• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✿✪❤ طـــرز تهــیه انــواع دســـر ❤ ✿✪

sajad-tnt

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
2,272
لایک‌ها
5,019
محل سکونت
N/A
سالاد الوان
مواد لازم
کاهوی خرد شده 2 پ
ذرت پخته 1 پ
خیار شور ( حبه ای شکل ) 1 پ
چغندر پخته ( لبو )حبه ای شکل 1 پ
سیب زمینی پخته ( حبه ای شکل ) 1 پ
هویج پخته ( حبه ای شکل ) 1 پ
لوبیا چیتی پخته 1 پ
سس : مایونز و آب لیمو ترش و سرکه و سیر پوره شده و نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه
کاهوی خرد شده را در ظرف بلور مورد نظر قرار داده و سطح آنرا بپوشانید. کلیه مواد را با هم مخلوط نموده روی کاهو قرار دهید و حاشیه ظرف را ( دیواره ) با ورقه های چغندر پخته شده و با برگهای ریحان یا گشنیز تزئین و با سس فوق سرو نمایید .


منبع
 

sajad-tnt

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
2,272
لایک‌ها
5,019
محل سکونت
N/A
سالاد ذرت
مواد لازم
ذرت پخته يا كنسرو ذرت 2 فنجان
زيتون خرد شده نصف فنجان
فلفل سبز خرد شده نصف فنجان
جعفري خرد شده 2 قاشق سوپخوري
سس فرانسوي يا مايونز 4/1 فنجان
برگ كاهو به مقدار لازم
كالباس خرد شده 4 ورق
گوجه فرنگي پوست و دانه گرفته خرد شده 1 عدد
پياز حلقه شده كمي
نمك ، فلفل ، آب ليمو ترش تازه كمي

طرز تهیه
كنسرو ذرت ، فلفل سبز ، زيتون ، گوجه فرنگي و جعفري را در كاسه بريزيد و سس را به آن اضافه كرده خوب بهم بزنيد . نمك و فلفل و در صورت دلخواه كمي آب ليمو ترش تازه را نيز افزوده بگذاريد نيم ساعت بماند . ظرف مناسبي را جهت سالاد آماده كنيد و برگهاي كاهو را درسته يا خرد شده داخل آن پهن كنيد . سالاد ذرت را روي آن ريخته با كالباس و حلقه هاي پياز آن را تزئين كنيد . نكات لازم : 1- يك اندازه بودن مواد خرد شده و تازگي مواد 2- مي توان بجاي سس فرانسوي يا مايونز از آب ليمو ترش تازه و روغن زيتون نيز استفاده نمود.


منبع
 

sajad-tnt

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
2,272
لایک‌ها
5,019
محل سکونت
N/A
سالاد جوانه ماش
مواد لازم
– جوانه ماش 1 پيمانه
– نخود فرنگي 2/1 پيمانه
– مغز گردو 2 قاشق غذا خوری
– زيتون سبز 2/1 پيمانه
– ذرت 2/1 پيمانه - پيازچه 6 ساقه
– جعفری تازه خرد شده 2 قاشق غذا خوری
– نمک و فلفل به مقدار لازم
– آب ليمو ترش تازه 4 قاشق غذا خوری
– گلپر 1 قاشق چايخوری
– روغن زيتون 2 قاشق غذا خوری
– گوجه فرنگي متوسط 3 عدد
– خيار شور 2 عدد


طرز تهیه
ابتدا نخود فرنگی و ذرت را آبپز مي کنيم خيار شور ، پيازچه و جعفری را خرد مي کنيم ، زيتون را از هسته جدا مي کنيم. گوجه فرنگي را فيله مي کنيم با مغز گردو ، جوانه ماش و سبزيجات را ترکيب در آخر سس که شامل روغن زيتون ، آب ليمو ترش تازه ، فلفل و گلپر است اضافه نموده و حدود نيم ساعت در يخچال مي گذا ريم که خنک شود و بعدآماده سرو است.


منبع
 

sajad-tnt

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
2,272
لایک‌ها
5,019
محل سکونت
N/A
سالاد براكلي
مواد لازم
– كلم براكلي خرد شده 500 گرم
– كشمش 6 ق س
– مغز تخمه آفتابگردان 6 ق س
– پياز مرنيت شده قرمز 6 ق س
– جوانه 6 ق س
– سس مايونز 1 ق س
– روغن زيتون 6 ق س
– آب ليمو ترش 3 ق س

طرز تهیه
ابتدا براكلي را كاملاً شستشو كرده و بگذاريد تا آب آن خارج گردد. پياز را خرد كرده (پياز قرمز) و در سركه و نمك و فلفل حداقل به مدت يك روز بخوابانيد تا تندي و بوي نامطبوع پياز گرفته شود.
براكلي ، كشمش ،مغز تخمه، پياز ، جوانه، سس، روغن زيتون و آب ليمو ترش و نمك و فلفل را با هم مخلوط كنيد و در ظرف مناسبي ريخته و سرو كنيد.


منبع
 

sajad-tnt

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
2,272
لایک‌ها
5,019
محل سکونت
N/A
سالاد بادمجان
مواد لازم
بادمجان کباب شده بدون پوست 500 گرم
برنج پخته 200 گرم
فیله گوجه فرنگی 3 عدد
نعناع خرد شده یک قاشق سوپخوری
خامه در صورت دلخواه 100 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
تخم مرغ آب پز 3 عدد
خیار 2 عدد
سیر رنده شده 1 تا 2 حبه
سس مایونز یک پیمانه
آب لیمو ترش تازه یک قاشق سوپخوری


طرز تهیه
بادمجان ها را بعد از شستن روی سینی گذاشته و در فر 35 درجه طبقه وسط بمدت 45 دقیقه می گذاریم و بعد پوست و دانه های بادمجان را درآورده و روی تخته ساطوری کرده و در ظرف می ریزیم و برنج پخته شده و تخم مرغ آب پز خرد شده و خیار خرد شده را به آن اضافه کرده و گوجه فرنگی ها را هم پوست و دانه های آن را درآورده و خرد می کنیم و به مواد اضافه کرده و در یک کاسه سس مایونز و نعناع خرد شده سیر رنده شده آب لیمو ترش تازه و نمک و فلفل را مخلوط کرده و اگر خواستیم خامه را نیز می افزاییم و این سس را به سالاد اضافه کرده و در ظرف می ریزیم و سپس آن را تزئین کرده و سرو می کنیم.


منبع
 

sajad-tnt

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
2,272
لایک‌ها
5,019
محل سکونت
N/A
سالاد کاری

مواد لازم

▪ دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
▪ یک فنجان مرغ خرد شده
▪ مقداری نمک
▪ یک عدد پیاز خرد شده
▪ دو قاشق غذاخوری ادویه کاری
▪ یک فنجان کشمش
▪ یک عدد سیر خرد شده
▪ نصف فنجان گشنیز خرد شده
▪ دو عدد پیازچه خرد شده
▪ یک قاشق سس مایونز

طرز تهیه

روغن زیتون را در تابه‌ای ریخته و گوشت خرد شده مرغ را اضافه کنید تا پس از پنج دقیقه به خوبی بپزد. سپس کمی نمک به آن بزنید. سپس پیاز خرد شده را اضافه کنید، پس از چند دقیقه پودر کاری را اضافه کنید. چند دقیقه بعد کشمش را بیفزایید و سپس پیازچه را اضافه کنید، مواد را در یخچال بگذارید تا سرد شود، سپس به این مخلوط سیب خرد شده و گشنیز را اضافه کرده و سس مایونز را بیفزایید.


منبع
 

sajad-tnt

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
2,272
لایک‌ها
5,019
محل سکونت
N/A
سالاد برنج و میگو

مواد لازم

– برنج پخته سرد 2 فنجان
– فلفل سبز نازک خلال شده 1 عدد متوسط
– زیتون سبز بدون هسته 1 فنجان
– میگوی پخته خرد شده 250 گرم
– جعفری خرد شده 2 قاشق سوپخوری
– پیازچه خرد شده 2 قاشق سوپخوری
– روغن زیتون 2/1 فنجان
– سرکه 2/1 فنجان
– آب لیمو ترش 1 قاشق سوپخوری
– سیر له شده یا پودر سیر 1 حبه یا 1 قاشق چایخوری
– پودر کاری 2/1 قاشق چایخوری
– فلفل سیاه 2/1 قاشق چایخوری
– کاهو جهت تزیین
– گوجه فرنگی جهت تزیین

طرز تهیه
برنج پخته ، فلفل سبز ، زیتون ، میگو ، جعفری و پیازچه را در یک کاسه بریزید. روغن زیتون ، سرکه ، آب لیمو ترش ، سیر ، پودر کاری و فلفل را داخل کاسه کوچکی ریخته نمک را نیز اضافه کنید و بهم بزنید و در کاسه سالاد ریخته با چنگال خوب زیر و رو کنید و مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم بگیرد.در زمان سرو ظرف دلخواه تان را با کاهو و گوجه فرنگی تزیین کنید و سالاد میگو را روی کاهو قرار داده و سرو کنید .


منبع
 

sajad-tnt

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
2,272
لایک‌ها
5,019
محل سکونت
N/A
سالاد سيب زميني با مايونز

مواد لازم

سيب زميني آبپز شده 2 عدد
سس مايونز 4 قاشق غذاخوري
سير له شده 1 حبه
جعفري ريز شده 4 قاشق غذاخوري
آبليمو 1 قاشق غذاخوري
روغن زيتون 1 قاشق غذاخوري
نمك و فلفل به مقدار لازم
سركه سفيد 1 قاشق مرباخوري

طرز تهيه

سيب زميني ها را به صورت مكعبي خرد كنيد.تمام مواد را با سيب زميني مخلوط كنيد.روي سالاد را مي توانيد با كمي جعفري ريز شده تزئين كنيد.


منبع
 

sajad-tnt

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
2,272
لایک‌ها
5,019
محل سکونت
N/A
سالاد شیرین

مواد لازم
▪ هفت عدد گوجه‌فرنگی،
▪ یک عدد پیاز کوچک خردشده،
▪ نصف فنجان شکر،
▪ نصف فنجان سرکه،
▪ نصف فنجان روغن زیتون
▪ نمک و فلفل

طرز تهیه
گوجه‌فرنگی‌ها را بخوبی خرد کنید. سپس پیاز را پوست گرفته و از وسط نصف کنید و برش‌های نازک طولی دهید.
پیاز و گوجه را در ظرف مناسبی بریزید. سپس در کاسه کوچکی شکر را با سرکه و روغن زیتون، نمک و فلفل بخوبی مخلوط کرده و روی سالاد بریزید.
این سالاد را می‌توانید با نان به عنوان یک عصرانه ساده و مقوی میل کنید


منبع
 

sajad-tnt

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
2,272
لایک‌ها
5,019
محل سکونت
N/A
سالاد عدس
مواد لازم
عدس پخته 1 ليوان
ساقه كرفس 1 عدد
فلفل دلمه(ترجيحا كبابي شده بدون پوست) 4/1 يك عدد
پياز 2/1 يك عدد
روغن زيتون 1 قاشق غذاخوري
گشنيز تازه خرد شده 1 قاشق غذاخوري
نمك و فلفل به مقدار لازم
طرز تهيه
همه مواد را مخلوط می کنیم می گذاریم چند ساعت در يخچال بماند تا مواد مزه دار شود. سالاد را در ظرف ريخته اطراف آن را با هويج رنده شده و خيار سبز و گوجه فرنگي تزئين كنيد.


منبع
 

sajad-tnt

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
2,272
لایک‌ها
5,019
محل سکونت
N/A
سالاد برنج گرم
مواد لازم
- آب مرغ 2 فنجان
- سیر1 حبه
- برنج1 فنجان
- پیازریزشده 2 قاشق سوپخوری
- روغن زیتون3 قاشق سوپخوری
- سرکه2 قاشق سوپخوری
- مرغ پخته خردشده2 فنجان
- قارچ ورقه شده120 گرم
- زیتون سیاه ورقه4/1 فنجان
- زیتون سبز ورقه4/1 فنجان
- بادام پوست شده3/1 فنجان
- نمک وفلفل
- برگ کاهوو مایونز کمی


طرز تهیه
آب مرغ و سیر را روی حرارت تندبجوشانید سپس مرغ را اضافه کرده درظرف رابگذاریدحرارت راملایم کنیدتامرغ بپزد و آب آن بخوردش برود،حال مرغ را ازحرارت دور کنید، بعد پیاز و سرکه و روغن زیتون رااضافه کرده کمی زیرورو کنید بعدمرغ قارچ،زیتون سبزوسیا ه بادام ورقه،برنج ژخته و نمک وفلفل رااضافه کنیدوروی حرارت بگذاریدتافقط گرم شود. داخل ظرف سالادراباکاهو ومایونزتزیین کنیدو سالاد گرم راروی کاهو بگذارید و نوش جان کنید. چنانچه علاقه ای به مصرف گوشت نداشته باشیدمیتوانیدازسالادحذف کنیدکه دراین صورت بازهم بسیارسالادخوشمزه ای است.


منبع
 

sajad-tnt

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
2,272
لایک‌ها
5,019
محل سکونت
N/A
سالاد تخم مرغ و گوجه فرنگی

● مواد لازم

▪ نصف فنجان نخود پخته
▪ چهار عدد گوجه فرنگی خرد شده
▪ چهار عدد تخم مرغ پخته شده و خرد شده
▪ یک عدد پیاز خرد شده
▪ دو سوم فنجان روغن زیتون
▪ شش قاشق غذاخوری سرکه سفید
▪ یک قاشق غذاخوری نمک
▪ یک عدد فلفل دلمه ای سبز کوچک
▪ کمی جعفری تازه خرد شده
● طرز تهیه
نخود، گوجه فرنگی، تخم مرغ و پیاز را در یک کاسه بزرگ ریخته و آن را هم بزنید. در ظرف دیگر روغن زیتون، سرکه، نمک و فلفل را ریخته و آنها را مخلوط کنید. سس را به سالاد اضافه کرده و آن را میل کنید.


منبع
 

sajad-tnt

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
2,272
لایک‌ها
5,019
محل سکونت
N/A
سالاد ویژه کلم سفید
● مواد لازم
▪ نصف فنجان سس مایونز
▪ دو قاشق مرباخوری سس خردل‎
▪ یک قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
▪ دو قاشق غذاخوری جعفری خرد شده‎
▪ پنج فنجان کلم خرد شده
▪ یک چهارم فنجان سیب ترش خرد شده‎
▪ نمک و فلفل به میزان دلخواه
● طرز تهیه
سس مایونز، آب لیمو، سس خردل و جعفری را در یک ظرف با اندازه متوسط ریخته و کاملاً با هم مخلوط کنید. سپس به میزان دلخواه به آن نمک و فلفل بیفزایید و آن را روی سیب خرد شده و کلم خرد شده بریزید و کاملاً هم بزنید. در ظرف را گذاشته و برای یک ساعت درون یخچال قرار دهید.


منبع
 

sajad-tnt

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
2,272
لایک‌ها
5,019
محل سکونت
N/A
سالاد سبزیجات گرم
● مواد لازم
▪ چهار عدد کدو سبز کوچک
▪ دو عدد هویج کوچک
▪ یک سوم فنجان برگ نعنا
▪ سه قاشق غذاخوری روغن زیتون
▪ یک قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
▪ یک چهارم قاشق مرباخوری نمک
▪ یک چهارم فنجان بادام زمینی
▪ کمی پنیر پارمسان
● طرز تهیه
بادام زمینی ها را در تابه کمی تفت دهید، سپس کدوها را با پوست شسته و به شکل ورقه های نازک برش دهید سپس هویج ها را پوست گرفته و ورقه ورقه کنید. در یک ظرف مناسب آب لیمو را با نمک به خوبی مخلوط کنید. نعنا را بخوبی خرد کرده و سپس تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و در آن کدوهای ورقه شده را یک تا دو دقیقه تفت دهید، سپس نعنای خرد شده را نیز در روغن برای یک دقیقه تفت دهید. تمام مواد را در ظرف مناسبی ریخته و مخلوط آب لیمو و نمک را روی آن بریزید و به آرامی هم بزنید و با پنیر پارمسان و بادام زمینی آن را تزئین کنید.



منبع
 

sajad-tnt

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
2,272
لایک‌ها
5,019
محل سکونت
N/A
سالاد کولاسلاو
مواد لازم :

- کلم نازک خلال شده ۲۰۰ گرم
- آناناس حبه ای ۲۰۰ گرم
- هویج رنده شده ۱ عدد
- پیازچه خورد شده چند شاخه
- فلفل سبز دلمه ای خلال شده ۱ عدد کوچک
- سس فرانسوی به میزان دلخواه
- آب اناناس ۳ قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

تمام مواد را خوب با هم مخلوط کنید بعد سس فرانسوی و آب آناناس را با هم کاملا ترکیب کنید و به سالاد اضافه کنید . در صورت تمایل میتوانید ۱ یا دو قاشق هم ماست کم چرب به سس اضافه کنید .

منبع
 

sajad-tnt

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
2,272
لایک‌ها
5,019
محل سکونت
N/A
سالاد سبز ترکیه
این سالاد یکی از قدیمی ترین و اصیل ترین سالاد های ترکیه است

مواد لازم برای 4 نفر :

خیار ------------------------------- 4 عدد متوسط
کدو سبز -------------------------- 2 عدد متوسط
خیار شور ------------------------- 5-6 عدد متوسط
فلفل دلمه ای -------------------- 1 عدد متوسط
نمک، فلفل، پودر سیر ----------- به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه سس :

پیاز ------------------------------- 1 عدد متوسط
سس خردل --------------------- 1 قاشق سوپ خوری
سس مایونز --------------------- نصف استکان
ماست معمولی ----------------- نصف استکان
پودر آویشن و شوید خشک ---- روی هم نصف استکان
جعفری، ریحان تازه ------------- نصف استکان خرد شده
آبلیمو ---------------------------- 2 قاشق غذا خوری
پودر سیر ------------------------ 1 قاشق چایخوری
شکر ----------------------------- ½ قاشق چایخوری
گلپر ------------------------------ ½ قاشق چایخوری

طرز تهیه :

خیار ، کدوسبز ، خیار شور و فلفل دلمه ای را یک اندازه و ریز خرد کنید.
در کاسه ای مواد خرد شده را خوب با هم مخلوط کنید و نمک و فلفل و پودر سیر را به سالاد اضافه کنید.
در ظرف دیگری ( برای تهیه سس ) پیاز را ساطوری خیلی ریز خرد کنید .
سس خردل و مایونز و ماست را با هم مخلوط کنید و شکر را اضافه کنید . چند دقیقه مواد را هم بزنید تا شکر کاملا به خورد سس برود . بعد بقیه مواد را داخل سس بریزید و سس را به سالاد اضافه کنید .
بهتر است چند ساعت قبل از سرو ، سالاد را داخل یخچال بگذارید تا کاملا مزه دار شود .


منبع
 

sajad-tnt

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
2,272
لایک‌ها
5,019
محل سکونت
N/A
سالاد میسور
مواد لازم براي 4 نفر :



گوجه فرنگي ----------------------------- 6-7 عدد متوسط

فلفل دلمه اي ---------------------------- 2 عدد متوسط

آبغوره ------------------------------------- 1 ليوان

غوره ( به دلخواه ) ------------------------ 1 استكان

روغن زيتون ------------------------------- 1 استكان

شويد خشك ------------------------------ 1 قاشق غذا خوري

نمك ، فلفل -------------------------------- به مقدار لازم



طرز تهيه :
گوجه فرنگي را مكعبي 2 سانتي خرد كنيد و فلفل دلمه را نصف اندازه گوجه فرنگي خرد كنيد و همراه با غوره در كاسه اي با هم مخلوط كنيد .
شويد خشك ، نمك و فلفل را به سالاد اضافه كنيد و مواد را به آرامي هم بزنيد .

آبغوره و روغن زيتون را جداگانه با هم مخلوط كنيد و نيمي از سس حاصله را روي سالاد بريزيد و مواد را چند دقيقه با قاشق هم بزنيد تا سس به خورد مواد برود .

سالاد را چند ساعت قبل از سرو داخل يخچال قرار دهيد تا كاملا مزه دار شود . در اين مدت چند بار مواد را هم بزنيد تا سس آن ته نشين نشود .
هنگام سرو مقداري از سس باقيمانده را روي مواد بريزيد و باقيمانده سس را كنار سالاد سرو كنيد .



نكته :
اين سالاد بسيار ساده به طرز شگفت انگيزي خوش طعم است !
بهتر است مدت استراحت سالاد داخل يخچال حداقل ۳-۴ ساعت باشد تا به طعم مطلوب برسد .
تركيب روغن زيتون و آبغوره كنار هم باعث ميشود نمك و فلفل و شويد خشك كاملا جذب گوجه و فلفل شوند و سالاد كاملا مزه دار و خوش عطر باشد.
دقت كنيد كه قبل از ريختن سس ، نمك و فلفل و شويد خشك را اضافه كرده باشيد . اگر بعد از ريختن سس، ادويه و سبزي را اضافه كنيد ، جذب مواد نميشوند و روي سس شناور ميمانند .
با اضافه كردن غوره طعم سالاد كمي ترش تر از حد معمول ميشود ، در نتيجه اگر معده حساسي داريد يا تحمل ترشي بيش از حد را نداريد از اضافه كردن غوره داخل سالاد صرف نظر كنيد .


منبع
 

sajad-tnt

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
2,272
لایک‌ها
5,019
محل سکونت
N/A
سالاد مرغ و سیب زمینی
مواد لازم براي 4 نفر



سيب زميني پخته ------------------ 2 عدد متوسط

سينه مرغ پخته --------------------- 1 عدد متوسط

خيارشور ---------------------------- 50 گرم

ذرت پخته --------------------------- 1 استكان

نخود فرنگي پخته ------------------- 1 استكان

تخم مرغ ---------------------------- 1 عدد

هويچ -------------------------------- 2 عدد

گوجه فرنگي ------------------------ 1 عدد متوسط

سس * ----------------------------- به مقدار لازم

نمك ، فلفل ------------------------- به مقدار لازم





طرز تهيه :



سيب زميني پخته را مكعبي يكدست خرد كنيد و كنار بگذاريد .

سينه مرغ پخته را به اندازه سيب زميني ها خرد كنيد .

تخم مرغ را آب پز كنيد تا كاملا سفت شود .

گوجه فرنگي را مكعبي ( كوچكتر از اندازه مرغ و سيب زميني ) خرد كنيد .



در يك كاسه گود اول مرغ و سيب زميني را با هم مخلوط كنيد و مقداري سس روي آنها بريزيد .

بعد به ترتيب ذرت پخته ، نخود فرنگي پخته و خيار شور را اضافه كنيد و مخلوط كنيد .

( طوري سالاد را هم بزنيد كه مواد له نشوند ) دوباره كمي سس روي مواد بريزيد و هم بزنيد .

يك عدد از هويچ ها را داخل سالاد رنده كنيد .

تخم مرغ آب پز سفت را نيز داخل سالاد رنده كنيد ، همراه نمك و فلفل و سالاد را هم بزنيد .

تمام مواد را خوب با هم مخلوط كنيد و بعد گوجه فرنگي را همراه چند قاشق ديگر سس به سالاد اضافه كنيد و قبل از سرو بگذاريد سالاد يك ساعت در يخچال بماند تا مواد كاملا مزه دار شوند .

بعد از يك ساعت ، سالاد را در ظرف مورد نظر براي سرو بريزيد، باقيمانده سس را به مقدار دلخواه روي آن بريزيد ، يك عدد هويچ باقيمانده را روي آن رنده كنيد، روي سالاد را به دلخواه تزئين كنيد و سرو كنيد .



* مواد لازم براي تهيه سس اين سالاد :



سس مايونز كم چرب ---------------------- ----- 1 قاشق غذا خوري

ماست چكيده موسير --------------------------- 2 قاشق غذا خوري

روغن زيتون -------------------------------------- 1 قاشق غذا خوري

آبليمو -------------------------------------------- 1 قاشق غذا خوري

رنده پوست ليمو -------------------------------- 1 قاشق چايخوري

كرفس ------------------------------------------- 1 شاخه تقريبا 6-7 سانتيمتري

نمك ، فلفل سياه ------------------------------- به مقدار لازم

شكر --------------------------------------------- 1 قاشق چايخوري

جعفري ساطوري شده -------------------------- 1 قاشق غذا خوري

شويد خشك ------------------------------------ 1 قاشق چايخوري



طرز تهيه :



سس مايونز و ماست را خوب با هم مخلوط كنيد ، روغن زيتون و آبليمو را به مخلوط اضافه كنيد و چند دقيقه با سرعت هم بزنيد تا مواد كاملا يك دست شوند .

يك شاخه كرفس را ريز رنده كنيد و همراه رنده پوست ليمو ترش ، نمك ، فلفل سياه ، شكر و جعفري ساطوري شده داخل سس بريزيد . و در آخر شويد خشك را به سس اضافه كنيد .

سس را طوري هم بزنيد تا تمام مواد كاملا با هم يكدست شوند .



نكته :



اضافه كردن مرحله به مرحله سس به سالاد به اين دليل است كه سيب زميني به خاطر داشتن مقدار زيادي نشاسته ، در مرحله اول ، زياد سس را جذب نميكند ، و بعد كم كم شروع به جذب سس ميكند .

اگر سس را همان آخر كار روي سالاد بريزيد و سرو كنيد ، سيب زميني ها بي مزه ميمانند و يا بسته به نوع سيب زميني ، تمام سس را به خود جذب ميكنند و سالاد خشك ميشود !‌



هميشه موقع تهيه اين گونه سالاد ها كه از موادي با درصد جذب متفاوت استفاده ميشود ، ( مثل سالاد الويه ، سالاد ديژل و ... ) به اين نكته حتما توجه كنيد .



در صورتي كه نخود فرنگي يا ذرت در فريزر نداريد ، ميتوانيد از كنسرو ذرت يا نخود فرنگي نيز استفاده كنيد .



استفاده از يك شاخه كرفس ( كه بهتر است فريز شده باشد ) باعث ميشود سالاد عطري شگفت انگيز پيدا كند ! بدون اينكه تاثير چنداني در مزه سالاد داشته باشد .



سعي كنيد هنگام درست كردن انواع سس سفيد ( كه در آن از سس مايونز استفاده ميشود ) از يك قاشق چايخوري شكر نيز استفاده كنيد . شكر به خاطر شيرين كردن طعم سس نيست . براي خنثي كردن مزه تيز سس مايونز است كه معمولا كمي گلو را ميسوزاند . ( البته اگر خيلي حساس باشيد )



توجه داشته باشيد كه مزه تمام سالاد ها دقيقا به سس آن بستگي دارد . در نتيجه موقع درست كردن انواع سس براي سالاد ها ، زياد ريسك نكنيد و مطمئن باشيد كه مواد اوليه كاملا با هم سازگاري طعم و خاصيت داشته باشند .



اين سالاد به دليل داشتن تخم مرغ ، ماندگاري بسيار كمي دارد . پس سعي كنيد به اندازه مصرف آن را تهيه كنيد . البته مزه اين سالاد طوري نيست كه چيزي از آن اضافه بماند !


منبع
 

sajad-tnt

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
2,272
لایک‌ها
5,019
محل سکونت
N/A
سالاد گل کلم

مواد لازم براي 4 نفر :

گل كلم خرد شده ----------------------------- 500 گرم

خيار شور -------------------------------------- 100 گرم

كرفس خرد شده ------------------------------- 50 گرم

ذرت پخته -------------------------------------- يك استكان

پياز --------------------------------------------- يك عدد كوچك

جعفري خرد شده ------------------------------ يك قاشق غذا خوري

ژامبون ( مرغ يا گوشت ) ----------------------- دو ورقه

هويچ ------------------------------------------- يك عدد متوسط

سس سفيد * --------------------------------- يه مقدار لازم

نمك ، فلفل ، آبليمو يا آبغوري ------------------ به مقدار لازم


طرز تهيه :
گل كلم ، خيار شور ، ژامبون و كرفس را يك دست خرد كنيد . بهتر است مقدار كمي از برگهاي كرفس را هم داخل سالاد بريزيد . ذرت را جداگانه بخارپز يا آب پز كنيد همراه با مقدار خيلي كم سركه سفيد .

در ظرف مورد نظر مواد بالا را با هم مخلوط كنيد .
* در يك كاسه گود براي درست كردن سس اين سالاد ، يك عدد هويچ را رانده كنيد ، پياز را ساطوري خرد كنيد و همراه با جعفري خرد شده در كاسه مخلوط كنيد .
دو قاشق غذا خوري سس مايونز را با دو الي سه قاشق غذا خوري ماست معمولي در كاسه بريزيد و خوب هم بزنيد .
يك قاشق چايخوري شكر و به مقدار لازم نمك و فلفل را به مخلوط اضافه كنيد و هم بزنيد .
براي چاشني طعم دهنده سس، به دلخواه از آبغوره يا آبليمو استفاده كنيد و بعد سس را روي سالاد بريزيد.
بهتر است قبل از سرو ، يك ساعت سالاد در يخچال بماند تا مزه دار شود .
ميتوانيد به جاي ذرت پخته از كنسرو ذرت هم استفاده كنيد كه در اين صورت نيازي به پختن مجدد آن نيست .
براي درست كردن انواع سالاد با كرفس ، بهتر است از ساقه هاي جوان وتازه كرفس استفاده كنيد .


منبع
 

sajad-tnt

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
2,272
لایک‌ها
5,019
محل سکونت
N/A
سالاد کرفس
مواد لازم برای چهار نفر :


ساقه های سبز و جوان کرفس ریز خرد شده ----------- ۴۰۰ گرم
پیاز ریز خرد شده ( ساطوری شده ) ---------------------۲ عدد متوسط
سس سفید* --------------------------------------------- به مقدار لازم
نمک ، فلفل سیاه ، شکر --------------------------------- به مقدار لازم
آبلیموی تازه ----------------------------------------------- به مقدار لازم



طرز تهیه :

ساقه های سبز و جوان کرفس را بعد از اینکه خوب شستید و خشک کردید ، ریز خرد کنید ( طول حدود ۱ سانتی متر )
پیازها را پوست بگیرید و طوری خرد کنید که یک سوم اندازه کرفس ها باشند ( ریز تر هم باشند بهتر است )
کرفس و پیاز را در ظرف مناسب با هم خوب مخلوط کنید .

*طرز تهیه سس سفید :
دو قاشق غذا خوری سس مایونز را با یک قاشق غذا خوری ماست خوب مخلوط کنید ، نمک ، فلفل سیاه و نصف قاشق چایخوری شکر را به مخلوط اضافه کنید ، و خوب هم بزنید . {دقت داشته باشید که مزه این سالاد ساده ، به سس سالاد بستگی دارد } بعد به مقدار دلخواه آب لیموی تازه را به سس اضافه کنید و سس را چند دقیقه قبل از سرو کردن روی سالاد بریزید .
بهتر است چند ساعت قبل از سرو کردن سالاد را در یخچال قرار دهید تا کاملا مزه دار شود.


منبع
 
بالا