 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
-ماست ******* 2/1 پیمانه
- سرکه 3/2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه
کلم برگها را ازهم جدا کنید و با بقیه سبزیجات پاک شده ضد عفونی و با آب شستشو دهید. و بگذارید تا سبزیجات کاملا" آبش خارج شود.
سپس روی تخته کار با یک چاقوی تازه کلم ها را ریز خرد کنید . وبعد با کمی آب لیموونمک مخلوط کرده و کنار بگذارید.کرفسها را نیز کبریتی خرد کنید وسبزیجات معطر را هم ریز خرد کنید و به کلم ها اضافه کنید. فلفل دلمه ای رنگی نگین شده را هم اضافه کنید. حالا ماست ******* و سس مایونز و روغن زیتون و آبلیمو و نمک وفلفل خوب مخلوط کنید و به کلم ها اضافه کنید و در ظرف مخصوص سرو نمائید.
نکته: شما میتوانید به جای سس مایونز وماست ازسس مخلوط روغن زیتون و سرکه و آبلیمو مخلوط کنید و با سس سرو نمائید.
نکته: بهتر است سبزیجات خرد شده را آخر سر موقع سرو به سالاد اضافه کنید تا آب نیندازد.


منبع
 

sajad-tnt

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
2,272
لایک‌ها
5,019
محل سکونت
N/A
سالاد لوبیا و گوجه فرنگی

مواد لازم

–لوبیا سفید 1 پیمانه
– پیازچه خرد شده 2/1 پیمانه
– خیار شور خرد شده 2/1 پیمانه
– تخم مرغ آب پز 4 عدد
– سس مایونز 3/1 پیمانه
– سرکه یا آب لیمو 1 قاشق سوپخوری
– روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
– نمک به میزان لازم


طرز تهیه
لوبیا سفید را با آب و نمک بپزید . سپس در آبکش بریزید تا آب آن گرفته و لوبیا سرد شود . 3 عدد از تخم مرغها را پوست گرفته و خرد کنید سپس به همراه لوبیا ، پیازچه و خیار شور داخل کاسه بریزید . سس مایونز ، سرکه یا آب لیمو ، روغن زیتون و نمک را با هم مخلوط کرده و روی سالاد بریزید . یک لایه از بالای گوجه فرنگی را بردارید و داخل آن را با احتیاط خالی کنید . حال از مخلوط سالاد ، داخل گوجه فرنگی ها را پر کنید و با یک تخم مرغ باقیمانده روی گوجه فرنگی ها را تزیین کنید .


منبع
 

sajad-tnt

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
2,272
لایک‌ها
5,019
محل سکونت
N/A
سالاد ایتالیایی

مواد لازم

- لوبیا قرمز پخته 350 گرم
- روغن زیتون 4/1 فنجان
- سرکه 2 قاشق سوپ خوری
- آبلیمو 2 قاشق سوپ خوری
- سیر له شده یا پودر سیر یک حبه یا یک قاشق چایخوری
- اورگانو خشک 2/1 قاشق چایخوری
- نمک و فلفل
- پیازچه خرد شده 4/1 فنجان
- جعفری خرد شده 2 قاشق سوپ خوری
- سالامی 8 برگ یا 80 گرم
- کاهو یا برگ اسفناج جهت تزئین چند برگ
- گوجه فرنگی متوسط ورقی شده یک عدد
- تخم مرغ پخته حلقه شده دو عدد


طرز تهیه
لوبیا را داخل کاسه بریزید. روغن زیتون سرکه آبلیمو سیر له شده ارگانو نمک و فلفل را خوب بهم بزنید و به لوبیا اضافه کنید و روی آن را پوشانیده مدت چند ساعت در یخچال بگذارید یکساعت قبل از مصرف لوبیا را با پیازچه جعفری وسالامی مخلوط کنید .ظرف مناسبی را انتخاب کرده کف آنرا با کاهو بپوشانید لوبیا را وسط ظرف ریخته اطراف آن را با گوجه فرنگی و ورقه های تخم مرغ تزئین کنید .


منبع
 

sajad-tnt

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
2,272
لایک‌ها
5,019
محل سکونت
N/A
سالاد لوبيا سبز
مواد لازم
لوبيا سبز نازك نيم كيلو
گوجه فرنكي درشت 2 عدد
پياز درشت 1 عدد
پودر سير 1 قاشق چاي خوري
روغن زيتون نصف پيمانه
نمك و فلفل به اندازه لازم



طرز تهیه
لوبيا سبز را بخار پز مي كنيم در حدي كه نرم شود مي گذاريم خنك شود. گوجه فرنگي را مكعبي درشت خرد مي كنيم. پياز را هم درشت خرد مي كنيم با لوبيا سبز در ظرفي بزرگ ريخته پودرسيرو رئغن زيتون و سركه و نمك و فلفل را مخلوط كرده با سبزيجات خوب مخلوط مي كنيم مي گذاريم تا مواد با هم مزه دار شود.


منبع
 
بالا