• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ❤████ فروش هارد اکسترنال اینترنال 1 و 2 و 3 و 4 و 5 و 6 و 8 || با اطلاعات طلایی و بسیار ارزان ████❤

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
من وسترن 3 ترابایت خریدم سرعت انتقالش با پورت usb 2 چنده ؟ با پورت usb 3 چنده ؟

سلام آرمین جان
این به خیلی چیزا ربط داره ، اگه usb 2 هستی بیشتر از ۲۰ تا ۲۵ روش حساب نکن ، میانگین رو ۲۰ هست ، اگه usb3 هستی بازم به اینمه چقدر رم داره اون کامپیوتر و مارک usb3 شما چی هست ، معروف هست یا نه فرق میکنه ، مثلا روی مک بوک usb 3 سرعت به ۱۱۰ هم رسید ، ولی با یه برند معمولی ۶۰ تا ۷۰ ، و توی مادربورد های مختلف که usb 3 دارن هم فرق داره و رم کامپیوتر خیلی تاثیر گذاره ، از این کارت های usb3 که میزنن به مادربورد usb2 باشه ۳۰ تا ۴۰ میشه

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
هارد وسترن اکسترنال سه ترا امروز زیر 390 سیگیت 380 بود

شما ۳ترا وسترن ۳۹۰ با گارانتی برای من پیدا کردی حتما بیار اینجا به دوستان ارائه بده ، و هیمنطور سیگیت با گارانتی سازگار اگه ۳۸۰ بود من به شخصه خودم ازتون میخرم

والا ما که تو منبع اینچیزا هستیم چنین قیمتایی رو ندیدیم شما هر وقت با مدرک و آدرس ویا تلفن اونجا که این قیمت میده ثابت کردی بیا اینجا بگو وگرنه منم میام یه تاپیک دیگه میگم هارد ۳ترا ۳۰۰ تومن کی میخواد ثابت کنه که نیست !
اگه ثابت کردید من همینجا از همه دوستان معذرت میخوام مو آدرس اونجارو توی پست اول قرار میدم از اونجا تهیه کنن دوستان
شما هم اگه ثابت نکردی با مدرک و آدرس اونجا که میده گزارشتون به مدیریت ارسال میشه و منتظر محرومیت باشید تا دیگه بدون مدرک تاپیک دیگران رو خراب نکنی
البته شما که همین الان ثبت نام کردی تو انجمن معلومه هدفت چیه ، پسرم این تاپیکه یه تازه کار نیست که بتونی بیای یه یوزر جدید همین الان بسازی بعد یه قیمت پرت بدی !! :)

Untitled.jpg

Last edited:

schahab666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله میتونین بقیه سریال ها رو مثل همون سریال vampire diareis بعدا از من بگیرین اگه بیاد که احتمالا چند روز دیگه قسمت اول فصل ۴ میاد ، چون من خودم همه این سریال ها رو دنبال میکنم پس هر هفته قسمت جدید رو دانلود و تماشا میکنم و به آرشیو هم اضافه میشه

وسترن خیلی کم هست تو بازار ، اتفاقا به نظر من قیافه سیگیت خیلی بهتر از وسترن هست
اگه بخواین میتونم براتون پیدا کنم و قیمتش هم تقریبا همون ۱۰ تومن بالاتر هست ، البته قول نمیدم که دقیقا این مقدار باشه ولی خب می تونین رو این مقدار حساب کنین و اگه بیشتر شد مبلغ بهتون پس داده میشه

با سلام مجدد

شماره مو براتون پ خ می کنم... اگر زحمتی نیست فردا صبح یه تک زنگ به من بزنید.... ممنون

safa66

Registered User
لایک‌ها
61
شما ۳ترا وسترن ۳۹۰ با گارانتی برای من پیدا کردی حتما بیار اینجا به دوستان ارائه بده ، و هیمنطور سیگیت با گارانتی سازگار اگه ۳۸۰ بود من به شخصه خودم ازتون میخرم

والا ما که تو منبع اینچیزا هستیم چنین قیمتایی رو ندیدیم شما هر وقت با مدرک و آدرس ویا تلفن اونجا که این قیمت میده ثابت کردی بیا اینجا بگو وگرنه منم میام یه تاپیک دیگه میگم هارد ۳ترا ۳۰۰ تومن کی میخواد ثابت کنه که نیست !
اگه ثابت کردید من همینجا از همه دوستان معذرت میخوام مو آدرس اونجارو توی پست اول قرار میدم از اونجا تهیه کنن دوستان
شما هم اگه ثابت نکردی با مدرک و آدرس اونجا که میده گزارشتون به مدیریت ارسال میشه و منتظر محرومیت باشید تا دیگه بدون مدرک تاپیک دیگران رو خراب نکنی
البته شما که همین الان ثبت نام کردی تو انجمن معلومه هدفت چیه ، پسرم این تاپیکه یه تازه کار نیست که بتونی بیای یه یوزر جدید همین الان بسازی بعد یه قیمت پرت بدی !! :)

مشاهده پیوست 212056

من نمیدونم این فرد چه دشمنی داره ولی منکه همه جوره اقا حامد رو تایید میکنم هیچوقت دنبال دلال بازی نیست واقعا بفکر بچه ها هست دمت گرم حامد جان

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
من نمیدونم این فرد چه دشمنی داره ولی منکه همه جوره اقا حامد رو تایید میکنم هیچوقت دنبال دلال بازی نیست واقعا بفکر بچه ها هست دمت گرم حامد جان

احوال جناب آقای مستان ؟
مهم نیست داداش عکس گویای همه چی هست ، کلا ایشون یه گند به تاپیک خیلیا زده !
این گرون شدن لحظه ای هم برای من دردسر شده که امروز باعث دلخوری یکی از دوستان شد که پولشون به همراه ۵ تومن خسارت زحمتی که تا بانک رفتن بهشون برگردونده شد ، دوستان بعضی هاشون فکر میکنن من قیمت رو خودم از قصد میبرم بالا ، ولی باور کنین برای من فرقی نمیکنه ، تازه اگه قیمت پایین تر باشه مشتری بیشتری هم برای من میاد
خلاصه دوستان این گرونی رو از چشم من نبینن

D34D_MAN

Registered User
لایک‌ها
6
قیمتات عالیه آقا حامد همین روزا ازت یدونه 3 ترا میخرم.دارم پولامو جمع میکنم.:دی.داداش حامد هاردهات همه گارانتی سازگاره؟ به غیر از سازگار چیزی نداری؟کلا شما کدوم گارانتی رو پیشنهاد میکنی؟والا من که از سازگار دل خوشی ندارم.
راستی تا یادم نرفته لیستتو آپدیت نکردی؟آخرین لیستتو واسم بفرست.ممنون.

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
قیمتات عالیه آقا حامد همین روزا ازت یدونه 3 ترا میخرم.دارم پولامو جمع میکنم.:دی.داداش حامد هاردهات همه گارانتی سازگاره؟ به غیر از سازگار چیزی نداری؟کلا شما کدوم گارانتی رو پیشنهاد میکنی؟والا من که از سازگار دل خوشی ندارم.
راستی تا یادم نرفته لیستتو آپدیت نکردی؟آخرین لیستتو واسم بفرست.ممنون.

سلام داداش

مرسی عزیز کاش اینو بقیه هم بفهمن :( همه فکر میکنن من دارم از قصد هر چند ساعت میزارم روی قیمت در صورتی که اصلا من کاره ای نیستم بازار قیمتو تحمیل میکنه به همه

لیست خیلی آپدیت شده فقط الان دارم لیست جدید رو آماده میکنم

javad fazel

Registered User
لایک‌ها
30
حامد جون ایول داری هاردم بدستم رسید عالی بود دستت طلا
هر کی نگیره نصف عمرش هدر رفته.

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921

mehdi136/8

Registered User
لایک‌ها
53
هارد دوم ما هم امروز رسید به دستمون.
همه چی عالی بود فقط نمیدونم چرا نایلونه اینقدر مو داشت انگار آقا حامد قبلش باهاش رفته بود آرایشگاه!:D
آقا حامد قیمت همون 3ترا سیگیت رو بفرست اگه تا 440 و اینها باشه احتمالاً 2تای دیگه بخوام.
اگر هم مطمئنی پایین میاد صبر میکنم.
مرسی

kambiz_g

Registered User
لایک‌ها
1,522
الان هارد دارید برای فروش /؟

من یه دوترا میخوام اطلاعات هم که حتما باید باشه؟
لطفا قیمت و این که کی بدستم میرسه رو هم محبت بفرمایید مرسی

Fouad-PES

Registered User
لایک‌ها
252
این گرون شدن لحظه ای هم برای من دردسر شده که امروز باعث دلخوری یکی از دوستان شد که پولشون به همراه ۵ تومن خسارت زحمتی که تا بانک رفتن بهشون برگردونده شد ، دوستان بعضی هاشون فکر میکنن من قیمت رو خودم از قصد میبرم بالا ، ولی باور کنین برای من فرقی نمیکنه ، تازه اگه قیمت پایین تر باشه مشتری بیشتری هم برای من میاد

آقا حامد من ازتون ناراحت نیستم. اون لحظه بابت اینکه برای سومین بار 5 تومن به قیمت اضافه شد اینقدر عصبانی شدم که قید چیزی رو که میخواستم و دوست داشتم رو زدم.
فکر کنم اشتیاقم رو توی پیغام ها دریافت کرده باشی. با کمال میل رفتم و به هر زحمتی بود پرداخت کردم. اما اون لحظه دیگه کنترل رو از دست دادم و به داداش خودم هم تاختم!
اون 5 تومن هم از گلوی من پایین نمیره. باور کن. اولش فکر میکردم شوخی کردی. اما دیروز رفتم چک کردم خیلی ناراحت شدم. با قیمت دلار روز هم سر فرصت انتقال میدم. :)
باور کن اگه همون اول 30 تومن هم بالای قیمت میدادی من حرفی نمیزدم. چون قیمتتون ثابته. اما این شرایط افزایش قیمت رو توی محیط یک فروشگاه واقعی تجسم کن. یارو پول درمیاره، 5 تومن رفت بالا! داره حساب میکنه، 50 تومن بالا! پولو داد، 5 تومن بالا!
منم شرایطتو درک میکنم.

kambiz_g

Registered User
لایک‌ها
1,522
من یه دو ترا میخواستم اگر هست بفرمایید اگرم نیست که از جایی دیگه تهیه کنم خداییش فقط برای دیتایی که داری دست نگه داشتم

s_mina_1369

همکار بازنشسته ، کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
سلام داداش
دیتا جدید هرچی داری میخوام

منتظرتم برام پ.خ کن

behnam__007

Registered User
لایک‌ها
60
سلام عزیز دل
میبینم که کارت درسته رفیق . دمتم گرم . هارد حجمای بالاتر چیزی داری ؟فقط لیست فیلمات و اگه سریالهاتم کامله که چه بهتر، لیستو واسم بفرست و اینکه یه هارد 3 ترا دارم لب به لب فیلم و سریالو ... ;) اگه حجم بالاتر داشتی بگو . شرایطتم بگو واسه طاق زدن اگه هستی ؟
قربون دادا

بالا