• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✿✿✿ انــواع پیتــــزا ✿✿✿

#God Of War#

Registered User
تاریخ عضویت
24 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
134
لایک‌ها
73
محل سکونت
N/A
نان لقمه‌ ای كالباس
مواد لازم

آرد چهار پيمانه
خميرترش يك قاشق سوپخوري
كره نصف پيمانه
نمك يك قاشق چايخوري
شكر يك قاشق مرباخوري
شيرگرم يك پيمانه
پودر زيره در صورت تمايل يك قاشق چايخوري
تخم‌مرغ يك عدد
ژامبون مرغ 200 گرم
پنير پيتزا ورقه‌اي 200 گرم
فلفل‌دلمه‌اي خرد شده يك عدد

nanloghmeiikalbas.jpg


نان لقمه‌ ای كالباس

طرز تهيه

آرد را در ظرف بزرگي ريخته، وسط آن را گود كنيد. سپس شيرگرم، شكر، مايه خميرترش، پودر زيره، نمك و كره را وسط گود ريخته و خوب ورز مي‌دهيم. بعد روي خمير را با نايلوني پوشانده و نيم‌ساعت در جايي گرم قرار مي‌دهيم تا خمير دو برابر شود. از خمير به اندازه يك نارنگي برداشته، روي سطح آن را آرد پاشيده و خمير را به صورت دايره برمي‌داريم. آن‌گاه، يك ورق ژامبون مرغ، يك تكه پنيرپيتزا، چند تا فلفل‌دلمه‌اي خرد شده روي آن مي‌گذاريم و آن را لوله مي‌كنيم و در سيني فر مي‌چينيم و به مدت ده‌ دقيقه قرار مي‌دهيم بعد از تمام شدن اين مرحله، به خمير استراحت مي‌دهيم، آن‌گاه، روي آن، كره و كنجد مي‌ريزيم و در طبقه وسط فر با دماي 180 درجه سانتي‌گراد قرار داده، تا روي آن‌ طلايي‌رنگ شود. آن وقت، نان‌ آماده است.

منبع
انواع پیتزا
 

#God Of War#

Registered User
تاریخ عضویت
24 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
134
لایک‌ها
73
محل سکونت
N/A
پیتزا گوجه فرنگی

مواد لازم


برای دو نفر

خمير پيتزا (يا دو عدد نان پيتزا) 150 گرم
سس باربكيو يا كچاپ نصف پيمانه
سس تند يك قاشق غذاخوري
پياز قرمز خلالي شده يك عدد
گوجه‌فرنگي حلقه شده هشت عدد
پنير صبحانه يا پنير پيتزا ورقه شده 120 گرم
برگ ريحان خرد شده سه قاشق غذاخوري
روغن‌زيتون، نمك و فلفل‌سياه به ميزان لازم

pizzagojefarangi.jpg


پیتزا گوجه فرنگی

طرز تهيه

خمير را با وردنه به شكل دايره‌اي به قطر 30 سانتي‌متر پهن كنيد.

روي خمير روغن‌زيتون بماليد و طوري با توري روي حرارت متوسط قرار دهيد كه سمت چرب شده زير قرار بگيرد. بعد از شش الي هشت دقيقه كه زير خمير طلايي و برشته شد آن را از روي حرارت برداريد و روي آن روغن‌زيتون بماليد و خمير را برگردانيد.

آن‌گاه سس باربكيو يا كچاپ را با سس تند مخلوط كرده، روي خمير بماليد. پياز، گوجه‌فرنگي و پنير را روي سس بچينيد و روي آن نمك و فلفل بپاشيد.

پيتزا را به مدت 10 دقيقه روي حرارت بگذاريد تا طرف ديگر خمير هم طلايي شود. قبل از سرو روي پيتزا ريحان بپاشيد.

منبع
انواع پیتزا
 

#God Of War#

Registered User
تاریخ عضویت
24 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
134
لایک‌ها
73
محل سکونت
N/A
بیف بروکلی
مواد لازم

فيله گوساله - 100 گرم
كلم بروكلي - 50 گرم
روغن - 30 گرم
پياز كوچك - يك عدد
سير - دو حبه
سس سويا - به ميزان لازم
خمير پيتزا - يك بسته
پنير گودا - 100 گرم

bifbrokli.jpg


بیف بروکلی

طرز تهيه

ابتدا روغن را در داخل ماهيتابه داغ كرده و پياز و سير را تفت دهيد تا طلايي شود. فيله گوساله را كه ورقه‌اي خرد شده است داخل آن ريخته و تفت مي‌دهيم، بعد از كمي تفت دادن كلم بروكلي را به آن اضافه و سپس به مقدار لازم سس سويا به آن اضافه مي‌كنيم و آنها را با هم تفت مي‌دهيم.

بعد از سرخ شدن، همه مواد را روي خمير پيتزا ريخته و پهن مي‌كنيم و روي آن پنير گوداي رنده شده مي‌ريزيم و داخل فر كه با درجه حرارت 220 سانتي‌گراد گرم شده است، به مدت 30 دقيقه مي‌پزيم.

انواع پیتزا
 

#God Of War#

Registered User
تاریخ عضویت
24 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
134
لایک‌ها
73
محل سکونت
N/A
پیتزا انبه

مواد لازم


انبه يك عدد
كالباس دودي ورقه شده 150 گرم
پنير پيتزا مكعبي خرد شده 150 گرم
گوجه‌ فرنگي چري زرد نصف شده 12 عدد
نمك و فلفل سياه به ميزان لازم

pitzanbe.jpg


پیتزا انبه

طرز تهيه

آرد و مايه را به همراه كمي نمك، در ظرف بزرگي ريخته، وسط آن را گود كنيد. آب را به همراه سه قاشق غذاخوري روغن‌زيتون درون مواد بريزيد. آنها را با هم خوب مخلوط كرده و روي سطح آن آرد بپاشيد سپس ورز دهيد تا نرم و يكدست شود.

خمير آماده شده را درون ظرف برگردانيد و روي آن را با پارچه نم‌دار يا پلاستيك چرب شده بپوشانيد. صبر كنيد خمير 30 دقيقه در جاي گرم بماند و اندازه آن دوبرابر شود.

خمير را به شش قمست تقسيم كرده و هر قسمت را به صورت گلوله درآوريد. هر گلوله را با كمك انگشتان به صورت يك دايره به قطر 15 سانتي‌متر پهن كنيد به طوري كه لبه‌هاي آن كمي ضخيم‌تر باشد.

انبه را پوست كنده و هسته آن را درآوريد. سپس آن را به صورت مكعبي خرد كنيد. انبه خرد شده را به همراه كالباس روي خميرها بچينيد و روي آنها پنير خرد شده و گوجه‌فرنگي چري قرار دهيد، نمك و فلفل را به آن اضافه كنيد. باقيمانده روغن را روي ميني‌پتيزاها بپاشيد و آنها را به مدت 10 دقيقه درون فر 200 درجه سانتي‌گراد يا 400 درجه فارنهايت قرار دهيد.

انواع پیتزا
 

#God Of War#

Registered User
تاریخ عضویت
24 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
134
لایک‌ها
73
محل سکونت
N/A
پیتزای سیب زمینی 2
مواد لازم
برای ۶ نفر:
▪ سیب زمینی: ۵ عدد
▪ تخم مرغ: ۲ عدد
▪ پنیر پیتزای رنده شده: نصف استکان
▪ قارچ: یک لیوان
▪ نعناع خشک: یک قاشق غذاخوری
▪ روغن آب کرده: یک استکان
▪ گوجه فرنگی: ۲ عدد
▪ نمک و فلفل: به اندازه کافی

طرز تهیه

سیب زمینی را آب پز و سپس رنده و تخم مرغ و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید هم بزنید قارچ را در کمی روغن تفت داده و نعناع را روی آن بپاشید، آن را هم بزنید.
روغن را داغ کرده و در کف یک سینی بریزید، مایه آماده شده را در آن پخش و صاف کنید، قارچ را هم به طور یکنواخت روی مایه سیب زمینی بریزید و پنیر پیتزا را روی مخلوط بپاشید، سینی را در فر قرار دهید.وقتی پنیر باز شد و سیب زمینی پف کرد پیتزا آماده است.پیتزا را می توان در ظرف مناسبی گذاشت و با سس گوجه فرنگی آن را تزیین کرد.
انواع پیتزا
 

#God Of War#

Registered User
تاریخ عضویت
24 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
134
لایک‌ها
73
محل سکونت
N/A
پیتزا استوایی
مواد لازم

مواد خمیر :

آرد سفید 350 گرم
– شکر 1 تا 2 قاشق چایخوری سرخالی
– نمک 1 قاشق چایخوری سرخالی
– مایه خمیر خشک فعال 1 قاشق چایخوری
– آب گرم 38 درجه4/3 فنجان
– روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

مواد روی پیتزا :

– خمیر پیتزا ساده یک عدد
– خرما پوست گرفته هسته جدا از وسط نصف شده 250 گرم
– آناناس به قطعات کوچک خرد شده
– کیوی 2 عدد به قطعات کوچک خرد شده
– پنیر ******* 125 گرم


طرز تهیه


آرد داخل کاسه ریخته ( البته الک شده ، از الک ریز رد شده ) سپس مایه خمیر خشک را به آن اضافه کرده ( بصورت خشک ) و خوب مخلوط می کنیم 4/3 فنجان آب را با شکر ذکر شده کاملا ترکیب کرده و شکر را در آب حل می کنیم سپس به آرد اضافه کرده و رطوبت و آب را کم کم به آرد با ورز دادن اضافه می کنیم همراه با نمک روغن زیتون و 10 دقیقه دیگر هم این کار را ادامه داده سپس در یک ظرف دربسته به مدت 30 دقیقه در حرارت آشپزخانه استراحت داده سپس چانه کرده روی تخته کار با وردنه تسطیح کرده و داخل یک بشقاب تفلون چرب شده استراحت ثانویه را داده پس از تخمیر دوم گاز فر با حرارت 400 درجه فارنهایت یا 200 درجه سانتی گراد یا درجه 6 گاز به مدت 15 دقیقه در طبقه وسط می پزیم . سپس بیرون آورده تا ترد شود .
خرما راپو ست گرفته هسته جدا کرده نصف می کنیم مقداری را نگه داشته و مقداری دیگری را هم به قطعات کوچک خرد کرده و با پنیر ******* ترکیب کرده تا یک ترکیب یک دست بدست آید . آناناس را به قطعات کوچک خرد کرده و کیوی را پوست گرفته اسلایس می کنیم سپس روی خمیر پیتزا با یک قاشق غذاخوری ترکیب خرما و پنیر را یکنواخت پخش می کنیم سپس به ترتیب و پله پله اول آناناس پس کیوی را و بعد از آن دوباره آناناس ( این کار را تا آخر ادامه می دهیم ) . و در آخر خرما پوست گرفته را روی کار می چینیم .

انواع پیتزا
 

#God Of War#

Registered User
تاریخ عضویت
24 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
134
لایک‌ها
73
محل سکونت
N/A
پیتزا قارچ و گوشت

مواد لازم



– گوشت چرخ کرده 300 گرم
– پیاز سرخ کرده 3 قاشق غذاخوری
– روغن مایع مخصوص سرخ کردن 1-2 قاشق غذاخوری
– قارچ ورقه ورقه شده 300 گرم
– فلفل دلمه ای سبز خرد شده 2 عدد
– سس گوجه فرنگی 4-3 قاشق غذاخوری
– پنیر فیلا فیلا 500 گرم
– نمک ، فلفل و ادویه به مقدار لازم

طرز تهیه


گوشت را در روغن کمی تفت دهید . سپس پیاز ، نمک ، فلفل و ادویه را اضافه کنید و تفت دهید و از روی حرارت بردارید . خمیر را به قطر 3-2 میلی متر در سینی بزرگ فر یا ظرف پیتزا تک نفره که چرب شده باز کنید روی آن سس گوجه فرنگی بمالید . مقداری پنیر روی سطح خمیر بریزید و به ترتیب گوشت ، فلفل دلمه ای و قارچ را روی سطح خمیر بریزید و در نهایت سطح مواد را با پنیر بپوشانید . و به مدت 30 دقیقه در طبقه اول فر با حرارت 200 درجه سانتی گراد بپزد تا کف نان طلایی ، پنیر آن نیز آب شده و طلایی شود . سپس به صورت گرم سرو نمایید .

انواع پیتزا
 

#God Of War#

Registered User
تاریخ عضویت
24 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
134
لایک‌ها
73
محل سکونت
N/A
پیتزا سوسیس دودی و ماء الشعیر

مواد لازم


1- خمیر دو پخت یک عدد
2- روغن زیتون بی بو 1 قاشق سوپ خوری
3- زیره سیاه 1 قاشق غذا خوری
4- کره گیاهی 50 گرم
5- پیاز متوسط اسلایس شده 1 عدد متوسط
6- پنیر مخصوص تهیه شده طبق دستور العمل
7- هات داگ تنوری اسلایس شده به ضخامت 1 سانت بیضی 1 عدد
8- جعفری چاپ شده 1 قاشق سوپ خوری
9- حلقه های گوجه فرنگی و جعفری پاک و شسته شده برای تزئین به مقدار لازم

طرز تهیه


حدود 30 گرم از کره را داخل ماهی تابه روی حرارت کم آب کرده سپس با 7 قاشق چایخوری آرد سفید دو بار الک شده کم کم داخل ماهی تابه ریخته مدام هم می زنیم تا کمی نرم شده و رنگش کرم رنگ شود.
سپس 100 گرم پنیر چدار رنده شده را کم کم داخل ماخی تابه همراه با هم زدن اضافه میکنیم و پس از آن حدود نصف فنجان ماء الشعیر گاز گرفته را اضافه می کنیم . ترکیب پنیر و ماءالشعیر را یک بار دیگر به همین ترتیب اضافه می کنیم ، این مواد که خوب با هم ترکیب شدند در نهایت یک عدد زرده تخم مرغ هم زده یک دست شده را اضافه می کنیم و می گذاریم
که در حرارت کم جا بیافتد.
درجه فرc 220 ، f 425 یا شماره درجه گاز روی عدد 7 باشد.
15 دقیقه قبل از شروع کار فر روشن شده ، طبقه وسط را آماده کرده و شعله پائین را روشن میکنیم. خمیر پیتزا را برداشته سطح آن را با چنگال سوراخ سوراخ کرده وسپس یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون روی آن با قلم مو پخش می کنیم . بعد از آن یک قاشق غذاخوری زیره سیاه را به طوریکنواخت روی پیتزا میریزیم و حاصل کار را کناری می گذاریم . داخل یک ماهی تابه کوچک پیاز اسلایس شده را درون کره از قبل گرم شده که کم کم حرارت آن را زیاد کرده ایم تفت می دهیم . کمی که سرد شد روی خمیر پیتزا با یک قاشق به طور یکنواخت پهن می کنیم و بعد از آن پنیر آماده شده را یکسال روی سطح پیتزا می ریزیم و در نهایت سوسیس اسلایس شده را مرتب چیده و جعفری های چاپ و چرب را به طور یکنواخت میریزیم.
داخل فر طبقه وسط به مدت 20 دقیقه می گذاریم تا پخته شود. پس از آن پیتزا را داخل بشقاب مخصوص گذاشته با حلقه های گوجه و جعفری تزئین می کنیم.

انواع پیتزا
 

#God Of War#

Registered User
تاریخ عضویت
24 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
134
لایک‌ها
73
محل سکونت
N/A
پیتزا رول - 2

مواد لازم


– خمیر پیتزا 200 گرم
– ژامبون خلالی شده 100 گرم
– پنیر پیتزا 90 گرم
– فلفل دلمه 1 عدد
– قارچ 75 گرم
– زیتون بدون هسته 30 گرم
– سس گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
– سس تند 1 قاشق چایخوری
– زرده تخم مرغ 1 عدد

طرز تهیه


خمیر پیتزا را پهن کرده روی آن مخلوط سس تند و سس گوجه فرنگی مالیده سپس پنیر را پهن کرده و با ژامبون خلال ، قارچ ، فلفل دلمه ، زیتون حلقه ای پوشانده و بصورت رول در آورده و روی آن را زرده تخم مرغ مالیده و در فر 220 درجه به مدت 15 دقیقه می پزیم پس از پخت رول را کمی خنک کرده و بصورت رولتی برش می دهیم .

انواع پیتزا
 

#God Of War#

Registered User
تاریخ عضویت
24 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
134
لایک‌ها
73
محل سکونت
N/A
پيتزا تست

مواد لازم


نان تست به مقدار لازم
پودر اورگانو به مقدار لازم
زيتون و قارچ خرد شده به مقدار لازم
روغن زيتون به مقدار لازم
پنير ورقه اي به مقدار لازم
پنير موزاريلا رنده شده به مقدار لازم

طرز تهيه

اطراف نانهاي تست را با كارد جدا كنيد.سيني مخصوص فر را چرب كرده نانها را در آن بچينيد.روی نان ها را با كمی روغن زيتون چرب كنيد.روي هر كدام از نانها پنير ورقه ای گذاشته و روی پنير كمي پودر اورگانو بپاشيد.روی نان ها قارچ و زيتون خرد شده ريخته سپس روی نان ها پنير موزاريلا رنده شده بپاشيد.نان های تست را به مدت 10 دقيقه با حرارت 160 درجه سانتيگراد و با حرارت بالا بپزيد يا تا زمانيكه روی پنير طلايی رنگ شود.

انواع پیتزا
 

#God Of War#

Registered User
تاریخ عضویت
24 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
134
لایک‌ها
73
محل سکونت
N/A
پیتزا دوطرفه لوبیا قرمز

مواد لازم


▪ لوبیاقرمز پخته
▪ گوجه‌فرنگی خردشده
▪ کدوی خردشده
▪ پیاز خردشده
▪ قارچ خردشده
▪ چند ورقه پنیر پیتزا
▪ گوشت پخته مرغ
▪ کمی فلفل و نمک
▪ کمی گشنیز
▪ کمی کاهو
▪ کمی خامه‌ترش
▪ دو عدد خمیر پیتزا


طرز تهیه


با خمیر باگت یا خمیر پیتزا یک ورقه نان نازک درست کنید. سپس روی آن لوبیاقرمز پخته شده را با گوجه‌فرنگی‌های خردشده، کدو، پیاز، قارچ و گوشت پخته و خردشده مرغ به میزان دلخواه بریزید. سپس پنیر پیتزای رنده شده یا ورقه‌ای را روی آن بپاشید. ورقه دیگری از خمیر را پس از پاشیدن نمک و فلفل روی مواد، روی آن قرار دهید و این غذا را در ظرف مناسبی قرار داده و روی آن را با فویل بپوشانید و برای
نیم ساعت درون فر که از قبل با ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن شده قرار دهید تا پخته و جا بیفتد. گشنیز خردشده و کاهو و خامه را با هم مخلوط کرده و کنار پیتزای تهیه شده قرار دهید.

انواع پیتزا
 

#God Of War#

Registered User
تاریخ عضویت
24 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
134
لایک‌ها
73
محل سکونت
N/A
پیتزا سیب زمینی

مواد لازم


▪ سه قاشق غذاخوری کره
▪ چهار عدد سیب‌زمینی
▪ یک عدد پیاز خردشده
▪ دو قاشق غذاخوری جعفری خردشده
▪ یک قاشق غذاخوری پیازچه خردشده
▪ دو ورقه کالباس خردشده
▪ دو فنجان پنیر پیتزا
▪ نصف فنجان پنیر پارمسان
▪ سه فنجان خامه و شیر
▪ نمک و فلفل به میزان دلخواه


طرز تهیه


سیب زمینی‌ها را پوست گرفته و ورقه ورقه کنید. سپس آن را در کره تفت دهید و به میزان لازم نمک و فلفل بزنید.
ته ظرفی را چرب کرده، یک ورقه از سیب‌زمینی را در آن چیده و روی آن کمی جعفری و پنیر پارمسان قرار دهید و کالباس خرد شده و پیازچه‌ها را بپاشید. سپس یک ورقه دیگر از مواد مطابق لایه اول درست کنید تا مواد تمام شوند.
شیر و خامه را به میزان مساوی با هم مخلوط کرده و روی مواد بریزید و سپس پنیر پیتزا را بیفزایید و برای
۴۰ دقیقه درون فر با درجه حرارت متوسط قرار دهید.
می توانید درون ظرف را با فویل بپوشانید و سپس این مخلوط را روی آن قرار دهید.

انواع پیتزا
 

#God Of War#

Registered User
تاریخ عضویت
24 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
134
لایک‌ها
73
محل سکونت
N/A
لقمه های فوری با پنیر و زیتون

● مواد لازم▪ نصف فنجان زیتون سیاه خرد شده
▪ نصف فنجان پیازچه خرد شده
▪ دو حبه سیر
▪ نصف فنجان پنیر پارمسان
▪ چهار قاشق غذاخوری کره
▪ دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
▪ نصف فنجان پنیر پیتزا
▪ یک چهارم فنجان جعفری تازه خرد شده
▪ نان باگت

● طرز تهیه
زیتون را در غذاساز یا مخلوط کن ریخته و به خوبی خرد کنید و سیر را به آن اضافه کنید. سپس پنیر پارمسان، کره و روغن زیتون را اضافه کرده و مواد را به خوبی با جعفری خرد شده مخلوط کنید.نان باگت را در اندازه دلخواه برش داده و سپس از مواد تهیه شده یک لایه روی آن قرار دهید. این مواد را برای دو دقیقه درون فر یا ماکروفر قرار دهید.
 

#God Of War#

Registered User
تاریخ عضویت
24 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
134
لایک‌ها
73
محل سکونت
N/A
پیتزای پته ( تره آستارایی )

مواد لازم

– خمیر پیتزای دو پخت 1 عدد
– برنج ( نصف پیمانه ) یک ساعت قبل در 2 برابر حجم آب خیس شده باشد
–پیاز 1 عدد متوسط اسلایس شده
– تخم مرغ 1 عدد کامل
– سبزی ( اسفناج 400 گرم
– ترکیبی از تره ، جعفری ، گشنیز و پیازچه 400 گرم جمعا 800 گرم )
– روغن زیتون یا کره گیاهی 100 گرم
– پوره گوجه فرنگی ( سس گوجه ) به مقدار لازم
– نمک ، فلفل ، پودر میخک ، جوز هندی و زردچوبه به مقدار لازم
– آب غوره یا آب لیمو ، آب نارنج و آبشنال به مقدار لازم
– پنیر ماتزورلا ورقه ای 80 گرم
– پنیر پارمیزان 80 گرم ( پودر )
– فلفل دلمه ای رنگی برای تزیین به مقدار لازم
– دمای فر 220 درجه سانتی گراد یا 425 درجه فارنهایت

طرز تهیه

1- سبزیجات مخلوط کاملا شسته داخل آبکش
2- 3 قاشق روغن داخل ماهی تابه شعله کم که کم کم زیاد شودپیا ز اسلایس شده داخل آن ریخته به طور یکنواخت پخش شده تفت داده شود پس از نرم شدن کمی زرد چوبه زده سپس سرد شود .3- یک پیمانه آب داخل قابلمه ریخته روی گاز تا بجوشد ، شعله ملایم شده سپس سبزیجات خرد شده داخل آن ریخته حرارت ملایم شود تا کم کم پخته شود و زیاد تغییر رنگ ندهد و مدام هم زده و سپس آبکش ریخته تا آبش گرفته شود .
4- آب سبزیجات داخل قابلمه برگردانده شود برنج در آب خیس خورده را داخل قابلمه و در حرارت ملایم می گذاریم تا بجوشد .
5- سبزیجات آب گرفته روی تخته کار گذاشته کمی ساطوری شده داخل قابلمه برنج برگردانده و توام با هم پخته و هم می زنیم سپس کمی میخک پاشیده و هم زده کمی جوز هندی رنده کرده هم می زنیم به محض پخته شدن برنج و سبزیجات و مقدار بیشتری از روغن را داخل مواد ریخته سپس آب غوره یا آب لیمو یا آب نارنج را بر اساس سلیقه ریخته هم زده چند جوش که خورد سپس نمک و فلفل را می ریزیم و هم زده و امکان می دهیم که کاملا مغز پخت شده و غذای ما جا بیافتد . سپس مواد را داخل ماهی تابه پیاز داغ کرده و هم می زنیم و مدتی مجال جا افتادن را می دهیم . سپس تخم مرغ سالم را هم زده و به مواد توام با هم زدن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا کاملا پخته شود .6- سپس خمیر پیتزا را برداشته روغن را با قلم مو روی آن پخش کرده بعد از آن سس گوجه فرنگی را اضافه کرده و بعد از آن مواد پخته شده را روی آن ریخته یکنواخت پخش می کنیم روی آن کمی جوز رنده کرده سپس مابقی روغن را ریخته روی مواد پنیر پارمیزان پاشیده و روی آن پنیرماتزورلا اسلا یس شده و در نهایت فلفل دلمه ای رنگی را تزیین می کنیم و طبقه وسط فر 10 الی 15 دقیقه پخته تا ترد و طلایی شود .
انواع پیتزا
 

#God Of War#

Registered User
تاریخ عضویت
24 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
134
لایک‌ها
73
محل سکونت
N/A
پیتزای اسفناج و تخم مرغ

● مواد لازم
یک ورقه خمیر پیتزا
▪ یک چهارم قاشق مرباخوری شکر
▪ یک عدد تخم مرغ
▪ نصف قاشق غذاخوری نمک
▪ ۳۰۰ گرم اسفناج
▪ یک فنجان پنیر پیتزا
▪ یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
● طرز تهیه
اسفناج ها را به خوبی شسته و خرد کنید، روغن زیتون را در ماهیتابه بزرگ ریخته و اسفناج ها را در آن تفت دهید و اجازه دهید تا با بخار پخته شود. تخم مرغ ها را به آن افزوده و به مدت سه دقیقه روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید. نمک و شکر را به آن افزوده و به همراه پنیر پیتزا روی خمیر قرار داده ودر فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.

انواع پیتزا
 

#God Of War#

Registered User
تاریخ عضویت
24 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
134
لایک‌ها
73
محل سکونت
N/A
پیتزا با خمیر گندم کامل

میتوانید نان این پیتزا را پس از طلایی شدن با پارچه ای پوشانده، در دمای اتاق نگه دارید تا کاملا سرد شود و هر زمان که میل داشتید محتویات آنرا اضافه کرده، نوش جان کنید.


مواد لازم
450 گرم خمیر نان گندم کامل (میتوانید از فروشگاههای نان فانتزی تهیه کنید)
• 1 پیازچه یا تره فرنگی کوچک
• ¼ یک فلفل دلمه ای متوسط زرد یا سبز
• ½ پیمانه سس گوجه فرنگی مخصوص پیتزا آماده یا خانگی (مخلوط سس گوجه فرنگی، ادویه، کمی شکر و آب گوجه فرنگی برای رقیق شدن)
• 1 و نیم پیمانه پنیر پیتزای رنده شده یا مخلوطی از چند پنیر مورد علاقه
• انواع سبزیجات، پپرونی خرد شده، قارچ تازه و ... به مقدار دلخواه

روش تهیه
1. خمیر نان را به شکل دایره ای به قطر 28 سانتیمتر، روی سطحی که کمی آرد پاشیده اید باز کنید. خمیر را به قالب پیتزا یا پای (ترجیحا از نوعی که کف آن جدا میشود) منتقل کنید و آن را در کف ظرف و کناره های آن فشار دهید تا به شکل قالب دربیاید. سپس تمام سطح آن را با چنگال سوراخ کنید تا پف نکند. خمیر را به مدت 12 تا 15 دقیقه در فری که روی حرارت 400 درجه فارنهایت یا 204 درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید تا طلایی شود.
2. در این فاصله، پیازچه یا تره فرنگی و فلفل دلمه ای را به شکل نوارهای باریک ببرید. در یک ماهیتابه متوسط مقدار کمی آب جوش ریخته فلفل و پیازچه را به مدت 2 تا 3 دقیقه در آن میپزیم تا کمی نرم شود، سپس در آبکش میریزیم تا آب آن کاملا گرفته شود.
3. روی خمیر پخته و داغ را با سس پیتزا میپوشانیم، پنیر را روی آن پخش کرده، پیازچه یا تره فرنگی و فلفلها و همچنین باقی مواد مورد علاقه خود را روی آن قرار میدهیم.
4. پیتزا را به مدت 10 تا 15 دقیقه یا تا زمانی که پنیر آب شده و پیتزا کاما داغ و پخته شود، داخل فر قرار میدهیم.
5. نکته : "نان این پیتزا را میتوان از قبل تهیه کرد و به مدت 24 ساعت در کیسه یا ظرف دربسته و در دمای داخل اتاق نگهداری نمود."

انواع پیتزا
 

#God Of War#

Registered User
تاریخ عضویت
24 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
134
لایک‌ها
73
محل سکونت
N/A
پیتزا مارگاریتا

مواد لازم برای خمیر:آرد=2 ¼ تا 3 ¼ پیمانه
مخمر=1 بسته
نمک=4/1 قاشق چایخوری
آب گرم=1 پیمانه
روغن مایع یا روغن زیتون=2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه خمیر:

1- 1 و ¼ آرد، مخمر و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده، آب و روغن را به آن اضافه میکنیم و با سرعت پایین همزن برقی به مدت 30 ثانیه آن را بهم میزنیم. مواد چسبیده شده به کناره های ظرف را به طور مداوم با همزن میگیریم. سپس مواد را به مدت 3 دقیقه با سرعت بالا بهم میزنیم. به کمک یک قاشق تا جای ممکن از باقی آرد به این مایه اضافه کرده، مخلوط میکنیم. سپس خمیر را بر روی سطحی آرد پاشی شده قرار داده، بقیه آرد را با دست به آن اضافه کرده، خمیر را در کل به مدت 6 تا 8 دقیقه ورز میدهیم تا اینکه خمیری نسبتا سفت با سطحی نرم و ارتجاعی به دست آید. خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده، رویش را میپوشانیم و میگذاریم 10 دقیقه استراحت کند.
2- شما میتوانید به این ترکیب، مقدار 2 قاشق چایخوری از سبزیجات معطر مورد علاقه خود، همراه با یک یا دو عدد سیر له شده اضافه نمایید و خمیری معطر داشته باشید.
مواد لازم برای روی پیتزا:
روغن زیتون=1 قاشق سوپخوری
(حدود 1 و 3/1 پیمانه) کنسرو گوجه فرنگی خرد شده یا نیم کیلو گوجه فرنگی پوست گرفته، پخته و خرد شده=400 گرم
ریحان تازه خرد شده=1 قاشق سوپخوری
سیر ریز خرد شده=2 حبه
رب گوجه فرنگی=2 قاشق سوپخوری
پنیر موتزارلا ورقه شده=450 گرم
برگ تازه ریحان
طرز تهیه:
1- فر را با حرارت 375 درجه فارنهایت یا 190 درجه سانتیگراد روشن کنید. خمیر پیتزا را روی سطحی آرد پاشی شده به اندازه ظرف/ظرفها پهن کنید و در قالب قرار دهید. با استفاده از یک کفگیر سوراخدار کوچک، روغن زیتون را قطره قطره روی خمیر بریزید.
2- برای تهیه سس، گوجه فرنگیهای پخته، ریحان خرد شده، سیر و رب گوجه فرنگی را در یک کاسه متوسط مخلوط کنید و یک لایه نازک از سس روی خمیر بریزید.
3- پیتزاها را به مدت 15 دقیقه در فر بپزید. سپس آنها را از فر خارج کرده، ورقه های پنیر را در یک لایه روی سس بچینید، دوباره پیتزاها را به مدت 10 تا 13 دقیقه در فر قرار دهید. سپس آنها را با برگ تازه ریحان تزئین کرده، برش بزنید و فورا سرو نمایید.

انواع پیتزا
 

#God Of War#

Registered User
تاریخ عضویت
24 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
134
لایک‌ها
73
محل سکونت
N/A
پیتزا مرغ و کلم

● مواد لازم
▪ یک چهارم فنجان روغن کانولا
▪ چهار فنجان آرد ذرت
▪ نصف فنجان لوبیا قرمز
▪ یک چهارم فنجان ریحان
▪ یک قاشق غذاخوری سس تند
▪ یک چهار فنجان آب لیموترش تازه
▪ دو فنجان کلم قرمز خرد شده
▪ یک قاشق غذاخوری فلفل سیاه
▪ سه عدد فلفل قرمز
▪ نصف فنجان خامه ترش
▪ ۲۰۰ گرم سینه مرغ
▪ یک فنجان آب
▪ یک عدد تخم مرغ
● طرز تهیه
سینه مرغ را به قطعات کوچک تقسیم کنید. در یک ماهیتابه، روغن کانولا را ریخته و مرغ ها را در آن تفت دهید.
در این فاصله در ظرفی دیگر آرد ذرت، تخم مرغ و آب را ریخته و هم بزنید تا به شکل خمیر در آید.
لوبیاها را در ظرف پر از آب ریخته تا کمی نرم شود. لوبیاها را به همراه کلم قرمز و سس تند در مخلوط کن ریخته و پس از گذشت یک دقیقه، مواد درون مخلوط کن را به همراه سیر، فلفل قرمز و مرغ های تفت داده شده روی خمیر بریزید و در فر با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید ‎. سپس آن را با ریحان و خامه ترش تزئین کنید.


انواع پیتزا
 

#God Of War#

Registered User
تاریخ عضویت
24 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
134
لایک‌ها
73
محل سکونت
N/A
پیتزای قارچ با تخم مرغ

● مواد لازم
▪ یک چهارم فنجان کره
▪ یک فنجان قارچ خرد شده
▪ دو حبه سیر خرد شده
▪ یک عدد خمیر پیتزا
▪ نصف فنجان پنیر پیتزا
▪ یک قاشق غذاخوری آویشن
▪ یک چهارم فنجان جعفری
▪ نمک و فلفل به میزان دلخواه
▪ دو عدد تخم مرغ
● زمان طبخ: ۲۵ دقیقه

● طرز تهیه
کره را در ماهی تابه ریخته و روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید، سپس قارچ ها را به همراه نمک و فلفل به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید. قارچ ها را به همراه سیر و پنیر پیتزا روی خمیر پیتزا ریخته و سپس تخم مرغ ها را روی آن بشکنید. جعفری و آویشن را به آن اضافه کرده و در فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت هشت تا ۱۰ دقیقه قرار دهید.

منبع : انواع پیتزا
 

#God Of War#

Registered User
تاریخ عضویت
24 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
134
لایک‌ها
73
محل سکونت
N/A
پيتزا با نان لبناني

مواد لازم:

نان لبناني بزرگ=2 عدد
سوسيس ريز شده=2 ليوان
سس كچاپ=به مقدار لازم
گوجه فرنگي حلقه شده=2 عدد
فلفل دلمه ريز شده=2 عدد
پياز سفيد ريز شده=1 عدد
قارچ خرد شده=1 ليوان
زيتون سياه و سبز ريز شده=2/1 ليوان
پنير موزاريلا رنده شده=به مقدار لازم
روغن زيتون=به مقدار لازم
تخم مرغ=2 عدد
شير=4 قاشق سوپخوري
نمك و فلفل=به مقدار لازم


طرز تهيه:
1. سيني گردي را با روغن زيتون كمي چرب كرده نان لبناني را در آن بگذاريد.
2. روي نان را كمي سس كچاپ و روغن زيتون بريزيد سپس روي نان گوجه فرنگي حلقه شده+فلفل دلمه ريز شده+پياز ريز شده+قارچ خرد شده+سوسيس ريز شده+زيتون ريز شده بريزيد.

3. روي مواد را با پنير موزاريلا رنده شده بپوشانيد.
4. تخم مرغ و شير را با هم مخلوط كرده بزنيد سپس به آن كمي نمك و فلفل اضافه كنيد.
5. مخلوط تخم مرغ و شير را روي سطح پيتزا بريزيد.

6. سيني را به مدت 15 الي 20 دقيقه با حرارت 160 درجه سانتيگراد در فر قرار دهيد تا روي پنير طلايي رنگ شود.
نكته: مواد مورد نياز را مي توانيد به دلخواه خود كم يا زياد كنيد.


منبع : انواع پیتزا
 
بالا